|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
15.12.2008 15:13:37   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dolenjka, kako pa kaj z zizikami? še rulajo? pri nas soše vedno zakon, samo ji probam dajat le 2x na dan. no zdej ko je bolana se pocajta tudi vmes malo. jaz a piškotke pečem za novoletna darila. ljudje so jih veseli. PRedvsem je to darilo, ki gre takoj v promet, pa malo prostora vzame.

Blaža, ti ki si polna idej, dej mi povej, v kaj bi lahko dala piškotke,da ne kupujem skledic in krožnikov,...kej home made.

Ana bo danes jedla kromširček z ohrovtom. Upam, da bo kej pojedla, ker zadnje dni jemo bolj malo. PRehlad in to.

Popoldne pa gremo na dedka mraza. Pa še tati gre z nami, tako da sem prov zadovoljna.

pina jst sem ponavadi za božič pekla medenjake in jih potem dala za darilca..sem jih pa kar zapakirala v celofan..s kakšnimi zvezdicami..
kupila sem rolo prozornega al pa z vzorčkom celofana..ter iz njega izdelala vrečke s pomočjo varilnega strojčka..pa en trakec..in darilce je tu..

blaža..hvala za idejo..jst bom pa letos tud pekla take piškote..za spremembo..ker sem zdej že 3 leta zapovrstjo pekla medenjake...

aja pa še enkrat..se vam lahko pridružim v soboto v SN?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 226
15.12.2008 15:29:52   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

gorenjke a jutri greste na plavanje user posted image midve sva že zaključili, sam kaka kava bi pa vseeno pasala user posted image

a veš da gremo mi jutri v KR, ker gre moj po lučke v Merkur? user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče ga pa zbezam še do Qlandie, ker vas nisem videla celo večnostuser posted image

Tako hvalite vse svoje cukre kolk pojejo... no, naša pa neuser posted image danes je dobila svoje kosilo - omakca z bučkami in piščančkom in makarončki - 5 žlic, več neuser posted image user posted image user posted image halooooooo, jaz nam več kuhalauser posted image zakaj tako malo je zadnje čase?? sam še to se sprašujem... mogoče je pa prej malo več rabila k je bil preskok v rasti, zdaj pa manjuser posted image ne vem... meša se mi že od te hrane, ker se morm vedno matrat in špilat klovna da kaj pojeuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 227
15.12.2008 15:43:29   
blaža
potolaži se februarka. Tudi jaz špilam klovna, ko Blaž je, čeprav je dober jedec. Prvo žlico vedno pljune ven, tako, da moram glumit vse sorte. Sej pol na koncu pa ogromno poje. No zdej mamo že en cajt tako motivacijo, da mu pravim kako dela muca, pa kako dela kuža, pa žabica, pa ribica,....user posted image Se bo še kej naučil zraven. Ni kaj, pametno kosilouser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 228
15.12.2008 15:52:36   
anariya
Oj, pr nam pa niti ni problemov glede hrane, no edin mesa ne ubožuje kj preveč ima rajš zelenjavo, dons sva naprimer jedli špinačo, pa mal putrčka not,mal soli in malo otroškega gresa, je vse zmazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 229
15.12.2008 15:54:28   
dolenjka
Sem šla na kratko pavzo user posted image  Ella, parking je drag ko user posted image , tko da ne pride v upoštev user posted image  user posted image  Eh, bomo že user posted image

Men se pa meša, kje je šele petek user posted image

Stipe, kaj je pojedla celo porcijo vampov user posted image  Zdej pa zate ni nič ostalo user posted image  Isti tata je user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 230
15.12.2008 16:04:11   
pina-1
ana se je napokala in šla k carici na kafe v deželo pančevouser posted image . Sedaj pa kosilo skuham še za Pinota in zame, pols e na hitro oblečemo in šibamo dedku mrazu na proti.
Zvečer bom pa kekse spekla.

Stipe, ti in Pino bi pa samo vampe jedla. Uni tudi nori, ko jih moja mati skuha. Drugače je pa kar v redu. Malo ga križ j****. Smo meli koline in je Pino pravijo kobasice, krodegince... Kdaj pridete na eno svinjsko pojedino in domač kruh? Pa še za s sabo vam bomo kej daliuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
15.12.2008 16:07:47   
ella79
dolenjka se mi je zdelo, da je tako s parkingom user posted image no, neki boste zagotovo pogruntali user posted image

jaz sem pa zdele eno smrekco naredila iz kokic user posted image user posted image user posted image pa kar na en lesen pladen dala, zravn pa jaslice k so tudi izpod mojih rok, pa vse skupaj ni na dosegu Zojnih rok user posted image user posted image user posted image pa stroj pere, pa zlikat bi bilo treba user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 232
15.12.2008 16:10:51   
dolenjka

dolenjka se mi je zdelo, da je tako s parkingom user posted image no, neki boste zagotovo pogruntali user posted image

jaz sem pa zdele eno smrekco naredila iz kokic user posted image user posted image user posted image pa kar na en lesen pladen dala, zravn pa jaslice k so tudi izpod mojih rok, pa vse skupaj ni na dosegu Zojnih rok user posted image user posted image user posted image pa stroj pere, pa zlikat bi bilo treba user posted image user posted image user posted image

a ni tko, da pri vas vaš tata pegla user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 233
15.12.2008 16:11:52   
pina-1

je blaža tudi v tebi zbudila ustvarjalno žilicouser posted image . a bo padla kaka slika?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 234
15.12.2008 16:13:37   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

a ni tko, da pri vas vaš tata pegla user posted image  user posted image

tata pegla njegove srajce user posted image user posted image user posted image sam zdej k sem na porodniški, tudi te jaz, k itak mam čist preveč časa user posted image user posted image user posted image sploh ne ve, kaj ga februarja spet čaka user posted image user posted image

pina, je tako skromno, da ne ve če je za javnost user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
15.12.2008 16:14:53   
ella79
dolenjka jaz sme paneki iz vašga konca danes prejela, pa ni cviček user posted image user posted image user posted image fulllll lepo user posted image user posted image user posted image hvala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 236
15.12.2008 16:15:14   
lillchy123
user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 237
15.12.2008 16:16:51   
dolenjka

dolenjka jaz sme paneki iz vašga konca danes prejela, pa ni cviček user posted image user posted image user posted image fulllll lepo user posted image user posted image user posted image hvala user posted image

Me veseli user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 238
15.12.2008 16:17:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

user posted image

IIIIIIIIIIII user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 239
15.12.2008 16:29:49   
ella79
lillchy user posted image user posted image user posted image kok fleten fantek je Luka user posted image user posted image pardon Božiček user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 240
15.12.2008 16:30:38   
lillchy123
a bo dobra čestitka?

babe jst res žeee toooooooolk pogrešam en ta prav čvek. pa še vreme je jh
p13i95ucnđ'0ćfčkjhaqeĆ-lčhbečlauser posted image user posted image user posted image
sej ni čudn da sem sitna ko user posted image

naš mulček se ŠE KAR NE PLAZI, ampak poje pa več kt jst. sem dons prov merila user posted image  nimam pojma kam da, ker ma še kr sam 8kg?user posted image  pa sem preverla, pa je tud sposoben 6 skutic v šusu zmazat. ja, bo zgleda res maneken. zdej se zagrebte za avtograme, pol bojo dragi user posted image
dolenjka, kdaj štartate? a stipe pakira, k ma več časa? user posted image  ti, se mi zdi, da je kr dobra varuška. a bi se ga dal najet za kako urco?user posted image
mlavla, upam, da se res vidmo, k se že celo večnost (tvojo user posted image ) user posted image nismo
larisa, upam da se tolk potepate pa uživate, da nimaš časa.
elma, a ti tud prideš na srečanje, ker zgleda se bomo prej v Lj kot v Trbovljah dobileuser posted image
blaža, svaka ti svaka. čeprou men skoz un venček iz kokic po glav rojiuser posted image
stipe, a maš ti kak recept kako deca k pamet spravt? sej veš, kej v marsovčiniuser posted image
jencili, upam, da tebe tud usdpem enkrat v tem življenju srečat
misar, s kom bom pa pivo pila? user posted image  uživajte še namesto nas

ostalo sem pa pozabla..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 241
15.12.2008 16:31:51   
lillchy123

lillchy user posted image user posted image user posted image kok fleten fantek je Luka user posted image user posted image pardon Božiček user posted image

hvala.

še dobr da ne nos daril, k bi vse pojedu user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 242
15.12.2008 16:32:29   
Blacky*
dan,

ne bom brala za nazaj ker je tu mač vsega user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo preživeli in dedka Mraza pri meni v službi, bakinih 90 let in seveda fešto, razvajanje pri babi in dediju, zdaj smo pa v turobni sivi LJ.

Jutri bova malo kruzala z Valom. Je katera pri volji za kakšno kavo?

Drugače sem pa videla, da se nekaj dogovarjate za soboto in ponedeljek... če lahko se pridružim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj izpit se bo opravljal namreč januarja. Sem se že dogovorila, da bom koristila dopust, škrat gre v vrtec, jaz za knjigo. Vzeli so mi sicer 10 dni starega dopusta, ki ga po zakonu sicer lahko, a je bila do sedaj praksa, da ga nismo nikomur črtali. A bo že...

Drugač sva bila pa z mojim dogovorjena, da bo on čuval ta malega, jaz bom pa v knjižnici štrebala... no... pa je prejšnji torek ugotovil, da mora do četrtka nujno oddati seminar, drugače ne more zaključiti letnika... brez veze...user posted image ... je mami takoj stopila v akcijo...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 243
15.12.2008 16:36:53   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi noro rada jutri eno kavo user posted image a prideta jutri v KR, jaz pa pridem v ponedeljek v LJ user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
15.12.2008 16:37:43   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi noro rada jutri eno kavo user posted image a prideta jutri v KR, jaz pa pridem v ponedeljek v LJ user posted image user posted image user posted image user posted image

ko bi ve vedele kako sem vam fouš in kako rada bi vas videla user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 245
15.12.2008 16:39:07   
ella79

dolenjka obljubim, da v ponedeljek vse notr prinesemo, že komaj čakam user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 246
15.12.2008 16:42:16   
dolenjka

dolenjka obljubim, da v ponedeljek vse notr prinesemo, že komaj čakam user posted image

aha, torej abonma user posted image  a bomo kej dobrga jedle user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 247
15.12.2008 16:43:16   
Blacky*

Lahko, lahko prinoriva user posted image user posted image ... samo mi boš mogla malo razložiti kako in kam, ker v KR nisem ravno doma.

Mam pa še eno vprašanje. Val danes že cel dan nekaj driska... mehko kaka... a ma katera kakšen nasvet na kaj moram paziti poleg tega da mora veliko tekočine popiti. Grisine sem mu tudi že uturila pa bomo videli kako in kaj...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 248
15.12.2008 16:44:16   
Blacky*

aha, torej abonma user posted image  a bomo kej dobrga jedle user posted image  user posted image

jaz si bom tudi v ponedeljek čas vzela... kakšne testenince pa bi lahko padle... kaj pravite

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 249
15.12.2008 16:44:20   
dolenjka

Lahko, lahko prinoriva user posted image user posted image ... samo mi boš mogla malo razložiti kako in kam, ker v KR nisem ravno doma.

Mam pa še eno vprašanje. Val danes že cel dan nekaj driska... mehko kaka... a ma katera kakšen nasvet na kaj moram paziti poleg tega da mora veliko tekočine popiti. Grisine sem mu tudi že uturila pa bomo videli kako in kaj...

korenček, riž user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......