|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
2.1.2009 20:39:01   
Pupa7
pa lahko nočko pupe, lepe sanje user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
2.1.2009 20:44:23   
Lolita23

Sploh ne morem verjet, da je že drugega dneva novega leta konec. Zdi se mi da čas kar leti.

A  še katero srbijo bradavice???

No vidim, da ste vse v toplem zavetju ljubih, pa se grem še jaz mal stisnit, pa spat.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
2.1.2009 20:44:55   
tasa_m

hei,hei

ja pupa ti pa na veliko zapravljaš. user posted image Pridna, pridna,..zdaj vsaj veš zakaj mora tvoj toliko delat, ko jamraš da ga ni nikol doma..user posted image user posted image malo te hecam,saj vem kak je to. No ne vem ker sem več ali manj vse dobila.. vem pa kake sio cene, ko sem vse si samo še nagledovala..

jaz pa sem nama zdaj večerjo nardili..tople sendviče. Njemu z toastom, meni s črnim kruhecom.. mljask.

Zdaj sem 2 dni imela povečan sladkoruser posted image zdaj pa se bom spet začela diete držat bolj resno. Ma kak naj ne jem ob dobrotah na mizi ? user posted image   men se oči samo svetijo, ko vidim francosko solato,biftek, salamo, pršut, peciva na tone...user posted image user posted image   mljask...požrla bi lahko, ne samo jedla..user posted image

kaj a danes pa nebomo niti ene strani napisale?? kak smo se polenle, kak še le bo tam februarja.. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
2.1.2009 20:54:52   
felix7
tasa, don't worry, samo da jaz neham v službo hodit, boš videla, kako hitro bomo polnile strani user posted image  tudi jaz se težko upiram pršutu in suhim mesninam, joj, še malo moramo potrpeti.

pupa, čestitke za uspešno nakupovanje. Naju v januarju čaka kar nekaj dela z opremljanjem (mizar mora narediti previjalko, prebarvat moramo posteljico), tako da dolgčas ne bo.

Lolita, mene še nč ne srbijo, samo joški rastejo user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
2.1.2009 21:04:28   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

A  še katero srbijo bradavice???

jaaaaaaauser posted image  za znoret, kako me včasih srbijo...ne samo bradavice, celi joškiuser posted image

NIč, obiskov je konec, spet smo se malo nasmejali pa kviz igrali...user posted image  zdaj pa čakam, da pridem na vrsto zakopalnicouser posted image  potem pa spat...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
2.1.2009 21:15:51   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

tasa, don't worry, samo da jaz neham v službo hodit, boš videla, kako hitro bomo polnile strani user posted image  tudi jaz se težko upiram pršutu in suhim mesninam, joj, še malo moramo potrpeti.

pupa, čestitke za uspešno nakupovanje. Naju v januarju čaka kar nekaj dela z opremljanjem (mizar mora narediti previjalko, prebarvat moramo posteljico), tako da dolgčas ne bo.

Lolita, mene še nč ne srbijo, samo joški rastejo user posted image user posted image

Ko sem prala zobe, pogledam v špegel, pa vidim sam joške.Ko bom nehala dojit jih bom imela do Koroške!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
2.1.2009 21:16:36   
tasa_m

zmenjeno..te držim za besedo..user posted image user posted image

lolita23..mene pa srbi full trebuh..ponavadi tak fejst da bi si najraje ga kr izpraskala.. user posted image , bradavice pa niti ne full. T epa te me že kaj posrbi..user posted image

Trezika..je še dolga vrsta?? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
2.1.2009 21:17:51   
tasa_m
Ko sem prala zobe, pogledam v špegel, pa vidim sam joške.Ko bom nehala dojit jih bom imela do Koroške!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pol pa bo zate glih prav tist muzika: joške do koroške user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
2.1.2009 21:19:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

spps javi se in nam povej kako kaj tvoje zdravje???POGREŠAMO TEEE

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

spps,
kako si? upam, da bolje user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps že cel dan kot kakšen duhec lepi sam sezname gor. user posted image  Sam toliko da vemo, da je tukaj, čeprav je ni. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image no,jaz sem malo boljše,vročine nimam-je pa danes mojo malo skuhalouser posted image .
včeraj pa nisem uspela nič napisat,ker je vedno potem tak prišlo,da sem morala stran od compa-sej počas bom nadoknadla zamujenouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
2.1.2009 21:20:25   
felix7
si jih bomo pa masirale kot Saška Lendero, pa bodo spet auf user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
2.1.2009 21:21:30   
felix7
ne morem verjet, izgubljena ovčica se je našla user posted image user posted image user posted image  no, samo da si boljše, tasa, zdaj bomo pa mimogrede na 4. delu, ko se je spps vrnila user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
2.1.2009 21:24:26   
tasa_m

ne morem verjet, izgubljena ovčica se je našla user posted image user posted image user posted image  no, samo da si boljše, tasa, zdaj bomo pa mimogrede na 4. delu, ko se je spps vrnila user posted image user posted image

čas je že bil, da se nam je vrnila. spps user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image za tvojo tamalo doma. Da ni ki zdaj zbolela, ker se ji šola bliža? user posted image Jaz sem takrat stalno bla bolj boga, ko sem mogla nazaj v šolo it..user posted image (HECAM SE...V tem letu se pa smo hecam..user posted image user posted image )

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
2.1.2009 21:27:31   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: cita

spps javi se in nam povej kako kaj tvoje zdravje???POGREŠAMO TEEE

spps,
kako si? upam, da bolje user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps že cel dan kot kakšen duhec lepi sam sezname gor. user posted image  Sam toliko da vemo, da je tukaj, čeprav je ni. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image no,jaz sem malo boljše,vročine nimam-je pa danes mojo malo skuhalouser posted image .
včeraj pa nisem uspela nič napisat,ker je vedno potem tak prišlo,da sem morala stran od compa-sej počas bom nadoknadla zamujenouser posted image user posted image

zate in za tvojo malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čaja pa ne znam prilepituser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
2.1.2009 21:28:37   
Lolita23

si jih bomo pa masirale kot Saška Lendero, pa bodo spet auf user posted image user posted image user posted image

V katero smer že???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
2.1.2009 21:31:55   
mama_milchy
spps, zate in za tvojo malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa_m, a se je kaj Persida oglasila? Kako je z njo in njenima user posted image user posted image ? samo, da ne bo kaj prehitevalo; lepo jo pozdravi;

katera je spraševala, če nas srbijo bradavice user posted image  mene da občasno in bi kr praskala, sem pa opazla, da se mi že nekaj cedi iz njih; me pa modrčki stiskajo in ko sem doma, sem kr veselo brez modrca razen, če kdo pridem, tečem v kopalnico si ga oblečt.

meni še vedno prehlad nagaja, ne vem do kdaj bo tako pa spet me levo uho nekaj zajuser posted image ; danes pri kosilu in 2x al 3x popoldan pa je Žigec pojamral, da ga levi uhec boli user posted image  bomo vidli kako bo čez noč in jutri, če ne se gremo gor na ORL pokazat;

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
2.1.2009 21:32:05   
tasa_m

V katero smer že???user posted image user posted image user posted image user posted image

me si jih verjetno lahko kr v obe.. user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
2.1.2009 21:34:43   
tasa_m
mama_milchy
tasa_m, a se je kaj Persida oglasila? Kako je z njo in njenima user posted image user posted image ? samo, da ne bo kaj prehitevalo; lepo jo pozdravi;

sem ji včeraj popoldan poslala sms, pa se mi ni nič javla. Sem ji napisala, da nima kaj za prehitevat..tak da upam da nas bo ubogala, predvsem da nas bosta ubogala njuna dva user posted image user posted image ..

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
2.1.2009 21:36:32   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

me si jih verjetno lahko kr v obe.. user posted image user posted image

samo da ne bi nasprotnega učinka dosegle user posted image user posted image user posted image  mam en boljši predlog - naučimo to naše user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
2.1.2009 21:37:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mama_milchy

sem ji včeraj popoldan poslala sms, pa se mi ni nič javla. Sem ji napisala, da nima kaj za prehitevat..tak da upam da nas bo ubogala, predvsem da nas bosta ubogala njuna dva user posted image user posted image ..

tasa.pozdravi Persido še v mojem imenuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
2.1.2009 21:38:17   
felix7

meni še vedno prehlad nagaja, ne vem do kdaj bo tako pa spet me levo uho nekaj zajuser posted image ; danes pri kosilu in 2x al 3x popoldan pa je Žigec pojamral, da ga levi uhec boli user posted image  bomo vidli kako bo čez noč in jutri, če ne se gremo gor na ORL pokazat;

ah, pa ne že spet user posted image  upam, da ga bo minilo, pa da se to uštima za zmeraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
2.1.2009 21:39:23   
spps
sem morala za nazaj prebrat,da ne bi kaj zamudilauser posted image user posted image user posted image
saj še mal pa pridem v formouser posted image user posted image user posted image
Punce,a se še kateri drugi zdaj zdi,ko se je letnica obrnila,da smo vedno bližje našim PDP-jem?maaaaaaaaaaloooo šeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pa pravkar sem prebrala,da sta že dve februarčici rodili... človek se kr zamisliuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 2.1.2009 21:43:50 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
2.1.2009 21:41:09   
spps
LINK

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
2.1.2009 21:53:10   
spps
zgleda,da vse svojim predvajate link,jaz pa grem po dolgem,ker mi ne paše sedet,ker mi je začelo kislino dvigovatuser posted image  lepo se imejte,jutr mi bo pa že kaj več ratalo prit za comp,če ne bo mala preveč boga.
lepo se imejte in lepo čvekajte-sem se morala danes mal javit,da ne boste mislila,da sem si z novim letom zadala,da ne bom tolk čvekala in bom sam sezname rihtalauser posted image user posted image user posted image user posted image

nočkouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
2.1.2009 21:54:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

sem morala za nazaj prebrat,da ne bi kaj zamudilauser posted image user posted image user posted image
saj še mal pa pridem v formouser posted image user posted image user posted image
Punce,a se še kateri drugi zdaj zdi,ko se je letnica obrnila,da smo vedno bližje našim PDP-jem?maaaaaaaaaaloooo šeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pa pravkar sem prebrala,da sta že dve februarčici rodili... človek se kr zamisliuser posted image user posted image user posted image

nismo kaj dost pisale. Ni tebe blo..user posted image

joj,ja..če tak pomislim: prej sem rekla da bom rodila drugo leto, zdaj pa lahko rečem..dobra 2 mesca... Februarčice pa prehitevajo ja..

PERSIDO sem pozdravla v imenu vseh marčevk 09

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
2.1.2009 21:55:18   
felix7
ja, februarčice že hitijo, ampak jaz sem zdaj že kar pomirjena, si pravim, da tudi če bi kaj bilo, imajo user posted image  že dobre šanse. Z vsakim tednom se manj sekiram.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......