Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:34:51
|
|
|
|
tasa_m
|
o čem se pogovarjamo? Da se vklučim v debato, ziher je kaj strokovnega.. tak kot stalno, ko pridem na RR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:37:11
|
|
|
|
felix7
|
nope, nič strokovnega, do zdaj je vladal bolj dolgčas - beri: zatišje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:37:54
|
|
|
|
felix7
|
smo čakal, da prideš ti kakšno neumno prijavit, da se bomo mal smejal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:41:37
|
|
|
|
NoBady
|
sam dans res ni nč v primerjavi z včeri....sm komi dohajala, pa sam smejala sm se...za dalj nazaj pa ne vem, sm se šele včeri vklučla...uglavnem zdej ko bi lahk js tut čvekala, ni nobene nikjer, k bom pa šla se bo pa začel...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:42:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 smo čakal, da prideš ti kakšno neumno prijavit, da se bomo mal smejal očitno sva sami tu gor. lejca je šla v opero, pupa dela darila, helimaša "razpada" (helimaša sorry ampak mi je res smešno), spps.. nimam pojma kje je , lolita23 tud ne vem kje je najaa verjetno Tijo jezi ,...tak da ja sami sva. So ti uspeli keksi? Upam, da nisem pa mimo butnila.. saj si nemrem vseh zapomnit, kaj kira dela, vem da se je šlo o keksih
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:43:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady sam dans res ni nč v primerjavi z včeri....sm komi dohajala, pa sam smejala sm se...za dalj nazaj pa ne vem, sm se šele včeri vklučla...uglavnem zdej ko bi lahk js tut čvekala, ni nobene nikjer, k bom pa šla se bo pa začel... tak je stalno, se men zdi..pol pa komaj preberem za nazaj,ko tolko nalapate .. Jaz pa bol mal na RR pa nikakor ne pridem na čisto
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:44:32
|
|
|
|
Najaa
|
Tija Najo jezi! Res je polna luna, brez da mi to kdo pove. In drugače?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:49:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija Najo jezi! Res je polna luna, brez da mi to kdo pove. In drugače? ups sem htela napisat Tija najo jezi Drugače meni gre, samo se tu nič ne dogaja p mi je taaak brezveze. Moj bo zdaj Kmete gledal kar pomeni da imam še uro časa, da sem na com. tu pa se ne dogaja nič.. kak brezveze Ja nič te pa se grem mal pikat, da bom lahko jedla po pikanju..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:51:16
|
|
|
|
tasa_m
|
joj kak sem jaz nora. Zdaj sem komaj vidla da sem enako napisala kot ti Najaa.. Prebrala sem Najaa Tijo jezi te pa sem komentirala na to ne na tisto kar si ti napisala. Kokla sem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:53:26
|
|
|
|
Pupa7
|
pupe jaz grem v videoteko, tak za seznam tasa, da bo vse pod kontrolo... te pa pred tv se cartat se beremo kasnej kej al pa jutr... zaj pa moram it drgač bo moj ves sladoled pojedu hahahaha papa
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:55:42
|
|
|
|
felix7
|
nope, piškote sem prestavila na jutri, sem potem ugotovila, da nimam mlinčka za lešnike zmlet. Zdaj sem ga že dobila od mami, ampak bom piškotke kar na jutri prestavla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:55:57
|
|
|
|
drevozivljenja
|
Izcedek mam pa jaz tud, pa sem vprašala G, pač kak bi vidla zdaj če bi mi plodovnica odtekala, pa je rekla da se redko, kaj takega zgodi, pa da v roku parih ur dobiš vročino. STE ME MAL POMIRILE,JAZ TAKO PANIKO DVIGNILA,AMPAK VSE ZA MOJO PIKICO...SAJ PRAVIM,TO MI SE DRUGIČ POJAVILO IN 1 cm je nekje bilo..urin pa tud imam bezbarven in bez vonja..mi mala zeeloo pritiska na mehur....pa zato voden "izcedek" ali urin...in po moje če bi bila plodovnica bi pogosteje in močneje odtekala....ali??joj nevem kaj naj mislim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:56:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m joj kak sem jaz nora. Zdaj sem komaj vidla da sem enako napisala kot ti Najaa.. Prebrala sem Najaa Tijo jezi te pa sem komentirala na to ne na tisto kar si ti napisala. Kokla sem... Vidim, da si malo zmedena, ja. Pa ne se jezit zarad kmetov, sej danes je konec.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:57:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 smo čakal, da prideš ti kakšno neumno prijavit, da se bomo mal smejal očitno sva sami tu gor. lejca je šla v opero, pupa dela darila, helimaša "razpada" (helimaša sorry ampak mi je res smešno), spps.. nimam pojma kje je , lolita23 tud ne vem kje je najaa verjetno Tijo jezi ,...tak da ja sami sva. So ti uspeli keksi? Upam, da nisem pa mimo butnila.. saj si nemrem vseh zapomnit, kaj kira dela, vem da se je šlo o keksih spps je skoz nekje blizu,sam ji je dojadlo sami bit na rr
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:59:10
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, ma danes ko sem pa jaz zvečer tle ni pa skor nobene. Moj ima novoletno zabavo s kolegi s službe, tako da sem sama doma in čakam, če mi bo sestra pripeljala nečaka v varstvo, če bo šla ona rodit, ampak bolj slabo kaže, da bi bilo to danes. A potem kdio kaj ve, ste se sploh katere dobile v BTC ali je spet odpadlo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:59:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady sam dans res ni nč v primerjavi z včeri....sm komi dohajala, pa sam smejala sm se...za dalj nazaj pa ne vem, sm se šele včeri vklučla...uglavnem zdej ko bi lahk js tut čvekala, ni nobene nikjer, k bom pa šla se bo pa začel... se navadiš-danes je petek,pa smo utrujene,ker je konec tedna-še posebej tiste,ki smo na bolniški bomo že nadoknadle,bodi brez skrbi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 20:01:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 nope, piškote sem prestavila na jutri, sem potem ugotovila, da nimam mlinčka za lešnike zmlet. Zdaj sem ga že dobila od mami, ampak bom piškotke kar na jutri prestavla felix pošlji mi recept za piškote,prosim da ne bom zagnilila in se usmrdela do novga leta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 20:02:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, ma danes ko sem pa jaz zvečer tle ni pa skor nobene. Moj ima novoletno zabavo s kolegi s službe, tako da sem sama doma in čakam, če mi bo sestra pripeljala nečaka v varstvo, če bo šla ona rodit, ampak bolj slabo kaže, da bi bilo to danes. A potem kdio kaj ve, ste se sploh katere dobile v BTC ali je spet odpadlo? mogoče nas je več kot si misliš ljubljančanke pa se mi zdi,da so zahinavle
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 20:02:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja Izcedek mam pa jaz tud, pa sem vprašala G, pač kak bi vidla zdaj če bi mi plodovnica odtekala, pa je rekla da se redko, kaj takega zgodi, pa da v roku parih ur dobiš vročino. STE ME MAL POMIRILE,JAZ TAKO PANIKO DVIGNILA,AMPAK VSE ZA MOJO PIKICO...SAJ PRAVIM,TO MI SE DRUGIČ POJAVILO IN 1 cm je nekje bilo..urin pa tud imam bezbarven in bez vonja..mi mala zeeloo pritiska na mehur....pa zato voden "izcedek" ali urin...in po moje če bi bila plodovnica bi pogosteje in močneje odtekala....ali??joj nevem kaj naj mislim tvoja pikica je čist ok mami,ti se sam enmal sprosti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 20:04:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, ma danes ko sem pa jaz zvečer tle ni pa skor nobene. Moj ima novoletno zabavo s kolegi s službe, tako da sem sama doma in čakam, če mi bo sestra pripeljala nečaka v varstvo, če bo šla ona rodit, ampak bolj slabo kaže, da bi bilo to danes. A potem kdio kaj ve, ste se sploh katere dobile v BTC ali je spet odpadlo? Vse smo bile tam v mislih. Moj je tudi na zabavi. Pa naj mu bo, ker dinarčke služi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 20:07:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, ma danes ko sem pa jaz zvečer tle ni pa skor nobene. Moj ima novoletno zabavo s kolegi s službe, tako da sem sama doma in čakam, če mi bo sestra pripeljala nečaka v varstvo, če bo šla ona rodit, ampak bolj slabo kaže, da bi bilo to danes. A potem kdio kaj ve, ste se sploh katere dobile v BTC ali je spet odpadlo? Vse smo bile tam v mislih. Moj je tudi na zabavi. Pa naj mu bo, ker dinarčke služi. v mislih,še je men ratalo prit do LJ
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 20:10:47
|
|
|
|
tasa_m
|
mislim da je srečanje odpadlo al ne? Jaz pa sem se napapcala, zdaj pa sem na mandarinah . Sem si popoldan privošla kakao, ker mi ga je moj nardil ko sem prišla v Mb. pa se mi je cuker tak dvigno da kr joj.. Verjetno napravica malo švingla..hehe Jaz pa bi si mogla za čok. liker recept prepisat. Saj vem da je čist ajnfoht ampak si raje napišem koda pol pojma nimam kaj sem narobe nardila, da ni taak dober kot bi mogel bit..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 20:11:43
|
|
|
|
Grahec
|
Najaa, a sta na isti zabavi? Ma, saj se hecam, zdaj je tolko teh prednovoletnih... Ko ste tolko o piškotih pisale se zdaj odločam, ali naj zamesim testo za orehove rogljičke, da jih jutri naredim ali ne? Se mi da, se mi ne da... to je zdaj ???? Na lešnike pa sem žal alergična, tak da mi kak nov recept z lešniki ne bo glih nucal.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 20:11:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, ma danes ko sem pa jaz zvečer tle ni pa skor nobene. Moj ima novoletno zabavo s kolegi s službe, tako da sem sama doma in čakam, če mi bo sestra pripeljala nečaka v varstvo, če bo šla ona rodit, ampak bolj slabo kaže, da bi bilo to danes. A potem kdio kaj ve, ste se sploh katere dobile v BTC ali je spet odpadlo? Vse smo bile tam v mislih. Moj je tudi na zabavi. Pa naj mu bo, ker dinarčke služi. v mislih,še je men ratalo prit do LJ ja, vse smo ble v Lj. Jaz sem zapravljala tistih 20€ ko sem jih dobila v nagradni igri
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 20:13:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec ... .. se zdaj odločam, ali naj zamesim testo za orehove rogljičke, da jih jutri naredim ali ne? Se mi da, se mi ne da... to je zdaj ???? Grahec, nena se muči danes..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?