|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
5.1.2009 10:53:01   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

kaj je zdaj to pupe,

tok vas je gor pa nobena nič ne napiše  user posted image alo, alo na raport user posted image

A js sm NOBENA?!?!
dobro, dobro user posted image

sm vedla da me boš nalajala, sm mogla provocirat, da si še kej napisala user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
5.1.2009 10:55:04   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: sončko

ooo, hvala jasna85!! si bom kar doma naprintala, pa tja nesla, enkrat ta teden, bom to uredila, verjetno! pa tisto očetovstvo morva še zrihtat!

ja, jasna85, tudi mene je vsak teden bolj groza! vsak teden smo bližje pdp-ju! ufff! ja, bomo mogle! notr ne bo noben ostal! haha! saj fulllll komaj čakam dojenčka, ampak poroda me je pa strah! na začetku se sploh zavedala nisem, eh, bom že rodila, bla bla, zdaj me pa že kar malo stiska! ufff, še 60 dni!

Js sm tudi hotla zrihtat potrditev očetovstva, pa so rekli, da še ne morejo, ker je kao prezgodaj- so nam dali datum (11.2.) in rekli naj pridemo takrat...

dej ne mi niti govorit... lih včeraj mi je teta prinesla knjigo ''izziv poroda'', kjer je v bisvtu vse tako fajn napisano- ženska prow opisuje kako je zares blo- prow kako se je počutla, kako so se obnašali z njo in se res boljše počutiš ko bereš tisto... ker v filmih zgleda pač, da malo pokričiš in je zunaj... v resnici je vse drugačeuser posted image

Drugače se mi pa itak zdi kot da se to sploh ne dogaja...
mislim... na trenutke se mi zdi kot da sem v transu in da sploh ne ''živim''... boooo... kdo bi me razumu... mislim, da tej hormoni delajo svoje...

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
5.1.2009 10:56:53   
jjasna85

kaj je zdaj to pupe,

tok vas je gor pa nobena nič ne napiše  user posted image alo, alo na raport user posted image

A js sm NOBENA?!?!

sm vedla da me boš nalajala, sm mogla provocirat, da si še kej napisala user posted image user posted image user posted image

Ma prow nimaš kaj delat ti a??? user posted image

Kako je pa kaj z imeni pupce? imate vse že zbrana imena al čakate na zadnje dneve?
No, PUPA... kar povejuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
5.1.2009 10:56:59   
Pupa7
madonca, naša Tasa pa ne pride do računalnika, ja a ni njen že v službi user posted image Taaaaaaaaasaaaaaaaaaaaa kjeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
5.1.2009 10:58:19   
mama_milchy
Jutro,

kaj zajtrka še niste pripravile user posted image  evo na hitro ga vam jaz;

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

jjasna, kdaj greš v MŠ???

ti odgovarjam 4 dni kasneje, ma nima vezeuser posted image  na MŠ grem v sredo... sm klicala danes tja in so rekli, da je v sredo ob 8:00 prvo predavanje (pol pa še v petek)...
greš tudi ti?!?!! dej noooooouser posted image  

Aja, žigec je bil pa res srček po porodu... in je imel več las kot js pri treh letih user posted image user posted image user posted image

jjasna; jaz sem prej klicala ma so imeli skozi zaseden telefon, klepetulje user posted image ; ja, grem v sredo; študiram kam bom parkirala avto, ker bom prišla skoraj da zadnjo minuto; moram še Žigo prej v vrtec peljat; ti pošljem ZS

spanje to noč: kot bi ble z Lolito skupaj; jaz sem se skozi premetavala; pa pred TV pa ni nič pomagalo pa pred računalnik pa nič od spanja; čez noč so me ušesa tako bolela da bi si jih kr stran spulila, pa nos sem imela čisto zamašen pa niti obrisat si ga nisem mogla od tega herpesa, pa zeblo me je; zaspala sem okoli 5-te, čez dobro urco pa pride moj iz nočne in itak da sem se zbudila, no pol sem potegnila do 8:30, mogoče bi še ampak je Žigec ustal;

Pupa, kdaj bo vedeli DA dan?

Sončko, ti pojdi kr na CSD in ti dajo tam vse papirje, ti pomagajo izpolnit in ti označijo kaj moraš potrdit pri delodajalcu in kaj partner; no vsaj pri nas rade pomagajo

Jaz imam ju3 G in mi bo dal tisto potrdilo o PDP in grem v sredo na CSD uredit te papirje.....

Kaj počnete lepega? Vreme? Kosilo?

Jz brskam po netu, pa mal TV gledam; vreme zdaj se je pokazal user posted image  ampak še vedno je pod nulo, brrrr; kosilo bo kr bolognese in testenine pa najbrž juhica

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
5.1.2009 10:59:44   
Pupa7

kaj je zdaj to pupe,

A js sm NOBENA?!?!

Kako je pa kaj z imeni pupce? imate vse že zbrana imena al čakate na zadnje dneve?

user posted image user posted image prow ne user posted image user posted image moj je spet v službi, pol veš kak zgleda zadeva hahahahah user posted image user posted image user posted image

imena pri nas so težke borbe! Moj hoče dolgo ime pa priimek ma že 12 črk user posted image pa po možnosti bi on mel kr 2 .... kr neki razni Georgi in tako mu hodi po glavi.. sej nevem kaj bom izvedli user posted image user posted image user posted image

pa ti JASNA ..   kar povej ... user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
5.1.2009 11:02:10   
Pupa7
MamaM veliki DA dan bo šele februarja.. user posted image sm čist jezna ker se tok vleče ta trapasta birokracija... 

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
5.1.2009 11:05:39   
mama_milchy

MamaM veliki DA dan bo šele februarja.. user posted image sm čist jezna ker se tok vleče ta trapasta birokracija... 

jaz sem tudi februarja rekla DA ampak pred 4leti in sem bla user posted image  v 6.mesecu user posted image

imena: mi imamo že zbrana; smo imeli pomagača pri imenih in mislim, da bodo tudi tako ostala; so pa nam včeš kratka imena 4-5 črk in nič dlje, ker ima že priimek 9črk

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
5.1.2009 11:05:56   
jjasna85

kaj je zdaj to pupe,

A js sm NOBENA?!?!

user posted image user posted image prow ne user posted image user posted image moj je spet v službi, pol veš kak zgleda zadeva hahahahah user posted image user posted image user posted image

imena pri nas so težke borbe! Moj hoče dolgo ime pa priimek ma že 12 črk user posted image pa po možnosti bi on mel kr 2 .... kr neki razni Georgi in tako mu hodi po glavi.. sej nevem kaj bom izvedli user posted image user posted image user posted image

pa ti JASNA ..   kar povej ... user posted image

Pupa takole je : user posted image user posted image user posted image
midva ga mava zbranega že približno kakšen mesec alpa celo več...
ga je moj zbral, js sm bla pa še kar v fazi odločanja... pol pa je bil en dan, ko sem kar avtomatično pobožala trebuh in rekla: ''kaj je XXXX? kaj tako brcaš?''... tako, da takrat sm vedla da je to to user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
5.1.2009 11:07:48   
jjasna85

A pol še kar nisi poročena?? boga... user posted image
a obleko si uspela nabavit pol al ni blo nič?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
5.1.2009 11:10:53   
jjasna85
Hehe... ste vidle to??

http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

meni je prav povedalouser posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
5.1.2009 11:12:41   
Pupa7

ne nisem še poročena in draga ko bom, se bom tukaj tako DRLAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image da boste vse vedle user posted image user posted image user posted image

obleka, ah, kje pa ene črne lepe hlače pa tuniko bom kupla bo tko vse bolj na malo.. kar mi je tud všeč user posted image

ime, daj zaupaj na ZS user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
5.1.2009 11:14:45   
mama_milchy

Hehe... ste vidle to??

http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

meni je prav povedalouser posted image user posted image

meni je za Žigca napovedalo da bo user posted image , očitno mu je potem nekaj zraslo med nogicami user posted image user posted image user posted image ; zdaj pa je še user posted image

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 5.1.2009 11:17:56 >

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
5.1.2009 11:32:58   
jjasna85

ne nisem še poročena in draga ko bom, se bom tukaj tako DRLAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image da boste vse vedle user posted image user posted image user posted image

obleka, ah, kje pa ene črne lepe hlače pa tuniko bom kupla bo tko vse bolj na malo.. kar mi je tud všeč user posted image

Kaj mi daš??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
5.1.2009 11:40:25   
dana
Dober dan!

No pa smo spet v službici. Kako je blo težko vstat danes po krajšem dopustuuser posted image  Upam, da še zdržim teh 12 delovnih dni.

Kolikor sem brala, ste ene že pridne in že lepo perete in pripravljate oblačila za naše malčke. Jaz bom to delala ko bom na dopustu. Upam, da me toliko ne bo prehitelo (če me bo ??).

O imenih se pogovarjava, nisva pa še čist odločena. Se bova spet v porodni odločala, ko bo otrok že rojenuser posted image  tako kot je bilo v prvo.

Glede MŠ pa sploh ne vem ali naj hodim ali ne. Tiste ki ste v drugo noseče - a boste hodile??

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
5.1.2009 11:42:36   
MalaČebelica
ime - midva še nimava čisto fiksno... se pa izbor vedno bolj oža. tak da po moje bo user posted image in ne bo treba napisat XXX zraven priimka user posted image user posted image user posted image

hjoj ta papirologija na CSD. me je vedno bolj strah, bolj kot se približujemo datumu.... bljak user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
5.1.2009 12:01:33   
Pupa7

eno mozartkuglo user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
5.1.2009 12:30:58   
Lolita23
mama milchy skoraj res kot da bi ble skupiuser posted image user posted image user posted image

imena no midva to imava fiksno, če pa ni punčka bo pa Žigec, meni je to ime ful všečuser posted image user posted image user posted image

csd jaz grem tudi jutri, pred MŠ, se o vdem pozanimat, pa tudi o očetosvtvu

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
5.1.2009 12:37:57   
novo
no, se vam javim še malo js.
Od zdaj naprej se vam bom bolj oglašala, ker sem se odločila, da se ne grem več. Do nadaljnega sm na bolniški. Imam močna vnetja in trebuh mi močno otrdeva, pregled imam naslednjo sredo, tak da vidim kako in kaj naprej.
Kje ste zdaj vse? Js bi mal čvekala. Šala!

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
5.1.2009 12:40:36   
jjasna85

Brez poljubčkov ne velja ničuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
5.1.2009 12:51:23   
Pupa7

Brez poljubčkov ne velja ničuser posted image

temu se reče že izsiljevanje user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
5.1.2009 13:11:42   
SRCCEK
user posted image

Pozdravljene

V NOVEM LETU VAM ŽELIM PREDVSEM ZDRAVJA, MEDSEBOJNEGA RAZUMEVANJA, LJUBEČE MOŠKE, ČIMVEČ CRKLANJA Z VAŠIMI MALČKI TER SEVEDA ČIMLAŽJI POROD!!!

Vidim, da ste zelo pridne, ste napisale še pa još med prazniki.....pa ne bom šla za nazaj brat.

Jaz nimam še namena prat cunjc.....najprej mormo nabavit eno omaro ali nekej podobnega, da bomo meli cunjce not za user posted image , šele potem se bom spravila v pranje.......sam, če bom prala brez mehčalca, bodo bl robate cunje a ne. Sej se več ne spomnim kako je bilo prvičuser posted image

Zdaj sm bla cele praznike doma in sem se scrklala, sem spala vsak dan do 8:30 (tud mali je spal tako dolgo začuda), zdej sm pa spet v službi totalno zmučena in zaspana.

Jaz nimam namena hodit v MŠ, sm prvič hodila in sprobala sem že to, tako da ne mislim hodit, se bom ta čas raj našemu malčku posvečala, bo bolš.

Pregled imam v četrtek 8.1.....trebuh mam fuuul velik-me vsi sprašujejo, če sm zihr, če bo samo eden user posted image  user posted image . Moram G vprašat, če je zihr, da bo samo eden!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  A ima še katera velik trebuh?? Jaz imam večjega, kot pa sm ga imela v 1 user posted image

To je to za danes, ko bom našla čas, vam še kej napišem.

čau

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
5.1.2009 13:19:37   
tasa_m

madonca, naša Tasa pa ne pride do računalnika, ja a ni njen že v službi user posted image Taaaaaaaaasaaaaaaaaaaaa kjeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

pupa moja kak te mam rada..user posted image me pogrešaš.

Moj še ni v službi..do 18 je doma..

nama je ekran crknil in sem bla brez računalnika. Zdaj pa imama nekega iz prazgodovine,dokler tistega ne popraviva..user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
5.1.2009 13:28:31   
NoBady
čao babeuser posted image
joj ma sm se najprej spravla brat za nazaj in ker sm ostala mnde nekje na 136 strani, sem obupala, nisem mogla vse prebrat, tko da nč ne vem zaka se gre...

me ni blo kr sm mal zbolela, sm 2dni skos ležala, zdej je mal bolš...

cita - js hodm pa v laško k G. in bom tut v MŠ šla v laško, ker mi je bližje kot v CE...

joj komi čakam, še en tedn mam do pregleda, da vidim mojga malega kako kaj zgleda v bušiju... brca pa zelooooo veliiik.

naj povem da zdele že dva dni ne spim ponoč, ker me tk zgaga peče, niti podnev ni nič bolš...zeloooo hudo...

aja, ker imamo sobo kjer sem imela računalnik v prenovi, se bom oglašala bol poredko... (kadar bom na obisku pri sosedi- tko k zdele)user posted image

pridne bodite...čao papa

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
5.1.2009 13:29:42   
novo
Tud js nimam še opranil cunj. Nekaj sm jih dobila, nekaj še morm nabavit, a ne bom kaj preveč vnaprej kupovala. Mislim, da zdaj ko bom doma,bom imela občutek, da zdaj pa gre že zares. Danes gre moj po previjalno, koooomaj čakam!user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......