|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
1.1.2009 20:35:37   
jencili
DRAGE MOJE, NAŠA DRUŽINICA VAM ŽELI SREČNO IN ZDRAVO 2009.

Evo, tudi naša žurka je prov fajn uspela, mal smo ga pili, mal čvekali, mal pokali, blo je luštno. Taj se je sicer malo vsake toliko oglasil, ampak je vedno naprej spal, tko da je bil do 7h zjutri mir.
Jst sm sicer precej nenaspana in predvsem zmatrana, ker zadnje 4 dni že sam glancam bajto, ker je prov skoz neki. HB je bla moja mami pri nas še dons, tko da je mal Taja porihtala, jst sm pa ostalo pedenala, kosilo kuhala itd.

Zdej bom šla pa počasi kr za tamalim, ker mi prov vleče oke skupiuser posted image

Ella, kako je pa danes izgledalo vajino jutro? Sem se že parkrat spomnila danes na vaju...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
1.1.2009 21:22:11   
jencili
no,še pod tuš skočim, pol grem pa res počasi v mižule mažule...

mirno in dolgo nočko vam želim...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
1.1.2009 21:45:00   
dolenjka
Čer user posted image

No, da se vam še malo javim preden grem vodoravno user posted image

Tudi mi smo se zbudili v zasneženem jutru in želeli na izlet na obalo, ampak smo zaradi slabega vremena zamenjali lokacijo in z ella family preživeli čudovit dan na Bledu user posted image  dobro papcali in potem zaključili s kozarčkom rujnega in odlično sladico user posted image  user posted image  Domov smo prišli pozno, 20.45, carca je sicer spala 45 minut v avtu in potem samo še flaško doma in pančevo, ampak imam kar mal slabo vest, ker se ne znamo domov spravit user posted image  user posted image  Če je pa tako luštno blo in taki trenutko vedno tako hitro minejo, zato pa so tako sladki user posted image

Zdaj pa gledava ful dober koncert dalmatincev na HRT2 user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
1.1.2009 21:57:42   
blaža
nočko!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
1.1.2009 22:53:38   
Janey
mala pikica in srečka jutri se z meti dobimo ok. 10 v mestu in se peljemo na belvi se sankat. meni ni delal telefon, zdaj sem si pa enga sposodla pa nimam vaših telefonskih. pokličite me, če greste zraven. drugače bomo pa na belviju, če boste prišli malo kasneje na snegeca.

zdaj grem pa spat. nočko

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
1.1.2009 22:55:07   
mesecnica
Čer.

SREČNO IN ZDRAVO V LETU 2009.

Mi smo praznovali doma - prvič kot družina user posted image . Bilo je super. Luna je prespala pokanje user posted image . Midva sva si pa najprej privoščila večerjico, nato sva malo TV pogledala in nazdravila v novo leto.
Da bi le bilo zdravo - si želim. Predvsem za Luno user posted image .

Zdajle pa tudi malo šampanjček srkam. Njamsi...

Mesečnica

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
2.1.2009 7:37:21   
blaža
jutro!

danes smo spet slabo spali. Blaž ima malo vročine. evo to je prvič, da jo ima in da mu tako leze z noska. jaz vseeno mislim, da so zobki. Ima pa 37,3. Bomo vidli do večera kako bo. Čez dan še kar gre, je dobre volje, samo se vidi, da ga matrajo dlesni. Poje pa vseeno veliko. Vsaj s tem ni problema.user posted image

Jaz že pijem svojo 1. user posted image , pol so se nam pa najavli eni obiski. Smo bli včasih kolegi, pa so se skrhali odnosi po matijevem rojstvu, in se nismo slišali pet let in pol. In zdej za Novo leto mi pošljejo sms, da če mamo kej snega, pa sem v šali rekla, da naj pridejo na obisk in evo, danes res pridejo.user posted image  No pa tudi prav, bomo kakšno rekli.user posted image

se javim kej zvečer.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
2.1.2009 8:03:16   
mala_pikica
Janey, jaz sem sedaj gledala vreme in je na Arehu jasno, na Belviju pa megla. A ne bi šli raje na Areh? lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
2.1.2009 8:27:25   
pina-1
dobro jutro.

Včeri pa meni net ni delal in se vam zato nisem uspela nič javit.  ZAto vam pa danes začelim vsega dobrega na pretek v novem letu. KAr je slabega pa naj mimo vas odpiha močna burjauser posted image

Mi smo silvestrovo preživeli pri enih kolegih. JE blo prov luštno. Ana je okoli 21:30 zaspala, mia pa pol urce pred pol nočjo. Ob 2 smo bli pa že doma.  Pl sva se z mojim Pinotom malo postiskala in je bla takoj ura 3 ko sva šla spat. Ob 6 je bla ana že pokonciuser posted image .
Zbudili smo se pa i, na žalost, v mračen deževen dan. Vreme je blo tako zaspano, da smo vsi poležavali. Nismo šli prov nikamor. Danes opravimo še enih par obiskov in smo zmagali.

Blaža, bogi blaž, da je buban. Mi smo tudi sitni in se slinimo, ampak o zobih ne duha ne sluha. POjma nimam, kdaj mislijo tile zobje ven pridet. Mamo še vedno 2.

Februarka, tile zapečeni zrezki so orali biti dobri. MOram poskusit ob priliki.

Šefla, a ste mislili pridet na obalo? No upam, da pridete kej te praznike. Bi blo prov lepo malo z vami 3 poklepetat.

Tako, zdej grem pa kavo spit in Mio stisnit, ker je ravno iz sobe priromalauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
2.1.2009 8:30:33   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Janey, jaz sem sedaj gledala vreme in je na Arehu jasno, na Belviju pa megla. A ne bi šli raje na Areh? lp

lahko, je tako ali tako vseeno ko smo enkrat v avtu

Neposredna povezava do sporočila: 3085
2.1.2009 8:32:02   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

hja...maruša in lovro bi prišla z gondolouser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
2.1.2009 8:36:03   
Marusah
Dobro jutro in srečno 2009!!!!

Po dolgem času se spet malo oglašam, da me ne boste dale še čist za odpis user posted image user posted image user posted image
Mi smo po starem, Lovro pa raste in raste user posted image Aja, pa končno je dobil 2 zobekauser posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
2.1.2009 8:37:27   
Marusah

hja...maruša in lovro bi prišla z gondolouser posted image

sej ni panike, bom pač večkrat ustavla user posted image al pa če res prideš ti po naju....

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
2.1.2009 8:38:14   
buči
Jutro, na hitro, ker me moj preganja s PCja: Končno sem po enem tednu spala, brez da bi se vmes zadavila! user posted image  Evo, so arcnije začele delovat.

blaža: midva sva ravno pred par dnevi naredila doktorat s temi aspiratorji: vsak pohvali svojega: soseda prisega na tistega ustnega, eni na sesalec, drugi na baterijskega. Midva sva se odločila za baterijskega, ker se ga da vzet kamorkoli s seboj, pa da sredi noči ne vlačiva še sesalca po stanovanju, da mu izčrpava ... Je pa res drag. Ampak midva dajeva kovance po 2 evra v hranilnik, potem pa se počasi nekaj nabere, pa imava za take primere ... user posted image  Sem se pa bala, da zadeva ne bi delovala, ker je res drago, ker nazaj itak ne bi vzeli, pa je super! Mislim, da mora tudi tisti na sesalec delovat na tak način.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
2.1.2009 8:48:28   
misar
dobro jutro

ufff te naše noči...pol noči je fajnuser posted image , pol pa  take, da bi jo kar nazaj v porodnišnico poslala user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam baje jih ne jemljejo nazaj user posted image user posted image user posted image

sem pa hrane že tako prenažrta, da nočem do naslednjega leta nič več konkretnega požretuser posted image user posted image

se je tamala zdele igrala v svoji sobici, pa mi je moj reku, da naj se skrijeva pred njo. in sva se za vrata v dnevni. tamala pride not, se dvakrat oglasi (kot da naju kliče) se odpravi v kuhinjo in dvakrat pokliče. tam mal pošpancira, se vrne v dnevno in se začne igrat user posted image user posted image user posted image , pol naju spazi , saj vesela naju je bila, sam se ni pa nič prestrašila, ko naju ni videla user posted image user posted image user posted image pogumna puncauser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 3090
2.1.2009 9:00:52   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jutro!

danes smo spet slabo spali. Blaž ima malo vročine. evo to je prvič, da jo ima in da mu tako leze z noska. jaz vseeno mislim, da so zobki. Ima pa 37,3. Bomo vidli do večera kako bo. Čez dan še kar gre, je dobre volje, samo se vidi, da ga matrajo dlesni. Poje pa vseeno veliko. Vsaj s tem ni problema.user posted image

blaža en velik user posted image user posted image ...da se blaž hitro pozdravi. naše zobke ni nikoli spremljala vročina in smrkanje, tko, da ti ne znam svetovat. ko smo mel pa zabasan nosek, sem ji pa celotno ležišče privzdignila, tko, da se revca ni dušila v spanju, pa je smrkelj kar sam dol lezeluser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
2.1.2009 9:07:34   
ella79
dan user posted image
user posted image user posted image user posted image za super silvestrovanja user posted image men je bilo tudi fajn, sem jih ene par spila, da potem zjutraj res nisem mogla dojit in tako zaključila user posted image user posted image user posted image no sej ni bilo tako hudo... user posted image user posted image user posted image

jencili najino jutro je bilo včeraj tako, da je 7:15 dobila flašo (seveda brez zize user posted image user posted image ) in spala do 9:30 user posted image user posted image user posted image danes se pa tudi nisva dojili, tako da sva zagotovo zaključili user posted image user posted image user posted image sej ne vem al naj bom vesela al žalostna user posted image  user posted image

drugače pa pri nas nič posebnega, Zoja pridno papca, včeraj max. izkoristili sonček... danes pa k tašči na kosilo in bo dan  ck mk mimo. Bi mogla pa mus po plenice, k jih zadnjič v mullerju niso imeli 0 user posted image
lep dan user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
2.1.2009 9:08:09   
itata
mi smo pa vsi trije prehlajeni, mene bolj grlo daje, mali kašlja in mal smrka, moj pa kašlja tko da te kar vrže iz kavčauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
2.1.2009 9:12:00   
blaža
Evo Blaž ima 38 vročine. še vedno upam, da je od zobk. No še dobro, da dosti pije. bomo vidli kako bo čez dan, pa kako bo jutri, pa bom znala ocenit, če je od zob. ga pa ful matrajo. Smo mu dali calpol, da ga manj boli, pa da vročina pade. Upam, da ne bi ratal kakšen vročinski krč, kot ga je imel Matija, ma to je bolj pri virozah, pa še ni rečeno, da jih bo Blaž tudi imel. Upam, da ne.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
2.1.2009 9:12:59   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jutro!

blaža en velik user posted image user posted image ...da se blaž hitro pozdravi. naše zobke ni nikoli spremljala vročina in smrkanje, tko, da ti ne znam svetovat. ko smo mel pa zabasan nosek, sem ji pa celotno ležišče privzdignila, tko, da se revca ni dušila v spanju, pa je smrkelj kar sam dol lezeluser posted image

hvala, mu bom pa tudi jaz res dvignila ležišče. To nič mu nisem, sem čisto pozabla.

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
2.1.2009 9:16:13   
blaža
Aja pa še to ne vem, če sem povedala, da je prišel včeraj ven sedmi zobek. zdej čakamo še dvojko spodaj, na drugi strani.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
2.1.2009 9:18:57   
dolenjka
Jutro user posted image

Jaz sem se čist podrta zbudila, ker se je očitno Tara od Zoje včeraj na brzinco naučila, da naj se ob 2h zbudi in potem se je še ob pol 6h user posted image  user posted image  Tole mormo hit popravit user posted image
Drugače pa sva tudi mi2 čist prežrta in bo danes samo goveja juhica, ki je že skoraj na šorgetu, potem pa če bo še kdo lačen, kaj iz hladilnika, drugače nam lahko poči user posted image  user posted image  user posted image  Pa še pospravit ga je treba do nedeljskega odhoda user posted image  user posted image

Blaža, upam, da bo Blaž ok user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
2.1.2009 9:23:51   
ella79
za vse bolančke user posted image user posted image user posted image
dolenjka, sam danes je pa spala v kosu do 7:15, pa flašo popila in še eno urco potem potegnila user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
2.1.2009 9:26:13   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Jaz sem se čist podrta zbudila, ker se je očitno Tara od Zoje včeraj na brzinco naučila, da naj se ob 2h zbudi in potem se je še ob pol 6h user posted image  user posted image  Tole mormo hit popravit user posted image
Drugače pa sva tudi mi2 čist prežrta in bo danes samo goveja juhica, ki je že skoraj na šorgetu, potem pa če bo še kdo lačen, kaj iz hladilnika, drugače nam lahko poči user posted image  user posted image  user posted image  Pa še pospravit ga je treba do nedeljskega odhoda user posted image  user posted image

Blaža, upam, da bo Blaž ok user posted image

dolenjka, mi smo včeri meli tako kosilo. samo župa in kvit. zvečer smo še eno skledo kokic pojedli in se ni nihče pritoževal, da je lačen.
danes pa ne vem še kaj bi kuhala. se mi prov nič ne jeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
2.1.2009 9:54:43   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

za vse bolančke user posted image user posted image user posted image
dolenjka, sam danes je pa spala v kosu do 7:15, pa flašo popila in še eno urco potem potegnila user posted image

Ja, zgleda da sta mal zamenjale user posted image  user posted image  user posted image  kolkr sta nabriti, stavim da sta se včeraj pri vas na tleh to našuntali user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?