Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 17:56:31
|
|
|
|
lejca
|
Oj, jst sm si zdej lase susila , se morm zrihtat za v opero ...zdej pa se oblect,pa make-up...vzame neki casa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:03:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša naša tamala je pa toook na hudičev tečna.....tud na skret ne morm it v miru.....takoj v jok in za mano.....pa to je noro polna luna-moja je pa danes pri tašči uuuu....kva bo luštn.....se bota lahko mal pocrkljala tota bo-ker se je že doopoldan s sestričem zmenil,da grejo po deseti uri igrco igrat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:04:31
|
|
|
|
|
Punce moje rada bi se na hitro javila in vam povedala lepo lepo in dobro novičko danes je bil moj zadnji delovni dan in sem sedaj uradno na dopustu JUUUUHHHHUUUUU.... sem tko vesela kot otroci ki dočakajo počitnice...Moja Laura je imela predvčerajšnjem skoraj 40 vročine včeraj še samo 37,4 danes pa že 36,5...upam da se kaj ne vrne nazaj... No sedaj bom pa več lahko z vami čvekala ampak danes sigurno ne ker grem počivat sem nenormalno utrujena in upam da bom lahko jutri dolgo dolgo spala komaj čakam.... Božajte bušije in pridne bodite
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:04:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Oj, jst sm si zdej lase susila , se morm zrihtat za v opero ...zdej pa se oblect,pa make-up...vzame neki casa opa,pol se pa fotkaj,da vidimo kako si se spedenala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:06:06
|
|
|
|
NoBady
|
čao so ! spps --ful dober link, sem se čist raznežla zraven....včasih nisem razumela tistih mamic ko jim je blo ful hudo, če so mogle dat bebico v posvojitev al pa kam drugam, ko se mi je zdel da se na otroka navežeš šele pol ko se rodi...no zdej vidim da to sploh ne drži,... helimaša -- kkko je to zdej s tvojim prstom? kr stran je padu al ka??? pa se nisi nč udarla, nč ni bolel... drevozivlenja -- ta izcedek naj te ne skrbi, je pri meni tut, in sem G. vprašala in je rekla da je to normalno...noožnica se pripravlja na porod, da se vlaži...je pa res da pol kasnej v pozni nosečnosti pa že več ne ločiš tega izcedka od plodovnice...sam to še pride :) plodovnica pa mislm da ne more odtečt če si zaprt...sej nima skozi kaj odtečt če je vse zaprto...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:06:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Punce moje rada bi se na hitro javila in vam povedala lepo lepo in dobro novičko danes je bil moj zadnji delovni dan in sem sedaj uradno na dopustu JUUUUHHHHUUUUU.... sem tko vesela kot otroci ki dočakajo počitnice...Moja Laura je imela predvčerajšnjem skoraj 40 vročine včeraj še samo 37,4 danes pa že 36,5...upam da se kaj ne vrne nazaj... No sedaj bom pa več lahko z vami čvekala ampak danes sigurno ne ker grem počivat sem nenormalno utrujena in upam da bom lahko jutri dolgo dolgo spala komaj čakam.... Božajte bušije in pridne bodite cita,danes še imaš dovoljenje ,da počivaš,od jutr naprej pa brez pardona,da nam delaš družbo,ok? a Lauro je pa viroza dobla?čajčeka ji skuhaj,pa bo boljš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:08:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady helimaša -- kkko je to zdej s tvojim prstom? kr stran je padu al ka??? pa se nisi nč udarla, nč ni bolel... Nobady,ne zamerit,ampak mi je skor ušlo od smeha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:11:05
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady helimaša -- kkko je to zdej s tvojim prstom? kr stran je padu al ka??? pa se nisi nč udarla, nč ni bolel... Nobady,ne zamerit,ampak mi je skor ušlo od smeha ja sej je blo men tut smešn k si napisala da mogoč razpada... pa če mi ni jasno, nisem še dožvela da bi kirmu kr tko noht stran šou...sej men je tut smešn, sam helimaši pa pomoje ni...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:11:16
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady helimaša -- kkko je to zdej s tvojim prstom? kr stran je padu al ka??? pa se nisi nč udarla, nč ni bolel... Nobady,ne zamerit,ampak mi je skor ušlo od smeha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:13:55
|
|
|
|
lejca
|
Helimasa.. glede nohta vem,da lahko odpade zarad travme,da ti je kej gor padl..ce ni to..lahk da so glivice...je bil kej rumen? lahk je tudi psoriaza ali pa pomanjkanje zeleza zaradi nosecnosti ,ampak to je res v redkih primerih.. lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:19:58
|
|
|
|
NoBady
|
ka so se dobile zdej te marčevke dans v LJ? kolk jih je sploh šlo? upam da bojo kej porčale kko so se mele
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:26:53
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka so se dobile zdej te marčevke dans v LJ? kolk jih je sploh šlo? upam da bojo kej porčale kko so se mele nič ne bojo povedale kako je blo, kot ponavadi, ker smo ogovarjajo te pa je dež hahahah dejmo jim cajt do 21 pa bomo vidl ka so se uspele zment
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:30:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka so se dobile zdej te marčevke dans v LJ? kolk jih je sploh šlo? upam da bojo kej porčale kko so se mele sploh ne vem ,če jim je ratalo,da so se uskladile?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:32:55
|
|
|
|
felix7
|
kolikor jaz vem, s srečanjem spet ni nič. al smo bolane me, al pa naši otroci...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:33:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ojla, kako je kaj? Jjasna, ti odgovorim pol na zs. Najaa, kako je sTijo? S Tijo je ok, hvala. Je že naša mala lumpa. Ne dovoli mi danes nič prebrat tukaj gor, ker bi ona ves čas risanke gledala ali pa skakala po meni. A je res polna luna danes? Pol bomo spet slabo spali. Izcedek imam tudi jaz pogosto brez barven. Srečanje danes poteka samo v mislih.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:51:34
|
|
|
|
Lolita23
|
spps video je bil ful lušten.Kadar moj vidi pač od nastanka film, mu je tak smešen.Po glavi mu hodi sam E.T.( sam to ima mnenje sam za prvih 4 mesece)Ne moreš verjet kaki so dedi. Izcedek mam pa jaz tud, pa sem vprašala G, pač kak bi vidla zdaj če bi mi plodovnica odtekala, pa je rekla da se redko, kaj takega zgodi, pa da v roku parih ur dobiš vročino. Že ve.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:57:24
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Helimasa.. glede nohta vem,da lahko odpade zarad travme,da ti je kej gor padl..ce ni to..lahk da so glivice...je bil kej rumen? lahk je tudi psoriaza ali pa pomanjkanje zeleza zaradi nosecnosti ,ampak to je res v redkih primerih.. lejca to vse vem pa nč od tega ni blo....edino da mi res železa primankuje.....drgač je pa sm eden noht
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:57:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 spps video je bil ful lušten.Kadar moj vidi pač od nastanka film, mu je tak smešen.Po glavi mu hodi sam E.T.( sam to ima mnenje sam za prvih 4 mesece)Ne moreš verjet kaki so dedi. kje si zdaj najdla E.T.-ja,tak sem jaz dobila prvo asociacijo(ampak v dobrem smislu),ko sem Lariso dobla po porodu v naročje- ko je tak mežikala z učkami,ko e.t ,drugač nisem imela nobenih primerjav,kljub temu,da je bila cela zabuhla in nosek je imela postrani
< Sporočilo je popravil spps -- 12.12.2008 18:59:09 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:57:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 spps video je bil ful lušten.Kadar moj vidi pač od nastanka film, mu je tak smešen.Po glavi mu hodi sam E.T.( sam to ima mnenje sam za prvih 4 mesece)Ne moreš verjet kaki so dedi. moški... vsi so isti sem filmček mojemu pokazala, pa je isto rekel, da je na začetku kot en vesoljček. In potem za 25 teden prijavi: "ja, sej zdej je pa že človeku podoben!"
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:58:34
|
|
|
|
helimaša
|
sej drgač je men tud smešn ....kaj čm jokat....će bom pa razpadla pa tud prov ....sm ker sem tok žleht dvomim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 18:59:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša sej drgač je men tud smešn ....kaj čm jokat....će bom pa razpadla pa tud prov ....sm ker sem tok žleht dvomim pustimo se presenetiti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:00:45
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 spps video je bil ful lušten.Kadar moj vidi pač od nastanka film, mu je tak smešen.Po glavi mu hodi sam E.T.( sam to ima mnenje sam za prvih 4 mesece)Ne moreš verjet kaki so dedi. kje si zdaj najdla E.T.-ja,tak sem jaz dobila prvo asociacijo(ampak v dobrem smislu),ko sem Lariso dobla po porodu v naročje- ko je tak mežikala z učkami,ko e.t ,drugač nisem imela nobenih primerjav,kljub temu,da je bila cela zabuhla in nosek je imela postrani Moj ma vsakič take, ko mu kažem posnetke, ali pa na začetku, ko sva gledala po tednih slike.E.T pa nič drugega, pa se zraven zmrduje pa smeje, jaz pa vsa zelena.Me skrbi, da ko bo tamalo videl pa ga vprašajo za ime on pa bv prvo ven E.T.Si predstvljaš, da mu da ime E.T.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:02:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 spps video je bil ful lušten.Kadar moj vidi pač od nastanka film, mu je tak smešen.Po glavi mu hodi sam E.T.( sam to ima mnenje sam za prvih 4 mesece)Ne moreš verjet kaki so dedi. kje si zdaj najdla E.T.-ja,tak sem jaz dobila prvo asociacijo(ampak v dobrem smislu),ko sem Lariso dobla po porodu v naročje- ko je tak mežikala z učkami,ko e.t ,drugač nisem imela nobenih primerjav,kljub temu,da je bila cela zabuhla in nosek je imela postrani Moj ma vsakič take, ko mu kažem posnetke, ali pa na začetku, ko sva gledala po tednih slike.E.T pa nič drugega, pa se zraven zmrduje pa smeje, jaz pa vsa zelena.Me skrbi, da ko bo tamalo videl pa ga vprašajo za ime on pa bv prvo ven E.T.Si predstvljaš, da mu da ime E.T. me zanima kaj se plete po moških glavah,ko so neki otroci mal deformiraani od poroda-moja je imela sam nosek postrani ,neki pa imajo glavce na špic po mojem bodoči atiji ne bi smeli znansvene fantastike gledat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 19:27:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ne vem če ste že vidle ta VIDEO fuuuuuulllllllllll lep video... zdaj pa grem dalje brat. Sem ostala še na str. števila 34
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?