|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
23.12.2008 19:49:34   
NoBady
aha pol lahk prčakujem da bo še slabi...user posted image no, sej sam še dobra dva mescauser posted image se tolažm s tem, čeprou ni glih tolažba...

lekadol...oki hvala... no sej upam da se ne bom nalezla...se ga kr mal izogibam...js sm tuki pred RR on pa v pojstli pred TV user posted image

no sej zdej grem pa mamic pomagat mal za jutr prpravlat....
VESELE PRAZNIKE VSEMuser posted image
papa

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
23.12.2008 20:09:40   
Anonimen
Sam tolk se vam javim, da vam voščim lepe praznike - Vesel Božič, ter srečno, zdravo in polno veselja v letu 2009! user posted image

(odgovor članu NoBady)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
23.12.2008 20:21:58   
helimaša
čeer!

spps si me mal izpustila danes....no bla sm na pregledu....vse je kul.....ma 1400g.....tko da je super.....pr men je tud vse kul.....kilce niso šle nč gor.....še vedno +1kg.....sm mislna da je kej več pa ni......
darila so nabavljena.....tko da to je poskrbljeno.....ma sm tko zaspana.....sm prej spala na kavču k je Maša risanke gledala.....sm mislna da bo zdej zaspala pa kr noče....tko da je šla zdej harmonko k dediju špilatuser posted image user posted image user posted image ......
kje pa ste drgač vse.....a se spet vse stiskate......jst sm pa spet sama.....ma ta moj dec je tok zaposlen da sploh ni vedu da je drug tedn novo letouser posted image user posted image .....pol je pa pol stvari odpovedu.....k se je tok menu za posu.....jao.....dobr da je še živ.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
23.12.2008 20:23:13   
Najaa
helimaša, kaj si pa kupila pol za darila?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
23.12.2008 20:24:25   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

čeer!

spps si me mal izpustila danes....no bla sm na pregledu....vse je kul.....ma 1400g.....tko da je super.....pr men je tud vse kul.....kilce niso šle nč gor.....še vedno +1kg.....sm mislna da je kej več pa ni......
darila so nabavljena.....tko da to je poskrbljeno.....ma sm tko zaspana.....sm prej spala na kavču k je Maša risanke gledala.....sm mislna da bo zdej zaspala pa kr noče....tko da je šla zdej harmonko k dediju špilatuser posted image user posted image user posted image ......
kje pa ste drgač vse.....a se spet vse stiskate......jst sm pa spet sama.....ma ta moj dec je tok zaposlen da sploh ni vedu da je drug tedn novo letouser posted image user posted image .....pol je pa pol stvari odpovedu.....k se je tok menu za posu.....jao.....dobr da je še živ.....user posted image

Super ste pa že kar veliki user posted image user posted image user posted image , kako pa to, da si dobila samo 1 kg, kaj delaš???

Napiši še, kdaj imaš naslednji pregled, da ti napišem v seznamček.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
23.12.2008 20:27:27   
Dali*
No, jaz sem si tudi danes kupila darilo. Multipraktik za katerega sem vas že spraševala. Lubitu pa salamoreznico tako ornk kovinsko, da bo pršutek ku je treba...za nas primorce..., heh. V bistvu si že celo leto kupujeva darila. Zadnji mesec pa sploh kaj vsak teden. Tko, zdej mava pa čist vse za najin novi domek. Še tist, kar ni nujno potrebno, heh.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
23.12.2008 20:28:02   
Janjap
Sem v taksni guzvi da komaj pridem do racunalnika. Na veliko kuham in pecem ker greva jutri k sorodnikom za praznike in ostaneva do najmanj 3. januarja.  In ker sem na posebni dieti se moram zanest samo na lastno hrano.
Vceraj sem torej pravila pregled rpi novem zdravniku, mi je manj vsec kot prejsnji in govori zelo hitro ter nerazlocno da ga polovico nisem razumela (ce ne bi bil Damien zraven da mi kasneje obnovi vse bi bila v popolni temi). Mi je tudi vzel bris ceprav naj se ne bi jemalo nosecnicam po petem mesecu nosecnosti ker je maternicni vrat dosti bolj obcutljiv in me je kar bolelo pa se krvavet sem zacela (kar je normalno je rekel).
Drugace je vse v redu. V bistvu se sploh ni poglobil v moje papirje. Na hitro je naredil ultrazvok in pogledal srcek ter lego vendar ni povedal teze in velikosti.
Moja teza je zanekrat +1, zaradi selitve sem bila prevec aktivna in sem vse sproti porabila kar sem pojedla. Vecraj sem si izmerila busija in meri 92 centimetrov.
Naslednjic imam ultrazvok, to je 21.1., pregled pa 26.1., ker ne dela isti ginekolog obojega.
Aha, pa sladkorne tudi nimam glede na laboratorijske rezultate kar je super, vse je v redu samo vec pocitka si moram vzet v naslednjih dneh.
Vsem skupaj zelim lepe in tople praznike, pa vmes se vam kaj javim.

Janja

PS: Aha, te dni sem gledala vozicke pa sva se nekako ogrela za vozicek od Jane Carrera Anniversario, ali katera pozna ta vozicek, mika me tudi Nomad od Jane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
23.12.2008 20:30:17   
Dali*
Aja, pa našemu malčku sem danes kupila zadeve od Chicco..in sicer kavčukovo dudo, škatlico, termometer, mini aspirator za nosek, škarice, zase pa blazinice za dojenje. Dudo in blazinice preventivno, mogoče sploh ne bomo rabili. Stekleniško sem pa dobila in sicer Aventovo 125 ml s silikonskim cucljem. Za preventivo bo OK, sicer bom kupila tudi Chiccotovo, pa upam, da bo dojenje steklo in da je ne bomo potrebovali že na začetku.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
23.12.2008 20:37:40   
Najaa
Pol ne rabiš več nobene dude? user posted image  Sem misla, da bi ti res eno prinesla.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
23.12.2008 20:42:29   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pol ne rabiš več nobene dude? user posted image  Sem misla, da bi ti res eno prinesla.

Najbrž bo ena zadostovala, če mu bo seveda všeč. Sicer je meni full smotana na pogled, ampak ima pa druge dobre lastnosti. Če je pa ti ne boš potrebovala, jo pa lahko vseeno prineseš če bomo eno zgubili, heh. Mogoče mu bo bolj všeč rdeča barva...hehehehe...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
23.12.2008 20:43:12   
Dali*
A Tija je že zdrava, tako da boste prišli v CE? Do kdaj pa boš v CE?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
23.12.2008 20:45:40   
Najaa
Ja, sej sem te misla ogovorit preko zs-ja. user posted image  Verjetno pridemo. Jutri ima mala kontrolo in bomo vidli, kako je z ušeskom. Boš imela kaj časa te dni? Verjetno bom ostala nekaj dni. Pa še lejca je rekla, da si bo vzela čas za kofe.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
23.12.2008 20:48:05   
helimaša
ma za darila sm kupla vsakmu ene gate in pa nogavice......za otroke pa pulovarčke.....take ful luškane s kapucami......tko da prov fajn......za naju pa en baci.....tko da itak sm čist preveč zapravla......po novem letu pa v akcijo za bebico.....sej sm malenkosti.....ampak vseen.......
z kilažo je pa tko......shujšala sm za 4 kile.....tko da sm zdej pršla nazaj na svojo kilažo +1 kg......načeloma sm se pa za 5 kilc zredila......zdej pa piši kukr veš.....ko sem zanosila je blo 62 kil.....pol jih je blo 58......zdej jih je pa 63......ke neki.....kar hočš napiš.....vseen sm se bl mal zredila.....važn da ma bebi normalno kilažo....mene je to bl skrbel.....
naslednji pregled 21.1......buši si morm pa mal zmert......sej mam tazga da me bo kap.....
jah obseg je 98 cm.....čudn....sm mislna da je vsaj 120user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
23.12.2008 20:48:29   
Dali*
Ja, en dan se bomo pa že zmenile, ne. Tko maš mojo tel. št., pa ko se bosta z lejco dogovorili mi javi, da se vama pridružim. No, v čet. in pet. imam mal obiskov..., lahko pa v soboto dopoldan za kako urico ni blema.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
23.12.2008 20:51:30   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., Izola  user posted image   +13 kg 
cita (28)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.1., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 12.1., Ptuj user posted image
+9kg 
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
7.1., LJ user posted image +4kg, 110cm
Tijaša (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,  LJ user posted image   +8,5kg, 97cm 
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1, Ptuj user posted image +6.4kg, 90 cm 
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.1., LJ user posted image +4,5 kg108 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE user posted image
+10 kg, 103cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1.,
LJ user posted image +7 kg, 96cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1, CE  user posted image +10 kg
NoBady (18)                  (št. 1user posted image  , št. user posted image  0)  13.1. ,CE user posted image  +10kg,94cm
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., CE user posted image +13 kg,109 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., Izola user posted image +8 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.12., MBuser posted image user posted image +12 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.1., LJ  user posted image     +1 kg, 98 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., Ptuj user posted image +15,5 kg
14.03.   
 trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  19.1., CE-SG  user posted image + 10 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 21.1., ITA user posted image +13 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 12.1., LJ, user posted image
+8 kg, 110 cm
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., NM user posted image  +3,5 kg, 114 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) ?, CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., MB user posted image   +7,5kg, 93 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., MBuser posted image   +13kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE user posted image
+ 10 kg, 95 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 20.1., PO user posted image + 10 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1., MB user posted image +8 kg, 107cm
20.03.
KOKICA32 (33)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 21.1., MB user posted image +10 kg, 99 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 8.1., Izola  user posted image  +10 kg,93cm 
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   21.1., FRAuser posted image +1 kg ,92 cm
  21.3. 
_andreja_  (24)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?,TRB user posted image +4,5kg,123 cm     
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.12, LJ user posted image +8 kg, 98 cm
Pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.12, CH user posted image +10 kg, 114cm 
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.1., LJ user posted image +6,5 kg, 94cm
čebeica maja (30)           (št. 2user posted image , št. user posted image  1) ?, NM  user posted image +8 kg, 86 cm
yassy (25)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.1., LJ user posted image +0 kg
22.03.
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  12.1., KR  user posted image +8kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
 1hruška (25)                  (št. 1 user posted image ,  št. user posted image  0) 8.1.,LJ  user posted image  +9kg , 98cm
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1., LJ user posted image +6 kg   
27.03.
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 8.1., LJ user posted image  +8kg ,100cm
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 14.1., CE user posted image +10 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 13.1., LJ user posted image   +7 kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 7.1., LJ user posted image +5 kg
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)  7.1., MS user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 16.1., KR user posted image
 +4,7kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 5.1.,  LJ user posted image +8 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +6 kg, 89 cm
Irena83 (25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +9 kg
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 20.1., PO user posted image , +5 kg, 93 cm

user posted image  - 17 fantkov
user posted image  - 17 punčk
user posted image  - 18 presenečenj 

Skupaj nas je 51 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image
user posted image  MAŠKA -  ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36,  ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
23.12.2008 20:51:48   
yania
Ej punce moje, ne boste verjele...obiskal nas je BOŽIIIIIIČČČČČČEEEEEEKKKKKKK.......
kolk dobro. En naš prijatelj ima cel december po firmah in tako te prireditve..originalen je...in sva ga prosila, če pride še našo Najo pogledat..ej kolk sem se mu nasmejala....pa darila sva mu dala prej jih je zložil pod smrekico...bom prilimala kako slikico gor, samo moram še na comp.dat, ko je od očija fotoaparat, ko je malo boljši in so res originalne slikice....ej, ful fajn...tamali se pa niti sanjalo ni, kdo je to, čeprav ga pozna, ma tudi jaz ga ne bi poznala...haha...potem sem mu pa še dala en list kaj naj še mala popravi, da bo Božiček bolj vesel: pospravljanje sobe, vedno obuti copati....itd....

KOLCANJE
ena je spraševala kako to čutim?! Ja kolca se mu...ful hitro, na ene 2 sekundi poskakuje mi trebušček, pa tudi sliši se, čisto spodaj v trebuščku, baje, je moj user posted image   poslušal....mah, sem kar žalostna, ko se takole matra..ma vam povem da se mu ziher 6 x na dan....pa to se mora kar matrati...pa traja slabih 10 minut skupaj...božče mišek mali....bom videla, če bo še pogosteje, bom poklicala, če ni to kaj narobe...se mi zdi 3x ok, samo tole je pa kar kriza, ne vem no...si ne predstavljam , da bi se meni toliko....haha, ali je pa požerušček in se mal napije plodovnice....

ej, se pišemo jutri...grem jo zdaj zrihtat...aja, darilo je rekel, da lahko odpremo jutri po večerji,,,ajajaj,,,,kako nas zdaj firbca....res lepo...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
23.12.2008 20:59:51   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ja, en dan se bomo pa že zmenile, ne. Tko maš mojo tel. št., pa ko se bosta z lejco dogovorili mi javi, da se vama pridružim. No, v čet. in pet. imam mal obiskov..., lahko pa v soboto dopoldan za kako urico ni blema.

Super. Smo na vezi. user posted image

yania, verjetno nisi vidla mojga odg. na tole kolcanje. Čisto normalno je, tud moja Tija je ogromno kolcala, pa ni s tem bilo nič narobe. Že v trebuhu je rada jedla, vzunaj pa tudi. user posted image  (do zadnjih dni, ko nekaj štrajka user posted image )

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
23.12.2008 21:48:25   
felix7
čer, punce,

sem ravno od tašče, sva šla k njej na večerjo (sem že enkrat pisala, da ne zna kuhat za malo ljudi, pa naju večkrat pokliče). Pa sva dobila še en velik kos čisto frišne potice, mmmmmmmmm, kako je dobra. Pa še goveje meso nama je kupila pri enem kmetu, da bova imela za govejo juhico user posted image user posted image user posted image  kar za 4x, moj mož namreč obožuje govejo juhico in jo vedno kuhava v velikih loncih, da si jo on potem zmrzne po manjših lončkih in jo zakuha, kadar se mu zahoče.

Sicer pa grem spat, ker sem že pošteno utrujena, sem namreč oblepila vse stopnice s kartonom in me je kar zmatralo, da ne bodo jutri delavci česa poškodovali.

Lepo se imejte na jutrišnji čarobni dan.

Nočko.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
23.12.2008 22:15:23   
mamica00
user posted image ojla no naj dopolnim seznam 

stara sem 27 let,

pdp 22.3.2009

tudi v drugo bo punčkauser posted image user posted image

pregled 20.1.2009

v laškem, zredila sem se 5kg,obseg trebuščka pa ne vemuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
24.12.2008 1:55:07   
PERSIDA
Drage moje ! Pred vrati so čudoviti prazniki.Ker bom osebno bolj malo na rr se bi vam ob tej priložnosti rada zahvalila za vse trenutke ,ki jih delite z mano.Ste res ena fajn družba in v veselje mi je ,da vas poznam.Naj vam na koncu zaželim en prijeten božič v krogu tistih ,ki jih imate radi.Tistim ,ki ,pa še čakate najdražje ,pa želim čimprejšnje snidenje.ŠE ENKRAT DRAGE MOJE HVALA VAM ZA VSE TRENUTKE.   Toplini vsa vrata naj božič odpre,
naj srečno obdobje se zate prične!
A leto prihodnje naj zdravja ti da,
obilja, ljubezni pa v čaši brez dna.user posted image

(odgovor članu mamica00)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
24.12.2008 7:32:07   
KOKICA32
Kaj še vse spite? Jaz sem tukaj!!!!!!!!!!!!!!

Spet sem prespala vso noč..mogoče pa zato, ker sem sedaj na bolniški in nimam nekih skrbi zaradi službe...user posted image Kdo bi vedel?user posted image

Padlo je že veliko voščilniv z vaše strani..pa pozna se, da so prazniki pred vrati, ker naše strani kar počasi naraščajajo..in prav je tako, da ste v teh dneh v krogu svojih najbližnjih..z družinami...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
24.12.2008 8:15:10   
Nina00
Dobro jutro!
Danes se samo malo javim, ker bo sicer veliko dela. Te dni sem bolj počivala, sedaj, ko se počutim malo boljše, bo treba pa vsaj stanovanje v red spravt. Za darila sem se pa kar z mamo zmenila, ker tako dobro pa še nisem, da bi okol laufala po tej gneči. Pa še kak nov virus bi mi ratalo pobrat.
Čestitke vsem, ki ste imele včeraj pregled!
Lepo praznujte s svojimi dragimi in vsem srečno veselo in zdravo 2009!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
24.12.2008 8:17:57   
Lolita23
Dobro jutro!!!!

Danes je pa predbožični večer.No midva sva se izognila kuhanju večerje, saj greva k njegovi omi na večerjo,tam bojo še njegovi starši, pa kdo ve.user posted image V planu imava sicer še it polnočnici, sam ne vem kak bo to šlo, ker men še kar noge zelo bolijo od Gradca.user posted image

Se še slišimo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
24.12.2008 8:27:13   
babyg
Staro leto srajčko slači,
sveže zlikano oblači.
Srajčka je poslikana,
z vzorci drobcenih želja.
Izberite vzorček zase
takšnega, ki bo za vse čase,
čipkal zdravje, mir in srečo.
Raztegnite ga v ljubečo
mavrico okrog planeta,
ki ne bo nikoli sneta.
Skrivnost je kot pajčevina,
ki varuje zibelko življenja,
je nasmeh,
ki v ljubezni tihi tke besede sreče.
Z vsakim novim jutrom spogleduje se
in noči odšteva,
da ob novem letu sreče čar
in želje naše v vaša srca vlije.
Miren božič in srečno novo leto!

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
24.12.2008 8:38:12   
mediuhec
drage nosečke!

na hitro se javljam, da vam zaželim prav posebej lepe praznike in vse dobro v novem letu.
za ene od nas je to zadnje leto v dvoje!

uživajte!

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......