|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
19.12.2008 15:30:39   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice dons sem pa ubita user posted image user posted image user posted image

Od pol enih pa do pol šestih smo sedeli v postelci mal jokali in se smejali mogoče vmes malo zadremali,mislm da se mi bo kmalu zmešal.
Tko sem čist gotova zaspala okrog 6-ih ko naju je ob pol desetih zbudil telefon k me je klicala moja stara mama da je včeraj padla in da dons nč ne more.A bog ne daj k zdravniku.Sem na hitrco letela k njej pa ima ful zatečeno roko in vso v modricah pa še ob strani po trupu je vsa plava.Sem jo pol stuširala in ji umila glavo da se malo bolj sveže počuti jutri če ne bo boljše gre pa k zdravniku.Pol sem jo pa kr v pižamo naštimala in jo dala ležat in ji nažgala njene priljubljene telenovele brez katerih ne more.Mi je bla tko nebogljena videt v postelji sam mi je zagotovila da me pokliče če bo kej rabla itak so pa zdej že drugi domov prišli,da ne bo sama.

Ojoj upam da bo hotla it zdravniku, zate pa user posted image user posted image user posted image
Laro sem tačas pustila pr sestri od mojga in ko sem pršla domov je bla katastrofa,ona je fasala skor živčnega k se je mala drla uro in pol k norc in ni ama nč pomagal da bi se pomirila.Jedla ni skor nč,HB je zjutraj spila 120 mleka pol sem ji pa skuhala krompirčka in zelenjavno kašico pa madam ni hotla jest.Pa skoz je imela rada zelenjavo ne vem kja ga to sračka zdejuser posted image

A je še kateri začel otrok zavračat zelenjavo čeprav jo je prej lepo jedel?

Naša je iz začetka lepo jedla zelenjavo zdej pa jo moram zakamuflirat v polento da jo pojeuser posted image . Je pa tko da enkrat neki zmaže z užitkom drugič tega ne povoha večuser posted image

No za na finiš ima pa od sosede punčka kamor sem šla iskat zadnč cunce rotavirus in mi ni povedala takrat da ne bi male s sabo vlekla k dober ve da smo ble v bolnci zarad tega.Upam samo da je isti sev da mi ne bo še 1x zbolela.

Tole bi ti pa mogla povedat. user posted image user posted image user posted image za Laro da ne bi zbolela.

Čestitke vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image

grem mal sčekirat za nazaj kaj ste pisale,če se mi mala prej ne zbudi slučajno

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
19.12.2008 15:31:24   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Rešena vseh muk in sem ekstra zadovoljna z frizurouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
19.12.2008 15:32:45   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Punce na hitro vas le pozdravim potem pa letim malce h Galu spat, ker smi imeli spet burno nočuser posted image user posted image .

Spočij se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
19.12.2008 15:43:56   
kasso

Čau mačkice dons sem pa ubita user posted image user posted image user posted image

Od pol enih pa do pol šestih smo sedeli v postelci mal jokali in se smejali mogoče vmes malo zadremali,mislm da se mi bo kmalu zmešal.
Tko sem čist gotova zaspala okrog 6-ih ko naju je ob pol desetih zbudil telefon k me je klicala moja stara mama da je včeraj padla in da dons nč ne more.A bog ne daj k zdravniku.Sem na hitrco letela k njej pa ima ful zatečeno roko in vso v modricah pa še ob strani po trupu je vsa plava.Sem jo pol stuširala in ji umila glavo da se malo bolj sveže počuti jutri če ne bo boljše gre pa k zdravniku.Pol sem jo pa kr v pižamo naštimala in jo dala ležat in ji nažgala njene priljubljene telenovele brez katerih ne more.Mi je bla tko nebogljena videt v postelji sam mi je zagotovila da me pokliče če bo kej rabla itak so pa zdej že drugi domov prišli,da ne bo sama.

Laro sem tačas pustila pr sestri od mojga in ko sem pršla domov je bla katastrofa,ona je fasala skor živčnega k se je mala drla uro in pol k norc in ni ama nč pomagal da bi se pomirila.Jedla ni skor nč,HB je zjutraj spila 120 mleka pol sem ji pa skuhala krompirčka in zelenjavno kašico pa madam ni hotla jest.Pa skoz je imela rada zelenjavo ne vem kja ga to sračka zdejuser posted image

A je še kateri začel otrok zavračat zelenjavo čeprav jo je prej lepo jedel?

No za na finiš ima pa od sosede punčka kamor sem šla iskat zadnč cunce rotavirus in mi ni povedala takrat da ne bi male s sabo vlekla k dober ve da smo ble v bolnci zarad tega.Upam samo da je isti sev da mi ne bo še 1x zbolela.

Čestitke vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image

grem mal sčekirat za nazaj kaj ste pisale,če se mi mala prej ne zbudi slučajno

o boga stara mama...tako si je moja zlomila rokouser posted image user posted image user posted image , da bo kmalu bolje, pa za Laro tudi, da ne bi fasala rota virusauser posted image user posted image user posted image

Zelenjave ni začela štrajkat...kašice ji več ne grejo v rituser posted image ...pri Varji se zelo pozna, ker okuša že vse živo in bi raje jedla tisto kar mi, testenine, kruh, šunko, hrenovke....ma kakšne kašice nekiuser posted image ...sladko pa ji niti ne greuser posted image

špelin@, hvala user posted image vračam in user posted image user posted image user posted image zate in za Gregija

Anitka, spočij se

jaz pa zdaj šibam v PO po otroke, še prej pa cunje iz sušilca zložit...

se beremo zvečer

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
19.12.2008 15:51:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Zelenjave ni začela štrajkat...kašice ji več ne grejo v rituser posted image ...pri Varji se zelo pozna, ker okuša že vse živo in bi raje jedla tisto kar mi, testenine, kruh, šunko, hrenovke....ma kakšne kašice nekiuser posted image ...sladko pa ji niti ne greuser posted image

Upam, da se ne obremenjuješ in ji daš kar vi jete. Nič hudega ji ne bo. Imaš s tem vsaj manj komplikacij. Jaz pri Jaku nisem brala nobenih napotkov glede GH in je zelo hitro vse jedel. Ene mame sploh ne vedo, kaj vse jim je prišparano, če otrok hitro začne jest hrano, ki jo jemo mi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    čisto vsem, ker jih vse po malem potrebujemo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
19.12.2008 15:51:57   
barbaw

Me z malo gremo mal k prababi k imamo koline in da ne bo sama,če mi dons ne znese več gor pridt bi rada samo spomnila barbaw za stolček-hvala ti

Nisem pozabila. user posted image  Ne bom pozabila nate.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
19.12.2008 15:52:37   
barbaw
Če ne pridem do 6000 danes me jutri ne bo. user posted image user posted image user posted image  Hecam se.

Estrella skrbi me zate!!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
19.12.2008 15:54:30   
barbaw
Jana, Nina in Špelin@,  a je dovolj hitro, če vas jutri pokličem ko štartam? Plan imam oditi nekje ob 16 po Hijenco, tako da odidem iz Mb nekje ob 16.30.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
19.12.2008 15:56:27   
barbaw
Še zdaj vozim igrače v avtu. Sem klicala v varno hišo na št., ki je za ženske v stiski in se nihče ne javi. user posted image  Ponavadi rabijo ženske, ki so žrtve nasilja pogum, da nekam pokličejo na pomoč, potem pa se noben ne javi.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
19.12.2008 15:58:42   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Jana, Nina in Špelin@,  a je dovolj hitro, če vas jutri pokličem ko štartam? Plan imam oditi nekje ob 16 po Hijenco, tako da odidem iz Mb nekje ob 16.30.

Jaz imam do Lukovice pol ure - toliko prej mi povej, da ne zamudim user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
19.12.2008 15:59:04   
barbaw
Poglejte tole klik

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
19.12.2008 15:59:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jaz imam do Lukovice pol ure - toliko prej mi povej, da ne zamudim user posted image

Bom te poklicala ko bom šla iz Mb, ali pa če hočeš te iz Celja pokličem. Tudi če bi zamujala te počakamo. Brez tebe ne gremo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
19.12.2008 16:02:45   
špelin@

Bom te poklicala ko bom šla iz Mb, ali pa če hočeš te iz Celja pokličem. Tudi če bi zamujala te počakamo. Brez tebe ne gremo.

Kar iz MB me pokliči, bom itak v štartni poziciji že dosti prej, če ne bo user posted image  preveč kompliciral user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
19.12.2008 16:13:14   
barbaw

Kar iz MB me pokliči, bom itak v štartni poziciji že dosti prej, če ne bo user posted image  preveč kompliciral user posted image

Dobro. Komplicira lahko do 12, potem pa ne več. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
19.12.2008 16:24:53   
sesil

Frizurauser posted image user posted image user posted image ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenatuser posted image

Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom user posted image  ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza user posted image

ne sekiraj se, jaz bom tudi z narastkom, sem prisiljena zaradi alergije na barvo

pa da ne bo katera slučajno podvomila v mojo prisotnost. evo, danes me spet boli glava, ma jutri se prikažem, pa četudi mi jo raznese.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
19.12.2008 17:04:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Frizurauser posted image user posted image user posted image ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenatuser posted image

Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom user posted image  ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza user posted image

ne sekiraj se, jaz bom tudi z narastkom, sem prisiljena zaradi alergije na barvo

pa da ne bo katera slučajno podvomila v mojo prisotnost. evo, danes me spet boli glava, ma jutri se prikažem, pa četudi mi jo raznese.

sesil tudi jaz imam alergijo na ''peroksid'' a se ne damuser posted image user posted image user posted image

ti kar pridi boš vidla, da boš glavobol doma pustilauser posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 4266
19.12.2008 17:05:20   
Anonimen

Poglejte tole klik

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4267
19.12.2008 17:05:44   
Anonimen

Poglejte tole klik

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
19.12.2008 17:09:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Estrella ti si pa dons nekam redkobesedna user posted image .

Ja ni ravno moj dan, sem kar lenauser posted image

A te je vreme zdelalo ali Alja?

Alja ne, prej Andraž,  vem kaj mi je. Me daje predpraznična žalost. Prazniki so zame vedno neko breme, ki ga težko prenesem. Utrujena sem od vsega, pa nič ne delamuser posted image

Ja te čist štekam. Za utrujenost pa ni treba kej posebi delat user posted image ... monotonost ubija.
Prid dons zvečer v grad, ti garantiram, da boš bolš volje user posted image . Pa tud muska ti bo po moje všeč user posted image .
A piškote Glutano si zadnjič dobila? Js sm še mal spraševala po trgovinah pa nimajo čist nikjer user posted image . Celo z eno trgovko v DM-u sm se spi.čil.a, ker je bla neki pametna in mi hotla prodat, da izdelki brez glutena 100% ne morejo vsebovat pšenice user posted image . Me je tolk sprovocirala, da sm šla v stalažo po škatlo in ji pod nos pomolila kašico iz pšenične moke, ki ne vsebuje glutena, pol je bla pa kr tiho.  Sej ne rečem, da bi mi normalno rekla, da misli, da je to tko, ampak je prav posmehljivo rekla, da kej tazga pa ona še ni slišala. Avšauser posted image !

ss Manca ga pa res biksa zadnje dni user posted image . Mate kak zobek na poti? Upam, da vama bo ratal it na smuko!

Naty ta trgovka ima srečo, da nisem bila s tabo takratuser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4269
19.12.2008 17:11:52   
špelin@
Sobotne čveke:

1. edinaos
2. Estrella*

3. barbaw
4. hijenca
5. Katina
6. nina7
7. jana81
8. kasso
9. sesil
10. Soncnica Sandra ***
11. Naty*
12. špelin@
13. tally
14. katy82 
15. MARTINA25
16. *Tiana*

Pa še narava verjetno user posted image

Torej naj bi bila prisotnost zgoraj omenjenih dokončna user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
19.12.2008 17:12:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

edina kaj spet boš blond???user posted image
jst grem po novem letu na temno, al pa na rdečo.

midva sva imela od 8.30 obisk, pa nič ne vem o čem teče debata? brala sem ene pet strani od včeraj ko sem nehala čvekat, sem pa zgleda zamudila ene fajn debate.

sem si pa včeri potegnala iz mule kr neki srbskih narodnih komadov...ne vem kaj mi je....stare čase obujam... a katera posluša tako musko?

ja blond sem žeuser posted image

ja itak meni je ta srbska muzika zakonuser posted image imam vedno na PINK TVuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4271
19.12.2008 17:13:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Ej, glede na to, da prideš ti, ki ne preneseš kitajske, se druge sploh nimajo kaj izgovarjat user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
19.12.2008 17:14:12   
Anonimen

Sobotne čveke:

1. edinaos
2. Estrella*

3. barbaw
4. hijenca
5. Katina
6. nina7
7. jana81
8. kasso
9. sesil
10. Soncnica Sandra ***
11. Naty*
12. špelin@
13. tally
14. katy82 
15. MARTINA25
16. *Tiana*

Pa še narava verjetno user posted image

Torej naj bi bila prisotnost zgoraj omenjenih dokončna user posted image

Rečmouser posted image user posted image user posted image

Eh špelin@ prav nič se ne sekiraj taprave itak 100 % pridemouser posted image

Naj samo omenim, da jaz (in Naty) prideve malo kasneje tam okrog 19h-20huser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
19.12.2008 17:16:05   
Anonimen

edina kaj spet boš blond???user posted image
jst grem po novem letu na temno, al pa na rdečo.

midva sva imela od 8.30 obisk, pa nič ne vem o čem teče debata? brala sem ene pet strani od včeraj ko sem nehala čvekat, sem pa zgleda zamudila ene fajn debate.

sem si pa včeri potegnala iz mule kr neki srbskih narodnih komadov...ne vem kaj mi je....stare čase obujam... a katera posluša tako musko?

user posted image user posted image Včasih sem tud take poslušala, ampak samo na kakih žutih. Ko me prime yu nostalgija, si pa privoščim user posted image

ja sej jst mam to tud spomine na ornk fešte iz enga lokala, kjer sem delala.Pa iz morja, ko sem šla prvič sama z babami na morje.

jaz tudiuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4274
19.12.2008 17:20:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Punce na hitro vas le pozdravim potem pa letim malce h Galu spat, ker smi imeli spet burno nočuser posted image user posted image .

Aurea še enkrat hvala in imaš ZSuser posted image

Se beremo upam, da kasneje.

Anitka kaj se je dogajalo ponočiuser posted image kako napredujete z odstavljanjem? Sorry, če si že pisala se še kar prebijam skozi poste in zraven komentiramuser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

umetna oploditev
bit

Zanima me, kje so vam opravili uspešno umetno oploditev? prosim za komentar: v katerem poskusu

LJ GK (58%)

MB (14%)

PO (10%)

Tujina (18%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!