mama_milchy
|
pa to ni res; še malo klepetamo in bomo v 4.delu no, da vidim kaj moram pokomentirat; upam, da nisem kaj spregledala pocka, jutri opravi dobro in lepo pridno počivaj pa prosim, nič prehitevanj ampak lepo po vrsti marca v P gremo, ok? Mala čebelica; jaz imam nekaj cunjic št.50 ( od Žigca) pa 56 in seveda pol naprej; bom pa nabavila nekaj novih ampak mogoče par 56 ostalo pa 62, sej rokavček zavihaš pa je OK; Tulipan, dobrodošla med marčevke pa vesel klepet z nami; no, še dobro da si skočla samo po sok, ker če bi šla vmes še na večerjo, bi imela cel roman za brat NoBady, mene tudi peče zgaga , meni pomaga mleko ponoči, čez dan pa donat Piruri, srečanje 17/18 OK, sej se bomo še dogovorile; jaz če ne bom imela varstva, bom Žigo s sabo vzela, no upam, da do takrat ozdravim seveda; cita; puding, meni je tudi čokoladni dober al pa kakšen jagodni, fanta sta rekla da bosta od vanilije pa jima bom ustregla; tasa_m, kaj si že štartala s tvojo sladico; ti jo kr prinesi pa bomo imele party sladic čez vikend Najaa, sej fizioška gre pri nas tudi v potokih, danes sem mu vzela še od chiccota tisto črpalkico za šmrklje,da jih ja vse poberem ven, je reku da se mu ne da več šihat iz noska, ker smo lumpi mi . Kaj pa če ji kakšno bronho mazilo namažeš, da ji ublaži kašelj? Aja, pa punce hvala za zame in za Žigca; Jooj, bi blo treba cunje dat prat in mal pospravit ma ne morem prav nič; moj je šel v nočno, Žigec gleda Traktorja Toma, jaz pa na računalniku visim; sej popoldan pa sem pridno počivala;
|