Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 20:39:01
|
|
|
|
Pupa7
|
pa lahko nočko pupe, lepe sanje
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 20:44:23
|
|
|
|
Lolita23
|
Sploh ne morem verjet, da je že drugega dneva novega leta konec. Zdi se mi da čas kar leti. A še katero srbijo bradavice??? No vidim, da ste vse v toplem zavetju ljubih, pa se grem še jaz mal stisnit, pa spat. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 20:44:55
|
|
|
|
tasa_m
|
hei,hei ja pupa ti pa na veliko zapravljaš. Pridna, pridna,..zdaj vsaj veš zakaj mora tvoj toliko delat, ko jamraš da ga ni nikol doma.. malo te hecam,saj vem kak je to. No ne vem ker sem več ali manj vse dobila.. vem pa kake sio cene, ko sem vse si samo še nagledovala.. jaz pa sem nama zdaj večerjo nardili..tople sendviče. Njemu z toastom, meni s črnim kruhecom.. mljask. Zdaj sem 2 dni imela povečan sladkor zdaj pa se bom spet začela diete držat bolj resno. Ma kak naj ne jem ob dobrotah na mizi ? men se oči samo svetijo, ko vidim francosko solato,biftek, salamo, pršut, peciva na tone... mljask...požrla bi lahko, ne samo jedla.. kaj a danes pa nebomo niti ene strani napisale?? kak smo se polenle, kak še le bo tam februarja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 20:54:52
|
|
|
|
felix7
|
tasa, don't worry, samo da jaz neham v službo hodit, boš videla, kako hitro bomo polnile strani tudi jaz se težko upiram pršutu in suhim mesninam, joj, še malo moramo potrpeti. pupa, čestitke za uspešno nakupovanje. Naju v januarju čaka kar nekaj dela z opremljanjem (mizar mora narediti previjalko, prebarvat moramo posteljico), tako da dolgčas ne bo. Lolita, mene še nč ne srbijo, samo joški rastejo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:04:28
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 A še katero srbijo bradavice??? jaaaaaaa za znoret, kako me včasih srbijo...ne samo bradavice, celi joški NIč, obiskov je konec, spet smo se malo nasmejali pa kviz igrali... zdaj pa čakam, da pridem na vrsto zakopalnico potem pa spat...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:15:51
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 tasa, don't worry, samo da jaz neham v službo hodit, boš videla, kako hitro bomo polnile strani tudi jaz se težko upiram pršutu in suhim mesninam, joj, še malo moramo potrpeti. pupa, čestitke za uspešno nakupovanje. Naju v januarju čaka kar nekaj dela z opremljanjem (mizar mora narediti previjalko, prebarvat moramo posteljico), tako da dolgčas ne bo. Lolita, mene še nč ne srbijo, samo joški rastejo Ko sem prala zobe, pogledam v špegel, pa vidim sam joške.Ko bom nehala dojit jih bom imela do Koroške!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:16:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 tasa, don't worry, samo da jaz neham v službo hodit, boš videla, kako hitro bomo polnile strani tudi jaz se težko upiram pršutu in suhim mesninam, joj, še malo moramo potrpeti. zmenjeno..te držim za besedo.. lolita23..mene pa srbi full trebuh..ponavadi tak fejst da bi si najraje ga kr izpraskala.. , bradavice pa niti ne full. T epa te me že kaj posrbi.. Trezika..je še dolga vrsta??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:17:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ko sem prala zobe, pogledam v špegel, pa vidim sam joške.Ko bom nehala dojit jih bom imela do Koroške!! pol pa bo zate glih prav tist muzika: joške do koroške
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:20:25
|
|
|
|
felix7
|
si jih bomo pa masirale kot Saška Lendero, pa bodo spet auf
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:21:30
|
|
|
|
felix7
|
ne morem verjet, izgubljena ovčica se je našla no, samo da si boljše, tasa, zdaj bomo pa mimogrede na 4. delu, ko se je spps vrnila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:24:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne morem verjet, izgubljena ovčica se je našla no, samo da si boljše, tasa, zdaj bomo pa mimogrede na 4. delu, ko se je spps vrnila čas je že bil, da se nam je vrnila. spps in za tvojo tamalo doma. Da ni ki zdaj zbolela, ker se ji šola bliža? Jaz sem takrat stalno bla bolj boga, ko sem mogla nazaj v šolo it.. (HECAM SE...V tem letu se pa smo hecam.. )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:28:37
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 si jih bomo pa masirale kot Saška Lendero, pa bodo spet auf V katero smer že???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:31:55
|
|
|
|
mama_milchy
|
spps, zate in za tvojo malo tasa_m, a se je kaj Persida oglasila? Kako je z njo in njenima ? samo, da ne bo kaj prehitevalo; lepo jo pozdravi; katera je spraševala, če nas srbijo bradavice mene da občasno in bi kr praskala, sem pa opazla, da se mi že nekaj cedi iz njih; me pa modrčki stiskajo in ko sem doma, sem kr veselo brez modrca razen, če kdo pridem, tečem v kopalnico si ga oblečt. meni še vedno prehlad nagaja, ne vem do kdaj bo tako pa spet me levo uho nekaj zaj ; danes pri kosilu in 2x al 3x popoldan pa je Žigec pojamral, da ga levi uhec boli bomo vidli kako bo čez noč in jutri, če ne se gremo gor na ORL pokazat;
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:32:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 si jih bomo pa masirale kot Saška Lendero, pa bodo spet auf V katero smer že??? me si jih verjetno lahko kr v obe..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:34:43
|
|
|
|
tasa_m
|
mama_milchy tasa_m, a se je kaj Persida oglasila? Kako je z njo in njenima ? samo, da ne bo kaj prehitevalo; lepo jo pozdravi; sem ji včeraj popoldan poslala sms, pa se mi ni nič javla. Sem ji napisala, da nima kaj za prehitevat..tak da upam da nas bo ubogala, predvsem da nas bosta ubogala njuna dva ..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:36:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 si jih bomo pa masirale kot Saška Lendero, pa bodo spet auf V katero smer že??? me si jih verjetno lahko kr v obe.. samo da ne bi nasprotnega učinka dosegle mam en boljši predlog - naučimo to naše
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:37:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_milchy tasa_m, a se je kaj Persida oglasila? Kako je z njo in njenima ? samo, da ne bo kaj prehitevalo; lepo jo pozdravi; sem ji včeraj popoldan poslala sms, pa se mi ni nič javla. Sem ji napisala, da nima kaj za prehitevat..tak da upam da nas bo ubogala, predvsem da nas bosta ubogala njuna dva .. tasa.pozdravi Persido še v mojem imenu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:38:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy meni še vedno prehlad nagaja, ne vem do kdaj bo tako pa spet me levo uho nekaj zaj ; danes pri kosilu in 2x al 3x popoldan pa je Žigec pojamral, da ga levi uhec boli bomo vidli kako bo čez noč in jutri, če ne se gremo gor na ORL pokazat; ah, pa ne že spet upam, da ga bo minilo, pa da se to uštima za zmeraj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:39:23
|
|
|
|
spps
|
sem morala za nazaj prebrat,da ne bi kaj zamudila saj še mal pa pridem v formo Punce,a se še kateri drugi zdaj zdi,ko se je letnica obrnila,da smo vedno bližje našim PDP-jem?maaaaaaaaaaloooo šeeeeeeeeeeee pa pravkar sem prebrala,da sta že dve februarčici rodili... človek se kr zamisli
< Sporočilo je popravil spps -- 2.1.2009 21:43:50 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:41:09
|
|
|
|
spps
|
LINK
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:53:10
|
|
|
|
spps
|
zgleda,da vse svojim predvajate link,jaz pa grem po dolgem,ker mi ne paše sedet,ker mi je začelo kislino dvigovat lepo se imejte,jutr mi bo pa že kaj več ratalo prit za comp,če ne bo mala preveč boga. lepo se imejte in lepo čvekajte-sem se morala danes mal javit,da ne boste mislila,da sem si z novim letom zadala,da ne bom tolk čvekala in bom sam sezname rihtala nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:54:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sem morala za nazaj prebrat,da ne bi kaj zamudila saj še mal pa pridem v formo Punce,a se še kateri drugi zdaj zdi,ko se je letnica obrnila,da smo vedno bližje našim PDP-jem?maaaaaaaaaaloooo šeeeeeeeeeeee pa pravkar sem prebrala,da sta že dve februarčici rodili... človek se kr zamisli nismo kaj dost pisale. Ni tebe blo.. joj,ja..če tak pomislim: prej sem rekla da bom rodila drugo leto, zdaj pa lahko rečem..dobra 2 mesca... Februarčice pa prehitevajo ja.. PERSIDO sem pozdravla v imenu vseh marčevk 09
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 21:55:18
|
|
|
|
felix7
|
ja, februarčice že hitijo, ampak jaz sem zdaj že kar pomirjena, si pravim, da tudi če bi kaj bilo, imajo že dobre šanse. Z vsakim tednom se manj sekiram.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......