|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
4.1.2009 10:43:30   
sahary
pozdrav še od mene v novem letu!

Vsem vam želim predvsem zdravja, mislim da se vse ostalo nekako da, če je le zdravje, vaše in vaših bodočih sončkov!

Saj sem vas še kar brala ampak me je minilo ko je blo vsake 2 uri kr ene par novih strani pa se mi ni dalo sledit.... Zdaj pa zgleda da so vas vaši  bušiji malo umirili?
No jaz...sem v redu. Mam polnih 11kg več kar je veliko in vidim da kr vodim tule, pregled mam 9.1. in sicer mi bojo merli maternični vrat, tega pri ostalih nosečnostih niso počeli (?). Sem vesela da je konec praznikov,malo mam že obiskov vrh glave pa tud otroci že komaj čakajo da grejo od doma, v vrtec, šolo (pa jaz se tud veselim hehe)
jutri se začnejo razprodaje in imam namen malo pokukat da nakupim kar mi še manjka, tam do št 74 bom nakupila da ne rabim kr drug mesec it v trgovino
aja namreč nimam nič, niti zoknčkov sem od prvih treh vse oddala, namenoma, še voziček in lupinico, od oblačilc je blo že itak že vse tako preprano da joj...pa seveda sem upala da bom lahko kupovala v drugi barvi kot sem jo imela že 3x
k pranju se imam namen spravit konec meseca, tam v začetku februarja pa mislim pripravit še torbo zase in lupinico s stvarmi za odhod domov, ... nikoli ne veš

me pa matra zgaga ..za pop... kak dan je bolje ampak ravno na silvestrovo je blo obupno, sem milslila da bom očasi začela bruhat ogenj, mislim da se  mi je tista zaklopka v požiralniku čisto polenila in vso kislino spušča...pa mi je zdravnica rekla da rupuruta naj raje ne jem? Čeprav piše da je tudi za nosečnice? ne vem no,jaz nisem upala raskirat, mi pa pomaga kakega pol kozarca mrzlega mleka, res pomaga sam kaj ko ne za dolgo

kolk so vaši malčki težki, a so vam kaj rekli na pregledu?
ja jaz komaj čakam da mine januar, pol bo kmal konc se mi zdi

aja še neki ... sej ne vem če je res ampak baje da je pust letos na 5.2. ampak to pride na četrtek...a je to možno? pust je bil ja vedno na torek?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
4.1.2009 10:54:57   
Lolita23
Živjo!!!!!

Hormoni minil, hvalabogu da imam potrpežljivega moškega, ki me dobro obrača.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sva midva tudi poležala, zdaj pa se on pakira, jaz pa dolgčas pasem.Priznam, da razen njegove družine nobenega tu ne poznam in mi bo kar dolgčas.user posted image Pa bo že.

Danes spet tašča kuha, tak da sem vsaj to fraj.

Nič se še kaj javim!!!

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
4.1.2009 11:17:51   
Lolita23
Aja ko perete za user posted image stvari, jih normalno kuhate, le brez praška ali kako drugače????

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
4.1.2009 11:36:01   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Aja ko perete za user posted image stvari, jih normalno kuhate, le brez praška ali kako drugače????

jaz sem kupila prašek za otroška oblačilca, ki je antialergen, mehčalca tako ne smeš uporabljat, lahko pa dodaš še tekočino za sterilizacijo (vse to dobiš v Müllerju)... potem pa lepo zlikaš in voila to je to user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
4.1.2009 12:19:51   
buksi
POzdravček v lepo sončno in mrzlo jutro. Pri nas je -15 blo zjutraj!!!!!!!!!!!!!! Tak da moj se avta nemore vzgati.

Trinity- jaz tud delam v šolstvu in nisem za stalno zaoslena. Ampak rajši sem do konca na porodniški in pol doma z otrokom. Kariera mi pa ravno ni na mestu pred otrokom. in moj se čist lepo strinja s tem. Bova e nekako. itak pa ti pol pripada iz socilane pomoč še nekaj. Tak da to ne bi bil smel bit problem.  Jaz se bom šla sicer ta teden pogovort z sefom kako in kaj.

Drugače pa a ve perete oblekice čisto brez praška? Jaz se ful bujim, da bojo pol trde oblekice, ker sušilca pa nimava.
Sicer pa me je danes zopet začelo boleti v sramni kosti. je bilp cel dopust ok. Zdaj ko je treba pa it delat pa začel bolt. Joj!!!!!! vsaj 14 dni moram še zdržat pol grem pa na bolniško.

no  lepo s imejte in se vidmo.

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
4.1.2009 13:32:19   
sahary
jaz perem s tekočim praškom in dam malo manj mehčalca, res samo za vzorec
namreč se mi zdi da bolj ko paziš...bolj ko je sterilno, prej se pri otroku razvijejo kake alergije
pa itak da bom čez pol leta prala vse cote skupaj in se mi zi bolje da je od rojstva navajen
sem dozdaj 3x tako nardila pa je blo čist ok, upam da tudi ti dete ne razvije kakih alergij

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
4.1.2009 13:40:05   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
Stvari za user posted image ; nas ta mesec čaka selitev, mislim pa da bom oknc meseca že vse pripravili za user posted image ; sej februar je kratek pa da me kaj ne prehiti;
kilice user posted image  se niti ne tehtam več doma ampak samo pri G, bomo že kasneje hujšale, leto 2010 je dolgo user posted image
uf,vam bo pa dogajalo,če še imate selitev v planu-sam ti,da se boš pazla,da ne boš pretiravala....

ja, v planu je še selitev, ker marca pričnemo z gradbenimi deli na naši hiški, pa izkop garaže pa menjava strehe in bomo ta čas oziroma nekje 6mesecev pri mojih starših; se bom pa pazla; imam zlato mamo, ki mi bo pomagala pakirat stvari pa kolegico, ki mi vedno pomaga in bo lažje; sej cunje bom že zložla v škatle in pripravla za prevoz pol pa pridejo na vrsto drugi; mislim, da pričnemo že drug teden; sej moj možek bo tudi selil, ima tak urnik v službi da dela 2dneva in pol 2 dneva je fraj tako da bo kr aktiven.

no, mi smo zdaj pokosilali in greva z Žigcem malo počivat, da bova lažje popoldne preživela.........

aja, pranje cunjic; jaz jih perem z tekočim praškom in brez mehčalca, sušim pa lepo zunaj na zraku in jih pol z notranje strani polikam; ko pa je user posted image  star nekje 3 mesece pa dodam še malo mehčalca; no tako je bilo pri Žigi in bo tudi sedaj
se beremo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
4.1.2009 14:04:09   
Pupa7
ciao pupe,

ste vse pri mizi user posted image Jaz pa sem dans nardila filane paprike in bodo vsak cajt skuhane, tako da njamiiii...

Še eno vprašanje, kolko flašk ste kuple in kakšne? Jaz sem sicer dobila za darilo eno za čist micene od Aventa drgač pa, ali ima sploh smisel kupovati te zadeve dokler ne veš kako bo z dojenjem... no ja kaka na rezervi verjetno ni odveč, drgač bo pa dragi po trgovinah skakal .. .user posted image   ma sej sem hotla še neki prašat, pa mi je ušlo iz glave... pa kasneje user posted image

MamaM kako je kaj Žiga, kaj boljš? Upam da ja!!! user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
4.1.2009 15:03:23   
felix7
ojla, punce moje,

sem bila spet pridna in sem bila za pol urce na sprehodu. Na sončku je sicer super, ampak v gozdu, ko je pa senca, pa po licih fino mraz čutiš. Sicer se res oblečem kot medved, še smučarske hlače dam gor, da me ja ne zebe, pa gre.

Pupa, flaško sem dobila eno malo Aventovo pa še tri Chiccotove sem kupila (v Müllerju so imeli neko akcijo - v torbi si dobil flaške, dude in še ene par zadev). Pojma nimam, kakšne sploh rabim oziroma, kako zbirčnega otroka bomo imeli user posted image
MamaM, vidim, da imaš novo slikico user posted image  Luštno. Selitve ti pa nič ne privoščim, je kar ogromno dela s tem.

Mehčalca zdaj tudi jaz ne dajem k cunjicam, mi je bilo rečeno, da ne smem, pa sploh ne vem zakaj user posted image  predvidevam, da zaradi alergij. Ravno zdajle perem en stroj perila (že drugič), ker so bile cunjice dolgo v škatlah in so se navzele enega zoprnega vonja. Likam jih pa ne - jih dam v sušilca in ko je suho, jih takoj zložim, pa je.

spps, spet boš imela delo, vidim, da Sahary ni več v seznamu, jo bo treba ponovno dodat.

Lolita, če ti bo preveč dolgčas, veš, kje nas najdeš user posted image

Sahary, lepo, da si se spet oglasila. Da bi pa pust premaknili na četrtek, to pa ni mogoče user posted image user posted image user posted image

Ipyka, zakaj bi bilo pa kaj narobe s +9 kg? A se ti zdi, da smo druge kaj na boljšem? Če še nismo tam, bomo pa kmalu user posted image user posted image user posted image

trinity, skoraj 100% sem, da se bo tvoj kasneje omehčal, ko bo otročiček na svetu. Zato najbolje, da se nehata prepirati o tem, ker je brez veze. Jaz sem tudi včasih hotela svojemu nekaj vbiti v glavo, sitnarila in mu dopovedovala svoj prav, pa ni nič zaleglo. Čez čas je pa sam prišel do istih spoznanj brez mojega posredovanja user posted image  Pusti času čas.

Evo, sem vse prekomentirala user posted image  Imam čas, ker je šel moj s sosedi teči na smučeh. Zdaj pa še ve kaj povejte user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
4.1.2009 15:32:24   
Pupa7
felix sm ti kr fouš, ko lahko takole okrog šibaš user posted image Jaz komaj čakam da bova z malim lahko šibala okrog po sprehodih user posted image

mi je pa dans tko dolgčas, pa nič se mi ne da user posted image matra me sindrom gnezdenja, pa nič ne smem, oz niti ne upam, da nebi blo kaj narobe user posted image Moj lubi kao pospravlja, pa je v stanovanju še večja štala, ma tak smešen sistem... user posted image

jaz pa na kavču zbiram moči za mission impossible (britje...) mi je to taka muka postala user posted image

pište kaj no...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
4.1.2009 15:49:59   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

felix sm ti kr fouš, ko lahko takole okrog šibaš user posted image Jaz komaj čakam da bova z malim lahko šibala okrog po sprehodih user posted image

a veš, kaj me bolj skrbi? Da potem, ko bo treba hujšat, da ne bom imela več takšnega zagona za sprehode user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
4.1.2009 17:03:31   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

a veš, kaj me bolj skrbi? Da potem, ko bo treba hujšat, da ne bom imela več takšnega zagona za sprehode user posted image user posted image user posted image

te bo itak gnal user posted image user posted image tako da ti ne uide user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
4.1.2009 17:15:21   
Najaa
Ma sem jezna!! user posted image user posted image  Ful sem napisala, pa mi je prenosni crknil!!! Naj gre k user posted image user posted image  še ta tehnika! user posted image

V glavnem, če me katera pogreša naj povem, da sem si nabavila gobelin in veselo vihtim šivanko med rokami. user posted image Pa tudi težko sedim za rač., ker mi začne vse dol tiščat...
Sem brala za nazaj, sam se ne spomnem nič druga, kar sem hotla komentirat.
Aja, priprave na user posted image  zgledajo pri nas podobno kot pri čebeici maji - jaz bi, mojemu se še ne da, itak pa imamo že vse.user posted image  Bom enkrat februarja začela... prat tako zgodaj je tud brezveze... Če bo treba, bo pa moj zmetu v stroj in ga zalaufal. user posted image
Aja, prala bom pa na začetku samo s praškom, itak imamo sušilca in je že brez mehčalca dovolj mehko.

Bušiji nam vsem pridno rastejo. Tako je prav. Moj mi je rekel, da v prvo pri teh tednih nisem imela tako velikega... sam men se ne zdi. On je že pozabil. user posted image  Obuvanje čevljev je pa res vedno težje. user posted image  Ko se obujem, moram obvezno še enkrat na wc, ker očitno vsebino tako dol potisnem, da se v mehurju spet nabere. user posted image

Da vam zaupam še to, da sem se med prazniki zredila ko user posted image ! Ampak res! Za 3 kile!! Aaaaa, bo treba mal bolj pazit.

Pupa, za začetek je ena flaška čisto dovolj. Sej verjetno je sploh ne boš rabla.

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
4.1.2009 17:57:47   
Pupa7
Najaa hvala za odgovor, lepo da si se spomnla pokomentirat user posted image

ne jezi se zarad tehnike, user posted image user posted image user posted image ker ne bo nč boljš delal user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem uspela s svojo misijo nemogoče - britje, nasvet, če čez buši ne vidiš več uporabi špeguček hahhahaha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
4.1.2009 18:04:18   
mama_milchy

MamaM, vidim, da imaš novo slikico user posted image  Luštno. Selitve ti pa nič ne privoščim, je kar ogromno dela s tem.

Mehčalca zdaj tudi jaz ne dajem k cunjicam, mi je bilo rečeno, da ne smem, pa sploh ne vem zakaj user posted image  predvidevam, da zaradi alergij.

ja, mal sem slikico spremenila, itak prazniki grejo počasi proti koncu pa dedek mraz nima več komu prepevat - mu je zmankalo glasu user posted image user posted image user posted image  
selitev pa naju tako ali tako čaka letos al to nardim še user posted image  al kasneje z user posted image  - potrebna je; se mi oziroma nama zdi bolje, da opravimo s tem dokler sem še user posted image ; sej nekaj dosti stvari pa ne bomo vlekli s sabo (cunje, računalnik, TV, kavč, igrače), ker ostalo pohištvo (stara spalnica in nekaj omar) pa gre direkt v smeti in si bomo pol novo kupli.....
Mehčalca pa se na začetku prav zaradi alergij ne dodaja pranju, sej pol pa ga postopoma že vpelješ, mi smo na začetku prali brez mehčalca, pol sem dajala silan sensitive, zdaj pa kr tega našega.

Še eno vprašanje, kolko flašk ste kuple in kakšne? Jaz sem sicer dobila za darilo eno za čist micene od Aventa drgač pa, ali ima sploh smisel kupovati te zadeve dokler ne veš kako bo z dojenjem...
MamaM kako je kaj Žiga, kaj boljš? Upam da ja!!! user posted image

Pupa, hvala, Žiga je boljši kot pred operacijo, malo mu teče iz noska ampak to je čisto normalno, najbrž se je od mene nalezel; jaz sem grozna - kašljam, čiham, vročino in sem kot da bi me traktor povozil; čajčkov in vitaminčkov sem pa že sita, ker ne pomagajo nič,
Aja, glede flašk: na začetku ti je dovolj čisto ena, sej potem vidiš sproti če jih potrebuješ ali ne. Jaz sem si za Žigo kupla eno ta najmanjšo pa eno mal večjo, pol pa ko sem prišla iz porodnišnice je šibal moj kupit črpalko pa še celo kolekcijo teh flašk, ker se Žiga sprva ni dojil. Sedaj bom tudi počakala in če jih bom potreboval, pošljem mojga po flaške in dude.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
4.1.2009 18:11:10   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Aja, glede flašk: na začetku ti je dovolj čisto ena, sej potem vidiš sproti če jih potrebuješ ali ne. Jaz sem si za Žigo kupla eno ta najmanjšo pa eno mal večjo, pol pa ko sem prišla iz porodnišnice je šibal moj kupit črpalko pa še celo kolekcijo teh flašk, ker se Žiga sprva ni dojil. Sedaj bom tudi počakala in če jih bom potreboval, pošljem mojga po flaške in dude.

ti svojega lahko pošlješ v šoping po flaške, ko že ima izkušnje user posted image  če bi jaz svojega poslala, bi najprej pol ure filozofiral, kako on ne ve, kakšno mora kupiti, potem ko bi mu pa natančno razložila, kakšno mora prinesti, grem stavit, da bi prinesel eno čisto tretjo user posted image user posted image user posted image

enkrat sem mu rekla, naj gre v trgovino po mehko solato. Domov je prinesel endivjo in ko ga vprašam, a mehke pa niso imeli, mi reče: "sej sem jo potipal, pa se mi je zdela mehka" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3516
4.1.2009 18:29:28   
mama_milchy

ti svojega lahko pošlješ v šoping po flaške, ko že ima izkušnje user posted image  če bi jaz svojega poslala, bi najprej pol ure filozofiral, kako on ne ve, kakšno mora kupiti, potem ko bi mu pa natančno razložila, kakšno mora prinesti, grem stavit, da bi prinesel eno čisto tretjo user posted image user posted image user posted image

enkrat sem mu rekla, naj gre v trgovino po mehko solato. Domov je prinesel endivjo in ko ga vprašam, a mehke pa niso imeli, mi reče: "sej sem jo potipal, pa se mi je zdela mehka" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  si me namejala; sej jo je prej potipal user posted image user posted image user posted image
mi2 tudi nisva imela izkušenj pri Žigcu pa nam je nekako šlo; preden sem rodila, sva šla v trgovino pa si te dude in flaške ogledala, domov sem prinesla en katalogec in pol ko je bla sila sem ga poslala

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
4.1.2009 19:04:19   
Lolita23
Ja mislim bit kar dost na RR, sam moram dol v pisarno skoz hodit, ker mi je še prenosnik vzel, svojega sem pa posodla eni kolegici, ampak nin panike, zdej se bo itak dogajal, pa se bo splačal.user posted image

Mojem je pa zelo dolgčas, saj je zaenkrat sam v sobi, pa mu je tak čuden.Zdej mu je pa še hudo, ker sploh ne more v materinsko, si pa želi videt predavanja nega...user posted image Zdaj moram pa pogledat, če bo kje konec meseca MŠ.user posted image

Drugače pa bom jaz začela prat v sredo, saj imam še najinih cot za posušit pa za zlikat.

A ve katera kdaj se začnejo razprodaje???

Neposredna povezava do sporočila: 3518
4.1.2009 19:07:00   
katjakokol
vi ste vse v istem pricakuvanju kot jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
4.1.2009 19:29:47   
trezika
Dober večer!

Midva sva cel dan prelenarila...to je eden redkih dni, ko sva cel dan sama doma in sva seveda izkoristila...user posted image user posted image user posted image  je blo prav super...no, saj še vedno je...user posted image je šel dragi pod tuš, js pa na hitro na rr...pol pa še js skočim pod tuš in sn že nazaj v postelji...user posted image user posted image  nek film mi obljublja za dans...upam, da bo kaj pametnegauser posted image  uživajte pa se beremo spet jutri...pa pridno čvekajte, da bom mela kaj za bratuser posted image

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
4.1.2009 19:39:21   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

vi ste vse v istem pricakuvanju kot jazuser posted image user posted image user posted image

Kdaj pa imaš ti Pdp????

Malo se predstavi...

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
4.1.2009 20:03:55   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

Kdaj pa imaš ti Pdp????

Malo se predstavi...

katjakokol, če se boš pridružila našim klepetom, lepo vabljena. Potem nam sporoči še vse ostale podatke, ki jih vpisujemo v seznam Marčevk 09, najbrž si ga že videla, če pa kaj ni jasno, pa le vprašaj. Dobrodošla. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
4.1.2009 20:59:03   
felix7
a ste vse pred tvjem obvisele ali se stiskate v postelji? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
4.1.2009 21:14:44   
mama_milchy

a ste vse pred tvjem obvisele ali se stiskate v postelji? user posted image

Žiga je okupiral TV, moj je v nočni, jaz pa sem po kuhinji pospravljala; smo imeli obiske popoldan in je zdaj treba malo pospravit; kaj češ....

pa ti?

mene tako peče zgaga user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
4.1.2009 21:53:16   
felix7
veliko vas ima težave z zgago, jaz k sreči ne. Kaj pa je Žigec zanimivega gledal na TVju?

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......