|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
20.12.2008 12:30:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober dan!

Jaz imam trenutno ravno pet minut časa, da se javim na raport in da povem, da že komaj čakam danes zvečer. Sem dopoldan peljala mojega na parcelo, ga tam pustila, potem sma z Vidkom prišla domo, sem ga dala babi, jaz sem letela v trgovino, sedaj sem na hitro nekaj pojedla, in šibam sedaj pod tuš, pa glavo oprat. Potem pa malo pred 15 uro peljem Vidka k atiju na parcelo in že šibam proti domu. In potem čakam Barbaw. user posted image

Barbaw, jaz bi bila zelo vesela, če bi lahko prišla do Kamnice.

Koliko imaš od recimo Europarka do doma?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
20.12.2008 12:31:24   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dober dan!

Jaz imam trenutno ravno pet minut časa, da se javim na raport in da povem, da že komaj čakam danes zvečer. Sem dopoldan peljala mojega na parcelo, ga tam pustila, potem sma z Vidkom prišla domo, sem ga dala babi, jaz sem letela v trgovino, sedaj sem na hitro nekaj pojedla, in šibam sedaj pod tuš, pa glavo oprat. Potem pa malo pred 15 uro peljem Vidka k atiju na parcelo in že šibam proti domu. In potem čakam Barbaw. user posted image

10 minut z avtom, enih 6 km

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
20.12.2008 12:37:59   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dober dan!

10 minut z avtom, enih 6 km

Daj mi pošlji po sms naslov, da ga vtipkam v navigacijo. Te bom poklicala ko bom šla od doma. Pripravljena pa bodi ca 16.15

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
20.12.2008 12:53:23   
hijenca
Barbaw Jaz bi te danes v Kamnici pri pokopališču počakala, ker moram še na bankomat, pa tam lahko fajn obrneš. Pa ni ti treba po teh naših rovtah vozit. Pa jaz imam 5 minut do tja. Pokopališče pa je takoj ob glavni cesti, pri Mariborskem otoku zaviješ desno, na levi strani je potem parkplac, na desni pa pokopališče.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
20.12.2008 12:53:27   
barbaw
Kaj se vse lišpate ali kaj? Jaz pa kosilo kuham in se s tečnim otrokom ukvarjam. Drugi je pa malo manj tečen in ne rabi toliko pozornosti.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
20.12.2008 13:08:36   
hijenca
Jaz sem uspela izpod tuša prit, in sedaj poskušam z mokro glavo Vidka spat spravit, pa me kar nekaj jezi. Pa samo eno uro in pol ima časa spat.

A čmrlika je sedaj prav odpovedala? In koliko nas bo?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
20.12.2008 14:13:27   
Anonimen
Oj Naty vidim da si goruser posted image

Kak ste se imeli včeraj? Meni se ni dalo nikamor, sem gledala finale BB na RTLuser posted image

Kdaj planiraš štartat?

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4732
20.12.2008 14:17:49   
narava
Dan.

kako smo? mi smo prehlajeni ze kar 14 dni vkup, sploh ne gre stran, ful gre pocasi, po zadnji piki je pa tud spanje ratalo mišn imposibl user posted image

sicer pa smo ok.

3.12 sva imela pregled in Davud je tezek 7700 g, dolg 70 cm in obseg glave 43.

zdej pa na hitrco preden mi vse pobegnete: kako pridem do kitajca, tocen naslov ce mi lahko katera napise (da nam' zdej iskala po teh 200tih straneh user posted image )

hvala in se kmalu vidimo.

ps.: pa ne mi se prevec lispat, bom se kompleks dobilauser posted image
komaj cakam, da se vidimo

lp, narava.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
20.12.2008 14:53:24   
barbaw
http://www.cesarsko-mesto.si/

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
20.12.2008 15:00:44   
narava
barbaw, filn tankn user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
20.12.2008 15:03:20   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: narava

barbaw, filn tankn user posted image

nej blema user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
20.12.2008 15:23:06   
Anitka
Ej čveke - verjetno ste tako naspidirane za današnji večer, da me niste nič pogrešaleuser posted image user posted image .

Pa se vseeno oglasim malo in vam sporočim, da še živimuser posted image user posted image . Sem bila včeraj na zaključku in je Gal tudi zvečer zaspal brez zizeuser posted image user posted image user posted image . Ga je ati skopal, sta papala ene tri različne stvari - sem kar zavila z očmi, ko sem prišla domov in vse to videlauser posted image user posted image user posted image . Sem bila odstona od pol šestih do enih in je kar malo odklopa pasalo. Vidim, da bo treba to kar večkrat ponoviti.
Seveda pa se je Gal kar kmalu zbudil, ko sem prišla in seveda ni mogel brez nočnega standardnega dojenjauser posted image user posted image

Čvekice moje danes se imejte skrajno lepo in uživajte, uživajte in še enkrat uživajteuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
20.12.2008 15:29:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Naša je spala 10 min user posted image  

zdej se pa igra s Tiny love kužkom Fredom (no ja, tudi to je boljše kot nič, če nimaš živega user posted image

Ej punce, dajte mi svetovati - kaj je boljše: tisti pametni kuža, ki govori ali tisti lonček presenečenja, v katerega meče like? Moram se odločiti.

Eno preprosto varianto lončka + likov že imam doma, smo podedovali, zato ne vem, če je smiselno kupovati novega, čeprav ste ga nekatere zelo pohvalile user posted image

Mi imamo oboje in mi je oboje super. Če pa že imate nekaj podobnega bi jaz raje vzela kužka.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
20.12.2008 15:34:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Punce na hitro vas le pozdravim potem pa letim malce h Galu spat, ker smi imeli spet burno nočuser posted image user posted image .

Aurea še enkrat hvala in imaš ZSuser posted image

Se beremo upam, da kasneje.

Anitka kaj se je dogajalo ponočiuser posted image kako napredujete z odstavljanjem? Sorry, če si že pisala se še kar prebijam skozi poste in zraven komentiramuser posted image

Mah se je zbujal spet sto na uro in uro in pol rogovilil.
Odstavljanje poteka kar v redu. Čez dan se dojimo le še enkrat (danes niti to ne), ponoči pa 2-3 krat. AM po steklenički mi pa gospodič ne vzame.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
20.12.2008 15:53:35   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Naša je spala 10 min user posted image  

zdej se pa igra s Tiny love kužkom Fredom (no ja, tudi to je boljše kot nič, če nimaš živega user posted image

Ej punce, dajte mi svetovati - kaj je boljše: tisti pametni kuža, ki govori ali tisti lonček presenečenja, v katerega meče like? Moram se odločiti.

Eno preprosto varianto lončka + likov že imam doma, smo podedovali, zato ne vem, če je smiselno kupovati novega, čeprav ste ga nekatere zelo pohvalile user posted image

Mi imamo oboje in mi je oboje super. Če pa že imate nekaj podobnega bi jaz raje vzela kužka.

Mi smo v četrtek dobili ta lonček presenečenja in je Vidku dokaj zanimivo, je pa res, da je še sedaj to njemu novo in s tem tudi zanimivo. Pričakovala sem, da je več pesmic, sta pa samo 2user posted image .

Sedaj pa čakam klic od barbaw in potem šibama proti LJ.

Anitka ne pozabi malo straže držatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
20.12.2008 16:13:42   
Srčekgirll
Ojla!

Najprej, da se mal pohvalim. Moj Videk spi že drugo rundo 1h pa še malouser posted image user posted image , to je blo nazadnje, da je tko dolgo spal, k je biu stal 2-3 mesce. Zjutraj sva kupaj spala 1 h 30 min. Me zanima, če bo tud zvečer tko pridno spal.
Drage čvekice, tiste, ki greste danes na srečanje (večerjo), želim vam da fajn počvekate in uživate 100/h.user posted image
Jst grem dns pa tud mal ven žurat.user posted image Ata bo pa Vidka pomerkal

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
20.12.2008 18:09:02   
Srčekgirll
  • PRIJATELJ
    Fant sedi z dekletom v kavarni, pije pivo, naenkrat pa vstane in odide v toaletne prostore.
    "Kje si bil?" ga vpraša dekle, ko se fant vrne.
    "Imel sem delo s svojim najboljšim prijateljem. Upam, da ga boš tudi ti danes zvečer dobro spoznala."

• PRVI SEKS
    Bojan je imel prvič dekle. Ulegel se je poleg nje na posteljo, toda bil je nagajiv, zato je rekel:
    "Ali lahko vtaknem svoj prst v tvoj popek?"
    "Zaradi mene!" mu je dejala, nato pa vzkliknila:
    "To pa ni moj popek!"
    "To tudi ni moj prst!"

• "Čas je denar!" je rekel natakar, ko je računu prištel še datum in uro.

• Kaj stori blondinka, ko se zjutraj zbudi?
    "Vstane, se obleče in gre domov."

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
20.12.2008 18:10:15   
Srčekgirll
  • BESEDNA IGRA
    Kmečki fant vstopi v gostilno in vpraša natakarico:
    "Kaj imaš za kosilo?"
    "Prvi meni, drugi meni, tretji meni..." našteva natakarica.
    "Veš kaj, mene niti najmanj ne zanima koliko je takih, ki te niso. Prinesi mi vampe in pivo!"
    Natakarica ga tiho postreže, ko pa fant poje jo pokliče in jo vpraša:
    "Koliko je moj dolg?"
    "Veš kaj poba, mene sploh ne zanima koliko dolgega imaš, raje mi plačaj kar si pojedel in spil!"

• ŠKOLJKE
    Natakar, prosim, če mi prinesete porcijo školjk. Ne prevelikih, ne premajhnih, naj ne bodo preveč slane, temveč naj bodo lepo mastne in sveže. Pa hitro mi jih prinesite!
    "Samo še eno vprašanje: Naj bodo z biseri ali brez?"

• NEPLAČANI ZAPITEK
    V hotelskem baru gost položi na točilni pult bankovec za pet tisočakov in brez besed odide v hotelsko sobo.
    "Ta je pa res čuden tip!" komentira sam pri sebi natakar. "Pet tisočakov napitnine, konjaka, ki ga je spil pa ni plačal!"

• NAPITNINA
    Starka je prišla v hotel in hotelski uslužbenec ji je v sobo odnesel prtljago. Ko je zapuščal starkino sobo, mu je ta v roko stisnila dolarski bankovec in mu rekla:
    "Popijte pivo za moje zdravje."
    "Samo enega? Saj vendar izgledate zelo bolni."
Da boste mele kej za brat k pridete nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4743
20.12.2008 18:55:11   
aurora28
Ku ku, Anitka in še katera, ki ni šla na fešto kaj počnete?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4744
20.12.2008 19:45:06   
tilči
Živjo!

Jaz sem tleuser posted image .A Gal že spi?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
20.12.2008 20:17:33   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce na hitro vas le pozdravim potem pa letim malce h Galu spat, ker smi imeli spet burno nočuser posted image user posted image .

Aurea še enkrat hvala in imaš ZSuser posted image

Se beremo upam, da kasneje.

Anitka kaj se je dogajalo ponočiuser posted image kako napredujete z odstavljanjem? Sorry, če si že pisala se še kar prebijam skozi poste in zraven komentiramuser posted image

Mah se je zbujal spet sto na uro in uro in pol rogovilil.
Odstavljanje poteka kar v redu. Čez dan se dojimo le še enkrat (danes niti to ne), ponoči pa 2-3 krat. AM po steklenički mi pa gospodič ne vzame.

Anitka sem to debato zamudila, zakaj pa ga odstavljaš, samo ponoči ali nasploh? More bit zahtevno, si sploh ne predstavljam, saj moja sovraži AM.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
20.12.2008 22:23:44   
buccka
Živjo!
Nahitr da se vam mal javim. Sem končno odprla računalnik, ker do sedaj nisem bila zmožna, sem kar konkretno zbolela. Ma sem že velik boljša, tko da.....

Punce verjetn uživate ob dobri hrani in drušćini, upam, da se vam naslednjič pridružim.

Pa pa

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
21.12.2008 0:10:04   
Anonimen
Punce ( narava ) hvala za ...user posted image user posted image user posted image

Sem ostala kar brez besed...

Jaz se trenutno bolj tesko javljam, ker je baje v Sredozemskem morju neka ladja pretrgala glavni vod za ADSL in smo tako ne samo Egipt ampak se vse okrog nas brez neta. Pravzaprav vceraj sploh ni delal, danes pa tako pocasi, da me kar mine... Mi odpira tud po 15 minut eno stran. Toda vseeno cakam slike...prosimuser posted image  ce jih lahko vidim.

rada vas imam vse in zelo sem bila danes zalostna, ker sem tako dalec...pogresam vas in Mantovo in...user posted image

(odgovor članu buccka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4748
21.12.2008 8:40:11   
Naty*
Jutro!!! Velika doza user posted image  za vse!!!!!

A še vse spite zaspanke??user posted image  Moj divjak je že čist v akciji, tko da morm na hitro napisat. Včerajšnji čvek v kitajcu je bil super in mi ni žal, da sem šla. Upam, da ste uživale tud tiste, ki ste šle naprej (v bistvu itak vem da steuser posted image user posted image user posted image !!!!!). Js sm prišla domov glih taprav čas, ko sem stopla čez vrata, se je mali spet zbudil, spal je pa že v dnevni pri očiju user posted image . Jedel je celo po flaški, tko da je pojedel 120 ml, ob 3.30 pa še 90. Ob 6.00 bi pa on vstal, sva se pa mal priklopla, ker mami še ni blo za vstat user posted image . No in mi je naklonil spanje do 7.45, zdej grem pa hitr kofetek skuhat.

Vsem hvala za družbo user posted image  , vse po vrsti ste face, super, da sem spoznala še barbaw in hijenco user posted image ! hijenca hvala za angelčka in špelin@ hvala za čokoladno kroglico user posted image .

Aja pa še popravek lapsusa od včeri (za tiste, ki vejo za kaj se gre user posted image )... sej v bolnico ni prišel samo obliž za herpese in voda... najbolj vesela sem bila telegrama s pikapolonico in napisom "za moja sončka" user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
21.12.2008 8:50:19   
špelin@
Dobro jutro, a čem bit prva? user posted image  Ne, ne bom, ker me je Naty* prehitela user posted image

Punce, hvala za enkratno družbo, sem se načvekala in nasmejala za naprej in za nazaj user posted image
Škoda, da nisem šla še na drugo stran mize, da bi malo bolj poblizu poklepetala še s *Tiano*, Soncnico Sandro ***, katy82, kasso, sesil in edinoos (matr, punca, sta bili z Naty* kar pozni user posted image , ma glavno, da sta prišli user posted image ). ok, no, saj kakšno smo vseeno rekle, sem pa za-piiiiiiiip situacijo, ker sem pozabila dvema osebno čestitat za dosežka!!!!!!! Dragi Katina in *Tiana*, saj virtualno sem že, ampak vsaj roko bi vama lahko dala, oprostita user posted image  A se dam izgovorit na sitnega kelnarja, ki mi je šel krepko na živce?? user posted image

Katina, hvaaaaaaaala saj veš za kaj user posted image user posted image  user posted image  Sem ravnokar pogledala in res: NAJLEPŠA HVALA user posted image

hijenca, hvala ti za angelčka, to si se tako lepo spomnila user posted image

Eh, zaspanke, kdaj ste prišle domov? user posted image  

****, pogrešale smo te ZELO user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj sem pozabila: barbaw, hvala za vožnjo naprej, in Katina, hvala za vožnjo nazaj!!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.12.2008 8:55:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Številka žabic
Katka123 RR

katero številko žabic kupiti za novorojenčka?

56 (87%)

62 (13%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!