|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
18.12.2008 8:15:40   
Soncnica Sandra ***
Jutro user posted image

Noč spet podobna včerajšnji user posted image

Jaz ne vem več kaj je temu mojemu otroku, da se zbudi sredi noči, čisto naspan in naspidiran.

Ona bi se pogovarjala, telovadila, kričala ata ata ata, .... samo spala ne.
Sem ji sedaj že drugo noč zapovrstjo šla AM štimat, in mi je spet spila celo flašo. Pa kaj je sedaj to za en user posted image  sej že od 2 meseca naprej ni več jedla ponoči, sedaj pa kar naenkrat spet user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
18.12.2008 8:16:54   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

FILIP in MAFI

VSE NAJ NAJ OB

VAJINI 7.MESEČNICI

Tudi od Mance in Ta sončne

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
18.12.2008 8:24:17   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

sem razmišljala kdo je ta costella, ki je vedno tle gor, pa nič ne pisne, sam opreza....

saj jih je še cel kup drugih , zadnje čase je še ena ana**, LILA 100.......Ne vem, saj ne grizemo, ali pač????

Ne, kje pa, me pa res ne grizemo, samo hudobne smo kot zmajiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
18.12.2008 8:36:34   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

sem razmišljala kdo je ta costella, ki je vedno tle gor, pa nič ne pisne, sam opreza....

saj jih je še cel kup drugih , zadnje čase je še ena ana**, LILA 100.......Ne vem, saj ne grizemo, ali pač????

Ne, kje pa, me pa res ne grizemo, samo hudobne smo kot zmajiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja znamo bit prou bitches user posted image user posted image user posted image !

ss a tkole ga Manca sračka ponoč user posted image ?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
18.12.2008 8:55:51   
mafi
jutro punce

hvala na čestitkah, saj vam bi poslala saj kakšen košček vizualne tortice sam k jst to še ne obvladam.

Pri nas je stanje tako da mali slavljenec še spi  od včeri, no parkrat se je zbudil pa sem mu podturila dudo.
zdej grem spit pa en orenk kofi ker hodim ko kakšen zombi, namreč zajebancijo sem imela z Markom celo noč.
bruhanje 4-krat, lulanje, kakanje.... tko da danes sploh ni šel v vrtec. zdej zgleda pa čist o.k,
Včeri smo bili na obisku in je vase nametu vse živo kot da doma nimamo čist nč za jest (mi je blo že kar nerodn),
no mogoče je pa zato kozlal ker je vse zmiksal od čipičipsa piškotev, čokolad.....

no zdej mormr pa do filipa, da se poštimava se že oglaša

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
18.12.2008 9:14:24   
Naty*
mafi upam, da bo Mark zdej doberuser posted image user posted image user posted image , verjetno je res bruhal, ker je vse skupi zmešal.

Ej a sm js kej zamudilauser posted image ? A obstaja kak tihi dogovor, da nič ne pišete? Tole je pa zatišje v primerjavi z vašimi maratoni!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
18.12.2008 9:22:26   
*Tiana*
Dobro jutro!

Včeraj sem spustila večerni maraton, lepo Estrella, da si me pogrešala.

Naša noč je bila bolj tako tako, je tudi od 1-ih dalje pri meni spal, da mi ni bilo treba na vsake pol do 1 ure vstajat user posted image .

Tilči user posted image user posted image user posted image za super noč. A vi se tud skoz potepate? Midva tud user posted image

Naty pri vas pa je živahno, user posted image user posted image user posted image za Žana. Jaz mojemu pustim da gre kamorkoli želi, samo tolk pazim, da so od Tiane drobne igračke izven dosega, ker rad zavije v njen igralni kotiček. Pa gre tud za mano na WC.

Estrella kar v sobico z njo, pa user posted image user posted image user posted image za spanje. Jaz bom mogla še mal potrpet, da zrihtamo plac za najino posteljo.

SS mogoče ima pa Manca zagon rasti, da spet je ponoči. To ponavadi traja od nekaj dni do ene 2 tednov, kakor pri kateremu.
Ej, sem vidla, da si me kr odpisala za sobotno zabavo user posted image . Jaz sem pa mislila prit, zdej pa bom rajš doma mulo kuhala.

Mafi vse najboljše tvojemu Filipu user posted image in user posted image user posted image user posted image za Marka, upajmo da je bilo res samo trenutno zaradi prevelike količine sladkarij. Itak da je drugod vse veliiiiko boljše kot doma user posted image , brez veze da ti je nerodno, ker to itak vsi vejo.

sesil nisem glih dojela kdo si je zamislil LCD tv za božička? Ma to je res predrago darilo, jaz bi rekla da božičku recesija nagaja.

< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 18.12.2008 9:23:22 >

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
18.12.2008 9:23:12   
špelin@
Dobro jutro

Danes bi temu res lahko rekli dobro jutro, če odštejemo mojo migreno, ki je za 70% bolje, ni pa še čisto ok. Ampak po izkušnjah vem, da bo danes tekom dneva ponehala user posted image  
No, zakaj torej dobro? Ker je Gregi celo kar lepo spal user posted image  Spat sem ga dala ob 22h in je po presledkih težil vse do 23:30, ko je začel noro vreščat in se je drl pol ure user posted image  Pomagalo ni nič. Ampak potem je zaspal in spal do 2h, ko je rabil le malo soka in dudko, da je potegnil kar do 4:15 user posted image  Potem smo po stari navadi do jutra intervalno tečnarili user posted image  

Apetita včeraj ni ravno imel, jaz pa ne energije, da bi ga silila s hrano, zato je pojedel le slabih 500g. Razredčen sok je pil brez problema.

IZVIRNO SPOROČILO: darmar
Sporočam vam, da ima tudi Zala sedaj kolke kot je treba. Je tok fino, ko ti pediatrinja pohvali otroka. Res je ta Kopačeva tok prjazna. user posted image user posted image user posted image  za prijazno osebje v Kr. porodnišnici.
Super novička user posted image
V soboto mene ne bo, saj naš Luka praznuje 6. rojstni dan. Ve pa se imejte itak skrajno lepooooooooooooooooo!!!
Škoda, da te ne bo. Fajn praznujte user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
barbaw, sem že našla, že vlečem dol user posted image

Super. Samo ne vem kdaj boš imela čas. user posted image

Eh, če bo volja, si bom vsaj nekaj minut vzela, medtem ko Gregi brca z nago ritjo ali dremlje svoj lepotni spanec user posted image  Evo, prvi cd že imam snet.

sesil, kako je z glavobolom? user posted image user posted image user posted image

Čmrlika, škoda, da te ne bo user posted image  A je tvoj user posted image  še bolan?

aurora28, user posted image  za pridnega jedca Gala.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Povejte mi, če ne dojiš več in otrok zavraža flaško z AM, a je dovolj če je samo mlečne izdelke na žlico?

Je dovolj. Gregi je popolnoma zavrnil flaško z AM, zato z mlečnimi kašicami, jogurti, skutkami ipd. dobi dovolj mlečnih beljakovin in maščob. Moram pa piti vmes vodo, čaj ali sok, da dobi dovolj tekočine.

barbaw, v vašem vrtcu so pa zgodnji user posted image  Naši se šele malo pred osmo zberejo v svoji igralnici, prej jih varujejo v drugi skupaj z ostalimi skupinami. Potem imajo zajtrk in šele nato jih čakajo vse dogodivščine user posted image  Naša je bila včeraj vsa navdušena nad vrtčevskim Dedkom Mrazom in njegovimi palčki - prepooznala je v enem od njih prijateljico velike pike user posted image

Jaz sem Alji danes na riževem mleku naredila čokolino in ga je pojedla 130guser posted image user posted image user posted image Se nikoli do sedaj ni sprejela nobene mlečne kaše, torej JE MOJAuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Saj jaz tudi druge teme berem, kadar utegnem, ampak sem nevidna, zato se nihče ne obregne vame user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
user posted image ,čajček,kakav so kuhani.Izvolite!user posted image
Hvala user posted image

Jaz grem pa danes na zajtrk v vrtec.
O, tole pa fino zveni user posted image

mafi, Filipu čestitke ob obmesečnici user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Ja približen standard user posted image . Odkar se "zobimo" se prične okrog 22.00 že jok in je najkasneje ob polnoči že pri men v postli user posted image . Ne da se mi skoz vstajat pa ga tolažit, gre lažje, če ga stisnem k seb pa mal zaspiva. Je pa verjetno napredek, da se kljub temu ne dojiva pogosto user posted image ! Sam enkrat al pa dvakrat.
Glede svoje sobe ti pa verjamem, da komi čakaš. Nama se je kr nov svet odprl, ko je šel mali v svojo sobouser posted image .

Saj bodo menda vsi začela sčasoma kaj bolje spati user posted image user posted image user posted image
Pri nas smo malo piko selili v otroško sobo pri 4 mesecih, ker je lepo prespala noč user posted image  Če se je 1-2x zbudila, sva jo itak takoj slišala po babyphonu.

Noč spet podobna včerajšnji user posted image

Jaz ne vem več kaj je temu mojemu otroku, da se zbudi sredi noči, čisto naspan in naspidiran.

Ona bi se pogovarjala, telovadila, kričala ata ata ata, .... samo spala ne.
Sem ji sedaj že drugo noč zapovrstjo šla AM štimat, in mi je spet spila celo flašo. Pa kaj je sedaj to za en user posted image  sej že od 2 meseca naprej ni več jedla ponoči, sedaj pa kar naenkrat spet user posted image

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mafi
namreč zajebancijo sem imela z Markom celo noč.
bruhanje 4-krat, lulanje, kakanje.... tko da danes sploh ni šel v vrtec. zdej zgleda pa čist o.k,
Včeri smo bili na obisku in je vase nametu vse živo kot da doma nimamo čist nč za jest (mi je blo že kar nerodn),
no mogoče je pa zato kozlal ker je vse zmiksal od čipičipsa piškotev, čokolad.....

O bogi revež user posted image  user posted image user posted image  Tudi moja mala pika se včasih na obisku tako obnaša... Požrla bi še njihovega psa, če bi se dalo user posted image  S tem, da nikoli ne gre lačna od doma user posted image

Naty*, evo, en moj maratonsko dolg post user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
18.12.2008 9:24:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*
SS mogoče ima pa Manca zagon rasti, da spet je ponoči. To ponavadi traja od nekaj dni do ene 2 tednov, kakor pri kateremu.
Ej, sem vidla, da si me kr odpisala za sobotno zabavo user posted image . Jaz sem pa mislila prit, zdej pa bom rajš doma mulo kuhala.

Itak da prideš!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
18.12.2008 9:29:04   
*Tiana*

Joj, tega tvojega valjarja se je pa za bat. Itak da pridem, se te bojim user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
18.12.2008 9:29:52   
špelin@
Sobotne čveke:

1. edinaos
2. Estrella*

3. barbaw
4. hijenca
5. Katina
6. nina7
7. jana81
8. kasso
9. sesil
10. Soncnica Sandra ***
11. Naty*
12. špelin@
13. tally
14. katy82 
15. natasa34
16. MARTINA25
17. *Tiana*

Pa še narava verjetno user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
18.12.2008 9:31:36   
*Tiana*
Pa vidim špelin@, da si z malim napredkom v spanju zadovoljna. No, upam da vam bo šlo kmalu še na bolje user posted image user posted image user posted image .

Pa hvala za lepo obnovo, bi jo najrajši kar podpisala, ker se mi ne da brat za nazaj, pa vem da se bom mali kmalu zbudil ves naspidiran. user posted image

Evo, še preden sem prilimal smajlija, se je že zbudil. user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
18.12.2008 9:33:27   
špelin@

Joj, tega tvojega valjarja se je pa za bat. Itak da pridem, se te bojim user posted image

Ga že dolgo nisem privlekla na plano user posted image  Je samo še za "special occasions" user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
18.12.2008 9:37:45   
jana81
dobro jutro

pri nas nič novega, kljub flaši se zbujamo in ponoč nisem dovolj močna da mu grem flašo štimat, pa ga dam kr na zizouser posted image

Seaj pijem kapučino, potem pa pride kolegica da mi nardi pedikuro in depilacijo, ker sem kot đungla.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
18.12.2008 9:43:29   
tana7
Dobro jutro

kakšen temačen dan user posted image upam, da ne bo cel dan deževalo in bova šli lahko normalno ven

včeraj smo se potepali, pa je Brina pojedla samo en kozarček Hippa (190, breskev, jabolko, riž), ostalo je bila na dojenju - no, načeli smo še kozarček krompir/bučke, ki pa je bil obupen, vsaj meni - sem povohala in mi je šlo na bruhanjeuser posted image tudi Brina se je zmrdovala, pa ji raje več nisem ponujala, ker se mi je zdelo res obupno - ko sem doma naredila krompir in bučke, je bilo prav slastno, tole od hippa pa prav za bruhat

brina torej kar solidno papa GH
3x na dan ji damo, sadno kašico (samo sadje), zelenjavno (s krompirjem, rižem), pa potem še riževa mlečna kašica proti večeru.
In se čez dan skoraj več ne doji
sedaj imam pa probleme z joškami
kako ste to rešile ostale, ki še dojite oz. ste v času, ko ste šle na 3 obroke, še dojileuser posted image user posted image
Brina se doji recimo še pred spanjem okoli 19.30, pa potem enkrat med 1.30-3.00, pa med 5.00-6.00, zadnje dni se je dojila potem še okoli 9.00
to je kar pogosto, a ne - če potem do večera več ali manj nič ne poje na joški
kako to poštimat? a se bodo joške navadle, da pol dneva parkrat papca, pol dneva pa nič? ker včeraj sem imela do 20.00  tako polne, da so bile že čisto marogaste, ogromne, kot da so mi neke melone gor nalimaliuser posted image

mislim, da je problem v tem, ker smo zelo hitro prišli na 3 obroke, nismo šli najprej 1, potem 2, potem 3 - ker se ji je naenkrat odprlo, mi pa malo neučakaniuser posted image - sedaj se mi zdi pa malo škoda, da gremo nazaj na 1 GH, pa potem spet nazaj, tokrat postopoma na 3 GH

čeprav ta problem, da pol dneva (ta temen del dnevauser posted image )  parkrat papa, bi še vedno ostal....user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
18.12.2008 10:00:11   
Naty*
Naša noč je bila bolj tako tako, je tudi od 1-ih dalje pri meni spal, da mi ni bilo treba na vsake pol do 1 ure vstajat user posted image .

Naty pri vas pa je živahno, user posted image user posted image user posted image za Žana. Jaz mojemu pustim da gre kamorkoli želi, samo tolk pazim, da so od Tiane drobne igračke izven dosega, ker rad zavije v njen igralni kotiček. Pa gre tud za mano na WC.

A vidva sta se tud stiskala ponoči user posted image . Ma sej veš kaj... kokr se že pritožujem, mi po eni strani kar paše user posted image . Sej ne bojo dolgo tolk majhni user posted image .
Ja pri nas je res živahno, evo zdej spi, da lahk mal pišem, drugač more bit skoz zraven user posted image . Sej bi tud js mu več pustila, ampak mava odprte stopnice na hodniku (morva kupit ograjco)user posted image , tko da se prosto giba sam po dnevni. Pa še to morm bit zraven, dokler se ne znebim velikega drevesa življenja, ki mu je tolk zanimiv user posted image  pa dokler ne kupim zapiral za tavelike predale.

Danes bi temu res lahko rekli dobro jutro, če odštejemo mojo migreno, ki je za 70% bolje, ni pa še čisto ok. Ampak po izkušnjah vem, da bo danes tekom dneva ponehala user posted image  
No, zakaj torej dobro? Ker je Gregi celo kar lepo spal user posted image  Spat sem ga dala ob 22h in je po presledkih težil vse do 23:30, ko je začel noro vreščat in se je drl pol ure user posted image  Pomagalo ni nič. Ampak potem je zaspal in spal do 2h, ko je rabil le malo soka in dudko, da je potegnil kar do 4:15 user posted image  Potem smo po stari navadi do jutra intervalno tečnarili user posted image  

Apetita včeraj ni ravno imel, jaz pa ne energije, da bi ga silila s hrano, zato je pojedel le slabih 500g. Razredčen sok je pil brez problema.

Ja približen standard user posted image . Odkar se "zobimo" se prične okrog 22.00 že jok in je najkasneje ob polnoči že pri men v postli user posted image . Ne da se mi skoz vstajat pa ga tolažit, gre lažje, če ga stisnem k seb pa mal zaspiva. Je pa verjetno napredek, da se kljub temu ne dojiva pogosto user posted image ! Sam enkrat al pa dvakrat.
Glede svoje sobe ti pa verjamem, da komi čakaš. Nama se je kr nov svet odprl, ko je šel mali v svojo sobouser posted image .

Saj bodo menda vsi začela sčasoma kaj bolje spati user posted image user posted image user posted image
Pri nas smo malo piko selili v otroško sobo pri 4 mesecih, ker je lepo prespala noč user posted image  Če se je 1-2x zbudila, sva jo itak takoj slišala po babyphonu.

Naty*, evo, en moj maratonsko dolg post user posted image

Upam, da migrena čimprej čist mine user posted image  pa user posted image user posted image user posted image  za "bolje" prespano noč. Kolk je vse relativno ane user posted image . Ene bi znorele, če bi jim tkole spali, ene smo pa ful vesele, da vsaj nekaj ur vmes spijo user posted image . Kar se pa tiče selitve v sobo, sva ga midva preselila takrat, ko se je zbudil enkrat al pa dvakrat za hranjenje. To se mi je zdel čist vredu user posted image . Ah drugače pa itak, da bojo enkrat prespali vsi celo noč. Tole bomo pregurale, pa bo ane user posted image !
No vsaj mal si rešla situacijo, ker mi je tole zatišje na hroščkih že sumljivo user posted image !

Podpišem, tegale se pa je za batuser posted image !

tana js mu zelenjavne kašice vse doma delam,ker so mi tiste iz kozarčka bljak user posted image . Kar se pa tiče odstavljanja, sva šla midva tud kr hitro na 3 obroke in sva tud kr hitro skenslala dnevno dojenje. Od začetka sm mela probleme, ker si je mali prej res ogromno mleka naredu. Pa sm pustila, da se je samo pošlihtalo. Včasih ko je blo res nevzdržno, sem mu po obroku dala še, da je parkrat potegnu (itak se s tistim samo napije), da je napetost vsaj mal popustila. Pa nekajkrat sem si spumpala pa mu dala zvečer k žitni kašici mleko. Zdej se je pa nekak uredilo. Res mam zvečer že ful polne, ampak jih potem tud sprazni, čez noč je pa točno tolk kokr rabi (dojiva se približno tko kot vidve: zjutraj ob 6 ali 7, zvečer ob 19.30 pa enkrat do dvakrat čez noč). Narava že zna poskrbet, da je prav user posted image !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
18.12.2008 10:01:04   
Soncnica Sandra ***

Ja znamo bit prou bitches user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ane, jz tud tko pravim

ss a tkole ga Manca sračka ponoč user posted image ?

Oh Naty sploh ne vem več kaj ji je, ona bi kar sredi noči vstala in se pogovarjala, samo men pa res ni do tega user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
18.12.2008 10:01:51   
Soncnica Sandra ***

Ej a sm js kej zamudilauser posted image ? A obstaja kak tihi dogovor, da nič ne pišete? Tole je pa zatišje v primerjavi z vašimi maratoni!

To sem se tudi že jaz spraševala, da je nekam čudno zatišče.

Zglea da se vse šparajo za soboto user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
18.12.2008 10:11:14   
Soncnica Sandra ***

A res al kaj? A veš da nisem vedela, da tudi pri tako "velikih" pride do kaj takega. Sem vedela, da pri user posted image  tam do 3 al pa 4 meseca lahko pride do tega, za naprej pa ne.
No bomo videli. Hvala za informacijo user posted image  pa spet vem nekaj novega user posted image

Ojoj ojoj sori, sori, ..... ne vem zakaj, ampak jaz sem imela v spominu, da si rekla, da te ne bo, ker imaš že kup zabav sedaj v decembru. Po mojem sem te zamešala s Svojeglavo.

Se iskreno opravičujem, Ti prinesem rdečo preprogo, ti samo pridi, da bova Gorenjsko pokonci držale, ostale so se nama tako ali tako izneverile razen Nine 7 user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 18.12.2008 10:12:20 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
18.12.2008 10:16:24   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro
dobro jutro jana user posted image

pri nas nič novega, kljub flaši se zbujamo in ponoč nisem dovolj močna da mu grem flašo štimat, pa ga dam kr na zizouser posted image
Pa kaj je Nejc prav lačen ali se bolj carta pri tebi?
Kaj pa če bi s čajem poskusila?

Seaj pijem kapučino, potem pa pride kolegica da mi nardi pedikuro in depilacijo, ker sem kot đungla.
user posted image user posted image user posted image  se štimaš za soboto, a? user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
18.12.2008 10:21:08   
špelin@
tana js mu zelenjavne kašice vse doma delam,ker so mi tiste iz kozarčka bljak user posted image . Kar se pa tiče odstavljanja, sva šla midva tud kr hitro na 3 obroke in sva tud kr hitro skenslala dnevno dojenje. Od začetka sm mela probleme, ker si je mali prej res ogromno mleka naredu. Pa sm pustila, da se je samo pošlihtalo. Včasih ko je blo res nevzdržno, sem mu po obroku dala še, da je parkrat potegnu (itak se s tistim samo napije), da je napetost vsaj mal popustila. Pa nekajkrat sem si spumpala pa mu dala zvečer k žitni kašici mleko. Zdej se je pa nekak uredilo. Res mam zvečer že ful polne, ampak jih potem tud sprazni, čez noč je pa točno tolk kokr rabi (dojiva se približno tko kot vidve: zjutraj ob 6 ali 7, zvečer ob 19.30 pa enkrat do dvakrat čez noč). Narava že zna poskrbet, da je prav user posted image !

Žal so redke zelenjavne kašice iz lončka dobre. Pri mali piki sem 1x vzela to iz bučk in sem skoraj bruhala, ko sem jo odprla in poskusila user posted image
No, zdaj sem poskusila 2 od bebivite: mešana zelenjava in zelenjava s koruzo (ne vem točno, kako se reče). Tidve sta še meni dobri user posted image  Sploh tista s koruzo.

Ojoj ojoj sori, sori, ..... ne vem zakaj, ampak jaz sem imela v spominu, da si rekla, da te ne bo, ker imaš že kup zabav sedaj v decembru. Po mojem sem te zamešala s Svojeglavo.

Se iskreno opravičujem, Ti prinesem rdečo preprogo, ti samo pridi, da bova Gorenjsko pokonci držale, ostale so se nama tako ali tako izneverile razen Nine 7 user posted image

Soncnica Sandra ***, ni ti treba rdečega tepiha s sabo vlačit - en kos ga imajo kar tam user posted image
user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
18.12.2008 10:21:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
user posted image user posted image user posted image  se štimaš za soboto, a? user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3522
18.12.2008 10:37:43   
Soncnica Sandra ***

Soncnica Sandra ***, ni ti treba rdečega tepiha s sabo vlačit - en kos ga imajo kar tam user posted image
user posted image

Špelin hvala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
18.12.2008 10:39:12   
Soncnica Sandra ***
Vidim, da ste si majske čveke vzele kar cel teden kolektivni dopust al kako?

Al morate celo stanovanje zglancat  nulo, da vas bodo možički v soboto spustili od doma user posted image

Nč, grem jz mal Manci družbo delat na kavč pred TV

Pa ne preveč čvekat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3524
18.12.2008 10:43:16   
barbaw
Dan!

Se javljam malo. Mi smo se sicer ful zbujali ponoči, ker je Maja prehlajena, ampak smo zato zjutraj potegnili. Sem škrata peljala že ob 7-ih v vrtec, ker so imeli slavnostni zajtrk pred prihodom DM in sem lahko doma skočila nazaj v posteljo, ker sta Maja in ati še spala. Se je potem Maja zbudila 8:45 kot nova. Me je sicer skrbelo kdaj bo imela prvo rundo spanja in moram povedat, da je ni zamaknila. Je šla ob njeni uri spat.user posted image

Zdaj bom pa šla malo za nazaj brat, ker sem firbčna. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?