|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
25.12.2008 7:38:38   
helimaša
jutro!

eno user posted image sm vam skuhala pa en rogljiček.....sm ga ne znam prlimatuser posted image user posted image .......
VESEL BOŽIČ......
me z Mašo kofetkave.....mene spet križ ful matra in se komi premikam.....dons gremo k mojim na južno.....pol bomo pa mal doma ležel.....tko da bo itak lušno.....
no pa se še kej kasnej tipkamo

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
25.12.2008 9:03:49   
mama_milchy
Dobro jutro,

naj vam tudi jaz postrežem z user posted image  in user posted image

pa še voščilo: Ko prižgejo božične se luči,
vsak v srcu si nekaj zaželi.
Naj Božič bo prijazen, naj bodo
prijazni v njem ljudje,
naj misli bodo iskrene
in veselo bo srce.
 user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
25.12.2008 10:15:13   
tasa_m
user posted image

Dobro jutro...kako ste preživele predbožični večer. Mi z pozno večerjo, pol pa z obdarovanjem.. Sem dobila kontaktno žar ploščo, baje zato, da ko bova z user posted image cel dan lutale okoli, bova imeli 1,2,3 kosilo za atija narejeno in bova imeli več časa zase.. Mi je bil vzrok kar všeč..user posted image user posted image

Zdaj pa čakam, da pridejo moji, so šli še na pokopališče svečko prižgat (je obletnica moje omeuser posted image ), pol pa gremo k sestrični na kosilo..vsa žlahta se dobi skup..user posted image (mi niso glih pri srcu ampak vseeno moram it user posted image ).

Lepo praznujte še naprej... in še enkrat LEP IN MIREN BOŽIČ user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
25.12.2008 10:23:14   
Pupa7
še od mene eno lepo dobro jutro user posted image

dans je tak deževen dan, da ga bomo kar lepo preležali in prespali user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
25.12.2008 10:30:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

še od mene eno lepo dobro jutro user posted image

dans je tak deževen dan, da ga bomo kar lepo preležali in prespali user posted image

pri nam pa snežiiiiii user posted image user posted image
čaki malo, ne sneži,..dežuje user posted image user posted image no snegujeuser posted image ker gre malo dež pa malo sneg. Še sreča da imam rač. blizu okna, da samo ven pogledam in se mi razpoloženje v trenutku spremeni..user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
25.12.2008 10:35:09   
felix7
sneži? pa saj danes je sonce napovedano...
no, mi smo imeli včeraj večerjo pri tašči, danes pa še kosilo user posted image  skratka, nič kuhanja zame user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
25.12.2008 10:40:12   
Lolita23
veselo božično jutro!!!

Midva se počasi odpravljava k njegovi omi, kjer sva sinoči večerjala, danes pa kosilava, hvalabogu saj kuhat ni treba.Pa še svaka bom vidla, ki je pravkar ugotovil verjeten, da ni dobil mobitela.user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sem imela najlepše sanje v celi nosečnosti.Sanjala sem svojo pupo, bila je tako lepa, z očkom sta se igrala, ta prizor mi je solze privabil na oči.user posted image user posted image Komaj čakam!!!!!

se še kaj slišimo

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
25.12.2008 12:07:41   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

veselo božično jutro!!!

Midva se počasi odpravljava k njegovi omi, kjer sva sinoči večerjala, danes pa kosilava, hvalabogu saj kuhat ni treba.Pa še svaka bom vidla, ki je pravkar ugotovil verjeten, da ni dobil mobitela.user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sem imela najlepše sanje v celi nosečnosti.Sanjala sem svojo pupo, bila je tako lepa, z očkom sta se igrala, ta prizor mi je solze privabil na oči.user posted image user posted image Komaj čakam!!!!!

se še kaj slišimo

hehe, po mojem ga je dobil hahaha user posted image user posted image user posted image user posted image če je res tok razvajen user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
25.12.2008 16:20:53   
felix7
čao, punce, a pri vas tudi sneži? Pri nas kar konkretno pada, pa še piha in izgleda kot snežni metež user posted image  no, upam, da tole ne bo predolgo trajalo, nisem ravno ljubitelj snega. No, vseeno pa imamo bel božič.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
25.12.2008 18:11:11   
NoBady
živjo zdravo čao user posted image

sm eno tako lepo slikco najdla, pa je nekak ne znam prlimat... user posted image kok to ve limate take lepe slikce tuki notr, js pa sploh ne znam ugotovit kko se to nrdi?user posted image

ja pri nas je tut snegec padu...in to fejst...js osebno sm ga bla zlo vesela, ker se ne spomnem kdaj je nazadnje pri nas sneg padu na božič...zelo lepo
no zdej je že nehal, in je vse zmrznal, tko da je cesta kr opasna, je treba mirkat...

za seznam bi pa povedala da mam v pasu že 99cmuser posted image

zdej grem pa mal jest...tatarski biftek ..njami user posted image

papa

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
25.12.2008 20:48:32   
čebeica maja
DOBER VEČER,verjetno vse še božićujete, še moje pozne čestitke
VESEL BOŽIČ VSEM

Mi smi bili pri mojih tri dni, je bolo kr lepo, danes pa še pri tašči, so mi kr na klop dali blazine da sem ležala, ker pri oboji imajo jedilnice ločena od dnevne sobe.

Čestitke vsem za preglede, diplomo, za ŽIGCAuser posted image , vse bolne se pozdravte.

Pregled sem imela sm vodo, tehtanje, pritisk, poslušali smo srcek,vse ok. Glede kil mi je rekla da imam itak od prej premalo. Naslednič imam ultrazvok, da vidmo lego. Glede ležanja pa lahko mal že giblem, pol pa reče navodila pa ista kot prejšnič-strogo ležanje, pol pa vedi kaj to pomeni. Mi je pa včeraj kr parkrat otrdel trebuh.
Nasledni pregled 23.1.09, +10kg, 90cm

papanoč

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 25.12.2008 20:50:31 >

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
25.12.2008 20:57:26   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

veselo božično jutro!!!

se še kaj slišimo

Zaenkrat ga božiček ni uslišal.user posted image user posted image

Lahko noč

hehe, po mojem ga je dobil hahaha user posted image user posted image user posted image user posted image če je res tok razvajen user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
25.12.2008 21:03:00   
tasa_m
dober večer,.. user posted image

sneg je, glej zunaj sneg je,..... jeeeeeeeee in imamo white christmas... user posted image

Bila na kosilu pri sestrični in po dolgem času videla vso žlahto,..sem očitno bila kar pridna, ker sem dobila dosti daril..user posted image več ali manj kozmetiko in čistila za pucanje-->sem te rade volje dala mojemu,saj je on zdaj glavni čistilec user posted image .
Zdaj pa sem taak utrujena da bom šla kr lepo ajat,..me križ boli kot user posted image , nič mi več ne paše,..niti ležanje na kavču ne..user posted image tak da sem res potrebna postelje user posted image

Tak da drage moje...
user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
25.12.2008 21:08:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady
sm eno tako lepo slikco najdla, pa je nekak ne znam prlimat... user posted image kok to ve limate take lepe slikce tuki notr, js pa sploh ne znam ugotovit kko se to nrdi?user posted image

če uporabljaš Internet Explorer pol klikni na sliko z desnim gumbom in daj kopiraj sliko ter pol prilepi, ko boš napisala sporočilo..

če pa uporabljaš Mozillo pol pa si jaz prvo sliko shranim kot.. (nekje na namize) in pol odperem okno na www.shrani.si, kjer to sliko shranim.. Pol pa ti tam napiše kodo za forum in jo kopiram v sporočilo, ki sem ga napisala.. Nič druga... Vsaj tako jaz delam, mogoče je kak lažji način tud, men je brat za Mozillo pokazal samo tega..user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
26.12.2008 9:18:56   
novo
dobro jutro vsem! user posted image
Želim vam lepe, vesele, nasmejane praznike!

Kr ne morem verjet, da sm prva tukaj. Moj je odšel na smučanje, tako da samevam. Malo me je izdal križ, drugače pa se poćutim praznično razpoloženo. Kaj pa kaj ve? Mislim, da bo kr malo zatišja med prazniki. Naužijte se prostih dni v krogu družine in imejte se lepo.

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
26.12.2008 10:16:51   
mama_milchy
Dobro jutro,

kako smo kaj danes? Mi še siti od včeraj; smo bli pri očetovi teti na kosilu oziroma skoraj cel dan tam tako da nam ni blo treba niti kuhat....sedaj pa grem nekaj za kosilo pripravljat, ker pridejo moji starši k nam....najbrž bo juhica, pečenka in krompir....

Žigec je boljši čeprav mu kr iz noska teče ampka ne tako kot v torek in sredo...

Vreme: pri nas piha burja, brrrrr

No, se še kaj bremo,

lep dan

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
26.12.2008 10:21:05   
Pupa7
Dobro jutro pupeeeeeeeeee user posted image

mi smo se danes zbudili v sončno zasneženo jutro, kok lepooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj grem ven na snega delat mini snežaka lepo na avtu od mojga, da se ne bom preveč sklanjala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
26.12.2008 10:41:40   
Lolita23
Živjo!

Vidim, da vse uživate.

Mi pa danes še urejamo stanovanje no polagamo še zadnje ploščice, pa napo vstavljamo, tak da danes spet ne kuham, ampak sem na kosilu pri tašči.user posted image user posted image user posted image Drugače pa mi sploh ni do hrane.

Za Žigca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
26.12.2008 11:45:08   
tasa_m
hei punce,kako ste?
Jaz pa sem se danes zbudila z zamašenim nosom in user posted image bolečinami v levem ušesu..user posted image Očitno me je včeraj moglo nekje napihat,da sem tak boga.. Ni mi ravno za nič...user posted image še za ležat ne..
Jaz pa bom danes pasulj nardila, ker imam prekajeno meso in ga bo potrebno porabit, da ga nebomo metali beg..user posted image jutri pa verjetno grema k mojim na kosilo..baje moj ata kuha, tak da pol pa res moram it.. user posted image

Pupa .. si nardila user posted image ??

mama_m .. upam,da bo Žiga čimprej zdrav.. user posted image user posted image

Lolita23 .. fajn porihtajte vse, pol pa boš ti lahko taščo na kosilo vabla,da se ji boš oddolžila zato da zdaj ne rabiš kuhat..user posted image (male te hecam)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
26.12.2008 11:46:34   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

hei punce,kako ste?
Jaz pa sem se danes zbudila z zamašenim nosom in user posted image bolečinami v levem ušesu..user posted image Očitno me je včeraj moglo nekje napihat,da sem tak boga.. Ni mi ravno za nič...user posted image še za ležat ne..
Jaz pa bom danes pasulj nardila, ker imam prekajeno meso in ga bo potrebno porabit, da ga nebomo metali beg..user posted image jutri pa verjetno grema k mojim na kosilo..baje moj ata kuha, tak da pol pa res moram it.. user posted image

Pupa .. si nardila user posted image ??

mama_m .. upam,da bo Žiga čimprej zdrav.. user posted image user posted image

Lolita23 .. fajn porihtajte vse, pol pa boš ti lahko taščo na kosilo vabla,da se ji boš oddolžila zato da zdaj ne rabiš kuhat..user posted image (male te hecam)

Upam, da čeprav ona raje vidi da k njej prideva, pač je že boljša kuharca.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
26.12.2008 12:11:40   
tasa_m
Upam, da čeprav ona raje vidi da k njej prideva, pač je že boljša kuharca.user posted image user posted image user posted image user posted image

saj jaz tud raje grem k tašči, kot pa da bi mi ona na kosilo prišla..user posted image sem pa ji rekla,da po novem letu lahko pride na tople sendveče, če sta nama že to ploščo kupla za božič.. no božiček jo je..user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
26.12.2008 13:48:51   
felix7
živjo,

pri nas še vedno po malem naletava sneg, čeprav se izza oblakov pokaže tudi kak sončni žarek. Sicer pa se odpravljava ven na zrak, je treba malo rit razmigat user posted image user posted image user posted image
se pa vidi, da so prazniki, ker ves čas nekaj jem in se bojim, da me bo razneslo. Ampak kamorkoli greva, ponujajo potico, piškote, narezek...

aja, nobady, ko si omenila, da greš na tatarski biftek... ne vem, če je to najbolj pametno, kolikor vem, v nosečnosti odsvetujejo surovo meso, pršut, suhe mesnine...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
26.12.2008 14:21:55   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

živjo,

pri nas še vedno po malem naletava sneg, čeprav se izza oblakov pokaže tudi kak sončni žarek. Sicer pa se odpravljava ven na zrak, je treba malo rit razmigat user posted image user posted image user posted image
se pa vidi, da so prazniki, ker ves čas nekaj jem in se bojim, da me bo razneslo. Ampak kamorkoli greva, ponujajo potico, piškote, narezek...

aja, nobady, ko si omenila, da greš na tatarski biftek... ne vem, če je to najbolj pametno, kolikor vem, v nosečnosti odsvetujejo surovo meso, pršut, suhe mesnine...

Jaz jem vse od špehovke naprej, pa tud tatarski biftek.Sej pa včasih so tud vse jedle, pa ni bilo nič.Sej pravijo naj nosečnica je kar ji paše.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
26.12.2008 14:22:37   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

saj jaz tud raje grem k tašči, kot pa da bi mi ona na kosilo prišla..user posted image sem pa ji rekla,da po novem letu lahko pride na tople sendveče, če sta nama že to ploščo kupla za božič.. no božiček jo je..user posted image

Po resnici jaz tud.Mi se vsaj ni treba sekirat, kaj naj skuham.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
26.12.2008 14:43:22   
NoBady
 En lep pozdravček !!!

Kako ste kaj danes? Moj dojenček ma dans že cel dan take akrobacije, ker sem bolj žgečkljive sorte in on brca ravno v rebra, me kr pošteno motiuser posted image prou žgečka me... Smo meli kosilo pri tašči, in sem vsake tok cajta kr v zrak skočla, tko me je požgečkal... kej tazga še nisem dožvelauser posted image user posted image user posted image

tasa_m hvala k si tko lepo napisala kko ... Mozzilo uporabljam, vidim d je bol zakompliciran, ampak bom vseen probalauser posted image
se drugač kej bolš počutiš? kko je z ušesom? joj sam enkrat me je ušes bolel, in upam da nikol večuser posted image

za Žigca tut js pošilam user posted image user posted image user posted image ...upam da se bo do druzga tedna vse porihtal, da bo lahko šou na operacijo.

felix7 sem slišala za pršut, da ni fajn da ga jem, za ostalo pa ne...čeprou mi ni čist jasn zakaj tko odsvetujejo to? kaj je pa lahko narobe? pršut sm tut že jedla letos, ker so ga pri tašči doma kupili in to celo nogo...sem ga jedla, isto jem suho salamo, in tatarski biftek sem se ga včeri tko najedla...zdej me pa mal skrbi tole, je res to tko nevarno?
Ne vem, če pomislim na stare čase, ko sploh nso mel takih informacij, al pa kake revne ljudi, ko si ne morjo druzga prvoščit, pa pač jejo kar imajo... pa je lahko otrok zdrav in je vse uredu z njim...ne vem...
ka pa ve pravte?

tko, sem se kr mal razpisala...zdej pa grem...grem v kino, gledat madagaskarjauser posted image z mojim user posted image pelema njegovga brata gledat ta film...
lepo se mejte, čao papa
En lep pozdravček !!!

user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......