felix7
|
ojla, punce moje, sem bila spet pridna in sem bila za pol urce na sprehodu. Na sončku je sicer super, ampak v gozdu, ko je pa senca, pa po licih fino mraz čutiš. Sicer se res oblečem kot medved, še smučarske hlače dam gor, da me ja ne zebe, pa gre. Pupa, flaško sem dobila eno malo Aventovo pa še tri Chiccotove sem kupila (v Müllerju so imeli neko akcijo - v torbi si dobil flaške, dude in še ene par zadev). Pojma nimam, kakšne sploh rabim oziroma, kako zbirčnega otroka bomo imeli MamaM, vidim, da imaš novo slikico Luštno. Selitve ti pa nič ne privoščim, je kar ogromno dela s tem. Mehčalca zdaj tudi jaz ne dajem k cunjicam, mi je bilo rečeno, da ne smem, pa sploh ne vem zakaj predvidevam, da zaradi alergij. Ravno zdajle perem en stroj perila (že drugič), ker so bile cunjice dolgo v škatlah in so se navzele enega zoprnega vonja. Likam jih pa ne - jih dam v sušilca in ko je suho, jih takoj zložim, pa je. spps, spet boš imela delo, vidim, da Sahary ni več v seznamu, jo bo treba ponovno dodat. Lolita, če ti bo preveč dolgčas, veš, kje nas najdeš Sahary, lepo, da si se spet oglasila. Da bi pa pust premaknili na četrtek, to pa ni mogoče Ipyka, zakaj bi bilo pa kaj narobe s +9 kg? A se ti zdi, da smo druge kaj na boljšem? Če še nismo tam, bomo pa kmalu trinity, skoraj 100% sem, da se bo tvoj kasneje omehčal, ko bo otročiček na svetu. Zato najbolje, da se nehata prepirati o tem, ker je brez veze. Jaz sem tudi včasih hotela svojemu nekaj vbiti v glavo, sitnarila in mu dopovedovala svoj prav, pa ni nič zaleglo. Čez čas je pa sam prišel do istih spoznanj brez mojega posredovanja Pusti času čas. Evo, sem vse prekomentirala Imam čas, ker je šel moj s sosedi teči na smučeh. Zdaj pa še ve kaj povejte