Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 9:29:43
|
|
|
|
Februarka08
|
Končno ne gre dež in bova šle ven KONČNO!! Bo ziher tud bolje spala... sem mislila v trgovino zdele, pa ne grem da greva raje ven... mogoče bom šla popoldne... zvečer pa žurka Prosim, če mi lahko poveste, kaj vaši jejo za zajtrke in večerje??? Naša ma skor skoz več ali manj standard, sigurno je že naveličana jest več ne vem... danes grem prav zarad tega v trgovino, pa ji bom nakupla mal jogurtov, skut, namazov ne vem... kakšno maslo uporabljate? Midve s taščo sva ga same delale tako da je bil domač... mogoče ga bova zdej spet, samo časa ni kdaj bi lahko jedla tud maslo in marmelado pol k bo večja, ne bo pomoje takega problema... pa so kroglice za v mleko, pa kosmiči, pa pašteta, jajce, hrenovka, salama... kar bo pač hotela... zdej sem pa res že brez idej Še to - ali je že katera dala beljak kdaj ga je ˝dovoljeno˝ dat Hvala za odgovore, verjetno boste pomagale še kateri mamici...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 9:32:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, okrog hrane ti bo zdej bolj Stipe pomagal Šala, naša je proti jutru zdaj flaško, tko da je to mlečni zajtrk (ob 6h danes) in potem okoli 9h sadje, za večerjo pa različno, včeraj npr polento s kislo smetano, katera mi je že dala to idejo Za beljak pa imam jaz info, da po 1. letu
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 10:02:36
|
|
|
|
dolenjka
|
Kje pa ste danes, da bi mi krajšale še teh zadnjih 5 ur in pol pred odhodom v SLO
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 10:20:06
|
|
|
|
Suzi*
|
daan. nisem še nič prebrala kaj ste včerej popoldne in zvečer naklofale. samo zadnjo stran zaenkrat. mi smo včeraj smreko postavli, pa zaenkrat še stoji. žana jo zelo previdno prijema zaenkrat. anžej je še do desetih čul in okol skakal, ko sem jo delala, pa šklilil. jao, sem hotla napisat da žana spi, pa se je po slabi pol ure zbudila. ponavadi dopoldne spi uro in pol. ob poldner imamo pa dohtarja, še sistematiko, pa cepljena bo, če bo dost zdrava....skos je namreč vsaj malo prehlajena in kašlja. tako da pol tud ne bo mogla spat. mah, sem slabe volje. upam samo, da ne bo sitna za znoret tam. drugač smo pa ok. anžej gre danes po vrtcu na božični vlak, ga bo verjetno brat od mojga s sabo vzel, pa še svojo hčerko. mislim da bo užival, ker obožuje vlake. naš vrtec se je odločil, da bo še naslednji teden 3 dni odprl svoja vrata , ker je veliko povpraševanje (itak, kdo si pa lahko privošči 6 dni dopusta).....tako da mogoče se pa v pon. celo v lj naslikamo. zdej grem pa žano zabavat, upam da mi rata lase si oprat. lep dan. pridem še F5 stisnt.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 10:25:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Suzi Bom vesela če prideta z Žano v LJ pa še pralince bodo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 10:28:03
|
|
|
|
Suzi*
|
njam pralince! ampak več kaj, jaz moram hujšat začet. sem bla zjutraj na vagi, pa imam tolk kil kokr sem jih imela ko sem šla anžeja rodit. še par kil gor pa jih bo tolk kokr ko sem šla žano.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 10:28:45
|
|
|
|
Suzi*
|
mi imamo pa dons 10m.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 10:35:33
|
|
|
|
larisa
|
Jutro spet se nekdo podi po stanovanju, pa mi krade čas Februarka, mi odkar se ne dojimo več in ker ne dajem flaške, dobi kar mlečno kašico, ali pa mislije v mleko, da dobi dozo mleka zjutraj. Večerja pa je gres, polenta, kruh z namazom, kosmiči z jogurtom ali kašica. Sicer pa se ne naveličajo kar tako hrane. To je bolj problem odraslih.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 10:45:11
|
|
|
|
jencili
|
dan, no, danes malo slabša noč, ampak smo vseeno kr kul Meli smo 3 budnice, s tem, da sem za prvo kriva sama, ostali dve pa sta bli kr neki, na dve uri, pol pa mir do jutra in tud noč je za nami brez dojenja . Jst sm mogla pa učer spet eno kremo zaradi vnetja začet uporabljat (to morm še za takrat poštimat, od prejšnjega vnetja) in me dons tok jajčniki bolijo, da je to noro. Komi se vsedem, tok me boli. A JE LAHKO PROSIM ŽE KONC ZDR. PIZ*** ZA LETOS?!?!?! Se pa vseeno veselim današnjega večera, da si dam mal duška
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 10:54:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Suzi z dieto lahko začneš po novem letu prej itak nima smisla
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:08:05
|
|
|
|
Bajsa
|
Dan! Naša noč odlična, od 21 do 9.30 Madam je ratala prava zaspanka. Jaz mam še polno čpin za pomit, ke smo imeli včeraj obiske in se nama ni dal ob 1 zjutraj posode pomivat. Ja tko pač jo bom mogla zdele. No jaz tud že komi čakam dons zvečer, upam, da ne bo kšnih čudnih situacij. Mi je moj že reku dons, da nej ne gre Zala nč spat popoldan, da bo pol spala, ko mene ne bo doma ga kr mal stiska. Za nazaj še nisem brala, grem zdele preletet.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:10:07
|
|
|
|
Februarka08
|
Hvala za odg. Listek in Jencili da bi se čimprej res pozdravili. Kljub bolečinam bosta šli zvečer ven Suzi, jaz sem bla tud dons zjutraj na vagi če nič ne jem al pa če ful jem, so kg isti ehhhhhhhhhhhhh... midva sva se odločla da po NL začneva dieto no, jaz jo bom res začela Sva ble 1 uro zunaj sva nardili dobro turo, zdaj sem pa spet lačna je že 2x aleluja špilala, pojma nimam zakaj pa se pozna potem prazen želodec ampak se bom vzdržala Grem k mali, grizlja grisin, pa pridem še potem nazaj ko jo dam spat... če bo sploh ktera kle
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:15:25
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, jaz ti bom do 15.15 ziher družbo delala, če jo boš tu men
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:15:33
|
|
|
|
ella79
|
mesecnica Luna je pa res faca, že kar znapovedat kako delajo živalce blacky ti že veš zakaj se je splačal pozdravt itata za včerajšnji večer in še boljšo noč jencili za noč brez dojenja in zate dolenjka naj ti zadnje urice danes čim prej minejo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:17:40
|
|
|
|
dolenjka
|
O hvala Ella, dej pomagaj, da res
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:24:02
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka O hvala Ella, dej pomagaj, da res sem mal v gužvi danes bajsa za odlično noč
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:31:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka O hvala Ella, dej pomagaj, da res sem mal v gužvi danes bajsa za odlično noč a piškote pečeš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:34:38
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, jaz ti bom do 15.15 ziher družbo delala, če jo boš tu men upam da ne bo treba spet česna majit bi bla raje na vezi z Brusljem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:36:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, jaz ti bom do 15.15 ziher družbo delala, če jo boš tu men upam da ne bo treba spet česna majit bi bla raje na vezi z Brusljem Veš kaj, če ti bo kdo rekel da ga je treba majit ti reči da ne moreš, ker moraš z Brusljem nekaj urejat in je to bolj pomembno kot par klobas, ki so lahko brez česna
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:37:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Ej gorenjke, pa ve k greste danes ven, bi nas lahko prišle počakat na Brnik Sej je samo izza čoška
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:39:22
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, jaz ti bom do 15.15 ziher družbo delala, če jo boš tu men upam da ne bo treba spet česna majit bi bla raje na vezi z Brusljem Veš kaj, če ti bo kdo rekel da ga je treba majit ti reči da ne moreš, ker moraš z Brusljem nekaj urejat in je to bolj pomembno kot par klobas, ki so lahko brez česna pol bo pa Stipe hud če ne bojo dobre
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:39:30
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej gorenjke, pa ve k greste danes ven, bi nas lahko prišle počakat na Brnik Sej je samo izza čoška kdaj pa pribremzate
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:42:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej gorenjke, pa ve k greste danes ven, bi nas lahko prišle počakat na Brnik Sej je samo izza čoška kdaj pa pribremzate 20.20 če bo vse po planu, kar pa pri Adrii ni čist vedno
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:43:44
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej gorenjke, pa ve k greste danes ven, bi nas lahko prišle počakat na Brnik Sej je samo izza čoška kdaj pa pribremzate 20.20 če bo vse po planu, kar pa pri Adrii ni čist vedno takrat bom jest eno velko kuglo metala in kegle zbijala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 11:44:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, jaz ti bom do 15.15 ziher družbo delala, če jo boš tu men upam da ne bo treba spet česna majit bi bla raje na vezi z Brusljem Veš kaj, če ti bo kdo rekel da ga je treba majit ti reči da ne moreš, ker moraš z Brusljem nekaj urejat in je to bolj pomembno kot par klobas, ki so lahko brez česna pol bo pa Stipe hud če ne bojo dobre sej lahko česen zaven je, če mu je do njega
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?