|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
18.12.2008 20:42:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

dolenjka a tvoje pralile so light?

če pridejo po lušftu v SLO, bodo pa ja light user posted image user posted image user posted image

zdej pa jaz pridem na travarco, da se jo končno spije, k to nikamor ne pelje user posted image

pa prid če lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, zdele ne bo šlo, k mam za pokat, pa nobenga aviona danes ni več, ju3 user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
18.12.2008 20:43:50   
blaža
Lahko pojem kakšno v soboto pa še kakšno lahko daš za sabo, ( za nedeljo)user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
18.12.2008 20:44:03   
dolenjka
Blaža, naj te spomnim, da sem ti praline obljubila, če prideš na "vseslovensko" srečanje v ponedeljek in ne v soboto user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
18.12.2008 20:44:15   
blaža
Ja in se šparam že dva dni.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
18.12.2008 20:44:39   
blaža
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
18.12.2008 20:44:54   
ella79

če pridejo po lušftu v SLO, bodo pa ja light user posted image user posted image user posted image

zdej pa jaz pridem na travarco, da se jo končno spije, k to nikamor ne pelje user posted image

pa prid če lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, zdele ne bo šlo, k mam za pokat, pa nobenga aviona danes ni več, ju3 user posted image

user posted image user posted image no, potem pa jutri user posted image aja, jutri sem pa jaz čist bizi user posted image user posted image user posted image 2x zabava

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
18.12.2008 20:45:13   
blaža
No sej bi blo dovolj, če bi se na kratko vidle.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
18.12.2008 20:45:16   
dolenjka

Lahko pojem kakšno v soboto pa še kakšno lahko daš za sabo, ( za nedeljo)user posted image

ne ne, ti pridi še v ponedeljek, pa zame kako breskvico prinesi, ker jih obožujem user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
18.12.2008 20:46:03   
ella79

Blaža, naj te spomnim, da sem ti praline obljubila, če prideš na "vseslovensko" srečanje v ponedeljek in ne v soboto user posted image

bo treba spet mal dneve okrog obrnt user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
18.12.2008 20:46:34   
blaža
user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
18.12.2008 20:46:41   
dolenjka

user posted image user posted image no, potem pa jutri user posted image aja, jutri sem pa jaz čist bizi user posted image user posted image user posted image 2x zabava

ja sej, 2x zabava, pol se ti bo pa še 2 dni zatikal user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
18.12.2008 20:48:29   
ella79

ja sej, 2x zabava, pol se ti bo pa še 2 dni zatikal user posted image

se mi ne sme, k bo še v soboto pestro...

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
18.12.2008 20:49:47   
blaža
Zdej bom pa zahinavla. Ja vem, ma sem tako zmatrana, da grem še malo, ma res malo pred TV, pol pa spat. Jutri greva z Matijo na Dedka mraza. na žalost je komaj ob šestih petinštirideset in bo Blaža tle pri nas čuvala moja mama. Ki tako dolgo ne bi zdržal, ko gre vedno za sedmo spat.user posted image

No bo pa drugo leto.user posted image

No

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
18.12.2008 20:50:44   
blaža
Sem hotla še to napisat, pa je že potrdilo. No pa lahko nočko, pa lepo sanjajte o zvedicah, pralinah in tiramisuju,...

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
18.12.2008 21:01:56   
jencili

dolenjka ja ja sej vem kako deuje una komora....

jencili ne morm ti poslat piškotov, k nimam tvojga naslova user posted image user posted image user posted image user posted image

listek ti si pa ful športnica ratala user posted image user posted image user posted image

no, zdej pa da ne slišim več tega izgovorauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
18.12.2008 21:03:56   
jencili

Hvala enako, mama Jencili user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
18.12.2008 21:06:27   
MetiLu
Listek ful hvala, mogoče se ga v soboto spravim narest, ker ima tašča v nedeljo roj. dan in nas pelje nekam na kosilo, pa bi sabo nesla, da ne bo vedno samo svakinja tista, k dobr pecivo peče user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Ko se že ravno o dobrotah pogovarjate, men je prejle možek ful dobre palačinke z nutelo speku user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
18.12.2008 21:11:00   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

jest mam pa spet user posted image user posted image user posted image  na obisku, sem čist penasta, boli me ko pri norcih, da ne govorim, da sem jo mela ravno konec user posted image user posted image  Kdaj bomo pa kej zigi zagi user posted image user posted image

Jencili - naš je že dva dni tok tečen, sam neki čivka, pa stoka, pa za mano hod. A sta se kej zmenila s Tajem?
Februarka - lep večer user posted image user posted image  Pa super darilo za Lariso.

Jest pa napolitanke bašem user posted image

tuš Taj je že dva dni tak. Sam a ti neki povem? Prej k je pa ati domov pršu je blo pa kot bi odsekal, ves nasmejan, se sam igra in zamoti itd.user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
18.12.2008 21:14:12   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

jencili ne morm ti poslat piškotov, k nimam tvojga naslova user posted image user posted image user posted image user posted image

listek ti si pa ful športnica ratala user posted image user posted image user posted image

sej se mi je zdelo, da me čaka ZS user posted image user posted image user posted image user posted image sam te morm razočarat, ne odpre strani Moja ringaraja user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
18.12.2008 21:16:40   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

sej se mi je zdelo, da me čaka ZS user posted image user posted image user posted image user posted image sam te morm razočarat, ne odpre strani Moja ringaraja user posted image user posted image user posted image user posted image

a tebi teško, ne?user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
18.12.2008 21:18:32   
jencili
ste me zdej tok zrajcale s tebi sladkiši, da sm šla direkt v omaro po Kraševo torticouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
18.12.2008 21:20:09   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

ej buči....ti in tvoji da ste v soboto ob 11 nacrtani v supernovi!!

Žal ne bo šlo, bomo ob tej uri že na poti na Bloke, na "božični shod" naše familije - teta kuha kosilo, pa darilca, pa emocije, pa sankanje ...

PONEDELJEK????? Kje, kdaj? joj, da vas vidim za več kot za 10 minut, ker imam službo šele ob 12.55.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
18.12.2008 21:20:50   
buči
A ve mogoče hujšate?!? A ne veste, da je december in ne že februar!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
18.12.2008 21:22:36   
nizy
čer,

nocoj ste pa pridne user posted image

mi smo bili danes pri dohtarju , in imamo vsega vraga od bronhitisa , vnetih ušes , inhalacij za zaščito, sirup za alergijo  ,....smo bili pol ure not , po moje se je tistim zunaj malo zmešalo user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 18.12.2008 21:32:01 >

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
18.12.2008 21:26:20   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

čer,

nocoj ste pa pridne user posted image

mi smo bili danes pri dohtarju , in imamo vsega vraga od brontisa , vnetih ušes , inhalacij za zaščito, sirup za alergijo  ,....smo bili pol ure not , po moje se je tistim zunaj malo zmešalo user posted image

ja, bogiuser posted image
Pri vas ste pa tud skoz neki bolani, nouser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?