|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
1.1.2009 21:18:23   
Najaa
Ti si iz Celja, a ne? Je tam zapadlo veliko snega?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
1.1.2009 21:25:11   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ti si iz Celja, a ne? Je tam zapadlo veliko snega?

Jaz sem iz Laškega ni neke sile glede snega...Sem mislila da ga bo več pa ni ga...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
1.1.2009 21:26:24   
Najaa
Eh, pol se še sankat ne moreš it... user posted image

No, v Lj ga je pa kar konkretno zapadlo. Sam mi nismo niti nosa ven dali danes. user posted image  Se bomo jutri malo pokepali.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
1.1.2009 21:26:31   
felix7
evo, jaz sem tudi za klepet user posted image  pri nas je zapadlo ene 4 cm snega, pa še to je preveč user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
1.1.2009 21:30:29   
felix7
najaa, daj mi ti razloži to - enkrat ste v LJ, drugič pa na morju, kako to? Al sem jaz kaj zamešala?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
1.1.2009 21:31:44   
felix7
jadrnica, hitro kaj napiši user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
1.1.2009 21:33:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

najaa, daj mi ti razloži to - enkrat ste v LJ, drugič pa na morju, kako to? Al sem jaz kaj zamešala?

user posted image  Si zmedena, ne?
Ja, živimo na morju, v Lj imamo taščo in ker imam jaz tukaj tudi G, smo pogosto tukaj.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
1.1.2009 21:34:14   

Eh, pol se še sankat ne moreš it... user posted image

No, v Lj ga je pa kar konkretno zapadlo. Sam mi nismo niti nosa ven dali danes. user posted image  Se bomo jutri malo pokepali.

Nč nč ne bo sankanja sem že tko nasankala velikratuser posted image user posted image user posted image ...

Boste pa jutri odšli na snegeca jaz pa odhajam do sestre in fanta pa se tipkamo jutri...Lepo nočko...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
1.1.2009 21:35:49   
felix7
cita, lepo se imej

najaa, zdaj mi je pa bolj jasno user posted image  potem greste k tašči v LJ na dopust user posted image  drugi pa hodimo na dopust na morje

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
1.1.2009 21:36:09   
jadrnica
hoj hoj hoj

SREČNO NOVO LETO VSEM MARČEVKAM !

sem po 2 tednih na RR-u - bla skoz v sluzbi čez praznike - pridna nikaj

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
1.1.2009 21:38:38   
jadrnica
Pri nas je tud sneg - okolica Vrhnike...sem danes fino po snegu gazila in je blo priu fajn, samo upam, da ga dez ne pobere.

Sedaj pa še pečem eno rolado s kislo smetano za jutri k pridejo obliski.

saj moram mal za nazaj prebrat, da bom vedela, kaj se je vse dogajal. Jaz sem samo še 1 mesec v sluzbi potem pa dopust in porodniška

jupi!!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
1.1.2009 21:40:00   
Najaa

cita, lepo se imej

najaa, zdaj mi je pa bolj jasno user posted image  potem greste k tašči v LJ na dopust user posted image  drugi pa hodimo na dopust na morje

Ah nehaj no, kakšen dopust! user posted image  user posted image  

cita uživaj!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
1.1.2009 21:41:20   
felix7
no, sem šla prav na koledar pogledat, kolikokrat moram še v službo user posted image user posted image  še 16x, potem pa 15 dni starega in cca 5 dni novega dopusta, kar je skupaj 20 dni, to pa je en delovni mesec. S porodniško sicer začnem 24.2., ampak grem na dopust 27.1., točno na svoj rojstni dan user posted image user posted image

jadrnica, kje pa delaš, da si čez praznike bila v službi?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
1.1.2009 21:43:20   
felix7

cita, lepo se imej

Ah nehaj no, kakšen dopust! user posted image  user posted image  

cita uživaj!

pa ti odgovarjajo te "selitve" gor in dol? jaz sem nekaj časa živela na dveh koncih, pa mi je šlo vedno na živce, ker rabiš eno stvar, pa je nimaš na trenutni lokaciji user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
1.1.2009 21:46:59   
Najaa
felix, si me pa zadela v ahilovo peto! user posted image  Ma res mi je odveč to preseljevanje, predvsem pa pakiranje za tamalo. Če bi sam zase pakirala, je to mala malica, za njo pa moraš imet vedno en kup rezerve in vsega dovolj... user posted image  Sam zdaj ne gre drugače, ker je taka situacija. Ko bom rodila, bomo pa kar doma videli nekaj časa. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
1.1.2009 21:50:34   
jadrnica
NAjaa - kako pa G ve, kdaj ti dati inekcije za pljuča razvijat? a to moramo posebej vprašat, naj poglede če je vse ok, ali sami vidijo G kdaj je treba?

Persida -
držim pesti, da bo vse ok in da pritisk pade - daj katera ji ponaša naše pozdrave, naj jo res lepo pozdravi v imenu celega marčevskega razreda 2009

v ponedeljek grem v šolo za straše v LJ - komaj čakam

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
1.1.2009 21:55:37   
felix7
najaa, te čisto razumem. Če imaš pa še majhnega otroka, bi rabila že skoraj en kombi, da bi selila vse potrebno gor in dol user posted image

jadrnica, injekcijo za razvoj plučk dobiš, če ti grozi prezgodnji porod. Midva pa začneva z MŠ v torek, jupiiiiiiiiiiiii.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
1.1.2009 21:58:36   
Najaa
jadrnica, to injekcijo dobijo samo nosečke, ki spadajo v rizično skupino za prezgodnji porod. Ali če kaj nakazuje na prezgodnji porod, npr. zelo pogosto otrdevanje trebuha (kot pri pocki), zelo skrajšan maternični vrat ipd.

felix, pri dveh otrocih bo kombi res nujno potreben. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
1.1.2009 21:59:12   
jadrnica
Felix7 - zs sem ti poslala

drugač pa drage nosečke, kaj jaz berem, da vse nekaj krehate in smrkate user posted image user posted image user posted image user posted image in jojjj, dajte se pazit....jaz full čajev pijem pa limonce in pomarančni sokci - taki svezi , in je zaenkrat pomagal, pa med tud jem v čaju, sam da kaj ne staknem. ko me je pa gru zagarabu sem pa lepo še islamooos ubodla pa je blo......je pa res, da ne visim po trgovinah in lokalih...namenoma, ker tam vsi krehajo

grem pa januarja na labodje jezero na ledu...komaj čakam!!!to je meni full lepo, pa še nikoli nisem gledala drsanja v zivo...bom poročala

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
1.1.2009 22:11:18   
felix7
jadrnica, odgovor te že čaka.

tudi jaz se proti obolenjem borim s čaji in mandarincami. Čaje imam domače - nekaj vzgojenih na vrtu (meta, melisa, materina dušica, gozdne jagode, origano, itn.), nekaj jih naberemo na okoliških travnikih, ki zagotovo niso gnojeni (npr. rman), nekaj jih pa mami nabere tudi v hribih. Potem vse to lepo posušimo in potem pripravimo mešanice različnih čajev. No, moja mami je strokovnjak za to, jaz pa počasi povzemam njeno znanje. Ona tudi ve, za kaj je določen čaj dober, jaz pa pijem tiste, ki so mi dobri po okusu user posted image

a ste vedele, da je čaj potrebno pravilno pripraviti, če hočete, da učinkuje? Čaj se lahko da v vodo, ko ima ta max. 95 stopinj, limono lahko dodate, ko ima čaj max. 70 stopinj in med pri max. 40 stopinjah. Večje temperature namreč uničijo dobre učinkovine in potem pijemo praktično obarvano vodo. Evo, malo nasvetov, da boste zdrave user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
1.1.2009 22:14:19   
Najaa
Jaz tud kar shajam nekak z vitaminčki in brez kemije. Vsi okoli mene so že bili bolani, prehlajeni... men pa kar rata, no.
Glede čaja pa vem, da se limone in meda ne sme dat v prevročo vodo. Mi vedno čakamo, da se najprej ohladi. user posted image

Jooooj, mene pa tako trtica boli, ko sedim na tem trdem stolu!! user posted image

Grem počasi še malo pred tv.
Punce, fajn se mejte in lahko noč.user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 1.1.2009 22:15:52 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
1.1.2009 22:17:20   
felix7
lahko noč, samo za trtico pa mislim, da ni nobenega čaja user posted image user posted image  pa tudi mandarince ne bi pomagale user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
1.1.2009 22:42:01   
trinity22
SREČNO 2009 in zdrave mamice in otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
2.1.2009 0:28:46   
tasa_m
večer, midva doma user posted image , moj že spi, meni pa se še ne spi in še ne grem. Sem vas prišla prekontrolirat, da vidim kaj se dogajalouser posted image (kontrola mora bit)

IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica
Persida - držim pesti, da bo vse ok in da pritisk pade - daj katera ji ponaša naše pozdrave, naj jo res lepo pozdravi v imenu celega marčevskega razreda 2009

jadrnica, sem ji prenesla pozdrave celotnega kolektiva marčevk 09 in ji tudi povedala, da držimo pesti da bo čimprej boljša in da ne smejo prehitevat, ker je malo prehitro.. user posted image

jaz pa še nič ne vem kdaj jo imamo. Nimajo na internetu še nič napisano user posted image tak da nimam pojma kdaj je,..ko pa kličem pa se mi ne oglasijo,čeprav kličem med časom,ki ga imajo napisanega na njihovi spletni strani..user posted image
Sem pa upala, da bom šl januarja ko je moj še doma in bova lahko hodla oba,..ampak sem danes videla da ima glih v tor. in čet. predavanja in to nujna, tak da ne vem kak bomo to izvedli user posted image . Na predavanja pa mora ker mu manjka samo še ta izpit in diploma.. Bomo že nekako..

Zdaj pa jaz tud grem in se tipkamo jutri.. user posted image

user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
2.1.2009 9:02:18   
helimaša
jutro!

NAJ VAM VSEM ZAŽELIM SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO!nism mela prej cajta do računalnika pridt......silvestrovanje je super uspelo.....res smo se mel zlo fajn......edino mene je mal zvilo pred večerjo in sm kr skup zlezla.....tko da sm se ful pazila cel večer......pa tud moj dragi me je malo bolj čuval.....drugače je blo pa fajn.....smo šli po polnoči mal do centra pa ni nč dogajal.....tko da smo šli rajš domov papcat......tko da jst sm spala bolj malo k smo do štirih žural.....potem pa ob sedmih auf.....včer smo mal okol bluzil.....zvečer pa sva dobila obiske.....tko da se spet do pol noči niso skidal.....pa še dons ponoč sm slabo spala tko da sm ful utrujena......čakam taščo če bo kej po tamalo pršla da grem še mal spančkatuser posted image user posted image .......
snegeca je bol malo.....sm upala da ga bo malo več zapadlo.....da se bo vsaj Maši mal dogajal pa nč......dons gremo še mal okol zvečer pa gremo zapit prjatlovo punčko.....tko da se veseli januar nadaljujeuser posted image user posted image .......
zdej pa grem previt Mašo......pol se pa morm igrat z njo k mi že teži.....se tipkamo

papa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......