|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
16.12.2008 10:04:39   
ella79
mesecnica  user posted image user posted image user posted image user posted image jeeee, za podaljšanje porodniške user posted image super super user posted image user posted image user posted image pa še da je AM sprejela user posted image user posted image user posted image same fajn stvari user posted image pa super božičkaimate doma user posted image

dolenjka jaz imam slikico od tare na majlu, a jo pripopam user posted image pomoje user posted image

jencili upam, da tale kašelj hitro mine, k verjamem, da je sploh ponoči zoprno. Pomoje bi bilo fajn, da mu daš v izparilnik kake kaplice ala olje 31 user posted image

bajsa user posted image user posted image user posted image user posted image za Zalino spanje. To pa je res rekord user posted image

blacky ti se sam lepo pozdravi, pa se v ponedeljek vidimo.

Katera pride danes na kavo v KR? Dejmo potem kar Qlandijo rečt, midve z februarko se dobiva okrog štirih, ostale pridete ob petih?

misar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem še jaz vesela, da ste se naspali

februarka user posted image user posted image user posted image user posted image za super noč, naša je bila tudi po enem tednu taka kot se zagre user posted image user posted image

stipe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje. Ičitno so danes vsi user posted image dobro spali user posted image

dolenjka a vzameš mene user posted image pa sej te vsi 'slišmo', tudi če sam enkrat poveš user posted image user posted image user posted image ta ideja ni slaba, mogoče kaka študentka, k si želi mal od doma al pa sitenga fanta user posted image dej zdej k pridete domov mal povprašej, al pa kak oglas dej že zdej, pa da se lahko potem že med prazniki z kako dobite user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 376
16.12.2008 10:05:46   
lillchy123
jutrouser posted image

stipe, bravo za spanje

dolenjka, upam, da kaj naštudirate. te čist razumem, jst za prevoz kompliciram že od naše gostilne do doma- pa je 200m čez vas!

blaža, bom jst tud probala vetre nardit, ko pridem domov. sem hotla naročit koledarje pri pošti, pa se ne znam registrirat?user posted image  help

bajsa, ni blema, ti prinesem v petek. sam vodit me boš mogla, da vas bom sploh najdla user posted image user posted image  zdej vem, da se boš potrudla user posted image

blacky, dej se pozdrav do petka al pa vsaj do ponedeljka, da se še letos vidmo.

moj mš spančka svojih 10min. spali smo ok, s tem da je bil celo noč pri meni. Se je glih ko sem šla spat zbudu in bil čist prestrašen. na vsak način je hotu k meni v naročje, se je samo cel stisnu in v šusu zaspal. ma odkar sva iz bolnice morm bit skoz pri njemu. sam da me čut, pa je zadovoljen.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 377
16.12.2008 10:07:34   
ella79
dolenjska Tara
user posted image user posted image

sam ne vem katera od teh dveh slikic je v reviji user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 378
16.12.2008 10:30:17   
blaža
joj lillchi, za koledar na pošti smo e pa tudi mi ful namatrali, preden smo ga začeli delat. kje se ti pa zatakne?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 379
16.12.2008 10:31:44   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjska Tara
user posted image user posted image

sam ne vem katera od teh dveh slikic je v reviji user posted image

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image

a se men sam zdi al je carica zrasla odkar ji stipe kuha?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 380
16.12.2008 10:31:58   
blaža
dolenjka, te slikice od Tare so pa super dobre.user posted image user posted image user posted image pol pa ni čudno, da termoforje zadevaš!user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 381
16.12.2008 10:34:20   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

joj lillchi, za koledar na pošti smo e pa tudi mi ful namatrali, preden smo ga začeli delat. kje se ti pa zatakne?

ko hoče program geslo user posted image user posted image user posted image  ne vem, kje ga dobimuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 382
16.12.2008 10:41:04   
misar
evo že drnjohamo prvi spanec...upam, da bo spala dolgo in se zbudila dobre voljeuser posted image

carica tarica je pa res pravi cuker na teh fotkahuser posted image

grem pogledat za kak fajn in enostaven recept za medenjake...jih bi letos spet naredila

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 383
16.12.2008 10:56:15   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ko hoče program geslo user posted image user posted image user posted image  ne vem, kje ga dobimuser posted image

MI JE USPELO!user posted image

Zdej grem pa pogledat, kako naj bi zgledalo. Kok časa traja, da ti koledar dostavijo na dom?

Neposredna povezava do sporočila: 384
16.12.2008 10:59:31   
blaža
lillchi nam so ga poslali v treh dneh in je super lep. bravo, da ti je ratalouser posted image user posted image user posted image , jaz sem že mislila, da sem drvena, ko nisem štekala takoj!user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 385
16.12.2008 11:02:45   
blaža
ej, sem klicarla ginekologa, da bi mu povedala, da mam še 4 KT in še vedno mi packa, pa sem rabla dve uri, da mi je sestra povedala da od 14 do 15ih, se nikakor niso javli. In Blaž je bil priden v stajci, ki je zraven vrat, na kljuki pa je obešen adventni z sladkarijami. In je bil kar tiho. Ga poškilim malo, pa sem mislila, da se igra. In ko ga končno zagledam, si je gospodič postregel z dedkom mrazom iz čokolade in se veselo basal.user posted image user posted image . Hitro sem mu ga spulla iz rok, pa je bil tak packast, da je joj.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 386
16.12.2008 11:07:49   
dolenjka
O Ella hvala user posted image  A veste, da jaz od tu kar ne morem Shrani.si uporabljati, ker sem kao v tujini user posted image  user posted image  No, sej sem res, sam vseen user posted image

In hvala za pohvale user posted image  Tako postavna je bila, ko ji je še mamica v SLO kuhala user posted image , te slike so bile namreč narejene pred 1 mesecem, zdaj je že mal bol polna user posted image  Sej veste, vampi redijo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 387
dolenjka
O Ella hvala user posted image  A veste, da jaz od tu kar ne morem Shrani.si uporabljati, ker sem kao v tujini user posted image  user posted image  No, sej sem res, sam vseen user posted image

In hvala za pohvale user posted image  Tako postavna je bila, ko ji je še mamica v SLO kuhala user posted image , te slike so bile namreč narejene pred 1 mesecem, zdaj je že mal bol polna user posted image  Sej veste, vampi redijo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 388
dolenjka

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 389
16.12.2008 11:08:37   
dolenjka
No, navadite se, da bodo moji posti očitno vedno potrojeni user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 390
16.12.2008 11:09:50   
dolenjka
Aja Ell, sem pa že dala 1 oglas včeraj in ena punca se je že javila user posted image  Ne vem pa kolk se te punce kaj plača, zato sem vprašala user posted image  A bi šla ti? A 300 EUR bo OK? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 391
16.12.2008 11:15:33   
ella79
dolenjka če gre lahko Zoja z mano, pa pes, mačka in dve ribici, ki sta čist pridni user posted image user posted image user posted image pojma nimam kake so cene user posted image moj bratranec ima varuško na domu, merka malega, sprehaja, kdaj kej pospravi in polika, pa še skuha jima za pičlih 300 EUR na mesec user posted image ful ugodno, pa šečuva ga dokler onedva ne prideta iz službe

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 392
16.12.2008 11:16:37   
larisa
Dan user posted image

Jaz resno razmišljam o selitvi nekam kjer ni 1 mesec (skupaj) teme, oblakov, dežja,... na programu user posted image  Tole mi res že mal na psiho udarja, rabim mal soooončkaaaa

Sem pa ugotovila, da če redno ne čvekam tule gor, pol se sploh ne morem več vklopit, ker se mi pa res ne da brat za nazaj, oziroma dalo bi se mi še mogoče dokler sem bla user posted image  in mela neskončno časa, zdej pa res ne gre user posted image  Tko da pol kr ne vem kaj napisat, komentirat tud ne morem, ker nič ne vem, pisat kdaj mali spi, kdaj je in kdaj kaka vas pa verjetno tud ne zanima user posted image user posted image user posted image

Jah nč, kr neki blebetam zato rajš grem user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
16.12.2008 11:21:16   
dolenjka
Ah Larisa, sej ni tko težko, ti kar napiši, da se pod Mesečničin post podpišeš user posted image

Ejo, jaz , carica in Stipe smo sončka dali v kufre in ga prinesemo konec tedna user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 394
16.12.2008 11:24:16   
larisa
Dolenjka, ti ga sam čimveč prinesi. Tle ga boš lahko za mastne denarce prodajala, ker ga kronično primanjkuje user posted image  jaz ga pridem pa itak k vam na hrib lovit user posted image

Ella, a ti maš psa in muco user posted image  Vidiš, človek misli, da o nekom veliko ve, pa še osnovnih članov dužine ne pozna user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 395
16.12.2008 11:24:23   
Stipe air force
Tukaj je pa danes spet po bruseljsko... oblacno user posted image , vsekakor pa bolje kot v dezevni SLO user posted image ... No, med praziki bo pa ful lepo.. ker mi pridemo user posted image  user posted image  user posted image ... jeeeee! user posted image ... By the way, Carica ze dobro uro spi.. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 396
16.12.2008 11:24:35   
dolenjka

dolenjka če gre lahko Zoja z mano, pa pes, mačka in dve ribici, ki sta čist pridni user posted image user posted image user posted image pojma nimam kake so cene user posted image moj bratranec ima varuško na domu, merka malega, sprehaja, kdaj kej pospravi in polika, pa še skuha jima za pičlih 300 EUR na mesec user posted image ful ugodno, pa šečuva ga dokler onedva ne prideta iz službe

Zojo seveda lahko pripelješ, 2 ribici tudi, psa pa mačke pa ne, ker ju nimaš user posted image

No, jaz imam nekako 300 EUR v glavi, pa kar se tiče gospodinjskih del je stvar dogovora, pa streho nad glavo in hrano, če bo hotela z nami na kak izlet seveda tudi. Mislim da je ok, lahko bo prakticirala angleščino, se učila francosko, kar je najlažje v francoskogovorečem okolju user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 397
dolenjka

Zojo seveda lahko pripelješ, 2 ribici tudi, psa pa mačke pa ne, ker ju nimaš user posted image

No, jaz imam nekako 300 EUR v glavi, pa kar se tiče gospodinjskih del je stvar dogovora, pa streho nad glavo in hrano, če bo hotela z nami na kak izlet seveda tudi. Mislim da je ok, lahko bo prakticirala angleščino, se učila francosko, kar je najlažje v francoskogovorečem okolju user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 398
dolenjka

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.12.2008 11:25:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dolenjka, ti ga sam čimveč prinesi. Tle ga boš lahko za mastne denarce prodajala, ker ga kronično primanjkuje user posted image  jaz ga pridem pa itak k vam na hrib lovit user posted image

Ella, a ti maš psa in muco user posted image  Vidiš, človek misli, da o nekom veliko ve, pa še osnovnih članov dužine ne pozna user posted image user posted image

če ima ona doma psa in muco, imam jaz pujsa in konja user posted image  user posted image  user posted image

Kdo pa misliš da je te živali hranil potem, ko je ona celo porodniško okrog zasedala cele dneve user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?