|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
2.1.2009 22:01:23   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

zgleda,da vse svojim predvajate link,jaz pa grem po dolgem,ker mi ne paše sedet,ker mi je začelo kislino dvigovatuser posted image  lepo se imejte,jutr mi bo pa že kaj več ratalo prit za comp,če ne bo mala preveč boga.
lepo se imejte in lepo čvekajte-sem se morala danes mal javit,da ne boste mislila,da sem si z novim letom zadala,da ne bom tolk čvekala in bom sam sezname rihtalauser posted image user posted image user posted image user posted image

nočkouser posted image

spps ti se nam samo pozdravi.
saj veš kak je pri nam..če se nam ne oglasiš dlje časa, te brišemo iz seznama..user posted image user posted image

nočka!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
2.1.2009 22:03:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

zgleda,da vse svojim predvajate link,jaz pa grem po dolgem,ker mi ne paše sedet,ker mi je začelo kislino dvigovatuser posted image  lepo se imejte,jutr mi bo pa že kaj več ratalo prit za comp,če ne bo mala preveč boga.
lepo se imejte in lepo čvekajte-sem se morala danes mal javit,da ne boste mislila,da sem si z novim letom zadala,da ne bom tolk čvekala in bom sam sezname rihtalauser posted image user posted image user posted image user posted image

nočkouser posted image

spps ti se nam samo pozdravi.
saj veš kak je pri nam..če se nam ne oglasiš dlje časa, te brišemo iz seznama..user posted image user posted image

nočka!

user posted image user posted image user posted image user posted image se bi verjetn morala sama zbrisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
2.1.2009 22:08:07   
tasa_m

tak jaz tud grem zdaj na kavč..se mal k mojemu stisnit..user posted image

lahko noč,sladke sanje predvsem pa mirno noč ..

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
2.1.2009 22:31:31   
MAŠKA
Drage marčevke, vsem vam želim srečno 2009!

Bila sem vaša in potem sem se za nekaj časa poslovila zaradi SS. Potem sem spet zagledala plusek in vam vesela sporočila novičko in se na vašem seznamu zopet pojavila kot srečka nosečka... ampak le za kratek čas. Ravno na zadnji dan v letu sem zakrvavela in spet je vsega konecuser posted image . Lepo prosim, če popravite seznam, ker res nisem več srečka...

Ostanite vesele in zdrave otročke vam želim...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
2.1.2009 22:45:00   
Anonimen
Uh, sem lena za brat...

Z naše strani nič novega... razen kilc user posted image ... ampak jih uradno sporočim 7.1., ko imam pregled (ker ima G tako fino vago, da pokaže še malo več k je treba). Ujej, februarke že rojevajo... jaz pa še čisto nič pripravljena. Bo pa ta mesec treba resno poprijeti za delo in prati - predvsem to! Pa sem pogledala na ticker, pa imam še 60 dni do PDP-ja! Samo? Oh, kam je šlo pa ostalih 200 in še nekaj dni?

Torej vsem bolanim čimprej nazaj zdravje v hišo! Spps vidim, da si je malo že opomogla. user posted image user posted image

Maška
- En velik in topel objem iz moje strani. Naj grer v tretje res rado in še v tem letu dobiš tako željeno pikico v naročje.

Grem pa tudi jaz sedaj v mažule, pa če ne prej se javim na dan pregleda. user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
2.1.2009 22:51:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Drage marčevke, vsem vam želim srečno 2009!

Bila sem vaša in potem sem se za nekaj časa poslovila zaradi SS. Potem sem spet zagledala plusek in vam vesela sporočila novičko in se na vašem seznamu zopet pojavila kot srečka nosečka... ampak le za kratek čas. Ravno na zadnji dan v letu sem zakrvavela in spet je vsega konecuser posted image . Lepo prosim, če popravite seznam, ker res nisem več srečka...

Ostanite vesele in zdrave otročke vam želim...

MAŠKA ne obupat. Saj veš kako pravijo: za dežjem VEDNO posije sonce...
Me smo s teboj in držimo pesti, da vama ponovno rata!!  user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
2.1.2009 23:26:48   
Najaa
Čao punce.

Danes smo se potepali. Smo bili pri prijateljih na obisku in otroka sta se imela fino, mi pa tudi. Edino trebušček mi je enkrat prav fajn otrdel. user posted image  Ne vem, zdaj tud migat ne bom več smela preveč. Pol sem do večera počivala in sem spet ok.
Mal mi gre že na živce tole prežderavanje... user posted image  Se mi zdi, da moram vse pojest kar vidim, da bo pol mir. user posted image
Imate prav, letos bomo že rodile! user posted image  Vau, je hitro minilo odkar sem test delala! Še 3 mesece... upam, da ne manj!

Pupa, kaj je Befana? user posted image

Lolita, mene tud srbijo joški. In ful imam suho kožo tam okoli.

Maška, drži se.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
3.1.2009 0:31:33   
Ipyka
Živjo punce,
še ena marčevka je od danes naprej z vami.
Moj PDP je 25.3.09 in naj bi bila pupka. Doma že imamo 3 letnega fanta.
Tudi jaz imam tako kot ostale nosečniške težave in glede na uro - ne morem spati. Prav strah me je kaj še bo....
Pobožajte svoje bušije in vas lepo pozdravljam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
3.1.2009 8:47:07   
mama_milchy
Dobro jutro;

za nami je recimo, da prespana noč; mene je celo noč mantral kašelj pa to levo uho in sem na koncu ob 3-eh zjutraj šla kr na kavč ležat tako da sem zdaj prav zaspana. Žiga nič ne jamra zaradi ušesk tako da pomoje se je včeraj malo hecal.....

MAŠKA, za dežjem vedno posije sonce, drži se in ne obupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ipyka, dobrodošla med nas, pa vesel klepet user posted image

grem jaz kavico spit, pa zajtrk pripravit in seveda kruhek zamesit, ker se mi po tej burji ravno ne da za eno štruco kruha v trgovino it, pol se moram še spomnit kaj bomo danes kuhali;

(odgovor članu Ipyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
3.1.2009 9:36:15   
trezika
Dobro jutro? Smo se naspali? Mi smo seuser posted image  Zunaj pa je ful ful mrzlo...sva se prej samo do pošte zapeljala in sn skoraj zmrznala ko sva avto pucalauser posted image  Zdaj pa tako lepo sonček sije...

maška kot so ti že punce rekle, ne obupat kr za dežjem res vedno posije sonce...tut js držim pesti, da še letos držiš svojega otročka v naročjuuser posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
3.1.2009 9:51:25   
Lolita23
Živjo!!!!

Kako ste kaj??

Pranje user posted image cot moj bi da jih kar zdaj ko ga 2 tedna ne bo, ampak jaz sem odločena da po 18.1 začnem, razen če mi bo dolgčas.user posted image user posted image user posted image Kdaj pa kaj ve nameravate prat??

Maška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ter se pridružujem besedam ostalih.

Ipyka čestitam.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
3.1.2009 9:55:22   
trezika
Js sn mela namen začet prat cote enkrat v januarju...no, saj jih tudi bom, ampak je rekel moj, da naj še počakam kakšna dva tedna, ko bova nabavla nov pralni strojuser posted image user posted image  kr ta je res že bolj bogi in glede na to, da bomo od marca dalje več prali, si bova pa novega privoščilauser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
3.1.2009 10:36:22   
tasa_m
dobro jutro..

čajček se mi že kuha, za zajtrk pa nimam pojma kaj naj jem. Vse mi že gre pri uhah ven..user posted image

sem dobila ponoči PERSIDIN sms in prvo kaj sem pomislila je bilo: jooj, rodila je. Ampak še ni, user posted image user posted image sta še na toplem. Naši dragi operaterji so mi poslali z 1,5 dnevno zamudo smsuser posted image . Ona mi ga je poslala 1.1 ob 16.40 jaz pa sem ga dobila danes ponoči..user posted image   Sporoča, da še je vedno v bolnišnici in da je pritisk skače kot na trampolinu, tak da dvomi da ji devajo tablete proti zmanjšanju ampak proti povečanju pritiska.user posted image . In da če bo šlo tako naprej, lahko pozabi da bo lahko šla domov..
Sem ji obljubla, da bomo še bolj pesti držale, da bodo lahko počasi šli domov..user posted image

cotike bom jaz začela prat po 18.01, ker takrat gre moj v službo in imam mir doma in se lahko raznežim pri oblačilih kolko se hočem..user posted image

Nič..se tipkamo pol..moram nekaj jest..

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
3.1.2009 10:37:54   
sonček85
MAŠKA:še tukaj ,kot pravijo punce ne obupaj ,saj za dežjem vedno posije sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
3.1.2009 10:44:00   
trezika
persida še vedno držimo pesti, da se ti pritisk uravna in da boš lahko šla čimprej domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
3.1.2009 11:47:39   
felix7
joj, MAŠKA, res škoda, da ste tako vstopili v novo leto. Ampak verjamem, da v tretje gre rado in da se v 2009 pridružiš trebuškarcam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  tudi za Persido, kar naj vztraja v enem kosu še vsaj kak mesec.

Najaa, a ni Befana še ena varianta Božička, Dedka Mraza in Miklavža? Evo, tukaj je malo več napisanega: http://www.rtvslo.si/blog/matja-m/befana/18895

Ipyka, dobrodošla, zdaj nam pa še zaupaj, koliko si stara, kdaj imaš naslednji pregled, kdaj boš rodila, koliko kg si pridobila in kolikšen je tvoj obseg bušija.

cunjice bom pa prala, ko jih bom dobila user posted image  v začetku januarja pričakujem pakete od treh kolegic, potem se pa lotim pranja.

zdaj greva pa k tašči na kosilo user posted image  user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
3.1.2009 13:01:16   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čao punce.

Danes smo se potepali. Smo bili pri prijateljih na obisku in otroka sta se imela fino, mi pa tudi. Edino trebušček mi je enkrat prav fajn otrdel. user posted image  Ne vem, zdaj tud migat ne bom več smela preveč. Pol sem do večera počivala in sem spet ok.
Mal mi gre že na živce tole prežderavanje... user posted image  Se mi zdi, da moram vse pojest kar vidim, da bo pol mir. user posted image
Imate prav, letos bomo že rodile! user posted image  Vau, je hitro minilo odkar sem test delala! Še 3 mesece... upam, da ne manj!

Pupa, kaj je Befana? user posted image

Lolita, mene tud srbijo joški. In ful imam suho kožo tam okoli.

Maška, drži se.

Najaa Befana je čarovnica, ki pridnim otrokom prinese darila porednim pa oglje, je pa to čist italijanska zadeva...

No pa da vam srečno sporočim, imamo že skoraj vse, danes smo šli iskat voziček, pa jogi pa posteljnino, pa previjalno, pa ah tok stvari, da sploh več nevem user posted image user posted image user posted image
Konec januarja dobim še ostalo kar sem naročila včeraj v Italiji, tako da še malo pa bomo kompletno opremljeni.

Mal sm razočarana za voziček, mi barva ni všeč user posted image (je moj rekel da ne sme bit beš ker se premalo vidi na cesti, smo izbrali oranžnega pa je ... no ja tko slab spet ni ta naš ferrari user posted image )...

zdaj čakam kosilce, pa še vas mam kar neki za prebrat čvekice user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
3.1.2009 13:09:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Najaa Befana je čarovnica, ki pridnim otrokom prinese darila porednim pa oglje, je pa to čist italijanska zadeva...

No pa da vam srečno sporočim, imamo že skoraj vse, danes smo šli iskat voziček, pa jogi pa posteljnino, pa previjalno, pa ah tok stvari, da sploh več nevem user posted image user posted image user posted image
Konec januarja dobim še ostalo kar sem naročila včeraj v Italiji, tako da še malo pa bomo kompletno opremljeni.

Mal sm razočarana za voziček, mi barva ni všeč user posted image (je moj rekel da ne sme bit beš ker se premalo vidi na cesti, smo izbrali oranžnega pa je ... no ja tko slab spet ni ta naš ferrari user posted image )...

in ti misliš,da si bila pridna? user posted image user posted image ti pa si na hece? user posted image user posted image

ja pupa user posted image za skoraj vse že..

ki pa je kaka slikica vašega ferrarija?? A nam ga nebi pokazala ?

jaz pa še kr nimam posteljce doma..se mi še ne mudi, čeprav sva misla po njo že pred mesci. Ampak je na podstrešju pri sestrični, ki je doma eno ulico nižje tak da.. mamo še čas..user posted image   Sem se na božični večerji še enkrat zagrebla za njo, da nebi slučajno do kakšnih sprememb prišlo in je nebi dobila. Me čaka,ampak naj kr čaka..ona ima več prostora kot midva, ki imava že tak stajico na hodniku..user posted image tak da vsak ki pride, vidi da se nekaj dogaja pri nam.. (no,če slučajno nebi vedel, v kar močno dvomim, ko me pogleda je vsem jasnouser posted image user posted image zdaj pa sem res že kot mali user posted image )user posted image

jaz pa si grem zdaj cuker zmerit pol pa veselo papcat kosilo. Je danes sarma..še je nisva uspela pojest in jo bova imela komaj danesuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
3.1.2009 13:30:11   
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

pozdravček!

Ma tole po trgovinah hodit mene še vse čaka zdaj v januarju... misllim da bo kar težka operacija, ker me zlo hitr začnejo noge bolet oziroma bol pečt...sej bi si jih kej zmasirala (podplate) pa sem tko žgečkliva da si jih niti sama ne morm dotaknit, kaj šele kdo druguser posted image

MŠ - meni se začne 12.januarja, in bo moj tud šou zraven, ker hoče bit pri porodu zraven...sem nekje zasledila da je lahko, če hodi na MŠ...
cita - sem vidla da si iz laškega, greš mogoče v MŠ tudi v laškem?

pa drugač, je katera tuki sploh...

spps se mi zdi da je bla največja čveka tule gor, je prou dolgočasno brez nje... pozdravi se čimprej!!!user posted image user posted image

Ja sem iz laškega ampak grem pa v MŠ v Celje kjer imam G...pa ti???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
3.1.2009 13:34:19   
čebeica maja
DAN, verjetno sem tazadnja ki vam voščim SREČNO NOVO LETO 09

MAŠKI pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Persidi-user posted image  

Ipyka- dobrodošla

Danes ima moj buši 29 tednov, sem ga slikala je v albumu in prosim če ga lahko kera zamena na sznamu,ker je kr zrasu.

Na silvestra zutraj me je G. poslala v bolnico, zarad otrdevanja in tiščanja dol, so mi naredili vse preizkave in je vse ok, in sem šla lahko domov, z napotki da naj ležim, kot da ne ležim že

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
3.1.2009 13:47:08   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Danes ima moj buši 29 tednov, sem ga slikala je v albumu in prosim če ga lahko kera zamena na sznamu,ker je kr zrasu.

Na silvestra zutraj me je G. poslala v bolnico, zarad otrdevanja in tiščanja dol, so mi naredili vse preizkave in je vse ok, in sem šla lahko domov, z napotki da naj ležim, kot da ne ležim že

u čebeica, sem poškilila v tvoj album, da vidim bušija, mislim, to pa je res konkreten buši user posted image  ampak je lep.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
3.1.2009 14:23:53   
čebeica maja
ja feliks kakšen še bo. veš to je k sm ležimuser posted image , 10kg to se tud mora nek vidt

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
3.1.2009 14:45:08   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

in ti misliš,da si bila pridna? user posted image user posted image ti pa si na hece? user posted image user posted image

ja pupa user posted image za skoraj vse že..

ki pa je kaka slikica vašega ferrarija?? A nam ga nebi pokazala ?

jaz pa še kr nimam posteljce doma..se mi še ne mudi, čeprav sva misla po njo že pred mesci. Ampak je na podstrešju pri sestrični, ki je doma eno ulico nižje tak da.. mamo še čas..user posted image   Sem se na božični večerji še enkrat zagrebla za njo, da nebi slučajno do kakšnih sprememb prišlo in je nebi dobila. Me čaka,ampak naj kr čaka..ona ima več prostora kot midva, ki imava že tak stajico na hodniku..user posted image tak da vsak ki pride, vidi da se nekaj dogaja pri nam.. (no,če slučajno nebi vedel, v kar močno dvomim, ko me pogleda je vsem jasnouser posted image user posted image zdaj pa sem res že kot mali user posted image )user posted image

jaz pa si grem zdaj cuker zmerit pol pa veselo papcat kosilo. Je danes sarma..še je nisva uspela pojest in jo bova imela komaj danesuser posted image user posted image

Jaz pa upam, da mi posteljico ta teden pripeljejo.No vsaj tast mi je obljubil, da jo bo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
3.1.2009 15:21:03   
čebeica maja
Glede  priprav za user posted image , se pa mojmu nič ne mudi, bomo že, jst bi pa rada da bilo pripravljeno, bi bla manj živčna, sama pa nič nemorem. Prvič sem imela v tem času skor vse že pripravljeno, zdaj pa še nič, tako rekoč vse imamo, sm vse še treba iskat(zibelka, postelca,voziček, lupinca, nova previjalna je naročena, oblačila imam pri mojih nekaj jih je na posoji, dve omari mislimo še dat delat, prebelit) ogromno dela, jaz pa ležim, če me kej prehiti bo pa mogu sam kokr ve in hoče

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
3.1.2009 15:32:57   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

ja feliks kakšen še bo. veš to je k sm ležimuser posted image , 10kg to se tud mora nek vidt

kaj pa mojih 17 kg??user posted image user posted image user posted image  madonca, bolj se pazim, slabše je... sploh ne vem, od kod se jemljejo...že vidim, kako jih bom 15. poslušala na pregledu... sn pa nekaj še opazla...js recimo čez dan ogromno tekočine spijem, predvsem čaja in vode...vsaj 3 litre vsega skup kr sn že od nekdaj vajena veliko tkočine spit...ampak glede na vso tekočino, ki jo vase spravim grem zelo malo in zelo redko na wcuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......