Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 15:30:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice dons sem pa ubita Od pol enih pa do pol šestih smo sedeli v postelci mal jokali in se smejali mogoče vmes malo zadremali,mislm da se mi bo kmalu zmešal. Tko sem čist gotova zaspala okrog 6-ih ko naju je ob pol desetih zbudil telefon k me je klicala moja stara mama da je včeraj padla in da dons nč ne more.A bog ne daj k zdravniku.Sem na hitrco letela k njej pa ima ful zatečeno roko in vso v modricah pa še ob strani po trupu je vsa plava.Sem jo pol stuširala in ji umila glavo da se malo bolj sveže počuti jutri če ne bo boljše gre pa k zdravniku.Pol sem jo pa kr v pižamo naštimala in jo dala ležat in ji nažgala njene priljubljene telenovele brez katerih ne more.Mi je bla tko nebogljena videt v postelji sam mi je zagotovila da me pokliče če bo kej rabla itak so pa zdej že drugi domov prišli,da ne bo sama. Ojoj upam da bo hotla it zdravniku, zate pa Laro sem tačas pustila pr sestri od mojga in ko sem pršla domov je bla katastrofa,ona je fasala skor živčnega k se je mala drla uro in pol k norc in ni ama nč pomagal da bi se pomirila.Jedla ni skor nč,HB je zjutraj spila 120 mleka pol sem ji pa skuhala krompirčka in zelenjavno kašico pa madam ni hotla jest.Pa skoz je imela rada zelenjavo ne vem kja ga to sračka zdej A je še kateri začel otrok zavračat zelenjavo čeprav jo je prej lepo jedel? Naša je iz začetka lepo jedla zelenjavo zdej pa jo moram zakamuflirat v polento da jo poje . Je pa tko da enkrat neki zmaže z užitkom drugič tega ne povoha več No za na finiš ima pa od sosede punčka kamor sem šla iskat zadnč cunce rotavirus in mi ni povedala takrat da ne bi male s sabo vlekla k dober ve da smo ble v bolnci zarad tega.Upam samo da je isti sev da mi ne bo še 1x zbolela. Tole bi ti pa mogla povedat. za Laro da ne bi zbolela. Čestitke vsem obmesečnikom grem mal sčekirat za nazaj kaj ste pisale,če se mi mala prej ne zbudi slučajno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 15:31:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Rešena vseh muk in sem ekstra zadovoljna z frizuro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 15:32:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce na hitro vas le pozdravim potem pa letim malce h Galu spat, ker smi imeli spet burno noč . Spočij se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 15:43:56
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice dons sem pa ubita Od pol enih pa do pol šestih smo sedeli v postelci mal jokali in se smejali mogoče vmes malo zadremali,mislm da se mi bo kmalu zmešal. Tko sem čist gotova zaspala okrog 6-ih ko naju je ob pol desetih zbudil telefon k me je klicala moja stara mama da je včeraj padla in da dons nč ne more.A bog ne daj k zdravniku.Sem na hitrco letela k njej pa ima ful zatečeno roko in vso v modricah pa še ob strani po trupu je vsa plava.Sem jo pol stuširala in ji umila glavo da se malo bolj sveže počuti jutri če ne bo boljše gre pa k zdravniku.Pol sem jo pa kr v pižamo naštimala in jo dala ležat in ji nažgala njene priljubljene telenovele brez katerih ne more.Mi je bla tko nebogljena videt v postelji sam mi je zagotovila da me pokliče če bo kej rabla itak so pa zdej že drugi domov prišli,da ne bo sama. Laro sem tačas pustila pr sestri od mojga in ko sem pršla domov je bla katastrofa,ona je fasala skor živčnega k se je mala drla uro in pol k norc in ni ama nč pomagal da bi se pomirila.Jedla ni skor nč,HB je zjutraj spila 120 mleka pol sem ji pa skuhala krompirčka in zelenjavno kašico pa madam ni hotla jest.Pa skoz je imela rada zelenjavo ne vem kja ga to sračka zdej A je še kateri začel otrok zavračat zelenjavo čeprav jo je prej lepo jedel? No za na finiš ima pa od sosede punčka kamor sem šla iskat zadnč cunce rotavirus in mi ni povedala takrat da ne bi male s sabo vlekla k dober ve da smo ble v bolnci zarad tega.Upam samo da je isti sev da mi ne bo še 1x zbolela. Čestitke vsem obmesečnikom grem mal sčekirat za nazaj kaj ste pisale,če se mi mala prej ne zbudi slučajno o boga stara mama...tako si je moja zlomila roko , da bo kmalu bolje, pa za Laro tudi, da ne bi fasala rota virusa Zelenjave ni začela štrajkat...kašice ji več ne grejo v rit ...pri Varji se zelo pozna, ker okuša že vse živo in bi raje jedla tisto kar mi, testenine, kruh, šunko, hrenovke....ma kakšne kašice neki ...sladko pa ji niti ne gre špelin@, hvala vračam in zate in za Gregija Anitka, spočij se jaz pa zdaj šibam v PO po otroke, še prej pa cunje iz sušilca zložit... se beremo zvečer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 15:51:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Zelenjave ni začela štrajkat...kašice ji več ne grejo v rit ...pri Varji se zelo pozna, ker okuša že vse živo in bi raje jedla tisto kar mi, testenine, kruh, šunko, hrenovke....ma kakšne kašice neki ...sladko pa ji niti ne gre Upam, da se ne obremenjuješ in ji daš kar vi jete. Nič hudega ji ne bo. Imaš s tem vsaj manj komplikacij. Jaz pri Jaku nisem brala nobenih napotkov glede GH in je zelo hitro vse jedel. Ene mame sploh ne vedo, kaj vse jim je prišparano, če otrok hitro začne jest hrano, ki jo jemo mi. čisto vsem, ker jih vse po malem potrebujemo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 15:51:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Me z malo gremo mal k prababi k imamo koline in da ne bo sama,če mi dons ne znese več gor pridt bi rada samo spomnila barbaw za stolček-hvala ti Nisem pozabila. Ne bom pozabila nate.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 15:52:37
|
|
|
|
barbaw
|
Če ne pridem do 6000 danes me jutri ne bo. Hecam se. Estrella skrbi me zate!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 15:54:30
|
|
|
|
barbaw
|
Jana, Nina in Špelin@, a je dovolj hitro, če vas jutri pokličem ko štartam? Plan imam oditi nekje ob 16 po Hijenco, tako da odidem iz Mb nekje ob 16.30.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 15:56:27
|
|
|
|
barbaw
|
Še zdaj vozim igrače v avtu. Sem klicala v varno hišo na št., ki je za ženske v stiski in se nihče ne javi. Ponavadi rabijo ženske, ki so žrtve nasilja pogum, da nekam pokličejo na pomoč, potem pa se noben ne javi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 15:58:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana, Nina in Špelin@, a je dovolj hitro, če vas jutri pokličem ko štartam? Plan imam oditi nekje ob 16 po Hijenco, tako da odidem iz Mb nekje ob 16.30. Jaz imam do Lukovice pol ure - toliko prej mi povej, da ne zamudim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 15:59:04
|
|
|
|
barbaw
|
Poglejte tole klik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 15:59:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana, Nina in Špelin@, a je dovolj hitro, če vas jutri pokličem ko štartam? Plan imam oditi nekje ob 16 po Hijenco, tako da odidem iz Mb nekje ob 16.30. Jaz imam do Lukovice pol ure - toliko prej mi povej, da ne zamudim Bom te poklicala ko bom šla iz Mb, ali pa če hočeš te iz Celja pokličem. Tudi če bi zamujala te počakamo. Brez tebe ne gremo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 16:02:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana, Nina in Špelin@, a je dovolj hitro, če vas jutri pokličem ko štartam? Plan imam oditi nekje ob 16 po Hijenco, tako da odidem iz Mb nekje ob 16.30. Jaz imam do Lukovice pol ure - toliko prej mi povej, da ne zamudim Bom te poklicala ko bom šla iz Mb, ali pa če hočeš te iz Celja pokličem. Tudi če bi zamujala te počakamo. Brez tebe ne gremo. Kar iz MB me pokliči, bom itak v štartni poziciji že dosti prej, če ne bo preveč kompliciral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 16:13:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana, Nina in Špelin@, a je dovolj hitro, če vas jutri pokličem ko štartam? Plan imam oditi nekje ob 16 po Hijenco, tako da odidem iz Mb nekje ob 16.30. Jaz imam do Lukovice pol ure - toliko prej mi povej, da ne zamudim Bom te poklicala ko bom šla iz Mb, ali pa če hočeš te iz Celja pokličem. Tudi če bi zamujala te počakamo. Brez tebe ne gremo. Kar iz MB me pokliči, bom itak v štartni poziciji že dosti prej, če ne bo preveč kompliciral Dobro. Komplicira lahko do 12, potem pa ne več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 16:24:53
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza ne sekiraj se, jaz bom tudi z narastkom, sem prisiljena zaradi alergije na barvo pa da ne bo katera slučajno podvomila v mojo prisotnost. evo, danes me spet boli glava, ma jutri se prikažem, pa četudi mi jo raznese.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 17:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza ne sekiraj se, jaz bom tudi z narastkom, sem prisiljena zaradi alergije na barvo pa da ne bo katera slučajno podvomila v mojo prisotnost. evo, danes me spet boli glava, ma jutri se prikažem, pa četudi mi jo raznese. sesil tudi jaz imam alergijo na ''peroksid'' a se ne dam ti kar pridi boš vidla, da boš glavobol doma pustila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 17:05:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Poglejte tole klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 17:05:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Poglejte tole klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 17:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Estrella ti si pa dons nekam redkobesedna . Ja ni ravno moj dan, sem kar lena A te je vreme zdelalo ali Alja? Alja ne, prej Andraž, vem kaj mi je. Me daje predpraznična žalost. Prazniki so zame vedno neko breme, ki ga težko prenesem. Utrujena sem od vsega, pa nič ne delam Ja te čist štekam. Za utrujenost pa ni treba kej posebi delat ... monotonost ubija. Prid dons zvečer v grad, ti garantiram, da boš bolš volje . Pa tud muska ti bo po moje všeč . A piškote Glutano si zadnjič dobila? Js sm še mal spraševala po trgovinah pa nimajo čist nikjer . Celo z eno trgovko v DM-u sm se spi.čil.a, ker je bla neki pametna in mi hotla prodat, da izdelki brez glutena 100% ne morejo vsebovat pšenice . Me je tolk sprovocirala, da sm šla v stalažo po škatlo in ji pod nos pomolila kašico iz pšenične moke, ki ne vsebuje glutena, pol je bla pa kr tiho. Sej ne rečem, da bi mi normalno rekla, da misli, da je to tko, ampak je prav posmehljivo rekla, da kej tazga pa ona še ni slišala. Avša ! ss Manca ga pa res biksa zadnje dni . Mate kak zobek na poti? Upam, da vama bo ratal it na smuko! Naty ta trgovka ima srečo, da nisem bila s tabo takrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 17:11:52
|
|
|
|
špelin@
|
Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno Torej naj bi bila prisotnost zgoraj omenjenih dokončna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 17:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 edina kaj spet boš blond??? jst grem po novem letu na temno, al pa na rdečo. midva sva imela od 8.30 obisk, pa nič ne vem o čem teče debata? brala sem ene pet strani od včeraj ko sem nehala čvekat, sem pa zgleda zamudila ene fajn debate. sem si pa včeri potegnala iz mule kr neki srbskih narodnih komadov...ne vem kaj mi je....stare čase obujam... a katera posluša tako musko? ja blond sem že ja itak meni je ta srbska muzika zakon imam vedno na PINK TV
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 17:13:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza ne sekiraj se, jaz bom tudi z narastkom, sem prisiljena zaradi alergije na barvo pa da ne bo katera slučajno podvomila v mojo prisotnost. evo, danes me spet boli glava, ma jutri se prikažem, pa četudi mi jo raznese. Ej, glede na to, da prideš ti, ki ne preneseš kitajske, se druge sploh nimajo kaj izgovarjat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 17:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno Torej naj bi bila prisotnost zgoraj omenjenih dokončna Rečmo Eh špelin@ prav nič se ne sekiraj taprave itak 100 % pridemo Naj samo omenim, da jaz (in Naty) prideve malo kasneje tam okrog 19h-20h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 17:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 edina kaj spet boš blond??? jst grem po novem letu na temno, al pa na rdečo. midva sva imela od 8.30 obisk, pa nič ne vem o čem teče debata? brala sem ene pet strani od včeraj ko sem nehala čvekat, sem pa zgleda zamudila ene fajn debate. sem si pa včeri potegnala iz mule kr neki srbskih narodnih komadov...ne vem kaj mi je....stare čase obujam... a katera posluša tako musko? Včasih sem tud take poslušala, ampak samo na kakih žutih. Ko me prime yu nostalgija, si pa privoščim ja sej jst mam to tud spomine na ornk fešte iz enga lokala, kjer sem delala.Pa iz morja, ko sem šla prvič sama z babami na morje. jaz tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 17:20:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce na hitro vas le pozdravim potem pa letim malce h Galu spat, ker smi imeli spet burno noč . Aurea še enkrat hvala in imaš ZS Se beremo upam, da kasneje. Anitka kaj se je dogajalo ponoči kako napredujete z odstavljanjem? Sorry, če si že pisala se še kar prebijam skozi poste in zraven komentiram
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
umetna oploditevbitZanima me, kje so vam opravili uspešno umetno oploditev?
prosim za komentar: v katerem poskusuLJ GK (
58%)
MB (
14%)
PO (
10%)
Tujina (
18%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!