špelin@
|
Dobro jutro Danes bi temu res lahko rekli dobro jutro, če odštejemo mojo migreno, ki je za 70% bolje, ni pa še čisto ok. Ampak po izkušnjah vem, da bo danes tekom dneva ponehala No, zakaj torej dobro? Ker je Gregi celo kar lepo spal Spat sem ga dala ob 22h in je po presledkih težil vse do 23:30, ko je začel noro vreščat in se je drl pol ure Pomagalo ni nič. Ampak potem je zaspal in spal do 2h, ko je rabil le malo soka in dudko, da je potegnil kar do 4:15 Potem smo po stari navadi do jutra intervalno tečnarili Apetita včeraj ni ravno imel, jaz pa ne energije, da bi ga silila s hrano, zato je pojedel le slabih 500g. Razredčen sok je pil brez problema. IZVIRNO SPOROČILO: darmar Sporočam vam, da ima tudi Zala sedaj kolke kot je treba. Je tok fino, ko ti pediatrinja pohvali otroka. Res je ta Kopačeva tok prjazna. za prijazno osebje v Kr. porodnišnici. Super novička V soboto mene ne bo, saj naš Luka praznuje 6. rojstni dan. Ve pa se imejte itak skrajno lepooooooooooooooooo!!! Škoda, da te ne bo. Fajn praznujte IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, sem že našla, že vlečem dol Super. Samo ne vem kdaj boš imela čas. Eh, če bo volja, si bom vsaj nekaj minut vzela, medtem ko Gregi brca z nago ritjo ali dremlje svoj lepotni spanec Evo, prvi cd že imam snet. sesil, kako je z glavobolom? Čmrlika, škoda, da te ne bo A je tvoj še bolan? aurora28, za pridnega jedca Gala. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Povejte mi, če ne dojiš več in otrok zavraža flaško z AM, a je dovolj če je samo mlečne izdelke na žlico? Je dovolj. Gregi je popolnoma zavrnil flaško z AM, zato z mlečnimi kašicami, jogurti, skutkami ipd. dobi dovolj mlečnih beljakovin in maščob. Moram pa piti vmes vodo, čaj ali sok, da dobi dovolj tekočine. barbaw, v vašem vrtcu so pa zgodnji Naši se šele malo pred osmo zberejo v svoji igralnici, prej jih varujejo v drugi skupaj z ostalimi skupinami. Potem imajo zajtrk in šele nato jih čakajo vse dogodivščine Naša je bila včeraj vsa navdušena nad vrtčevskim Dedkom Mrazom in njegovimi palčki - prepooznala je v enem od njih prijateljico velike pike IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem Alji danes na riževem mleku naredila čokolino in ga je pojedla 130g Se nikoli do sedaj ni sprejela nobene mlečne kaše, torej JE MOJA IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem razmišljala kdo je ta costella, ki je vedno tle gor, pa nič ne pisne, sam opreza.... saj jih je še cel kup drugih , zadnje čase je še ena ana**, LILA 100.......Ne vem, saj ne grizemo, ali pač???? Saj jaz tudi druge teme berem, kadar utegnem, ampak sem nevidna, zato se nihče ne obregne vame IZVIRNO SPOROČILO: tilči ,čajček,kakav so kuhani.Izvolite! Hvala Jaz grem pa danes na zajtrk v vrtec. O, tole pa fino zveni mafi, Filipu čestitke ob obmesečnici IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ja približen standard . Odkar se "zobimo" se prične okrog 22.00 že jok in je najkasneje ob polnoči že pri men v postli . Ne da se mi skoz vstajat pa ga tolažit, gre lažje, če ga stisnem k seb pa mal zaspiva. Je pa verjetno napredek, da se kljub temu ne dojiva pogosto ! Sam enkrat al pa dvakrat. Glede svoje sobe ti pa verjamem, da komi čakaš. Nama se je kr nov svet odprl, ko je šel mali v svojo sobo . Saj bodo menda vsi začela sčasoma kaj bolje spati Pri nas smo malo piko selili v otroško sobo pri 4 mesecih, ker je lepo prespala noč Če se je 1-2x zbudila, sva jo itak takoj slišala po babyphonu. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Noč spet podobna včerajšnji Jaz ne vem več kaj je temu mojemu otroku, da se zbudi sredi noči, čisto naspan in naspidiran. Ona bi se pogovarjala, telovadila, kričala ata ata ata, .... samo spala ne. Sem ji sedaj že drugo noč zapovrstjo šla AM štimat, in mi je spet spila celo flašo. Pa kaj je sedaj to za en sej že od 2 meseca naprej ni več jedla ponoči, sedaj pa kar naenkrat spet IZVIRNO SPOROČILO: mafi namreč zajebancijo sem imela z Markom celo noč. bruhanje 4-krat, lulanje, kakanje.... tko da danes sploh ni šel v vrtec. zdej zgleda pa čist o.k, Včeri smo bili na obisku in je vase nametu vse živo kot da doma nimamo čist nč za jest (mi je blo že kar nerodn), no mogoče je pa zato kozlal ker je vse zmiksal od čipičipsa piškotev, čokolad..... O bogi revež Tudi moja mala pika se včasih na obisku tako obnaša... Požrla bi še njihovega psa, če bi se dalo S tem, da nikoli ne gre lačna od doma Naty*, evo, en moj maratonsko dolg post
|