|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
10.1.2009 0:37:13   
rovar_ka
Blacky - jočem na tleh, kak dobrooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
10.1.2009 0:45:35   
rovar_ka
kaj pa se mi je zdaj zgodilo...v sredo sem prvič po enem letu (še zdaj jočemuser posted image ) dobla user posted image .. in to teče na ful..

in kaj sem naredla prej...vložek POZABLA dat not. dol s hlačk ja, nazaj gor pa ne..kako tele sem ej, baba neumna..

jaz pa gledam kaj me nič ne "tišči" med nogami in pogledam, pa vložka nikjeruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
10.1.2009 0:50:31   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: netki

povejte mi še (tiste ki hujšate):

koliko vode popijete na dan? trudim se popit 2l, pa se moram kar silit, mi ne gre. ne pijem pa vode, ampak si skuham čaj brez sladkorja in pijem hladnega
kdaj imate zadnji obrok? med 17 in 18
kaj jeste za večerjo? hujšam po ločevalni, jem kar tisti dan lahko
ali se po večerji še lahko voda pije? ja, voda se lahko vedno pije

hvala

pogrešaš porodnišnico?user posted image sem se takoj na njihov čajček spomnilauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
10.1.2009 1:00:29   
tims
Ja, hudo doberuser posted image . Sem mislila, kok bom lahko čvekala z vami, pa me je skor kap, ko sem vidla kok ste naklofale. Sem vas  brala zdele več kot uro in pol. In potem ugotovim, da je že tok ura, da bi blo bolš, da grem v pojstlouser posted image .

Sem pa dons ugotovila, da naša takoj zaspi, ko jo nosi ljubi očka. Predno sem la na pogreb sem jo še nahranla in jo poskušala uspavat in itak da mi ni uspel. Je prišel moj domov, jo je imel v naročju cca tri minute, in naša Nina lepo spi. Je moj reku, da to zato, ker ji ful lepo poje (to je pa tko, k da bi poslušu mačke februarja k se gonjo), pa ker ima občutek varnosti pri njem v naročju.user posted image user posted image  Skromnost pa taka.

Zdej pa moram počakat, da sušilc neha delat, da ven poberem cote, pol pa res v pojstlo. Sem vas, ko sva z mojim nabavlala opremo za stanovanje, spraševala glede sušilca. A je fajn al ni fajn. In sem se odločla, da ga kupva in zaenkrat mi ni niti malo žal. Cote so ful mehke, dišijo, če nisem prepričana, a je za u sušilca al ne, dam samo na program "suho za likanje" in ven dobim cune 80%suhe in ko jih polikam, jih za kake pol ure obesim čez štrik in to je to... Super zadeva. Do zdaj se mi je samo ena moževa majca skrčla, en Ninin body in ene nogavice.

Sam ene par stvari bom pokomentirala.

Ilatic: kaj je to o občutku, da te imamo za manjvredno, al nekaj podobnega? Jaz bom rekla: kapo dol, da si odkrito napisala o tem, da pač jemlješ te tableteuser posted image . Meni osebno se ne zdi to čisto nič groznega. HB da si ugotovila, da ti pomagajo.

Neboglasnica, tudi mene bi lahko v tujini prodali, upam sam da doberuser posted image , tako da Metuljček še mene piši na seznam za inštruiranjeuser posted image .

Lex, jest sem tudi dala tole artrografijo že čez in glej da ti tvoj ne bo natvezu, da je fuuul grozn, ker ni user posted image . Jaz sem celo mislila po tem posegu it v službo, pa so mi potem zdravniki odsvetoval in  i priporočal da naj vseeno počivam. Drugače pa to res ni nič hudega, čeprav po opisu sodeč misliš, da ti bojo pol kolena odbil.

Umpa, se strinjam s tabo, da moraš bit pr dohtarjih kar zoprn. Jaz sicer vedno poskušam najprej na lep način, če pa ne gre, pa kaj hitro pokažem rožičke. Z zdravjem se pa men glih ni za hecat, pa naj bo to zdravje mojih dveh srčkov, mojga možeka, al pa mene.

Blacky, tud s tabo se strinjam glede čvekanja. Po moje bojo tale RR rezerviral samo še za julijke 08user posted image .

Za vse bolančkane user posted image  in njihove mamice pa en ogroooomen user posted image  in da se čimhitreje pozdravite (tuki bom vključla pa tud našo pupikouser posted image ).

Zdej grem pa spat.

Lahko noč

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
10.1.2009 1:20:19   
Majuska
Blacky Blacky, kolk s ti mene nasmejala zdele ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
10.1.2009 8:17:29   
neboglasnica
Dobro jutrooooo!

Sem vas samo preletela, zdaj imam pa obisk, je prišla sestra na kavo. Še za vas skuham: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
10.1.2009 8:34:36   
Tinky
Teo, Jan, Nika

VSE NAJBOLJŠE ZA PRVIH 6. MESECEV user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 10.1.2009 8:37:47 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
10.1.2009 8:35:52   
ilatic
ilatic, sem sla prav cekirat FB ----- ni cudno, da nisem imela pojma o Permetovi, ker se sploh nisem videla Asinega odgovora, kdo je pediatrinja, h kateri hodi njena mala .... zdaj vidim, da je to priimek zrdavnice, ki jo tudi ti ocitno poznas Ja, prej mi pa ni bilo prav nic jasno ---- Perme, kateri Perme?

Full znana pediatrinja. K njej hodijo sami znanai tudi Đuro s svojo ženkico in dvema otročkoma

Dzanika kako je bilo z janom ponoči? Je kaj držalo da smo držale pesti?

Karamela lepo da si se javila

Blacky fenomenalen post. Si me že navsezgodaj spravila v smeh!!

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
10.1.2009 8:52:07   
Majuska
'jutro pupe,

sem že načrpala svoje mleko, z Aleksandrom sva jedla že ob 7.00 ... čist prezgodaj zame ... zdajle še zijam na TV, tale Hallmark me vedno premami. Pol se bom šla pa še malo stisnim k mojima fantoma user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
10.1.2009 8:52:43   
bastian111
Dobro Jutro vsem skupaj,vidim da ste pridne ! Se kaj čujemo!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
10.1.2009 9:04:05   
Blacky30
Bastian, povej malo, kako si. Te pogrešam tu gor.user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
10.1.2009 9:05:18   
Blacky30
user posted image

Pijem kavico in vas berem.....................

In sem že gotova tudi, ker se je Teja zbudila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
10.1.2009 9:23:30   
lejla969
Dobro jutro

Teo, Nika in Jan vse naj naj za mali rojstni dan.

Tinky- nujno te nekaj rabim. Kam ti lahko pišem?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
10.1.2009 9:41:47   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Mož je prišel domov in še nisem pospravila dnevne sobe (zanalašč) in prva reakcija: ja, madona, kaj se je pa tukaj zgodilo?? Ja, dragi, takle mi pustite vsak dan zvečer. Ne more verjet.

Si me spomnila na štos, ki je krožil pred časom ... pride mož domov in najde kup nepomite posode, razmetane postelje, umazanijo in papirčke po tleh itd., žena pa sedi na kavču in gleda TV. Jo vpraša kaj je zdaj to in ona reče "To je odgovor na tvoje vprašanje, kaj za vraga počnem ves dan!"

user posted image user posted image user posted image

Manjka zaključek tele zgodbe, ki je krožila in sicer mu žena reče: "Dragi, danes sem delala to, kar mi ves čas govoriš - nič." S tem, da je mož mislil, da so stanovanje oropali. Ta vic sem enkrat že prilepila tu gor. Ga bo treba večkrat, da nas spomnim, koliko smo vredne in koliko vogalov držimo pokonci pri hiši.

blacky30: hudooooo in vidim, da si nas že prebrala, pridna

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
10.1.2009 10:17:12   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

blacky30: hudooooo in vidim, da si nas že prebrala, pridna

Prebrala??? Ne, ne.....mislila sem, da sem gotova z branjem, ker me je Teja zmotila. Prebrala pa sem natanko NIČ.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
10.1.2009 10:28:08   
Tinky
lejla, evo sem doma

pridi na gmail

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 10:39:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4442
10.1.2009 10:39:11   
Netta
populis - za bay canal pa prvič slišim....res fajn, kateri priključek za tv pa imate?

dzanika - kako je z Janom?

zimska, tinky - koliko stane fliper?

nanka - tudi ana se dere pri preoblačenju...ona bi bla skoz nagicauser posted image

flower - pa daj, a to dejanko obstaja...hmmmmm bi se splačalo nabavituser posted image user posted image  koliko pa ta treker stane?

lex - tole kak bo čez eno leto je pa res...uf bo pestrouser posted image

metuljček - ja tole tvoje angleško pisanje tudi meni sede...ti da en tak specifičen značaj in je prav fletno bratuser posted image  go go girl!user posted image

hehe a sedaj si pa ti leteče maslo tak kot neboglasnica gorska roža...svašta...si dajemo že vzdevek na vzdevekuser posted image user posted image

zimska - cordon blue zrezki...kaj je to?

mojcek - iskreno ti želim da bi živa začela normalno jesti in bi si ti vsaj psihično odpočila od stalnih skrbi...jaz sploh ne morem vedet kak je to če ti otrok ne je, ko pa imam takšnega jedca domauser posted image

evo pokomentirala do sem...sedaj pa šibam na sprehod...nadaljujem kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 4443
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 10:40:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4444
10.1.2009 10:46:21   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

zimska, tinky - koliko stane fliper?
m/smileys/smiley36.gif[/image]user posted image

jaz sem dala 14 eur

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
10.1.2009 11:02:26   
dzanika
tko naša noč je bila mirna... Spal do 6.30. Se zbudil, pojedel in zaspal nazaj do 8h. Sva zmerila vročino in jo je imel 39. user posted image   Sem mu dala svečko pa zmerila čez eno uro in mu je padla na 38. Zdej pa upam da mu ne bo ponovno narastla...

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

dzanika...ne tuširanje...daj v normalno banjico, kateri počasi dolivaš hladno vodo...dokler ne pride do mlačne....

ja ja sej tko sm nardila... Sem se narobe izrazla.  user posted image

mojcek sem vesela za Živo da je bolje! user posted image user posted image

motoristka super da si se nam javila! user posted image   Nikoli nisi omenila da te kaj matra... Zakaj pa ne poiščeš zdravniško pomoč? Bi verjetno lažje in hitreje prebrodla zadevo...

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Sem se pa spomnila eno prigodo z mojo Irisko. Imela je ene devet mesecev in je že puzala. Ko sem jo previjala sem v kakcu opazila nekaj kovinskega in pogledam in kaj najdem: FRŠLUS!!! Našla ga je nekje na tleh in fino pojedla. Joj Dobr da ji ni kaj škodu. Pa pojma nimam od kje se je ta zadrga najdla, pa ne cela sam tisti kovinski del.

ojej. Pa res sreča da je šel kar tako naprej...

mojcek grozna zgodba o fantku...  user posted image user posted image user posted image

metuljček...kaj pa če bi ti vse v ang pisala...me bi pa prevajale za tiste ki ne štekajo....trening za vse

o ne ne. Rajš ne. Js sm tuki bosa. user posted image   Men je čist ql tu in tam kakšna beseda. user posted image

umpa grozljiva zgodba. user posted image user posted image
Skor tko kot od mojga brata punca ko je skor doma rodila k so jo poslali domov češ da to niso popadki ker jih CTG ni zaznal ona pa mela takšne bolečine da ni mogla hodit. user posted image   Pol pa ni upala it nazaj in na koncu jo končno prepričajo da gre in bila 7 cm odprta. user posted image

umpa a ti si dobila moj ZS?

netki kaj pa ti?

FB jaz tud vidim da vas še veliko nimam gor... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

metuljček...tolk blont ko je rovarka nisem bla nikol...sem vedno bla sam na praenih...zdej sem pa na rjavi z blont prameni...sama ne vem kaj bi rada...pozimi se mi zdi da mi je bolj toplo če mam rjave

si ti ziher, da nisi blond?

pod mizo sem. user posted image user posted image user posted image

blacky grozno sem se nasmejala tvojemu postu s tistimi smeškoti. user posted image user posted image
Tut jaz sem mela zdej precej dela da sem jih prebrala. user posted image

ilatic, mirjam in rebeca in ostale hvala za pestke res. Ponoči je blo super saj je prespal celo noč! Sedaj pa sam upam da mu vročina ponovno ne naraste pa smo zmagali. Hvala vam vsem! Zlate ste! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4446
10.1.2009 11:11:55   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

rovar_ka, meni je pa tvoja sestra FUUUUUUL znana, pa ne vem od kje. Iz kje je? Nenormalno mi je znana, res. Po moje, da jo poznam.

maribor, pravnica, mogoče iz te stroke..njen tud pravnik...ona tud gre večkrat v Portorož s svojim na te pravniške zadeveuser posted image mogoče od tam, ko si rekla, da ti tud hodiš s svojimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4447
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 11:16:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4448
10.1.2009 11:31:57   
frutka_
Hojla!

Ura še ni niti poldne pa sem imela že dimnikarja tukaj pol pa mi je še elektrike zmanjkalo in je prišel še dežurni električar. Grrrr....in glih danes ni mojega doma.
Tinky tele Wodtke kamine sem gledala pa me zanima po koliko so kaj cene. Midva računava cca. 1000eur.
V S E  N A J B O L J Š E  M A L I  A S I !user posted image Za mini B day!

Neposredna povezava do sporočila: 4449
10.1.2009 11:37:54   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Tinky tele Wodtke kamine sem gledala pa me zanima po koliko so kaj cene. Midva računava cca. 1000eur.

Naš kamin je stal nekaj manj kot 4000 EUR, sicer je na netu tudi cenik .
Mi imamo tega, plus x konzolo http://www.wodtke.si/toplozracni-polena-hot-box-2000x.html

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Trebušnjaki.
пеперутка16

Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?

Da. (0%)

Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (0%)

Ne. (27%)

Ni mi prišlo na misel. (73%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!