felix7
|
živjo, punce, kako sem vesela, da so pred nami 4 dnevi frej sicer prihodnji teden delam še vse tri dneve, ampak bom v službo hodila samo po par uric, ker itak ni nekega posebnega dela v teh dneh. Ograjo so nam zmonitrali, je res lepa, sem imela za približno eno uro pospravljanja za njimi, pa še prebelit bo treba vse, ker so precej zasvinjali stene in stopnice. cita, čim prej se pozdravi, k sreči takšne virozice običajno trajajo kratek cajt, oziroma se enkrat sprazniš, pa je. zate. k polnočnici tudi jaz ne mislim iti, prvič so cerkve mrzle, drugič po možnosti ne dobiš za sedet, potem je pa še zrak slab in meni se zna hitro zvrteti v glavi. Sem mislila iti k "otroški" polnočnici, pa sem zvedela, da je pri nas že ob 17h To je pa tudi ena nemogoča ura, bomo imeli večerjo okoli 7h zvečer, tako da tudi ta varianta odpade. Spala sem pa danes dobro, kar je glede na prehlad in zamašen nos kar presenetljivo. Tasa, ti pa poročaj, kaj je rekel diabetolog. Držim pesti, da je vse ok. No, punce, danes vam še posebej želim lep večer v krogu najdražjih.