jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro nisem kaj preveč skrokana od pijače, sem se šparala za danes Nejc se je imel v varstvu prav fino do ure za spanje, potem pa katastrofa..ob 21.30 me je čist poklapana babica-tašča klicala da noče zaspat, pa jo potolažim, da verjetno še ni zaspan, ker je vse na novo in je firbčen, ok se potolaži, ob 23 h spet klic, sem šla tja, mu dala flašo in je zaspal (zize so ble že mal nafilane z jegrom ), no potem grem naprej žurat, in ob 00.30 spet klic, je baje jokal in ne nazaj zaspat, pol sem šla pa kr po njega in smo šli vsi trije domov.. doma: ga dojim ob 1h zjutraj-zaspi in spi do 6h-se dojiva in spi do 8h (ne vem al od alkota al od utrujenosti ), no potem vstaneva se mal igramo in ob 9h je zaspal nazaj na zizi..zdej spi.. Tako je potekalo moje žuranje včeraj, očitno me je tak pogrešal da groza...upam da bo danes kaj bolje, in da ne bom dobivala takih klicev od , ker pol se res ne bom mela fajn. No zdej pa grem kafe do konca skuhat, ker voda vre že cel post. Danes boš dala telefon na tiho pa je. Ati se verjetno olj znajde s svojim sinom kot tašča z vnukom. Je le drugače. Pa če je okolje drugo je to za otroka tudi stres. Doma je le doma. Mislim, da ni nikoli tako hudo, da ne bi počakali še par urc in pustili msmivo da uživa. Moj vem, da me zaradi takeih problemov niti pod razno ne bi kical Držimo pestke, dabo danes bolje moja mama me tud ne bi nikol klicala, pa moj tud verjetno ne, bi že nekak zgural, sam tašča ga pa nima velik, in po moje je bla živčna, mali je pa to čutil, naj bi pa tam prespal do jutra.