Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro, dober dan Evo mene, spet doma, namesto na smučanju No jutri ali pa v torek pa res grem, sedaj pa že od četrtka prestavljam tole smsučanje iz dneva v dan, kar ni več nikamor podobno. Uglavnem, včerajšnji čveč z večerjo je bil super Bilo je prav fino spoznati še katy, hijenco, šepelin@, Katino, tally in naravo Katy: ti si mi tako zanimiva, vesela oseba, da mi je prav super, da sem te spoznala. No sej se vidi, da sva konkretno padli v čvek Hijenca: midve sicer nisva uspeli kaj več poklepetati, ampak si prav tako zelo prijetno dekle in upam, da se naslednič kaj več pogovoriva Narava: še ena zanimiva punca, ki prav tako upam, da se še kdaj srečamo Špelina: ti si mi bila že po netu vedno taka faca, da si te niti nisem kaj veliko drugače predstavljala v živo, tudi ti si super Katina: prav lepo je bilo spoznati tudi mag.mami tally: joj ti mi še vedno ne greš iz galve, saj si kopija moje kolegice iz srednje šole, pa še isto ime imata In še vse ostale, katere s že poznamo (upama, da vas vse naštejem): Tiana, Estrella,barbaw, sesil, kasoo, Naty, Edinaos, jana, nina, prav vse ste super
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|