|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
12.12.2008 17:56:31   
lejca
Oj,
jst sm si zdej lase susila , se morm zrihtat za v opero user posted image user posted image user posted image ...zdej pa se oblect,pa make-up...vzame neki casauser posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 876
12.12.2008 18:03:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: spps

naša tamala je pa toook na hudičev tečna.....tud na skret ne morm it v miru.....takoj v jok in za mano.....pa to je noro
polna luna-moja je pa danes pri taščiuser posted image user posted image user posted image

uuuu....kva bo luštn.....se bota lahko mal pocrkljala
user posted image  tota bo-ker se je že doopoldan s sestričem zmenil,da grejo po deseti uri igrco igratuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 877
12.12.2008 18:04:31   
Punce moje rada bi se na hitro javila in vam povedala lepo lepo in dobro novičko danes je bil moj zadnji delovni dan in sem sedaj uradno na dopustu JUUUUHHHHUUUUU....user posted image user posted image user posted image sem tko vesela kot otroci ki dočakajo počitnice...Moja Laura je imela predvčerajšnjem skoraj 40 vročine včeraj še samo 37,4 danes pa že 36,5...upam da se kaj ne vrne nazaj...

No sedaj bom pa več lahko z vami čvekala ampak danes sigurno ne ker grem počivat sem nenormalno utrujena in upam da bom lahko jutri dolgo dolgo spala komaj čakam....

Božajte bušije in pridne boditeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 878
12.12.2008 18:04:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Oj,
jst sm si zdej lase susila , se morm zrihtat za v opero user posted image user posted image user posted image ...zdej pa se oblect,pa make-up...vzame neki casauser posted image
opa,pol se pa fotkaj,da vidimo kako si se spedenalauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 879
12.12.2008 18:06:06   
NoBady
čao souser posted image !

spps --ful dober link, sem se čist raznežla zraven....včasih nisem razumela tistih mamic ko jim je blo ful hudo, če so mogle dat bebico v posvojitev al pa kam drugam, ko se mi je zdel da se na otroka navežeš šele pol ko se rodi...no zdej vidim da to sploh ne drži,...

helimaša -- kkko je to zdej s tvojim prstom? kr stran je padu al ka??? pa se nisi nč udarla, nč ni bolel...user posted image

drevozivlenja -- ta izcedek naj te ne skrbi, je pri meni tut, in sem G. vprašala in je rekla da je to normalno...noožnica se pripravlja na porod, da se vlaži...je pa res da pol kasnej v pozni nosečnosti pa že več ne ločiš tega izcedka od plodovnice...sam to še pride :) plodovnica pa mislm da ne more odtečt če si zaprt...sej nima skozi kaj odtečt če je vse zaprto...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 880
12.12.2008 18:06:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Punce moje rada bi se na hitro javila in vam povedala lepo lepo in dobro novičko danes je bil moj zadnji delovni dan in sem sedaj uradno na dopustu JUUUUHHHHUUUUU....user posted image user posted image user posted image sem tko vesela kot otroci ki dočakajo počitnice...Moja Laura je imela predvčerajšnjem skoraj 40 vročine včeraj še samo 37,4 danes pa že 36,5...upam da se kaj ne vrne nazaj...

No sedaj bom pa več lahko z vami čvekala ampak danes sigurno ne ker grem počivat sem nenormalno utrujena in upam da bom lahko jutri dolgo dolgo spala komaj čakam....

Božajte bušije in pridne boditeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image cita,danes še imaš dovoljenje ,da počivaš,od jutr naprej pa brez pardona,da nam delaš družbo,ok?user posted image
a Lauro je pa viroza dobla?čajčeka ji skuhaj,pa bo boljšuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 881
12.12.2008 18:08:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

helimaša -- kkko je to zdej s tvojim prstom? kr stran je padu al ka??? pa se nisi nč udarla, nč ni bolel...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Nobady,ne zamerit,ampak mi je skor ušlo od smehauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 882
12.12.2008 18:11:05   
NoBady

user posted image user posted image user posted image user posted image  Nobady,ne zamerit,ampak mi je skor ušlo od smehauser posted image user posted image user posted image

ja sej je blo men tut smešn k si napisala da mogoč razpada...
pa če mi ni jasno, nisem še dožvela da bi kirmu kr tko noht stran šou...sej men je tut smešn, sam helimaši pa pomoje ni...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 883
12.12.2008 18:11:16   
Pupa7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 884
12.12.2008 18:13:55   
lejca
Helimasa..

glede nohta vem,da lahko odpade zarad travme,da ti je kej gor padl..ce ni to..lahk da so glivice...je bil kej rumen? lahk je tudi psoriaza ali pa pomanjkanje zeleza zaradi nosecnosti ,ampak to je res v redkih primerih..

lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 885
12.12.2008 18:19:58   
NoBady
ka so se dobile zdej te marčevke dans v LJ? kolk jih je sploh šlo? upam da bojo kej porčale kko so se meleuser posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 886
12.12.2008 18:26:53   
Pupa7

ka so se dobile zdej te marčevke dans v LJ? kolk jih je sploh šlo? upam da bojo kej porčale kko so se meleuser posted image

nič ne bojo povedale kako je blo, kot ponavadi, ker smo ogovarjajo te pa je dež hahahah

dejmo jim cajt do 21 pa bomo vidl ka so se uspele zment user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 887
12.12.2008 18:30:43   
spps

sploh ne vem ,če jim je ratalo,da so se uskladile?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 888
12.12.2008 18:32:55   
felix7
kolikor jaz vem, s srečanjem spet ni nič. al smo bolane me, al pa naši otroci...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 889
12.12.2008 18:33:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

ojla,
kako je kaj?
Jjasna, ti odgovorim pol na zs.
Najaa, kako je sTijo?

S Tijo je ok, hvala. Je že naša mala lumpa. Ne dovoli mi danes nič prebrat tukaj gor, ker bi ona ves čas risanke gledala ali pa skakala po meni. user posted image  user posted image
A je res polna luna danes? Pol bomo spet slabo spali. user posted image

Izcedek imam tudi jaz pogosto brez barven.

Srečanje danes poteka samo v mislih. user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 890
12.12.2008 18:34:54   
felix7
no, ko sem gledala filmček od spps, sem našla še tole stran: <http://www.illumistream.com/index.php?pregnancymonths> , kjer si lahko pogledate filmčke za vsak mesec posebej. Kr luštno.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 891
12.12.2008 18:51:34   
Lolita23
spps video je bil ful lušten.Kadar moj vidi pač od nastanka film, mu je tak smešen.Po glavi mu hodi sam E.T.( sam to ima mnenje sam za prvih 4 mesece)Ne moreš verjet kaki so dedi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Izcedek mam pa jaz tud, pa sem vprašala G, pač kak bi vidla zdaj če bi mi plodovnica odtekala, pa je rekla da se redko, kaj takega zgodi, pa da v roku parih ur dobiš vročino.user posted image Že ve.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 892
12.12.2008 18:57:24   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Helimasa..

glede nohta vem,da lahko odpade zarad travme,da ti je kej gor padl..ce ni to..lahk da so glivice...je bil kej rumen? lahk je tudi psoriaza ali pa pomanjkanje zeleza zaradi nosecnosti ,ampak to je res v redkih primerih..

lejca

to vse vem pa nč od tega ni blo....edino da mi res železa primankuje.....drgač je pa sm eden noht

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 893
12.12.2008 18:57:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

spps video je bil ful lušten.Kadar moj vidi pač od nastanka film, mu je tak smešen.Po glavi mu hodi sam E.T.( sam to ima mnenje sam za prvih 4 mesece)Ne moreš verjet kaki so dedi.user posted image user posted image user posted image user posted image
kje si zdaj najdla E.T.-ja,tak sem jaz dobila prvo asociacijo(ampak v dobrem smislu),ko sem Lariso dobla po porodu v naročje- ko je tak mežikala z učkami,ko e.tuser posted image user posted image user posted image ,drugač nisem imela nobenih primerjav,kljub temu,da je bila cela zabuhla in nosek je imela postraniuser posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 12.12.2008 18:59:09 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 894
12.12.2008 18:57:54   
felix7

moški... vsi so isti user posted image  sem filmček mojemu pokazala, pa je isto rekel, da je na začetku kot en vesoljček. In potem za 25 teden prijavi: "ja, sej zdej je pa že človeku podoben!" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 895
12.12.2008 18:58:34   
helimaša
sej drgač je men tud smešnuser posted image user posted image ....kaj čm jokat....će bom pa razpadla pa tud provuser posted image user posted image ....sm ker sem tok žleht dvomimuser posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 896
12.12.2008 18:59:57   
spps

sej drgač je men tud smešnuser posted image user posted image ....kaj čm jokat....će bom pa razpadla pa tud provuser posted image user posted image ....sm ker sem tok žleht dvomimuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  pustimo se presenetitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 897
12.12.2008 19:00:45   
Lolita23

kje si zdaj najdla E.T.-ja,tak sem jaz dobila prvo asociacijo(ampak v dobrem smislu),ko sem Lariso dobla po porodu v naročje- ko je tak mežikala z učkami,ko e.tuser posted image user posted image user posted image ,drugač nisem imela nobenih primerjav,kljub temu,da je bila cela zabuhla in nosek je imela postraniuser posted image user posted image

Moj ma vsakič take, ko mu kažem posnetke, ali pa na začetku, ko sva gledala po tednih slike.E.T pa nič drugega, pa se zraven zmrduje pa smeje, jaz pa vsa zelena.Me skrbi, da ko bo tamalo videl pa ga vprašajo za ime on pa bv prvo ven E.T.Si predstvljaš, da mu da ime E.T.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 898
12.12.2008 19:02:16   
spps

Moj ma vsakič take, ko mu kažem posnetke, ali pa na začetku, ko sva gledala po tednih slike.E.T pa nič drugega, pa se zraven zmrduje pa smeje, jaz pa vsa zelena.Me skrbi, da ko bo tamalo videl pa ga vprašajo za ime on pa bv prvo ven E.T.Si predstvljaš, da mu da ime E.T.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  me zanima kaj se plete po moških glavah,ko so neki otroci mal deformiraani od poroda-moja je imela sam nosek postraniuser posted image user posted image ,neki pa imajo glavce na špicuser posted image

po mojem bodoči atiji ne bi smeli znansvene fantastike gledat
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 899
12.12.2008 19:27:02   
tasa_m

ne vem če ste že vidle ta VIDEO  user posted image

fuuuuuulllllllllll lep video...
zdaj pa grem dalje brat. Sem ostala še na str. števila 34 user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?