|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
12.12.2008 19:34:51   
tasa_m
o čem se pogovarjamo? Da se vklučim v debato, ziher je kaj strokovnega.. user posted image  tak kot stalno, ko pridem na RR user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 901
12.12.2008 19:37:11   
felix7
nope, nič strokovnega, do zdaj je vladal bolj dolgčas - beri: zatišje

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 902
12.12.2008 19:37:54   
felix7
smo čakal, da prideš ti kakšno neumno prijavit, da se bomo mal smejal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 903
12.12.2008 19:41:37   
NoBady
sam dans res ni nč v primerjavi z včeri....sm komi dohajala, pa sam smejala sm se...za dalj nazaj pa ne vem, sm se šele včeri vklučla...uglavnem zdej ko bi lahk js tut čvekala, ni nobene nikjer, k bom pa šla se bo pa začel...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 904
12.12.2008 19:42:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

smo čakal, da prideš ti kakšno neumno prijavit, da se bomo mal smejal user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  očitno sva sami tu gor.
lejca je šla v opero, pupa dela darila, helimaša "razpada" user posted image  (helimaša sorry  ampak mi je res smešno), spps.. nimam pojma kje je user posted image  , lolita23 tud ne vem kje je user posted image  najaa verjetno Tijo jezi user posted image ,...tak da ja sami sva.

So ti uspeli keksi? Upam, da nisem pa mimo butnila..user posted image  saj si nemrem vseh zapomnit, kaj kira dela, vem da se je šlo o keksih user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 905
12.12.2008 19:43:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

sam dans res ni nč v primerjavi z včeri....sm komi dohajala, pa sam smejala sm se...za dalj nazaj pa ne vem, sm se šele včeri vklučla...uglavnem zdej ko bi lahk js tut čvekala, ni nobene nikjer, k bom pa šla se bo pa začel...user posted image

tak je stalno, se men zdi..pol pa komaj preberem za nazaj,ko tolko nalapateuser posted image ..
Jaz pa bol mal na RR pa nikakor ne pridem na čisto user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 906
12.12.2008 19:44:32   
Najaa
Tija Najo jezi! user posted image
Res je polna luna, brez da mi to kdo pove. user posted image  

In drugače?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 907
12.12.2008 19:49:23   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tija Najo jezi! user posted image
Res je polna luna, brez da mi to kdo pove. user posted image   
In drugače?

user posted image user posted image  ups sem htela napisat Tija najo jezi user posted image

Drugače meni gre, samo se tu nič ne dogaja user posted image  p mi je taaak brezveze. Moj bo zdaj Kmete gledal kar pomeni da imam še uro časa, da sem na com. tu pa se ne dogaja nič.. user posted image  kak brezveze user posted image
Ja nič te pa se grem mal pikat, da bom lahko jedla po pikanju.. user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 908
12.12.2008 19:51:16   
tasa_m
joj kak sem jaz nora. Zdaj sem komaj vidla da sem enako napisala kot ti Najaa.. user posted image user posted image  Prebrala sem Najaa Tijo jezi te pa sem komentirala na to ne na tisto kar si ti napisala. Kokla sem... user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 909
12.12.2008 19:53:26   
Pupa7
pupe jaz grem v videoteko, tak za seznam tasa, da bo vse pod kontrolo... user posted image user posted image user posted image user posted image te pa pred tv se cartat user posted image user posted image user posted image user posted image se beremo kasnej kej al pa jutr... zaj pa moram it drgač bo moj ves sladoled pojedu hahahaha

papa

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 910
12.12.2008 19:55:42   
felix7
nope, piškote sem prestavila na jutri, sem potem ugotovila, da nimam mlinčka za lešnike zmlet. Zdaj sem ga že dobila od mami, ampak bom piškotke kar na jutri prestavla

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 911
12.12.2008 19:55:57   
drevozivljenja
Izcedek mam pa jaz tud, pa sem vprašala G, pač kak bi vidla zdaj če bi mi plodovnica odtekala, pa je rekla da se redko, kaj takega zgodi, pa da v roku parih ur dobiš vročino.

STE ME MAL POMIRILE,JAZ TAKO PANIKO DVIGNILA,AMPAK VSE ZA MOJO PIKICO...SAJ PRAVIM,TO MI SE DRUGIČ POJAVILO IN 1 cm je nekje bilo..urin pa tud imam bezbarven in bez vonja..mi mala zeeloo pritiska na mehur....pa zato voden "izcedek" ali urin...in po moje če bi bila plodovnica bi pogosteje in močneje odtekala....ali??joj nevem kaj naj mislimuser posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 912
12.12.2008 19:56:54   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

joj kak sem jaz nora. Zdaj sem komaj vidla da sem enako napisala kot ti Najaa.. user posted image user posted image  Prebrala sem Najaa Tijo jezi te pa sem komentirala na to ne na tisto kar si ti napisala. Kokla sem... user posted image user posted image

Vidim, da si malo zmedena, ja. user posted image user posted image
Pa ne se jezit zarad kmetov, sej danes je konec. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 913
12.12.2008 19:57:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image  očitno sva sami tu gor.
lejca je šla v opero, pupa dela darila, helimaša "razpada" user posted image  (helimaša sorry  ampak mi je res smešno), spps.. nimam pojma kje je user posted image  , lolita23 tud ne vem kje je user posted image  najaa verjetno Tijo jezi user posted image ,...tak da ja sami sva.

So ti uspeli keksi? Upam, da nisem pa mimo butnila..user posted image  saj si nemrem vseh zapomnit, kaj kira dela, vem da se je šlo o keksih user posted image
spps je skoz nekje blizu,sam ji je dojadlo sami bit na rruser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 914
12.12.2008 19:59:10   
Grahec
Ojla,
ma danes ko sem pa jaz zvečer tle ni pa skor nobene. Moj user posted image  ima novoletno zabavo s kolegi s službe, tako da sem sama doma in čakam, če mi bo sestra pripeljala nečaka v varstvo, če bo šla ona rodit, ampak bolj slabo kaže, da bi bilo to danes.user posted image
A potem kdio kaj ve, ste se sploh katere dobile v BTC ali je spet odpadlo?

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 915
12.12.2008 19:59:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

user posted image user posted image se navadiš-danes je petek,pa smo utrujene,ker je konec tedna-še posebej tiste,ki smo na bolniškiuser posted image user posted image user posted image  bomo že nadoknadle,bodi brez skrbiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 916
12.12.2008 20:01:12   
spps

nope, piškote sem prestavila na jutri, sem potem ugotovila, da nimam mlinčka za lešnike zmlet. Zdaj sem ga že dobila od mami, ampak bom piškotke kar na jutri prestavla
felix pošlji mi recept za piškote,prosimuser posted image user posted image user posted image  da ne bom zagnilila in se usmrdela do novga letauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 917
12.12.2008 20:02:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla,
ma danes ko sem pa jaz zvečer tle ni pa skor nobene. Moj user posted image  ima novoletno zabavo s kolegi s službe, tako da sem sama doma in čakam, če mi bo sestra pripeljala nečaka v varstvo, če bo šla ona rodit, ampak bolj slabo kaže, da bi bilo to danes.user posted image
mogoče nas je več kot si mislišuser posted image user posted image user posted image user posted image

ljubljančanke pa se mi zdi,da so zahinavleuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 918
12.12.2008 20:02:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

Izcedek mam pa jaz tud, pa sem vprašala G, pač kak bi vidla zdaj če bi mi plodovnica odtekala, pa je rekla da se redko, kaj takega zgodi, pa da v roku parih ur dobiš vročino.

STE ME MAL POMIRILE,JAZ TAKO PANIKO DVIGNILA,AMPAK VSE ZA MOJO PIKICO...SAJ PRAVIM,TO MI SE DRUGIČ POJAVILO IN 1 cm je nekje bilo..urin pa tud imam bezbarven in bez vonja..mi mala zeeloo pritiska na mehur....pa zato voden "izcedek" ali urin...in po moje če bi bila plodovnica bi pogosteje in močneje odtekala....ali??joj nevem kaj naj mislimuser posted image
  tvoja pikica je čist okuser posted image  mami,ti se sam enmal sprostiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 919
12.12.2008 20:04:13   
Najaa

Ojla,

Vse smo bile tam v mislih. user posted image user posted image

Moj je tudi na zabavi. user posted image  Pa naj mu bo, ker dinarčke služi. user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 920
12.12.2008 20:07:32   
spps

Ojla,

Moj je tudi na zabavi. user posted image  Pa naj mu bo, ker dinarčke služi. user posted image user posted image
v mislih,še je men ratalo prit do LJuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 921
12.12.2008 20:10:47   
tasa_m
mislim da je srečanje odpadlo al ne?
Jaz pa sem se napapcala, zdaj pa sem na mandarinah user posted image .

Sem si popoldan privošla kakao, ker mi ga je moj nardil ko sem prišla v Mb. pa se mi je cuker tak dvigno da kr joj..user posted image  Verjetno napravica malo švingla..hehe user posted image

Jaz pa bi si mogla za čok. liker recept prepisat. Saj vem da je čist ajnfoht ampak si raje napišem koda pol pojma nimam kaj sem narobe nardila, da ni taak dober kot bi mogel bit..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 922
12.12.2008 20:11:43   
Grahec
Najaa, a sta na isti zabavi? user posted image   Ma, saj se hecam, zdaj je tolko teh prednovoletnih...
Ko ste tolko o piškotih pisale se zdaj odločam, ali naj zamesim testo za orehove rogljičke, da jih jutri naredim ali ne? Se mi da, se mi ne da... to je zdaj ???? user posted image user posted image
Na lešnike pa sem žal alergična, tak da mi kak nov recept z lešniki ne bo glih nucal.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 923
12.12.2008 20:11:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ojla,

v mislih,še je men ratalo prit do LJuser posted image user posted image user posted image

ja, vse smo ble v Lj. Jaz sem zapravljala tistih 20€ ko sem jih dobila v nagradni igri user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 924
12.12.2008 20:13:15   
tasa_m
...
.. se zdaj odločam, ali naj zamesim testo za orehove rogljičke, da jih jutri naredim ali ne? Se mi da, se mi ne da... to je zdaj ???? user posted image user posted image

Grahec, nena se muči danes.. user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?