|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
24.12.2008 8:56:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kaj še vse spite? Jaz sem tukaj!!!!!!!!!!!!!!

jaz sem tu.. user posted image
Sem skočla še malo na RR preden grem diabetologu, pol pa v trgovino po nakup. Ma sma čakala na zadnji dan, zdaj pa me kr zgrozi, ko pomislim, kaka gužva bo.. user posted image ampak to nama bo kazen, da čakava vse na konec.
Ob 17h pa imamo božično večerjo oz. pozno kosilo pri njegovih..komaj čakam,da spet kaj dietnega v sebe dobim..user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
24.12.2008 9:33:32   
Komentirala vas ne bom ker sem vse pozablauser posted image user posted image user posted image  men podobno...

Za mano katastrofalna noč sem se zbudila tam okol 03:00 sem bruhala driskala oboje hkrati sam ne vem zakaj pa naša mala pikica se je zbudila pa malo razgrajala da je opozorila nase tako da je noč slaba k user posted image ...sedaj pa da ruknem mojega pokonci da greva v trgovino pol pa mam polno dela moram pospravit mal pa kaj dobrega spečt zvečer sem pa tk in tk sama ker moj delauser posted image user posted image user posted image  tako delo v gostinstvo...
Kaj naj le rečem Želim vam mirne , vesele in polne veselja ter radosti božične praznike in seveda bodite v družni ljudi ki vam prinašajo nasmeh na obraz...Danes ne mislit na kg ampak kar veselo po hrani

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
24.12.2008 9:39:22   
mama_milchy
Jutro,

a ste že pokonci, pupe? Evo, za lažji začetek dneva user posted image . Mi smo že pokonci od 7-me, najin Žiga kr ne more dlje spat; zdaj gledava Piko Nogavičko; mene čaka nekaj malega za pospravit pa eno pecivo bi mogla speč ma ne vem kaj, nekaj lih da je. Nekaj mi bo poslala očetova teta tako da ne bom pretiravala.
Spali smo pa super tam do 3-eh, pol pa nisem mogla dobro uro zaspat nazaj.

Tasa_m, jaz sem včeraj šla v trgovino in je blo noro nabito, gužva, sitne trgovke.
Ne razumem kot da prej nihče nič ne kupuje in pol zadnji dan vsi hitijo in norijo; konc koncev bojo trgovine samo en dan zaprte. Jaz delam nakupe 1x na teden oziroma 1x na 10dni, takrat nakupim kar mi rabi in to je to. Sedaj ko je mrzlo tudi zelenjava dlje zdrži tako da ni potrebno skozi v trgovino hodit. Kruhek pa spečem sama oziroma tolko kot ga pri nas pojemo, ga imam vedno v zamrzovalniku.

Kaj pa boste danes kuhale oziroma dobrega pripravile?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
24.12.2008 10:03:43   
Pupa7
Dobro jutro pupe moje,

vidim da je vse v razredčenih vrstah, samo mormo spisat tole stran, ker 22 je nesrečna številka!!! user posted image user posted image

Kje ste? Jasnaaaaaaaaaaaaaa vidim teeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
24.12.2008 10:14:33   
jjasna85
Pupa spet kričiš user posted image
ja, vidiš meee ja... samo sm mogla najprej malo prebrat za nazaj kaj se dogaja...
pa en kup stvari je v službi... sej danes BAJE dobimo mail, da gremo lahko prej domov in nam ne bo treba do 5h sedet tle...
hvalabogu, ker komaj gledamuser posted image

kako ste ostale?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
24.12.2008 10:27:02   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

ja, vidiš meee ja... samo sm mogla najprej malo prebrat za nazaj kaj se dogaja...
pa en kup stvari je v službi... sej danes BAJE dobimo mail, da gremo lahko prej domov in nam ne bo treba do 5h sedet tle...

kako ste ostale?

jaz kričim??? neeeeeeeeee, če bo kričala bi blo to TAKOLEEEEEEEEEEE HAHAHAHAHA user posted image user posted image user posted image

itak da vas bojo prej dam spustli, sej ste tko bl nekoristni dans tam user posted image user posted image user posted image ker mate misli čist drugje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
24.12.2008 10:42:01   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

kako ste ostale?

jaz kričim??? neeeeeeeeee, če bo kričala bi blo to TAKOLEEEEEEEEEEE HAHAHAHAHA user posted image user posted image user posted image

itak da vas bojo prej dam spustli, sej ste tko bl nekoristni dans tam user posted image user posted image user posted image ker mate misli čist drugje user posted image user posted image user posted image

Ja, lihkar smo dobili mail, da gremo lahko prej domov... wiiiii... ob 14:00 - partenzzzzaaaauser posted image  in pol spaaat... wiiiiiuser posted image
ps: ne morem pridet do ZSuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
24.12.2008 10:45:38   
Pupa7

kako ste ostale?

Ja, lihkar smo dobili mail, da gremo lahko prej domov... wiiiii... ob 14:00 - partenzzzzaaaauser posted image  in pol spaaat... wiiiiiuser posted image

Jeeeeiiiiiiiiiiiii, potem ti lah do takrat težim user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ne morš do ZS ? so ga zaklenli user posted image user posted image user posted image sej bo šlo mal jim dajmo časa, zihr so pregoreli od vseh voščil user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
24.12.2008 10:59:35   
helimaša
jutro!

vidm da s etle ful dogaja....jst sm pa zaspala.....sm šla zjutrej nazaj mal zaležat pa se zbudim ob pol enajstih.....katastrofa.....mam pa še tooook vellikkk dela.....tko da zdele babe šibam pospravlat.....ker baje da popoldan dec pa tamala jaslice delata.....
zvečer se je neki tašča hvalila za večerjo....tko da bomo gor.....za k polnočnici pa mislim da ne bo za it....ker mislm da bo polnočnica kr na kavčuuser posted image user posted image ......ajde letim zdej

papa

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
24.12.2008 11:05:36   
jjasna85

kako ste ostale?

Jeeeeiiiiiiiiiiiii, potem ti lah do takrat težim user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ne morš do ZS ? so ga zaklenli user posted image user posted image user posted image sej bo šlo mal jim dajmo časa, zihr so pregoreli od vseh voščil user posted image

ne morem... mi piše error pa ne vem kaj...user posted image user posted image user posted image
comeee oooonn... dolgčaaas..

res je neko zatišje danes tle user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
24.12.2008 11:14:35   
Pupa7
tud men isto nagaja, tko da zgleda neki delajo... škoda user posted image

kaj se dans cajt vleče, prov že pogrešam mojga lubija user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
24.12.2008 11:23:35   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Komentirala vas ne bom ker sem vse pozablauser posted image user posted image user posted image  men podobno...

Za mano katastrofalna noč sem se zbudila tam okol 03:00 sem bruhala driskala oboje hkrati sam ne vem zakaj pa naša mala pikica se je zbudila pa malo razgrajala da je opozorila nase tako da je noč slaba k user posted image ...sedaj pa da ruknem mojega pokonci da greva v trgovino pol pa mam polno dela moram pospravit mal pa kaj dobrega spečt zvečer sem pa tk in tk sama ker moj delauser posted image user posted image user posted image  tako delo v gostinstvo...
Kaj naj le rečem Želim vam mirne , vesele in polne veselja ter radosti božične praznike in seveda bodite v družni ljudi ki vam prinašajo nasmeh na obraz...Danes ne mislit na kg ampak kar veselo po hrani

Upam, da nisi bruhala in driskala zaradi viroze, ki jih je sedaj vse polno. Mi smo to dali prejšnji teden skoz. Da bi čim prej minilo!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
24.12.2008 11:35:05   
Pupa7
jst sm pa dobla en ZS, pa ga odpret ne morem, ker piše error user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
24.12.2008 11:42:20   
Nina00

jst sm pa dobla en ZS, pa ga odpret ne morem, ker piše error user posted image user posted image user posted image

Sem še jaz probala pa mi tudi ne uspe. Očitni jim nekaj nagaja user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
24.12.2008 12:05:14   
trezika
Samo na hitro vas pozdravim...in vam zaželim VESELO PRAZNOVANJE!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  

user posted image
user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
24.12.2008 13:29:58   
felix7
živjo, punce,

kako sem vesela, da so pred nami 4 dnevi frej user posted image  sicer prihodnji teden delam še vse tri dneve, ampak bom v službo hodila samo po par uric, ker itak ni nekega posebnega dela v teh dneh.
Ograjo so nam zmonitrali, je res lepa, sem imela za približno eno uro pospravljanja za njimi, pa še prebelit bo treba vse, ker so precej zasvinjali stene in stopnice.

cita, čim prej se pozdravi, k sreči takšne virozice običajno trajajo kratek cajt, oziroma se enkrat sprazniš, pa je. user posted image user posted image user posted image  zate.

k polnočnici tudi jaz ne mislim iti, prvič so cerkve mrzle, drugič po možnosti ne dobiš za sedet, potem je pa še zrak slab in meni se zna hitro zvrteti v glavi. Sem mislila iti k "otroški" polnočnici, pa sem zvedela, da je pri nas že ob 17h user posted image  To je pa tudi ena nemogoča ura, bomo imeli večerjo okoli 7h zvečer, tako da tudi ta varianta odpade.

Spala sem pa danes dobro, kar je glede na prehlad in zamašen nos kar presenetljivo.

Tasa, ti pa poročaj, kaj je rekel diabetolog. Držim pesti, da je vse ok.

No, punce, danes vam še posebej želim lep večer v krogu najdražjih.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
24.12.2008 13:50:32   
marec2009
ojla, punce

imela v četrtek pregled, se že obrnil (a)

Naslednji pregled imam 20.01.2009 user posted image
Kile: 105,6kg

Morala iti na glukozo, ker sem imela full pritiska (po moje zaradi šihta), razultati ok - vse je v redu nič mi ni treba trpeti kakšne diete user posted image

Mali (-a) ves čas brca

Zanima me ali se je že kakšna prijavila na starševski? Ali veste kako je v lj. porodnišnici oz. v Kamniku?

K sreči sem doma tako, da malo bluzim
Ste že kaj nakupile?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
24.12.2008 14:19:34   
tasa_m
tak punce moje, smrekica postavljena, darila zavita,..vse okoli pospravljeno.. vsaj enkrat user posted image , zdaj pa čakava,da bo ura 16,30 da greva na večerjo al kosilo al kaj pač bo. Nekaj že..upam user posted image

No, bila sem pri diabetologu in mi je rekel, da se naj kr naprej držim diete,pa bo vse ok. Me pa je pohvalil da sem bila pridna, ker ko sem imela PREveč povečan sladkor da sem ga na nasl. merjenju spravla v mejo normale..user posted image Pridna jaz..
Sem se mu potožla, da sem bila na par čagicah in da ni bilo nič dietnega, da bi lahko jedla, in da nisem bila lačna sem si pač privoščla..user posted image Nekak sem se mogla zagovarjat, čeprav sta bile samo 2 čagici..user posted image Mi je rekel, da bo zdaj itak čagic počasi konec in bom lahko pokazala koliko sem pridna, na nasl. pregledu.. Sem takoj dobla porcijo za čage nazaj..user posted image user posted image

Ja nič, bom mogla it nekaj skuhat na hitro. Mi kruli tak koda nebi jedla že mesec dni..

mama_m : medtem ko sem bila pri diabetologu, je moj skočil po darilca in me rešil muk glede trgovine in gužve..user posted image

(odgovor članu marec2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
24.12.2008 16:09:45   
Lolita23
Želim Vam lep predbožični večer in prelepo božično jutro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
24.12.2008 16:26:43   
Pupa7
PUPE MOJE DOBER TEK VAM ŽELIM, PA VELIKO ZABAVE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
24.12.2008 16:37:21   
mihaela01
Želim vam lep predbožični večer.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
24.12.2008 17:16:35   
lejca
Cer punce...

glih tolk da se oglasim...verjetn vam je ze pupa sporocila,da sem ze v celju in da so mi izgubili kovcke na letaliscu..ampak jih ze imam tak da se mi je kar oddahnilo..

zelim vam lep Bozic in srecno novo leto...

se se oglasim

lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
24.12.2008 17:54:12   
Pupa7
Ja Lejca, pupa je vse sporočila kot je bilo naročeno user posted image user posted image

zdaj pa grem jest njamiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
24.12.2008 18:08:02   
helimaša
čer!

hmau bo tud pr nas večerja....njami....tud jst že komi čakam.....tašča kuha k norc.....zdej sm ji pa še Mašo odpelala goruser posted image .....mi je skor zaspala pa sm jo rajš gor odnesla.....nej gre pol prej spat pa bo.....bom jst pa kšn film lahko pogledala.....kuham krompir.....ga morm sm olupit pa k tašči nest da bo tenstanga nrdila....kok se bomo spet nažrli.....moj je tle v dnevni na kavču zaspal....tko da itak iz njega i nč......mu morm it zdele težit da se bo ustal....morta s tamalo še jaslice narest.....tko da se bo še kej dogajal....

punce lepe praznike pa dober tek

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
24.12.2008 20:24:58   
Najaa
Punce moje drage, tudi jaz vam želim lep večer in mirno noč. Lepo se imejte v krogu svojih najdražjih. user posted image  Mi se ravno spravljamo h večerji. user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......