|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
14.12.2008 14:03:51   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Danes bo pa pri nas tiha maša. user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa? A je kaj na novo zakuhal?

Je rekel, da gre nekaj iskat in v trgovino po AM, pa ga ni že 3 ure. user posted image user posted image user posted image  Pa sem mu včeraj lepo rekla, da bom tla pomila danes in tašči pomagala kosilo skuhat pa nič od tega. Popoldan pa bodo delali pri tašči pohodno podstrešje, ker do zdaj ni bilo pohodno. user posted image user posted image
Sem tako slabe volje, da če mi bo kdo kaj narobe rekel bom kar eksplodirala.

Mene to tud tako pojezi. Desci si res preveč dovolijo. user posted image Poj pa še reče da ga mam na špagci, ko mu kdaj rečem A SPET? Pi......

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
14.12.2008 14:05:44   
*Tiana*

Mi je moj prinesel orhidejo v katero je zataknjen listek od proizvajalca ali pač nekoga, in piše gor Ko besede ne vžgejo podarite orhidejo. Vsak drug dan bi palilo samo danes ne. Sem še bolj jezna. Orhideja je pa božanska, priznam. Ampak do sprave bo še malo minilo.

Ej tete, jaz danes sploh še nisem imela časa jest, pa sploh nisem več lačna, ker sem jezna ko user posted image , kar na user posted image  mi gre od jeze.

Sem se že veselila zate, sem mislila da si že boljše volje ob orhideji.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
14.12.2008 14:06:01   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Naty, a pri vas kaj sneguje?????

Čist mal GRE sneg med dežjem user posted image user posted image , a pri vas ga je že velik?

kodrana ja to pa je problem, če maš zdravnico zagovedano user posted image .... kje sm kej tale izraz pobralauser posted image ?

Punce moj mali je pojedel 200g zelenjave s krompirjem, zdej pa panča user posted image . Kolk fajn, da je nazaj na normali user posted image !

user posted image user posted image user posted image  da se je vse umirili in spet normalno je.

Moja pa nenormalno dolgo spi? user posted image  Sem šla gledat, če še diha. Več kot uro in pol spi, kar pri nas ni normalno.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.12.2008 14:06:22   
Srčekgirll

Linda je imela majhne prsi, zato je sla k doktorju Novaku po nasvet,
kako naj si jih poveča. Svetoval ji je: "Vsako jutro po prhanju
podrgnite svoji bradavički in recite: 'Tingeltangel moje broške, jaz
bi rada večje joške.'"
Linda je nekaj mesecev masirala svoje prsi in zadeva je resnično
začela delovati. Zrasle so ji čudovite prsi.
Nekega dne pa je prepozno vstala in se je sele na avtobusu spomnila na
jutranji obred. Ker ni hotela izgubiti svojih čudovitih prsi, je obred
opravila kar sredi avtobusa in rekla: "Tingeltangel moje broške, jaz
bi rada večje joške."
Fant, ki je sedel v bližini, se ji je nasmehnil in jo vprasal: "Ali
morda hodite k doktorju Novaku?"
"Kako pa veste?"
Fant ji odgovori: "Tika taka moja ur'ca, jaz bi rabu več'ga k...."

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
14.12.2008 14:13:12   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

A boste user posted image ?Jaz jo ravnokar pijem.Sem morala po sili razmer vstati ob 6.-beri:Tilen ukakanuser posted image
Včeraj,ko mu je malo iz noska teklo,sem mu mazala z Nisito in mu gre danes že fino venuser posted image Upam,da se hitro spuca,preden še Nejc kaj faše.

Tiste, ki imate starejše otroke:ali ste svojim že kaj razlagale o spolni vzgoji?
Meni je Nejc že prijavil,da mami nima lulčkauser posted image

A jutri ob 9. v Muci Maci?Glih fino,Nejca ob 8.30 oddam v vrtec,grem še tankat in položnice plačat, pa uletim.user posted image

Moja ve o spolnosti samo osnove, to je kdo ima lulčka kdo pa luliko. user posted image Ampak to ve že zelo dolgo, ker smo se dostkrat skupaj kopali. Ve tudi kako nastane novo bitje, ampak ne tehničnih podrobnosti, še dobro da ni še spraševala kako in zakaj. Nisem še pripravljena na to, je še premajhna.

Super da tud vidva uletita. user posted image

No, moj mali je šel pa oddremat svoje pol urce, ta velka pa je pri babici in dedku, bosta z babi pekli piškote. user posted image Ati pa borda. Tko da mami uživa svojih 5 minut. user posted image

Gašper pa je že pred časom spraševal...seveda, ko sem bila 2x noseča in je on ta moj trebuh gledal kako raste, pa ga je vse zanimalo. na kakšen način sem mu razlagala, bolje da ne povem, ker me je potem čez čas spet nekaj spraševal, kako pride seme k jajčecu, pa sem ga poslala k očetu, da jih ima on in naj njega vpraša.... on pa meni "jaz sem pa mislil, da seme kupiš v trgovini"user posted image
Imam pa knjigo Štorklja gre v pokoj (še od mojga, pa tudi jaz sem jo imela kot otrok) pa sem mu tudi iz te knjige brala.

ja, v trgovini user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud mi smo kot otroci velikokrat prebrali to knjigico. Pa bonton tudi. Ena je bila modra, druga pa oranžna, če se prav spomnim.

Ko je meni mami razložila tehnične podrobnosti oploditve, sem bila čist zaprepadena, šokirana, nisem mogla verjet, da ati tisto vtakne not.......tega se še full dobro spomnim, sem vprašala še čist v šoku: ja kako pa, a ti kr spalno srajco raztrga user posted image . Pa ne vem al sem bila premajhna še, ali pa ni izbrala pravega načina.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
14.12.2008 14:13:32   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

jaz vas ne dohitevam. user posted image kolko pišete.

Naša se tud vleče za ušsa in lase. posebaj alse si vleče že kar skos. user posted image

Naty pa saj za druge me boli.. ampak moja zdravnica in tud pediatrinja pri kateri sva bili na pregledu na napotnico. nima pojma. če ni vedla s čim se začne uvajat GH in me je prepričvala, da z banano in jabolkomuser posted image . potem je pa v brošuro mogla pogledat. saj kožne teste so ji nardil, k sm jih skor izsilila. pa ni blo nič. itak. zdaj pa moja zdravnica pediatrinja pravi, da sem lahko potolažena, ker so bli kožni ok. mah, ti zdravniki.. na njih sm najbolj jezna. k nimajo pojma.

najboljše da zamenjaš pediatra, če maš možnost

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.12.2008 14:14:50   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

barbaw, jez se odpravljam likatuser posted image  

pridi še k meni

Pridem jaz likat samo če mi mulce ahtaš. user posted image

ja une dve ure bom pa že zdržalauser posted image

Si pa optimistuser posted image  Jaz raj zlikam gore perila, kot ahtam mulceuser posted image user posted image user posted image user posted image

mogoč bom pol drgač razmišljala ko bom mela dva.user posted image

jaz pa še vedno raje merkam mulce kot pa likamuser posted image

jaz tudi raje mulce ahtam, sovražim likanje

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
14.12.2008 14:15:43   
kasso

ja, v trgovini user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud mi smo kot otroci velikokrat prebrali to knjigico. Pa bonton tudi. Ena je bila modra, druga pa oranžna, če se prav spomnim.

Ko je meni mami razložila tehnične podrobnosti oploditve, sem bila čist zaprepadena, šokirana, nisem mogla verjet, da ati tisto vtakne not.......tega se še full dobro spomnim, sem vprašala še čist v šoku: ja kako pa, a ti kr spalno srajco raztrga user posted image . Pa ne vem al sem bila premajhna še, ali pa ni izbrala pravega načina.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
14.12.2008 14:15:46   
kasso

user posted image user posted image user posted image tudi jaz nisem še jedla kosila, zdaj kuham zelenjavo, pa jo bova obe s Varjo pojedle...bo bolj na izi kosilce, ker sva same. Ne da se mi kaj posebej samo zase kuhat.
Namesto da bi jedla sem malo kuhinjo pospravila, pa kopalnico, čaka me še dnevna in veža...spalnica pa čaka na bojše čase oz. cunje, ki ne gredo več v omare...moram kaj vreč stran.user posted image

Hrček. user posted image user posted image  Bo treba malo red naredit. Mi vsi 3 imamo tako malo stvari, da bi imela eno štiridelno omaro dovolj za vse nas. user posted image  Jaz kupujem samo toliko kolikor res ponosimo sploh za otroke. Ne kupujem preveč stvari, ker se ne znosijo in mi je brezveze denar stran metat. Za sebe pa kupim ko kaj rabim, ker imam stvari tudi po nekaj let. user posted image  Nisem mahjnena na modo, kupujem kar je meni všeč, res je pa da rada nakupujem in mi po eni strani HB stanje na TRR tega ne dovoljuje.

jaz pa ne kupujem prav nič, ker veliko dobim, tako za otroke, kot zame...žal mi TRR ne dopušča, da bi non stop vsako sezono za vseh pet kupovala novo, kam pa pridemuser posted image ...a se vseeno nabere enih cunj, ki jih že par let nisem oblekla, ali so ponošene in tu moram narediti en red.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
14.12.2008 14:19:27   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Linda je imela majhne prsi, zato je sla k doktorju Novaku po nasvet,
kako naj si jih poveča. Svetoval ji je: "Vsako jutro po prhanju
podrgnite svoji bradavički in recite: 'Tingeltangel moje broške, jaz
bi rada večje joške.'"
Linda je nekaj mesecev masirala svoje prsi in zadeva je resnično
začela delovati. Zrasle so ji čudovite prsi.
Nekega dne pa je prepozno vstala in se je sele na avtobusu spomnila na
jutranji obred. Ker ni hotela izgubiti svojih čudovitih prsi, je obred
opravila kar sredi avtobusa in rekla: "Tingeltangel moje broške, jaz
bi rada večje joške."
Fant, ki je sedel v bližini, se ji je nasmehnil in jo vprasal: "Ali
morda hodite k doktorju Novaku?"
"Kako pa veste?"
Fant ji odgovori: "Tika taka moja ur'ca, jaz bi rabu več'ga k...."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
14.12.2008 14:24:50   
*Tiana*

user posted image user posted image user posted image tudi jaz nisem še jedla kosila, zdaj kuham zelenjavo, pa jo bova obe s Varjo pojedle...bo bolj na izi kosilce, ker sva same. Ne da se mi kaj posebej samo zase kuhat.
Namesto da bi jedla sem malo kuhinjo pospravila, pa kopalnico, čaka me še dnevna in veža...spalnica pa čaka na bojše čase oz. cunje, ki ne gredo več v omare...moram kaj vreč stran.user posted image

Hrček. user posted image user posted image  Bo treba malo red naredit. Mi vsi 3 imamo tako malo stvari, da bi imela eno štiridelno omaro dovolj za vse nas. user posted image  Jaz kupujem samo toliko kolikor res ponosimo sploh za otroke. Ne kupujem preveč stvari, ker se ne znosijo in mi je brezveze denar stran metat. Za sebe pa kupim ko kaj rabim, ker imam stvari tudi po nekaj let. user posted image  Nisem mahjnena na modo, kupujem kar je meni všeč, res je pa da rada nakupujem in mi po eni strani HB stanje na TRR tega ne dovoljuje.

jaz pa ne kupujem prav nič, ker veliko dobim, tako za otroke, kot zame...žal mi TRR ne dopušča, da bi non stop vsako sezono za vseh pet kupovala novo, kam pa pridemuser posted image ...a se vseeno nabere enih cunj, ki jih že par let nisem oblekla, ali so ponošene in tu moram narediti en red.

Jaz se moram tud en dan zakopat med stare cunje in jih izločiti. Ampak zmer ko to delam, mi je preveč žal vsake stvari. Jaz pa sploh ne maram nakupovati cunj, to mi je kr mučno. Sej če bi imeli bolj ustrežljive prodajalke oz. nakupovalne svetovalke ali pomočnice, bi pa raje šla. Ne pa tko da moram ene 5x v garderobo in ven in se vmes 200x preoblačit user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
14.12.2008 14:25:22   
*Tiana*
moj mali še kr spi user posted image ne morem verjet

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
14.12.2008 14:30:28   
kasso

Jaz se moram tud en dan zakopat med stare cunje in jih izločiti. Ampak zmer ko to delam, mi je preveč žal vsake stvari. Jaz pa sploh ne maram nakupovati cunj, to mi je kr mučno. Sej če bi imeli bolj ustrežljive prodajalke oz. nakupovalne svetovalke ali pomočnice, bi pa raje šla. Ne pa tko da moram ene 5x v garderobo in ven in se vmes 200x preoblačit user posted image

ja jaz tudi to sovražim, nzato kadar se odpravim, grem najraje v tiste trgovine, v katerih delajoznanke, jim povem kaj rabim in mi prinesejo za pomerit

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
14.12.2008 14:55:22   
Anitka
Dan!

Je spet eno tako brezvezno vreme, da bi se človek zjokaluser posted image user posted image . Gal pa še pokašljuje in bom jutri kar poklicala pediatrinjo, če se bo nadaljevalo, da malo povprašam kako in kaj.

Sicer pa spali smo še kar dobro, jedli smo že tudi nekaj GH (sadno kašico), sedaj pa mu kuham še zelenjavico, ki mu jo bom ponudila s sirčkom. Bomo videli kaj bo porekel na touser posted image .

Bom zdaj še malo za nazaj prebrala in kaj pokomentirala, če mi bo le uspelo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
14.12.2008 14:58:11   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Anitka, kaj pa vem, zgornji so že kar proti koncu, ampak vidi se pa še noben user posted image  kaj pa pri vas?

Pri nas se še nič ne vidiuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.12.2008 14:58:56   
kasso

Moja tudiuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
14.12.2008 15:01:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

Naj najprej povem, da je naš zobek včeraj zvečer pririnil do konca venuser posted image , tko da smo tud spali vredu. Ob petih (včeraj), ko je bil mali že čist neznosen, je zaspal in je spal 45 minut (več men na rokah, kot v postlci) in po tem spanju, je bil čist nasmejan. Sm mislila, da se je pač naspal, pol je pa Jure odkril, da je očitno zobek prišel ven in ga ne boli več user posted image . Tko zdej mamo pa mal miru, ampak mislim, da bo kmalu začela druga enkica težit, ker je že tud čist na koncu.

Nazaj nisem nič brala, bom probala pol kej, zdej se ubadam z aparatom za peko kruha, ki sem ga dobila za rd od brata in njegove punceuser posted image . Dons bom sprobala to čudo, kako se bo izkazal user posted image .

srčekgirll hvala za kofetek pa user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste dobro spali in user posted image user posted image user posted image  za tiste, ki niste!!!!

Superca za zobek in upam, da drugi ne bodo več delali takih težav.

In si sprobala kruhomat?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
14.12.2008 15:02:31   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Anitka, kaj pa vem, zgornji so že kar proti koncu, ampak vidi se pa še noben user posted image  kaj pa pri vas?

Pri nas se še nič ne vidiuser posted image

pri nas se tudi nič ne vidi, čeprav si pa dlesni drsa ko nora...najbrž bo kmalu kaj...
no zdaj pa je končno alarmuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
14.12.2008 15:03:09   
Anitka

Dobro jutro!

Hvala za kavico, jaz bom raje čaj ali kamilco.
Danes sem imela prvi dan uvajanja flaše ponoči...ah, mala frajlica se je zbudila, pol ure sem jo nosila, potem ko sem jo odložila pa spet auf....tako da je potem padel joškuser posted image ...ker se mi ni dalo.
Lepo nedeljo želim vsemuser posted image

Kasso upam, da bo uvajanje flaške hitro steklouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
14.12.2008 15:03:51   
Anitka

INTI OB 7 MESEČNICI, TI Z ALJO ŽELIVA
VSE NAJBOLJŠE!!!!

user posted image

Tudi midva z Galom se podpiševauser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
14.12.2008 15:04:49   
Anitka

Pr nas sneži kot pri norcihuser posted image user posted image  Pa kaj je letos s to zimo???Ko bi zapadel 1x mesečno in dal pol mir, bi že šlo, tako pa je že prava mora.

In koliko snega imate že? Pri nas ga pa še ni in upam, da ga še en čas ne bo.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
14.12.2008 15:06:58   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutrouser posted image

moji mali se je zmešala je spala do 8:30user posted image user posted image user posted image user posted image tooooo sonček maminuser posted image

Opa, priden mamin sončekuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
14.12.2008 15:07:41   
*Tiana*

Moja tudiuser posted image

ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff5jik8ui,kooooooooo7kk6zkzjdfjijji

pozdravček od erazma

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
14.12.2008 15:09:16   
jana81
no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
14.12.2008 15:11:59   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Dobro jutro punce

No vidim da ste nakatere preživele mirno noč, pri nas se neki kuha, Filip je mel napad joka od 00.00 pa do 4zjutri tko da se je men začel mal
trgat zravenuser posted image .ne vem kaj mu je mal je nosek, o zobkih ne duha ne sluha...
evo ga morm it pogledat se je zgbudu, no dej bom vidla kakšno je dejansko stanjeuser posted image

Ojoj user posted image user posted image user posted image , upam, da bo nocojšnja noč boljša.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?