Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 4.1.2009 21:56:02
|
|
|
|
mama_milchy
|
Izjava mojga Žigca danes, ko sem rekla, da me že modrčki žulijo, ko so cice tako zrasle: žiga: mama, ti imaš dve joški, je res? jaz: ja, Žiga, zakaj to sprašuješ? žiga: ja, tako da bo eno joško papal dojenček in drugo bom papal jaz... jaz:Žiga ti si že velik fant in ne rabiš več joške za papat Žiga: ja rabim, da spijem dosti mlekca... jaz: pa kdo je tebi reku, da boš papal joške, ko bo dojenček papal? Žiga pa: tata je reku, da bom lahko papal in da bo za vse dovolj mleka pri mami.... domišljija pa taka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 4.1.2009 21:58:09
|
|
|
|
felix7
|
ta je pa dobra Zdaj je samo vprašanje, a ma bujno domišljijo, al ga res fotr uči take neumnosti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 4.1.2009 22:00:02
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 veliko vas ima težave z zgago, jaz k sreči ne. Kaj pa je Žigec zanimivega gledal na TVju? DVD Rori je dobil, te avtomobilčke risanko in je to gledal.... jaz sem imela težave z zgago že v prvi in so vse govorili, da rastejo laski; jaz itak da nisem verjela tem vražam, no na koncu je pa naš Žigec imel pravo čupico, ko se je rodil..... sedaj pa ne rečem nič....mogoče res od lask peče zgaga, morda od česa drugega, bomo vidli čez 2meseca; uuuu je bla velika slika.....
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 4.1.2009 22:03:16 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 4.1.2009 22:02:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ta je pa dobra Zdaj je samo vprašanje, a ma bujno domišljijo, al ga res fotr uči take neumnosti danes sva mu z možem razlagala, da kako je bil tudi on v trebuščku in pol ko je bil dovolj velik se je rodil in papal mleko pri meni in smo gledali slike v albumu in tako; malo ga pač moraš pripravit na vse skupaj; smo kosilali in je pol šel počivat pa zdaj proti večeru ustreli eno tako; malo domišljija, malo pa ga tudi tati kakšno neumnost nauči čisto tako po moško, kaj češ
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 4.1.2009 22:02:51
|
|
|
|
felix7
|
o kako lep dojenček je bil, mislim res čudovit. Nekateri sicer pravijo, da so vsi dojenčki lepi, ampak sorry, jaz se ne strinjam Žigec je bil pa pravi srček.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 4.1.2009 22:05:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz sem imela težave z zgago že v prvi in so vse govorili, da rastejo laski; jaz itak da nisem verjela tem vražam, no na koncu je pa naš Žigec imel pravo čupico, ko se je rodil..... sedaj pa ne rečem nič....mogoče res od lask peče zgaga, morda od česa drugega, bomo vidli čez 2meseca; torej bo naš plešast bom poročala, če to drži
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 4.1.2009 22:06:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o kako lep dojenček je bil, mislim res čudovit. Nekateri sicer pravijo, da so vsi dojenčki lepi, ampak sorry, jaz se ne strinjam Žigec je bil pa pravi srček. Hvala ;je pa res, da niso vsi lepi ampak mamam so njihovi otroci vedno najlepši; no, sej ne da bi komu reku, da ima grdega otroka ampak so nekateri tako zgubani pa čudne barve pa kaj jaz vem....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 4.1.2009 22:07:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz sem imela težave z zgago že v prvi in so vse govorili, da rastejo laski; jaz itak da nisem verjela tem vražam, no na koncu je pa naš Žigec imel pravo čupico, ko se je rodil..... sedaj pa ne rečem nič....mogoče res od lask peče zgaga, morda od česa drugega, bomo vidli čez 2meseca; torej bo naš plešast bom poročala, če to drži ni mus; kolegico je pekla zgaga zadnje 3mesece nosečnosti da je blo jooj, pa se je njen fantek rodil brez lask oziroma je imel dva navzkriž in smo se smejale, ker so tudi njej govorle, da bo imel full lask pa ni blo nič od tega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 4.1.2009 22:08:10
|
|
|
|
felix7
|
a si mela hiter porod? Najlepši so običajno tisti otroci, ki so rojeni s CR, ker se nič ne namatrajo s popadki.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 4.1.2009 22:08:50
|
|
|
|
mama_milchy
|
oooo, Lolita, te vidimo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 4.1.2009 22:12:26
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a si mela hiter porod? Najlepši so običajno tisti otroci, ki so rojeni s CR, ker se nič ne namatrajo s popadki. čez noč sem prišla noter, ker so bli popakdi kr močni pa so me dali na oddelek, ker sem bla 9dni čez rok, pol okoli 7-me so mi dali klistir in britje, do 8-me sem bla na wc-ju pol sem šla v porodno; sem pa bla odprta 2cm in niti voda mi ni odtekla, popadki pa taki da je še babica gledala; okoli 8:30 mi je odtekla voda oziroma je ona me odprla in ob 11-ih sem rodila; so rekli, da je šlo hitro glede na to da sem bila zaprta in niti voda ni odtekla; za drugega pravijo da gre hitreje; prvi porod so ocenli, da je trajal 4ure, drugi je menda za pol krajši; bomo vidli.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 4.1.2009 22:16:17
|
|
|
|
felix7
|
ja, mislim, da bi si vse želele rodit na brzino zdaj se pa jaz poslavljam, jutri je delovni dan. Lepo spite, predvsem pa spite celo noč.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 4.1.2009 22:18:45
|
|
|
|
mama_milchy
|
po moje tudi, ker komaj čakamo na te naše bebike pa bi rade da je porod čimkrajši, tudi jaz grem počasi v posteljo, še prej skočim pod tuš in pol spanje; lahko noč in se beremo jutri
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 7:54:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pozdravljene punce! Jaz sem spala tako tako...no, je bilo kar okej v primerjevi z ostalimi nočmi. Mali me je non stop brcal oz boksal..verjetno res z rokicama, ker je je bil nazadnje na pregledu dol obrnjen - pa me vedno nad sramno kostjo zbada in nikoli v rebra! Kaj ste že kaj hodile po CSD in urejele te papirje, predvsem tiste, ki morate s svojimi dragimi iti priznati očetovstvo? Nekaj me zanima..npr., če se oče odloči, da bo očetovski dopust koristil v strnjenem nizu-katerri datum se šteje kot prvi dan..ali PDP ali datum dejanskega poroda in se pač o tem dejstvu obvesti delodajalca? To mi ni najbolj jasno, ker se samo 1% otrok rodi točno na PDP! Kateri datum se torej napiše v vlogo? In v tem primeru mu pripada 15 dni..ali se v te dni štejejo tudi sobote, nedelje in prazniki....saj je razlika, če ga želi koristiti po dnevih in mu takrat propada le 11 dni!? Prosim za razlago, ker meni ni većč nič jasno! In drugače? Jaz sem še danes doma, jutri pa že grem v službo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 8:57:32
|
|
|
|
janaja
|
Zdravo punce... no čeprav malo pozno ampak še vseeno iz srca Naj bo to najlepše leto z obilo sonca in zdravim novorojenčkovim smehom prevzeto. [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://i225.photobucket.com/albums/dd145/tempest-azure/Happy-New-Year.jpg&imgrefurl=http://www.myspace.com/ericshawnauthor&usg=__AoX2n4KEx52_X1hBuhoSxnN_GOs=&h=631&w=648&sz=91&hl=sl&start=6&tbnid=lnBj80JpdUnDoM:&tbnh=133&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dhappy%2Bnew%2Byear%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link]
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 9:58:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla babike! evo mene ste me kaj pogrešale? nisem bila čisto nič pridna med prazniki in se nisem nič oglašala. sem pa bila cel čas doma. samo je bil moj tudi doma, pol pa so bile druge obveznosti na sporedu želim vam doooooooosti ZDRAVJA, SREČE in LJUBEZNI v letu 2009 predvsem pa VEEEEELIIIIIKOOOOOO VESELJA Z MALO ŠTRUČKO!!!!! zdaj vas ne grem za nazaj brat, mogoče enkrat drugič.
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 10:01:31
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Jaz pa sem spala za en drek.Najprej sem skušala zaspat okol 10ih, ni šlo sem prižgala tv, potem mi je oke končen začel skupi vlečt okol pol enih, pa ugasnem tv, poskusim se mantram 1 uro, pa spet nič, no spet prižgem tv, bedim in končno nekaj čez 2 zaspim.Se zbudim ob 6ih, pa spet problem nazaj zaspat, ko mi končno rata spim do 9ih. Katastrofa, zdej me pa hoče glava bolet. Drugače pa sem našla MŠ v Žalcu, pa jih bom poklicala, če bi slučajno se lahko jim z mojim pridružila na predavanju o negi, upam da mi rata, če ne bom pa sama morala svvojega podučit. Žigec je pa res lušten fant
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 10:01:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj ste že kaj hodile po CSD in urejele te papirje, predvsem tiste, ki morate s svojimi dragimi iti priznati očetovstvo? Nekaj me zanima..npr., če se oče odloči, da bo očetovski dopust koristil v strnjenem nizu-katerri datum se šteje kot prvi dan..ali PDP ali datum dejanskega poroda in se pač o tem dejstvu obvesti delodajalca? To mi ni najbolj jasno, ker se samo 1% otrok rodi točno na PDP! Kateri datum se torej napiše v vlogo? In v tem primeru mu pripada 15 dni..ali se v te dni štejejo tudi sobote, nedelje in prazniki....saj je razlika, če ga želi koristiti po dnevih in mu takrat propada le 11 dni!? Prosim za razlago, ker meni ni većč nič jasno! In drugače? Jaz sem še danes doma, jutri pa že grem v službo! jaz še nisem nič hodila urejat. imam drugi teden pregled pri G in mislim, da mi bo takrat dal potrdilo o PDP pa bom takrat šla v akcijo. tako da glede teh datumov nimam pojma mislim pa da se v onih 15 dni štejejo tudi vikendi - 15 dni je, če jih porabiš skupaj; 11 dni pa če ne v strnjenem kosu. samo mislim da bi moralo v končni fazi priti enako število dni ven in mi ni ravno najbolj jasna zadeva vseskupaj...
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 10:15:03
|
|
|
|
sončko
|
ojla, marčevke! pri ginekologu sem že dobila papirje za na csd! pa me zanima, katere obrazce moram tja nesti? kaj si naj sprntam? kaj pa moram nesti v službo? kaj od teh dveh papirjev od ginekologa, ali kaj? sem prvič noseča, in kar rahlo zmedena zaradi tega! proooosimmm poooomoooooč! samo še dva meseca...... kako je šlo hitro! pa komaj sem delala test!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 10:28:47
|
|
|
|
Pupa7
|
Dobro jutro pupe, kje pa so vsi rogljički pa kavice mi smo spet spali bolj slabo, ampak sm se počasi že navadla, da ni več lepo prespanih noči... mamaM res lušno dete, ni kaj sončko, jaz ti tu ne znam pomagat, poglej na seznam marčevk, spodaj je navedenih kup obrazcev (z linki seveda) in spletnih strani, tako da kako stran nazaj skoči pogledat... upam, da bomo zdaj ko je praznikov konec spet bolj pridne s pisanjem in čvekanjem
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 10:30:14
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jjasna, kdaj greš v MŠ??? ti odgovarjam 4 dni kasneje, ma nima veze na MŠ grem v sredo... sm klicala danes tja in so rekli, da je v sredo ob 8:00 prvo predavanje (pol pa še v petek)... greš tudi ti?!?!! dej noooooo Aja, žigec je bil pa res srček po porodu... in je imel več las kot js pri treh letih IZVIRNO SPOROČILO: felix7 enkrat sem mu rekla, naj gre v trgovino po mehko solato. Domov je prinesel endivjo in ko ga vprašam, a mehke pa niso imeli, mi reče: "sej sem jo potipal, pa se mi je zdela mehka" hahahaha... kako sm se pa tle narežala ej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 10:41:35
|
|
|
|
Pupa7
|
kaj je zdaj to pupe, tok vas je gor pa nobena nič ne napiše alo, alo na raport
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 10:47:36
|
|
|
|
sončko
|
ooo, hvala jasna85!! si bom kar doma naprintala, pa tja nesla, enkrat ta teden, bom to uredila, verjetno! pa tisto očetovstvo morva še zrihtat! pupa vem, da so pri seznamu tisti linki, sam jst sem od vsega tega čisto zgubljena, ko je tok enih stvari! verjetno ni treba vsega tega tja nest! ja, jasna85, tudi mene je vsak teden bolj groza! vsak teden smo bližje pdp-ju! ufff! ja, bomo mogle! notr ne bo noben ostal! haha! saj fulllll komaj čakam dojenčka, ampak poroda me je pa strah! na začetku se sploh zavedala nisem, eh, bom že rodila, bla bla, zdaj me pa že kar malo stiska! ufff, še 60 dni!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 10:49:13
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj je zdaj to pupe, tok vas je gor pa nobena nič ne napiše alo, alo na raport A js sm NOBENA?!?! dobro, dobro
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......