Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:42:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža dolenjka a tvoje pralile so light? če pridejo po lušftu v SLO, bodo pa ja light zdej pa jaz pridem na travarco, da se jo končno spije, k to nikamor ne pelje pa prid če lahko no, zdele ne bo šlo, k mam za pokat, pa nobenga aviona danes ni več, ju3
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:43:50
|
|
|
|
blaža
|
Lahko pojem kakšno v soboto pa še kakšno lahko daš za sabo, ( za nedeljo)
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:44:03
|
|
|
|
dolenjka
|
Blaža, naj te spomnim, da sem ti praline obljubila, če prideš na "vseslovensko" srečanje v ponedeljek in ne v soboto
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:44:15
|
|
|
|
blaža
|
Ja in se šparam že dva dni.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:44:39
|
|
|
|
blaža
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:44:54
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža dolenjka a tvoje pralile so light? če pridejo po lušftu v SLO, bodo pa ja light zdej pa jaz pridem na travarco, da se jo končno spije, k to nikamor ne pelje pa prid če lahko no, zdele ne bo šlo, k mam za pokat, pa nobenga aviona danes ni več, ju3 no, potem pa jutri aja, jutri sem pa jaz čist bizi 2x zabava
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:45:13
|
|
|
|
blaža
|
No sej bi blo dovolj, če bi se na kratko vidle.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:45:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Lahko pojem kakšno v soboto pa še kakšno lahko daš za sabo, ( za nedeljo) ne ne, ti pridi še v ponedeljek, pa zame kako breskvico prinesi, ker jih obožujem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:46:03
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža, naj te spomnim, da sem ti praline obljubila, če prideš na "vseslovensko" srečanje v ponedeljek in ne v soboto bo treba spet mal dneve okrog obrnt
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:46:34
|
|
|
|
blaža
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:46:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža dolenjka a tvoje pralile so light? če pridejo po lušftu v SLO, bodo pa ja light zdej pa jaz pridem na travarco, da se jo končno spije, k to nikamor ne pelje pa prid če lahko no, zdele ne bo šlo, k mam za pokat, pa nobenga aviona danes ni več, ju3 no, potem pa jutri aja, jutri sem pa jaz čist bizi 2x zabava ja sej, 2x zabava, pol se ti bo pa še 2 dni zatikal
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:48:29
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža dolenjka a tvoje pralile so light? če pridejo po lušftu v SLO, bodo pa ja light zdej pa jaz pridem na travarco, da se jo končno spije, k to nikamor ne pelje pa prid če lahko no, zdele ne bo šlo, k mam za pokat, pa nobenga aviona danes ni več, ju3 no, potem pa jutri aja, jutri sem pa jaz čist bizi 2x zabava ja sej, 2x zabava, pol se ti bo pa še 2 dni zatikal se mi ne sme, k bo še v soboto pestro...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:49:47
|
|
|
|
blaža
|
Zdej bom pa zahinavla. Ja vem, ma sem tako zmatrana, da grem še malo, ma res malo pred TV, pol pa spat. Jutri greva z Matijo na Dedka mraza. na žalost je komaj ob šestih petinštirideset in bo Blaža tle pri nas čuvala moja mama. Ki tako dolgo ne bi zdržal, ko gre vedno za sedmo spat. No bo pa drugo leto. No
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:50:44
|
|
|
|
blaža
|
Sem hotla še to napisat, pa je že potrdilo. No pa lahko nočko, pa lepo sanjajte o zvedicah, pralinah in tiramisuju,...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 21:01:56
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ja ja sej vem kako deuje una komora.... jencili ne morm ti poslat piškotov, k nimam tvojga naslova listek ti si pa ful športnica ratala no, zdej pa da ne slišim več tega izgovora
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 21:03:56
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Hvala enako, mama Jencili
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 21:06:27
|
|
|
|
MetiLu
|
Listek ful hvala, mogoče se ga v soboto spravim narest, ker ima tašča v nedeljo roj. dan in nas pelje nekam na kosilo, pa bi sabo nesla, da ne bo vedno samo svakinja tista, k dobr pecivo peče Ko se že ravno o dobrotah pogovarjate, men je prejle možek ful dobre palačinke z nutelo speku
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 21:11:00
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, jest mam pa spet na obisku, sem čist penasta, boli me ko pri norcih, da ne govorim, da sem jo mela ravno konec Kdaj bomo pa kej zigi zagi Jencili - naš je že dva dni tok tečen, sam neki čivka, pa stoka, pa za mano hod. A sta se kej zmenila s Tajem? Februarka - lep večer Pa super darilo za Lariso. Jest pa napolitanke bašem tuš Taj je že dva dni tak. Sam a ti neki povem? Prej k je pa ati domov pršu je blo pa kot bi odsekal, ves nasmejan, se sam igra in zamoti itd.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 21:14:12
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ja ja sej vem kako deuje una komora.... jencili ne morm ti poslat piškotov, k nimam tvojga naslova listek ti si pa ful športnica ratala no, zdej pa da ne slišim več tega izgovora sej se mi je zdelo, da me čaka ZS sam te morm razočarat, ne odpre strani Moja ringaraja
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 21:16:40
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ja ja sej vem kako deuje una komora.... jencili ne morm ti poslat piškotov, k nimam tvojga naslova listek ti si pa ful športnica ratala no, zdej pa da ne slišim več tega izgovora sej se mi je zdelo, da me čaka ZS sam te morm razočarat, ne odpre strani Moja ringaraja a tebi teško, ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 21:18:32
|
|
|
|
jencili
|
ste me zdej tok zrajcale s tebi sladkiši, da sm šla direkt v omaro po Kraševo tortico
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 21:20:09
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey ej buči....ti in tvoji da ste v soboto ob 11 nacrtani v supernovi!! Žal ne bo šlo, bomo ob tej uri že na poti na Bloke, na "božični shod" naše familije - teta kuha kosilo, pa darilca, pa emocije, pa sankanje ... PONEDELJEK????? Kje, kdaj? joj, da vas vidim za več kot za 10 minut, ker imam službo šele ob 12.55.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 21:20:50
|
|
|
|
buči
|
A ve mogoče hujšate?!? A ne veste, da je december in ne že februar!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 21:22:36
|
|
|
|
nizy
|
čer, nocoj ste pa pridne mi smo bili danes pri dohtarju , in imamo vsega vraga od bronhitisa , vnetih ušes , inhalacij za zaščito, sirup za alergijo ,....smo bili pol ure not , po moje se je tistim zunaj malo zmešalo
< Sporočilo je popravil nizy -- 18.12.2008 21:32:01 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 21:26:20
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy čer, nocoj ste pa pridne mi smo bili danes pri dohtarju , in imamo vsega vraga od brontisa , vnetih ušes , inhalacij za zaščito, sirup za alergijo ,....smo bili pol ure not , po moje se je tistim zunaj malo zmešalo ja, bogi Pri vas ste pa tud skoz neki bolani, no
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?