tims
|
Ja, hudo dober . Sem mislila, kok bom lahko čvekala z vami, pa me je skor kap, ko sem vidla kok ste naklofale. Sem vas brala zdele več kot uro in pol. In potem ugotovim, da je že tok ura, da bi blo bolš, da grem v pojstlo . Sem pa dons ugotovila, da naša takoj zaspi, ko jo nosi ljubi očka. Predno sem la na pogreb sem jo še nahranla in jo poskušala uspavat in itak da mi ni uspel. Je prišel moj domov, jo je imel v naročju cca tri minute, in naša Nina lepo spi. Je moj reku, da to zato, ker ji ful lepo poje (to je pa tko, k da bi poslušu mačke februarja k se gonjo), pa ker ima občutek varnosti pri njem v naročju. Skromnost pa taka. Zdej pa moram počakat, da sušilc neha delat, da ven poberem cote, pol pa res v pojstlo. Sem vas, ko sva z mojim nabavlala opremo za stanovanje, spraševala glede sušilca. A je fajn al ni fajn. In sem se odločla, da ga kupva in zaenkrat mi ni niti malo žal. Cote so ful mehke, dišijo, če nisem prepričana, a je za u sušilca al ne, dam samo na program "suho za likanje" in ven dobim cune 80%suhe in ko jih polikam, jih za kake pol ure obesim čez štrik in to je to... Super zadeva. Do zdaj se mi je samo ena moževa majca skrčla, en Ninin body in ene nogavice. Sam ene par stvari bom pokomentirala. Ilatic: kaj je to o občutku, da te imamo za manjvredno, al nekaj podobnega? Jaz bom rekla: kapo dol, da si odkrito napisala o tem, da pač jemlješ te tablete . Meni osebno se ne zdi to čisto nič groznega. HB da si ugotovila, da ti pomagajo. Neboglasnica, tudi mene bi lahko v tujini prodali, upam sam da dober , tako da Metuljček še mene piši na seznam za inštruiranje . Lex, jest sem tudi dala tole artrografijo že čez in glej da ti tvoj ne bo natvezu, da je fuuul grozn, ker ni . Jaz sem celo mislila po tem posegu it v službo, pa so mi potem zdravniki odsvetoval in i priporočal da naj vseeno počivam. Drugače pa to res ni nič hudega, čeprav po opisu sodeč misliš, da ti bojo pol kolena odbil. Umpa, se strinjam s tabo, da moraš bit pr dohtarjih kar zoprn. Jaz sicer vedno poskušam najprej na lep način, če pa ne gre, pa kaj hitro pokažem rožičke. Z zdravjem se pa men glih ni za hecat, pa naj bo to zdravje mojih dveh srčkov, mojga možeka, al pa mene. Blacky, tud s tabo se strinjam glede čvekanja. Po moje bojo tale RR rezerviral samo še za julijke 08 . Za vse bolančkane in njihove mamice pa en ogroooomen in da se čimhitreje pozdravite (tuki bom vključla pa tud našo pupiko ). Zdej grem pa spat. Lahko noč
|