Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:03:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally, a sta se s Katino zmenili?Jaz bom tudi v Domžalah po 16h, če ne bo drgač, te lahko jaz poberem. Se dobim na kavi z mafi 100%? Sem imela zdaj maraton na telefonu in se je skoraj vžgal. Še dobro, da se je baterija spraznila. Ja sva zmanjene za 100%, pustimo se presenetiti Jaz sem tud bila na stacionarcu, pa ni bilo tako hudo Če ne bo 100% prid v Mengeš Ja obe s Katino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:04:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally, a sta se s Katino zmenili?Jaz bom tudi v Domžalah po 16h, če ne bo drgač, te lahko jaz poberem. Se dobim na kavi z mafi 100%? Sem imela zdaj maraton na telefonu in se je skoraj vžgal. Še dobro, da se je baterija spraznila. Ja sva zmanjene za 100%, pustimo se presenetiti Jaz sem tud bila na stacionarcu, pa ni bilo tako hudo Če ne bo 100% prid v Mengeš Ja obe s Katino Ja itak
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:09:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sporočam, da narava pride Špelinina organka organka je MARTINA Ups. Spet misunderstanding. Če je pa Špelin@ včeraj napisala šefica in organka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:11:27
|
|
|
|
barbaw
|
Sem že prepražila kamilice in imajo zanimiv vonj. Sladki. Še nisem nič naredila razen tega, da sem po kuhinji pospravila. Moram potem brata od mojega nafehtat, da mi prinese krompir in ostalo, da ne rabim letat v kurilnico, ker mi ni Maje same za puščat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:14:56
|
|
|
|
sesil
|
jutro mi smo še kar solidno spali. zdej moram skuhat kosilo, pol se grem pošišat, narastek bo ostal , pol pa via kitajc. a ima kitajc kakašno slaščico? IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem že prepražila kamilice in imajo zanimiv vonj. Sladki. Še nisem nič naredila razen tega, da sem po kuhinji pospravila. Moram potem brata od mojega nafehtat, da mi prinese krompir in ostalo, da ne rabim letat v kurilnico, ker mi ni Maje same za puščat. kaj pa delate s temi kamilicami?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:15:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sporočam, da narava pride Špelinina organka organka je MARTINA Ups. Spet misunderstanding. Če je pa Špelin@ včeraj napisala šefica in organka. Ja ampak je mislila na MARTINO ker je v taki službi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:16:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem že prepražila kamilice in imajo zanimiv vonj. Sladki. Še nisem nič naredila razen tega, da sem po kuhinji pospravila. Moram potem brata od mojega nafehtat, da mi prinese krompir in ostalo, da ne rabim letat v kurilnico, ker mi ni Maje same za puščat. A cvetove?Kje se jih dobi? A to pol daš na prsa na golo kožo (toplo) ali na bodi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:21:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem že prepražila kamilice in imajo zanimiv vonj. Sladki. Še nisem nič naredila razen tega, da sem po kuhinji pospravila. Moram potem brata od mojega nafehtat, da mi prinese krompir in ostalo, da ne rabim letat v kurilnico, ker mi ni Maje same za puščat. A cvetove?Kje se jih dobi? A to pol daš na prsa na golo kožo (toplo) ali na bodi? cvetove kupiš v trgovini ali še bolje na tržnici oz. majbolje je, da jih sama nabereš in posušiš. Prepražiš na malo olja in narediš iz njih povštrček. Jaz sem Andražu dajala direkno na hrbet oz. prsa in ga oblekla, da je stalo na miru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:23:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem že prepražila kamilice in imajo zanimiv vonj. Sladki. Še nisem nič naredila razen tega, da sem po kuhinji pospravila. Moram potem brata od mojega nafehtat, da mi prinese krompir in ostalo, da ne rabim letat v kurilnico, ker mi ni Maje same za puščat. A cvetove?Kje se jih dobi? A to pol daš na prsa na golo kožo (toplo) ali na bodi? jaz sem zavila v gazico in dala na prsa. Cvetove moraš dat. Prodajajo pa v vsaki trgovini med čaji. Samo moraš vzet cvetove ne vrečke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:23:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jutro mi smo še kar solidno spali. zdej moram skuhat kosilo, pol se grem pošišat, narastek bo ostal , pol pa via kitajc. a ima kitajc kakašno slaščico? IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem že prepražila kamilice in imajo zanimiv vonj. Sladki. Še nisem nič naredila razen tega, da sem po kuhinji pospravila. Moram potem brata od mojega nafehtat, da mi prinese krompir in ostalo, da ne rabim letat v kurilnico, ker mi ni Maje same za puščat. kaj pa delate s temi kamilicami? Dajemu jih otroku na prsa, ko kašljajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:23:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sporočam, da narava pride Špelinina organka organka je MARTINA Ups. Spet misunderstanding. Če je pa Špelin@ včeraj napisala šefica in organka. Ja ampak je mislila na MARTINO ker je v taki službi ok my mistake
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:26:15
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako punce jaz grem pod tuš, nahitro nekja pojest in via Medvode. Se vidimo pr kitajcu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:26:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem že prepražila kamilice in imajo zanimiv vonj. Sladki. Še nisem nič naredila razen tega, da sem po kuhinji pospravila. Moram potem brata od mojega nafehtat, da mi prinese krompir in ostalo, da ne rabim letat v kurilnico, ker mi ni Maje same za puščat. A cvetove?Kje se jih dobi? A to pol daš na prsa na golo kožo (toplo) ali na bodi? jaz sem zavila v gazico in dala na prsa. Cvetove moraš dat. Prodajajo pa v vsaki trgovini med čaji. Samo moraš vzet cvetove ne vrečke. Aha ok. Hvala. A to pomaga ko otrok kašlja al kaj? Matr sem nevedna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:26:28
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella kolikokrat si uporabila iste kamilice?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:26:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako punce jaz grem pod tuš, nahitro nekja pojest in via Medvode. Se vidimo pr kitajcu ooooo kok boš lepa danes . fajn se friziraj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:36:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako punce jaz grem pod tuš, nahitro nekja pojest in via Medvode. Se vidimo pr kitajcu uživaj ta čas brez nas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 11:43:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kolikokrat si uporabila iste kamilice? nisem estrella, ampak jst sem jih cel teden, dokler ni bilo boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 12:03:58
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ti kar govori o narastku, danes boš že rešena "dvoetažnih" muk Jaz bom vesela, če si bom utegnila postrič nohte Kot, da bi sebe brala ...nzaenkrat se mi še nič ne da rihtat, čeprav sem pol urce pa imela čas otroka sta pri sosedi, Varja se je ravnokar zbudila, tako, da nimam več časa...moj pa bolan na kavču gleda smuk. Nič, grem v akcijo in se vidimo zvečer. Aja pa čestitke slavljencem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 12:05:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kolikokrat si uporabila iste kamilice? nisem estrella, ampak jst sem jih cel teden, dokler ni bilo boljše. Nisi vsakič prepražila drugih? To mislim, kolikorat si pogrevala enkrat prepražene?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 12:09:14
|
|
|
|
barbaw
|
Sem dala Majo spat s kamilicami na prsih in ni nitit enkrat zakašljala v spanju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 12:14:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem dala Majo spat s kamilicami na prsih in ni nitit enkrat zakašljala v spanju. upam da bo pomagalo. Jaz bom skočila da trgovine ko moj pride iz šihta. Emilija je prej zaspala in je začela na ful kašljat. Moram naštimat kamilice za zvečer mojemu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 12:16:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem dala Majo spat s kamilicami na prsih in ni nitit enkrat zakašljala v spanju. Ponavadi sem jih po treh dnh zamenjala. Še 15 min in gremmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 12:19:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem dala Majo spat s kamilicami na prsih in ni nitit enkrat zakašljala v spanju. Ponavadi sem jih po treh dnh zamenjala. Še 15 min in gremmmmm Si te prav predstavljam. Ko majhen otrok, ki čaka v vrsti na sladoled.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 12:19:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem dala Majo spat s kamilicami na prsih in ni nitit enkrat zakašljala v spanju. Ponavadi sem jih po treh dnh zamenjala. Še 15 min in gremmmmm A še nisi šla ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 20.12.2008 12:28:26
|
|
|
|
hijenca
|
Dober dan! Jaz imam trenutno ravno pet minut časa, da se javim na raport in da povem, da že komaj čakam danes zvečer. Sem dopoldan peljala mojega na parcelo, ga tam pustila, potem sma z Vidkom prišla domo, sem ga dala babi, jaz sem letela v trgovino, sedaj sem na hitro nekaj pojedla, in šibam sedaj pod tuš, pa glavo oprat. Potem pa malo pred 15 uro peljem Vidka k atiju na parcelo in že šibam proti domu. In potem čakam Barbaw. Barbaw, jaz bi bila zelo vesela, če bi lahko prišla do Kamnice.
|
poletne počitniceLelly28 RRKje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice? v tujini (
28%)
v Sloveniji (
28%)
doma (
44%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!