mesecnica
|
Misar - za nakupe. Nočke se bodo pa že zrihtale. Itata - tudi pri vas bo enkrat boljše spanje. Vaš Jakob mora samo še drugi del noči osvojiti, pa ste na konju. Blaža - no pri vas je bilo tudi malo boljše spanje . Pa za uspelo predstavo. Februarka08 - za Lariso, da tako lepo spi in za uspešen pogovor. Upam, da bo sedaj držalo dolgooo. Pa Larisa za lupčka. Ej - vidim, da boste nabavili poganjalčka. Mi imamo istega . Sicer ga bo dobila v soboto na dedku mrazu v Ljubljani. Pa za lep večer. Blacky* - veš pri nas je ravno tako problem za zaspat odkar vstaja, še bolj pa od kar sva prišle iz bolnice. Mah...bomo že nekako. Pa želim ti, da se ti drugo leto vse kar si naštela tudi izpolne. Pa Val za tako dolgo popoldansko spanje. Elma - če vam nagajajo zobki, vam želim, da vam čimprej ven pridejo. Mala_pikica - za slabo noč. Pa za oba otročka. A zdaj je pa še Lana fasala? Božica. Mi drugače tudi še nimamo smrekice. Moramo eno malo manjšo dobit, ker sedaj smo imeli eno full veliko, pa si sedaj ne upamo jo postavit. Suzi* - za vaše spanje oz. nespanje. Jencili - za super spanje. Pa tudi tega dneva bo konec, pa bo jutri spet boljše in bo Taj spočit, vesel, razigran. Listek1 - pri nas je bilo tudi eno obdobje tako, da ni mogla biti sekunde brez mene. Sedaj zdrži ene 5 minut . Pa zaradi vražjih menstr. Larisa - za nakup marele. Pa upam, d aboste kaj pametnega našli za smučanje, ker je res že malo pozno. Stipe air force in Dolenjka - bravo za super spanje . Tara je pa res carica. Maj78 - za uspelo fešto in frizerja. Nizy - za Azro. Upam, da se ji vid čimprej popravi. Čimveč vaj, pa menda bo. Pa za vse tri dečve. Imate pa res vse možne bolezni . Pina-1 - za piškote. Full dobro zgledajo. Bamby - Luna je do nekje 6 oz. 7 meseca vedno sama zaspala (podnevi in ponoči). Zdaj (odkar se sama vstaja oz. odkar sva prišle iz bolnišnice) je pa kriza. Tako, da ni to krivo, da ne bi znala, ker nikoli ni. Enostavno se je očitno v bolnici tako navezala, da več ne prenese, če me ni zraven. Ker takrat sva bile 10 dni nonstop skupaj in je skoz po meni plezala. In se posledično očitno full name navezala. Pa za dedka mraza. SN - za dolgo spanje. MetiLu - tebi pa za slabo spanje. Pa za plačo in božičnico in za super šefico. Buči - kriza tole s službo ja. Jaz si sploh ne predstavljam kako bo, ko bom šla jaz delat. Na srečo bom malo dlje doma, samo vseeno. Pomojem ne bom nič naredila po stanovanju. Tako, da bravo za mamo, da ti pomaga. Kati kati - upam, da čimprej končate z deli. Pa za dedka mraza in za tvojega voznika leta. Kaj to pomeni dober dopust? Tujina? No mi smo danes tudi cel dan notri, ker je bilo zunaj bljaksi vreme. Mah...komaj čakam, da tale dež neha. Drugače smo OK. Naša že zna povedat kako dela kuža in kako muca . Samo ne reče hovhov in mijavmijav. Ampak tako zakašlja dvakrat za kužka in zapiska za muco . Je full dobra. Ampak točno vem, da gre za kužka in muco. Faca mala.