Naty*
|
Jutro! NO sm spacala neki komentarjev skupi, pa mam že alarm ... IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no 20.45 je zaspal, pa je že prvi alrm, je šel ata s čajem umirit jok.. mene k dojenju vleče samo to, ker kljub AM se še vedno zbuja na 3 ure, no vsaj prejšnjo noč se je... jana sej ti nočem upanja porušit, ampak js sm ugotovila, da pri našem ni dojenje tisto zaradi česar se zbuja ponoči in tud alernova tega ni rešila . Sem se sprijaznila, da mam otroka, ki se pač zbuja,ampak ker mam možnost to rešujem z dojenjem . Poznam pa kr nekaj mamic, ki se jim otroci zbujajo večkrat na noč pa ne dojijo in je prav piz . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka daš mu polnomastno skuto, jogurt 3,2 m.m., sir polnomastni in jaz Galu še dam sojino in riževo mleko. Jaz sem Alji danes na riževem mleku naredila čokolino in ga je pojedla 130g Se nikoli do sedaj ni sprejela nobene mlečne kaše, torej JE MOJA No vidiš , riževo mleko pa ni MLEKO !!!! Anitka kot je Estrella napisala, v DM-u od Alnature je celo najcenejše pa men tud najbolj dobro riževo mleko. V mečkatorju je pa liter 2,50 . Punce glede soje, pa res pazte pri količinah, ker je res fuuul alergena!!!! IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurora, naša je zizala za obrok po 3-5 minute, pa se je kljub temu redila. Če ne bi sama tega doživela, ne bi verjela, da otrok lahko s toliko malo preživi, kaj šele napreduje. Očitno ima Gal 3 minute dovolj, da zadosti potrebi po hrani in pijači. Tudi naše dojenje nikoli ni potekalo dosti dlje kot 5 minutk in smo se kar fajn zredili mi smo tudi hitre, 5 minut. prva 2 meseca je pa bla gor po pol ure . sem si rekla, če bo to tako dolgo trajalo, bom zaprla mlekarne, pol pa je šlo. zdej je ekspresna Pri naju isto ! Od začetka sva mela celodnevne maratone, pol se mi je pa najedel v šusu ...