Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 13:32:34
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady cita - js hodm pa v laško k G. in bom tut v MŠ šla v laško, ker mi je bližje kot v CE... od kod pa si če ni skrivnost??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 13:43:10
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, nič kaj dobro se ne počutim, upam da to kar se v trebuhu dogaja pomeni, da se vendarle obrača na glavico, ker je noro kaj počne... A ve ste kaj čutile, ko se je v trebuhu obrnil?? Danes grem prvič v MŠ v sredo imam pa pregled pri G. Pa bomo potem videli, kaj se dogaja... Na CSD še nisem nič rihtala, ampak bom zdaj v kratkem šla (upam, da v sredo dobim tudi papirje od ginekologa), da mi vsaj papirje dajo in povejo kdo jih v mojem primeru izpolni, ko sem na zavodu... Zdaj pa moram šibat se stuširat, pa kosilce kuhat... tako da papa!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 14:05:30
|
|
|
|
_andreja_
|
SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO 2009 pa, da bi vse čim lažje prenašale popadke!!! drugače smo pa mi prespali novo leto, moj je neki v napol spanju rekel srečnga pa zdravga pa enga lupčka mi je poslal čez tamalga to je blo pa vse do jutra, zjutraj je pa orenk čestital... v MŠ jaz verjetno ne bom šla sva bila v prvo z mojim ko sva bila še frej, zdaj je pa problem, ker oba naenkrat ne bi morala hodit ker nimava varstva za malega tak da jo bova preskočila bi pa hodila če bi bila MŠ v dopoldanskem času je pa vedno popoldan ob 17 uri... cunce jaz jih tudi še nimam nič pripravljene, morava z mojim it še po eno komodo al pa kej takšnega, da bova mela mal več prostora... ime za otročka nimam pojma... brez besed ... csd jaz bom danes ko bom bolniški list poslala še papirje o plači zraven dala tak da upam, da bo čim prej to nazaj pršlo iz naše uprave, drugače bom pa kr osebno šla jim mal zatežit...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 14:07:48
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz pa igrem jutri v MŠ sem se danes prijavla tak da od jutri naprej se bomo učili kako in kaj z dojenčkom. Hehe jutri pa imam še pregled ob 12h tak da komaj čakam,da mi naredi UZ da vidim kak in kaj. Itak že vem, da bom poslušala zarad cukra, ki mi že 3dan ne pade in ne pade. Sploh več ne vem kaj še lahko jem in kaj ne najboljše je verjetno itak da nič ne jem, pol mi se tud cuker nebo mogel dvignit.. Sem si vzela en prospekt ko je noter napisan jedilnik in sem se ga striktno držala in kaj se je zgodilo, ko sem jedla sam tisto.. sladkor je bil višji kt ponavadi, ko sem jedla kaj druga.. nič mi ni jasno več.. a očetovstva ne moreš prej uredit?? kaj pa očetovski dopust si uredi kdaj?? kaj pol lahko uredim samo porodniško in tisti paket oz. denar? Nič mi ni več jasno . Grem pa v sredo na CSD
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 14:08:40
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec A ve ste kaj čutile, ko se je v trebuhu obrnil?? ne in upam, da se je obrnil pravilo nazadje je bil prečno obrnjen... moj tolk fejst brca, prvi ni nikoli tolk velik prebrcal, tko da se že mal sprašujem če bo to sploh kej spalo ko bo prišlo ven??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 14:16:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec A ve ste kaj čutile, ko se je v trebuhu obrnil?? ne, sploh ne vem če je že obrnjen; bomo jutri na UZ vidli kako se je postavil; punce moje, mene ta virozica kr grabi; do jutri pa ni moje zdravnice; mi je sestra rekla da naj si kar fluimukan kupim in topel čajček pa bo za uho pa naj dam toplo olivno olje in vatko pa bo bolje; je kao brezveze hodit v ZD, ker je ogromno viroz in da še kaj ne staknem; no, kuhinjo in štedilnik sem kr mojmu danes prepustila, jaz pa pred TV na kavču; pa z Žigcem puzzle sestavljava in riševa po tabli in tako.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 14:26:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy punce moje, mene ta virozica kr grabi; do jutri pa ni moje zdravnice; mi je sestra rekla da naj si kar fluimukan kupim in topel čajček pa bo za uho pa naj dam toplo olivno olje in vatko pa bo bolje; je kao brezveze hodit v ZD, ker je ogromno viroz in da še kaj ne staknem; no, kuhinjo in štedilnik sem kr mojmu danes prepustila, jaz pa pred TV na kavču; pa z Žigcem puzzle sestavljava in riševa po tabli in tako..... mama_m .. pa kaj zdaj s tem tvojim zdravjem?? A naše pestke in pikapoke nič ne pomagajo? pol pa čajčki in ležanje in seveda cartanje, pa bo boljše.. Meni pa je uha trenutno ok samo kaj me boli je kao "slepič"..bom ji jutri pa omenla da me zdaj pa že orng boli 3 dni in da ne spim nič ponoči. Pol pa še križ neke zabava tak da sem skoraj cel invalid.. Sem bila danes pri kolegici katera ima rok 24.04 in jo je tak razneslo, da sem se jaz počutla prava manekenka poleg nje.. Hehe, malo mi na hudobno meče..SPET.. Je rekla, da se je zredila v mescu dni za 6kg in da ji je G. rekla, da če je normalna, da se je v 5 mescih zredila za 10kg..da bi se tolko mogla čez vso nosečnost, ne pa samo do 5 mesca. Sem se kr cita nate spomnila,ko tebi tud tvoja G. teži..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 14:34:33
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_m .. pa kaj zdaj s tem tvojim zdravjem?? A naše pestke in pikapoke nič ne pomagajo? pol pa čajčki in ležanje in seveda cartanje, pa bo boljše.. Meni pa je uha trenutno ok samo kaj me boli je kao "slepič"..bom ji jutri pa omenla da me zdaj pa že orng boli 3 dni in da ne spim nič ponoči. Pol pa še križ neke zabava tak da sem skoraj cel invalid.. so pomagale ja ampak prejšnji teden ko smo bli z Žigcem gor v bolnici, sem sedela na hodniku in gledala TV pa je kr neki mimo pihljalo hladno - prepih inevo ti ga na, me je spet stisnilo; sej če bi lahko vsaj nos pošteno spihala bi bilo bolje ampak ta od herpesa se mi je naredil lih na notranji stani nosu in boli ko hočem pihnit; čajčki se mi že vsi gnusijo......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 14:39:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_m .. pa kaj zdaj s tem tvojim zdravjem?? A naše pestke in pikapoke nič ne pomagajo? pol pa čajčki in ležanje in seveda cartanje, pa bo boljše.. Meni pa je uha trenutno ok samo kaj me boli je kao "slepič"..bom ji jutri pa omenla da me zdaj pa že orng boli 3 dni in da ne spim nič ponoči. Pol pa še križ neke zabava tak da sem skoraj cel invalid.. so pomagale ja ampak prejšnji teden ko smo bli z Žigcem gor v bolnici, sem sedela na hodniku in gledala TV pa je kr neki mimo pihljalo hladno - prepih inevo ti ga na, me je spet stisnilo; sej če bi lahko vsaj nos pošteno spihala bi bilo bolje ampak ta od herpesa se mi je naredil lih na notranji stani nosu in boli ko hočem pihnit; čajčki se mi že vsi gnusijo...... ja, ko ima mlade jih ima več..pravijo. In ko te vse že zabava se bo še vedno našlo nekaj kaj te bo še zraven zabavalo.. joj vem kak je s čajčki. Meni se tud že tak gabijo da joj. Men se gabi že vse kar je povazano z malo maščob.. in brez cukra..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 14:42:11
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a očetovstva ne moreš prej uredit?? kaj pa očetovski dopust si uredi kdaj?? kaj pol lahko uredim samo porodniško in tisti paket oz. denar? Nič mi ni več jasno . Grem pa v sredo na CSD meni so rekli, da potrditve očetovstva ne morejo uredit tega tolko prej, ker otrok še ni rojen in nikjer ne piše, da se bo rodil točno na PDP... sicer kakšna 2 tedna prej se še da, ker kao takrat si že tolko blizu, ampak da bi mi pa 2 mesca prej delali pa ne morejo...čene papirji stojijo v omarah preveč časa- ker ne morejo pisat za katerega otroka se potrjuje očetovstvo (sej ti maš lahko ime zbrano, samo ni 100% zagotovila, da bo otroku res tako ime, ker noben UZ kao ni 100%). tako je meni rekla... kar se pa tiče očetovskega dopusta... to pa ne vem lih kako gre, ker tega nism spraševala, ker meni ne rabi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 15:03:06
|
|
|
|
Lolita23
|
Kje pa je Najaa, danes ima pregled??? mama milchy za hitro okrevanje???' Pa dali in spps, dalte sta že skor med pogrešanimi??? Drugače pa mojem je v toplicah zelo dolgčas, sam jaz se res ne rada trenuten vozim, pa tud dolga pot je.Upam, da se bo navadil.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 15:09:50
|
|
|
|
Najaa
|
Evo mene s pregleda. Nisem ostala v bolnici Grem v sredo po injekcijo. Vse je ok. Otroček je težek 1100g, leži pa prečno. Upam, da se bo v kratkem obrnil navzdol, da mi ne bo treba še zarad tega skrbet. Kile pa so + 11. Še kaj? Nasl. pregled v sredo, 7.1.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 15:10:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Evo mene s pregleda. Nisem ostala v bolnici Grem v sredo po injekcijo. Vse je ok. Otroček je težek 1100g, leži pa prečno. Upam, da se bo v kratkem obrnil navzdol, da mi ne bo treba še zarad tega skrbet. Kile pa so + 11. Še kaj? Nasl. pregled v sredo, 7.1. jaaaa kako si kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 15:39:51
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Drugače pa spps, dali* al kdorkoli ureja seznam BUŠIJEV: tu so moje današnje slikce- pa lahko pripišete 33.teden... sm dala 2 slike, ker sta obe čudni tako da zberte vi katera je boljša in jo dejte na seznam http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=123688 http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=123689 jasna zdaj pa je tebi buši tudi očitno zrasel a ne? al se samo meni zdi ?? dej ne mi niti govorit lih v soboto sm šla s kolegico v šoping (ma samo kot spremstvo(ki je trajalo 3 ure ))... me je prišla iskat domov... in se usedem v avto in ona se full smeje... jo pogledam in rečem: ''ma kaj je??''... in me pogleda in reče: ''ma nič..si kokola.. hodiš ko pingvin!!'' sm jo hotela zabrisat iz (njenega) avta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 15:39:59
|
|
|
|
Pupa7
|
ciao pupe, ste se malčk razživele, jaz pa sem malo spala popoldan, je prav pasalo... imena imena imena dajte kake ideje proooosiiiiim
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 15:42:45
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Evo mene s pregleda. Nisem ostala v bolnici Grem v sredo po injekcijo. Vse je ok. Otroček je težek 1100g, leži pa prečno. Upam, da se bo v kratkem obrnil navzdol, da mi ne bo treba še zarad tega skrbet. Kile pa so + 11. Še kaj? Nasl. pregled v sredo, 7.1. JEEEEEEEJ NAJAAAA!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 15:45:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Evo mene s pregleda. Nisem ostala v bolnici Grem v sredo po injekcijo. Vse je ok. Otroček je težek 1100g, leži pa prečno. Upam, da se bo v kratkem obrnil navzdol, da mi ne bo treba še zarad tega skrbet. Kile pa so + 11. Še kaj? Nasl. pregled v sredo, 7.1. JEEEEEEEJ NAJAAAA!! [/quote čestitke tud od mene!!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 15:48:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ciao pupe, ste se malčk razživele, jaz pa sem malo spala popoldan, je prav pasalo... imena imena imena dajte kake ideje proooosiiiiim pupa a je pasal spanec?? moj pa je šel na predavanje..sem sama.. bi mogla v trgovino pa mi tak ni. Nimam več mleka pa nič. Ma kira kaj viška da mi ga pošlje..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 16:01:34
|
|
|
|
NoBady
|
cita - iz Radeč (Pri Zidanem Mostu) ... grahec - js sm tut na zavodu, pa na socialni pa nimam pojma kuga pa kaj morm zrihtat... 12mam pregled in dobim papirje pol pa ne vem kam naj grem najprej pa kuga naj rihtam...se morm še mal pozanimat jasna85 - full lepga bušija maš že...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 16:02:25
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ciao pupe, ste se malčk razživele, jaz pa sem malo spala popoldan, je prav pasalo... imena imena imena dajte kake ideje proooosiiiiim pupa a je pasal spanec?? moj pa je šel na predavanje..sem sama.. bi mogla v trgovino pa mi tak ni. Nimam več mleka pa nič. Ma kira kaj viška da mi ga pošlje.. tasa pasal kot vedno bomo moral počas v trgovino, mi je zmanjkal jogurtov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 16:24:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Evo mene s pregleda. Nisem ostala v bolnici Grem v sredo po injekcijo. Vse je ok. Otroček je težek 1100g, leži pa prečno. Upam, da se bo v kratkem obrnil navzdol, da mi ne bo treba še zarad tega skrbet. Kile pa so + 11. Še kaj? Nasl. pregled v sredo, 7.1. jaaaa kako si kaj? Dobro, zdaj ko sem doma. Sam nimam toliko časa za čvek... Mogoče kasneje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 16:27:46
|
|
|
|
mihaela01
|
hej Jaz sem pa danes imela 1. dan MŠ...Je bilo kr zanimivo, ampak nič takšnega niso povedali, kar že prej ne bi vedela...Ampak je bilo luštno. Ime: Jaz ne bom skrivala...Midva sva se za najino punčko odločila, da bo Eva:), nama je to ime zelo všeč, ker je staro in lepo in še čez 100 let bo lepo...Jaz še edino nekaj razmišljam, da bi zraven še dodala ime Evita, tako, da bi bila naša pupa Eva-Evita...Kaj pa predlagate ve??? Danes so me klicali iz baby centra, da ni za dobavit barve vozička, ki sva ga izbrala...So se mi kr lasi pokonci postavili....Mah, bo že... Drugače pa sem čez vikend od kolegice dobila ogromno cunjic za bebico, tako, da mi je kar polepšala dan... Lepo bodite
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 16:28:55
|
|
|
|
mihaela01
|
Na CSD pa grem v sredo...Vam bom takrat povedala kaj mi bodo rekli glede teh papirov
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......