|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
4.1.2009 21:56:02   
mama_milchy
Izjava mojga Žigca danes, ko sem rekla, da me že modrčki žulijo, ko so cice tako zrasle:

žiga: mama, ti imaš dve joški, je res?
jaz: ja, Žiga, zakaj to sprašuješ?
žiga: ja, tako da bo eno joško papal dojenček in drugo bom papal jaz...
jaz:Žiga ti si že velik fant in ne rabiš več joške za papat
Žiga: ja rabim, da spijem dosti mlekca...
jaz: pa kdo je tebi reku, da boš papal joške, ko bo dojenček papal?
Žiga pa: tata je reku, da bom lahko papal in da bo za vse dovolj mleka pri mami....

user posted image user posted image user posted image

domišljija pa taka

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
4.1.2009 21:58:09   
felix7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj je samo vprašanje, a ma bujno domišljijo, al ga res fotr uči take neumnosti user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 3527
4.1.2009 22:00:02   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

veliko vas ima težave z zgago, jaz k sreči ne. Kaj pa je Žigec zanimivega gledal na TVju?

DVD Rori je dobil, te avtomobilčke risanko in je to gledal....
jaz sem imela težave z zgago že v prvi user posted image  in so vse govorili, da user posted image  rastejo laski; jaz itak da nisem verjela tem vražam, no na koncu je pa naš Žigec imel pravo čupico, ko se je rodil..... sedaj pa ne rečem nič....mogoče res od lask peče zgaga, morda od česa drugega, bomo vidli čez 2meseca;
user posted image

uuuu je bla velika slika.....

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 4.1.2009 22:03:16 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
4.1.2009 22:02:34   
mama_milchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj je samo vprašanje, a ma bujno domišljijo, al ga res fotr uči take neumnosti user posted image user posted image user posted image

danes sva mu z možem razlagala, da kako je bil tudi on v trebuščku in pol ko je bil dovolj velik se je rodil in papal mleko pri meni in smo gledali slike v albumu in tako; malo ga pač moraš pripravit na vse skupaj; smo kosilali in je pol šel počivat pa zdaj proti večeru ustreli eno tako; malo domišljija, malo pa ga tudi tati kakšno neumnost nauči user posted image user posted image user posted image  čisto tako po moško, kaj češ

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
4.1.2009 22:02:51   
felix7
o kako lep dojenček je bil, mislim res čudovit. Nekateri sicer pravijo, da so vsi dojenčki lepi, ampak sorry, jaz se ne strinjam user posted image  Žigec je bil pa pravi srček.

Neposredna povezava do sporočila: 3530
4.1.2009 22:05:44   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

jaz sem imela težave z zgago že v prvi user posted image  in so vse govorili, da user posted image  rastejo laski; jaz itak da nisem verjela tem vražam, no na koncu je pa naš Žigec imel pravo čupico, ko se je rodil..... sedaj pa ne rečem nič....mogoče res od lask peče zgaga, morda od česa drugega, bomo vidli čez 2meseca; 

torej bo naš plešast user posted image  bom poročala, če to drži

Neposredna povezava do sporočila: 3531
4.1.2009 22:06:10   
mama_milchy

o kako lep dojenček je bil, mislim res čudovit. Nekateri sicer pravijo, da so vsi dojenčki lepi, ampak sorry, jaz se ne strinjam user posted image  Žigec je bil pa pravi srček.

Hvala user posted image  ;je pa res, da niso vsi lepi ampak mamam so njihovi otroci vedno najlepši; no, sej ne da bi komu reku, da ima grdega otroka ampak so nekateri tako zgubani pa čudne barve pa kaj jaz vem....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
4.1.2009 22:07:53   
mama_milchy

torej bo naš plešast user posted image  bom poročala, če to drži

ni mus; kolegico je pekla zgaga zadnje 3mesece nosečnosti da je blo jooj, pa se je njen fantek rodil brez lask oziroma je imel dva navzkriž in smo se smejale, ker so tudi njej govorle, da bo imel full lask pa ni blo nič od tega user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
4.1.2009 22:08:10   
felix7
a si mela hiter porod? Najlepši so običajno tisti otroci, ki so rojeni s CR, ker se nič ne namatrajo s popadki.

Neposredna povezava do sporočila: 3534
4.1.2009 22:08:50   
mama_milchy
oooo, Lolita, te vidimo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3535
4.1.2009 22:12:26   
mama_milchy

a si mela hiter porod? Najlepši so običajno tisti otroci, ki so rojeni s CR, ker se nič ne namatrajo s popadki.

čez noč sem prišla noter, ker so bli popakdi kr močni pa so me dali na oddelek, ker sem bla 9dni čez rok, pol okoli 7-me so mi dali klistir in britje, do 8-me sem bla na wc-ju pol sem šla v porodno; sem pa bla odprta 2cm in niti voda mi ni odtekla, popadki pa taki da je še babica gledala; okoli 8:30 mi je odtekla voda oziroma je ona me odprla in ob 11-ih sem rodila; so rekli, da je šlo hitro glede na to da sem bila zaprta in niti voda ni odtekla; za drugega pravijo da gre hitreje; prvi porod so ocenli, da je trajal 4ure, drugi je menda za pol krajši;  bomo vidli.....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
4.1.2009 22:16:17   
felix7
ja, mislim, da bi si vse želele rodit na brzino user posted image

zdaj se pa jaz poslavljam, jutri je delovni dan. Lepo spite, predvsem pa spite celo noč. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3537
4.1.2009 22:18:45   
mama_milchy
po moje tudi, ker komaj čakamo na te naše bebike pa bi rade da je porod čimkrajši,

tudi jaz grem počasi v posteljo, še prej skočim pod tuš in pol spanje;

lahko noč in se beremo jutri

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
5.1.2009 7:54:08   
KOKICA32
Pozdravljene punce!

Jaz sem spala tako tako...no, je bilo kar okej v primerjevi z ostalimi nočmi. user posted image Mali user posted image me je non stop brcal oz boksal..verjetno res z rokicama, ker je je bil nazadnje na pregledu dol obrnjen - pa me vedno nad sramno kostjo zbada in nikoli v rebra!

Kaj ste že kaj hodile po CSD in urejele te papirje, predvsem tiste, ki morate s svojimi dragimi iti priznati očetovstvo? user posted image Nekaj me zanima..npr., če se oče odloči, da bo očetovski dopust koristil v strnjenem nizu-katerri datum se šteje kot prvi dan..ali PDP ali datum dejanskega poroda in se pač o tem dejstvu obvesti delodajalca? To mi ni najbolj jasno, ker se samo 1% otrok rodi točno na PDP! user posted image Kateri datum  se torej napiše v vlogo? In v tem primeru mu pripada 15 dni..ali se v te dni štejejo tudi sobote, nedelje in prazniki....saj je razlika, če ga želi koristiti po dnevih in mu takrat propada le 11 dni!? Prosim za razlago, ker meni ni većč nič jasno!

In drugače? Jaz sem še danes doma, jutri pa že grem v službo!

Neposredna povezava do sporočila: 3539
5.1.2009 8:57:32   
janaja
Zdravo punce...

no čeprav malo pozno ampak še vseeno iz srca

Naj bo to najlepše leto z obilo sonca in zdravim novorojenčkovim smehom prevzeto.

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://i225.photobucket.com/albums/dd145/tempest-azure/Happy-New-Year.jpg&imgrefurl=http://www.myspace.com/ericshawnauthor&usg=__AoX2n4KEx52_X1hBuhoSxnN_GOs=&h=631&w=648&sz=91&hl=sl&start=6&tbnid=lnBj80JpdUnDoM:&tbnh=133&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dhappy%2Bnew%2Byear%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link]

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
5.1.2009 9:58:21   
MalaČebelica
ojla babike!

evo mene user posted image ste me kaj pogrešale? nisem bila čisto nič pridna med prazniki in se nisem nič oglašala. sem pa bila cel čas doma. samo je bil moj user posted image tudi doma, pol pa so bile druge obveznosti na sporedu user posted image

želim vam doooooooosti ZDRAVJA, SREČE in LJUBEZNI v letu 2009 predvsem pa VEEEEELIIIIIKOOOOOO VESELJA Z MALO ŠTRUČKO!!!!!

zdaj vas ne grem za nazaj brat, mogoče enkrat drugič.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
5.1.2009 10:01:31   
Lolita23
Živjo!!!

Jaz pa sem spala za en drek.Najprej sem skušala zaspat okol 10ih, ni šlo sem prižgala tv, potem mi je oke končen začel skupi vlečt okol pol enih, pa ugasnem tv, poskusim se mantram 1 uro, pa spet nič, no spet prižgem tv, bedim in končno nekaj čez 2 zaspim.Se zbudim ob 6ih, pa spet problem nazaj zaspat, ko mi končno rata spim do 9ih.user posted image Katastrofa, zdej me pa hoče glava bolet.user posted image

Drugače pa sem našla MŠ v Žalcu, pa jih bom poklicala, če bi slučajno se lahko jim z mojim pridružila na predavanju o negi, upam da mi rata, če ne bom pa sama morala svvojega podučit.user posted image user posted image

Žigec je pa res lušten fantuser posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
5.1.2009 10:01:48   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kaj ste že kaj hodile po CSD in urejele te papirje, predvsem tiste, ki morate s svojimi dragimi iti priznati očetovstvo? user posted image Nekaj me zanima..npr., če se oče odloči, da bo očetovski dopust koristil v strnjenem nizu-katerri datum se šteje kot prvi dan..ali PDP ali datum dejanskega poroda in se pač o tem dejstvu obvesti delodajalca? To mi ni najbolj jasno, ker se samo 1% otrok rodi točno na PDP! user posted image Kateri datum  se torej napiše v vlogo? In v tem primeru mu pripada 15 dni..ali se v te dni štejejo tudi sobote, nedelje in prazniki....saj je razlika, če ga želi koristiti po dnevih in mu takrat propada le 11 dni!? Prosim za razlago, ker meni ni većč nič jasno!

In drugače? Jaz sem še danes doma, jutri pa že grem v službo!

jaz še nisem nič hodila urejat. imam drugi teden pregled pri G in mislim, da mi bo takrat dal potrdilo o PDP pa bom takrat šla v akcijo.

tako da glede teh datumov nimam pojma user posted image

mislim pa da se v onih 15 dni štejejo tudi vikendi - 15 dni je, če jih porabiš skupaj; 11 dni pa če ne v strnjenem kosu. samo mislim da bi moralo v končni fazi priti enako število dni ven in mi ni ravno najbolj jasna zadeva vseskupaj...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
5.1.2009 10:15:03   
sončko
ojla, marčevke! user posted image

pri ginekologu sem že dobila papirje za na csd! pa me zanima, katere obrazce moram tja nesti? kaj si naj sprntam?

kaj pa moram nesti v službo? kaj od teh dveh papirjev od ginekologa, ali kaj?

sem prvič noseča, in kar rahlo zmedena zaradi tega! proooosimmm poooomoooooč! user posted image

samo še dva meseca...... kako je šlo hitro! pa komaj sem delala test! user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
5.1.2009 10:28:47   
Pupa7
Dobro jutro pupe,

kje pa so vsi rogljički pa kavice user posted image

mi smo spet spali bolj slabo, ampak sm se počasi že navadla, da ni več lepo prespanih noči...

mamaM res lušno dete, ni kaj user posted image

sončko, jaz ti tu ne znam pomagat, poglej na seznam marčevk, spodaj je navedenih kup obrazcev  (z linki seveda) in spletnih strani, tako da kako stran nazaj skoči pogledat...

upam, da bomo zdaj ko je praznikov konec spet bolj pridne s pisanjem in čvekanjem user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
5.1.2009 10:30:14   
jjasna85

jjasna, kdaj greš v MŠ???

ti odgovarjam 4 dni kasneje, ma nima vezeuser posted image  na MŠ grem v sredo... sm klicala danes tja in so rekli, da je v sredo ob 8:00 prvo predavanje (pol pa še v petek)...
greš tudi ti?!?!! dej noooooouser posted image  

Aja, žigec je bil pa res srček po porodu... in je imel več las kot js pri treh letih user posted image user posted image user posted image

enkrat sem mu rekla, naj gre v trgovino po mehko solato. Domov je prinesel endivjo in ko ga vprašam, a mehke pa niso imeli, mi reče: "sej sem jo potipal, pa se mi je zdela mehka" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahaha... kako sm se pa tle narežala ejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
5.1.2009 10:38:22   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: sončko

ojla, marčevke! user posted image

pri ginekologu sem že dobila papirje za na csd! pa me zanima, katere obrazce moram tja nesti? kaj si naj sprntam?

kaj pa moram nesti v službo? kaj od teh dveh papirjev od ginekologa, ali kaj?

sem prvič noseča, in kar rahlo zmedena zaradi tega! proooosimmm poooomoooooč! user posted image

samo še dva meseca...... kako je šlo hitro! pa komaj sem delala test! user posted image

Ja, res je šlo hitro... še dvakrat se bomo obrnle in bomo že mamice...
sej če po resnici povem, me je kar malo grozauser posted image  ma dobro... če so preživele vse, bom tudi js a... vsaj tako pravijouser posted image

drugače pa glede papirjev - meni so vse oni tam dali! če pa slučajno ne dobiš, ti dam tle linke:
http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/obr_otr_dod08.pdf

http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/obr_s1_1_mati_pravice_rojstvo_otroka08.pdf

http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/obr_s1_pril_potrdilo_zaposlitev08.pdf

To so papirji ZATE!
če pa rabiš še kaj za partnerja, pa si kar tu poglej:
http://www.mddsz.gov.si/si/obrazci/#c17011

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 5.1.2009 10:44:03 >

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
5.1.2009 10:41:35   
Pupa7
kaj je zdaj to pupe,

tok vas je gor pa nobena nič ne napiše  user posted image alo, alo na raport user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
5.1.2009 10:47:36   
sončko
ooo, hvala jasna85!! si bom kar doma naprintala, pa tja nesla, enkrat ta teden, bom to uredila, verjetno! pa tisto očetovstvo morva še zrihtat!

pupa vem, da so pri seznamu tisti linki, sam jst sem od vsega tega čisto zgubljena, ko je tok enih stvari! verjetno ni treba vsega tega tja nest! user posted image

ja, jasna85, tudi mene je vsak teden bolj groza! vsak teden smo bližje pdp-ju! ufff! ja, bomo mogle! notr ne bo noben ostal! haha! saj fulllll komaj čakam dojenčka, ampak poroda me je pa strah! na začetku se sploh zavedala nisem, eh, bom že rodila, bla bla, zdaj me pa že kar malo stiska! ufff, še 60 dni!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
5.1.2009 10:49:13   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

kaj je zdaj to pupe,

tok vas je gor pa nobena nič ne napiše  user posted image alo, alo na raport user posted image

A js sm NOBENA?!?!
dobro, dobro user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......