|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
23.12.2008 16:59:07   
trezika
Hvala vsem za čestitke...mu jih bom posredovalauser posted image

Že odkar sem prišla domov se spravljam zraven, da bi nama posteljo preoblekla, pa mi nekako ne rata...ni ga dela pr hiši, ki bi mi šlo bolj na živceuser posted image user posted image  prava groza mi je...user posted image  ampak kar je treba je treba... mogoče mi še uspe danes...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
23.12.2008 17:20:56   
Pupa7
trezika daj, ti držim moralno podporo, saj bo .. en... dva ... tri.... glej glej, je že preoblečena user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
23.12.2008 17:47:14   
trezika
pupa hvalauser posted image  saj slečeno že imamuser posted image  zdaj samo še nabiram energijo, da jo na novo oblečemuser posted image user posted image user posted image  sicer pa razmišljam, da bi kr na dragega počakalauser posted image  prej tako ne moreva it spatuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
23.12.2008 18:19:36   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., Izola  user posted image   +13 kg 
cita (28)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.1., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 12.1., Ptuj user posted image
+9kg 
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
7.1., LJ user posted image +4kg, 110cm
Tijaša (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,  LJ user posted image   +8,5kg, 97cm 
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1, Ptuj user posted image +6.4kg, 90 cm 
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.1., LJ user posted image +4,5 kg108 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE user posted image
+10 kg, 103cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1.,
LJ user posted image +7 kg, 96cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1, CE  user posted image +10 kg
NoBady (18)                  (št. 1user posted image  , št. user posted image  0)  13.1. ,CE user posted image  +10kg,94cm
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., CE user posted image +13 kg,109 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., Izola user posted image +8 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.12., MBuser posted image user posted image +12 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ user posted image    -1 kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., Ptuj user posted image +15,5 kg
14.03.   
 trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  19.1., CE-SG  user posted image + 10 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 21.1., ITA user posted image +13 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 12.1., LJ, user posted image
+8 kg, 110 cm
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., NM user posted image  +3,5 kg, 114 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) ?, CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., MB user posted image   +7,5kg, 93 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., MBuser posted image   +13kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE user posted image
+ 10 kg, 95 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 20.1., PO user posted image + 10 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1., MB user posted image +8 kg, 107cm
20.03.
KOKICA32 (33)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 21.1., MB user posted image +10 kg, 99 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 8.1., Izola  user posted image  +10 kg,93cm 
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   ?, FRAuser posted image +0kg ,88cm
  21.3. 
_andreja_  (24)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?,TRB user posted image +4,5kg,123 cm     
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.12, LJ user posted image +8 kg, 98 cm
Pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.12, CH user posted image +10 kg, 114cm 
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.1., LJ user posted image +6,5 kg, 94cm
čebeica maja (30)           (št. 2user posted image , št. user posted image  1) ?, NM  user posted image +8 kg, 86 cm
yassy (25)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.1., LJ user posted image +0 kg
22.03.
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  12.1., KR  user posted image +8kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
 1hruška (25)                  (št. 1 user posted image ,  št. user posted image  0) 8.1.,LJ  user posted image  +9kg , 98cm
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1., LJ user posted image +6 kg   
27.03.
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 8.1., LJ user posted image  +8kg ,100cm
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 14.1., CE user posted image +10 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 13.1., LJ user posted image   +7 kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 7.1., LJ user posted image +5 kg
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)  7.1., MS user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 16.1., KR user posted image
 +4,7kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 5.1.,  LJ user posted image +8 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +6 kg, 89 cm
Irena83 (25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +9 kg
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 20.1., PO user posted image , +5 kg, 93 cm

user posted image  - 17 fantkov
user posted image  - 17 punčk
user posted image  - 18 presenečenj 

Skupaj nas je 51 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image
user posted image  MAŠKA -  ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36,  ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
23.12.2008 18:24:10   
mama_milchy
user posted image

Ko prižgejo božične se luči,
vsak v srcu si nekaj zaželi.
Naj Božič bo prijazen,naj bodo
prijazni v njem ljudje,
naj misli bodo iskrene
in veselo bo srce.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
23.12.2008 18:26:54   
Dali*
Moje voščilo...vam...

V prihajajočem letu vam želim vse naj in vse dobro ter…
…nasmejana jutra, uspešne delovne dni, umirjene popoldneve, romantične večere, topel dom, veliko veselih prijateljev in znancev, strpnosti in razumevanja, prijetna presenečenja, neizmerno veselje do vsakodnevnega učenja, pogumno raziskovanje po neznanih svetovih, prijaznega šefa, sveže rogljičke in dišečo jutranjo kavo, pospravljeno stanovanje, že skuhano kosilo, dvonadstropno torto za rojstni dan, polno denarnico bankovcev, neizgubljive ključe, imunost na gripo in prehlad, kosmate copate, plačane račune, toplo pižamo, branje zanimivih knjig, malo bolečin pri zobozdravniku, mehak naslonjač, veselo pohajkovanje v naravi, dobre sosedske odnose, sproščujočo masažo, veliko prostih uric, uresničitev življenjske avanture, držanje za roke, plesnih korakov v dvoje, petje v travi, okusno filano papriko, sveže limone, debele lubenice, sočne pleskavice v lepinji, šampanjec, vesele novice, brezmejno radost in užitek, pojočo travico, prepleskane stene, tople nogavice, uspešno končano delo, koristna pogajanja, prijazen pozdrav znanca, prijetna presenečenja, otroško domišljijo in igrivost, poštenost, toplo obujanje spominov, dobro vino, piknike s prijatelji, nobene poškodbe, cvetje na oknu, prijeten nasmeh, dišeči pršut, nova znanstva, vonj toplega kruha, orehovo potico, prijetne obiske, pogovore v naravi, dobro zdravje, čokoladne piškote, nobenega prometnega prekrška, tesnih objemov, smeha do solz, velikih priložnosti, klepet s prijatelji, mir v službi, dober posel, topel čaj in cimetova piškote v zimskih večerih, vedno prosto parkirno mesto, vroče poletne počitnice, 500 gramsko čokolado, nobenega čakanja v vrstah, nizek davek, dehteče rožice, vedno poln rezervoar goriva, pospravljene omare, očiščene čevlje, poln hladilnik dobrot, tople podplate, glavo polno uresničljivih idej, razgibano rekreacijo, dežnik ob sebi ob deževnih dneh,........
…predvsem pa zvrhano mero ljubezni...

Srečno, veselo, nasmejano… 2009 vam želi
Dali*

< Sporočilo je popravil Dali* -- 23.12.2008 18:28:19 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
23.12.2008 18:30:07   
trezika
dali to pa je izvirno voščilouser posted image user posted image

meni je pa uspelo posteljo preoblečtuser posted image user posted image user posted image  bravo jazuser posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
23.12.2008 18:33:35   
Najaa
janaja, ne sekiraj se, če imaš to bakterijo. Te bodo še preden boš rodila testirali. Tale AB pa ni nevaren za plod.

mama_milchy, Tija je boljše. Ni spala cel dan tak da počasi gre v vodoravno. user posted image
Joj joj škoda, ker je odpadla operacija. Držte se do nasl. pon.user posted image

tasa, javi kako je bilo pri diabetologu.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
23.12.2008 18:34:25   
Dali*
Na hitro sem ažurirala seznamček. Mi2 s KOKICO32 pa imava enake razultate. Naš malček je težak 1100g in se pridno kobaca. Jaz pa tudi imam že 10 kg plusa, pa se nč ne skiram. Sam da je naš mali super. Se boža po obrazu, pa z nogicami si ga prekriva...prava gumica je. Spet sem dobila 4 lepe slikice.

Dokumente za P dobim na naslednjem pregledu 22.1.2009. 12.2. imam pa že prvi CTG.

janaja...a te ni malo zgodaj testirala za Streptokoka? To testiranje se ponavadi izvaja od 34.- 36. tedna. No, mene bo tudi testirala, ko sem ji danes omenila in to celo brezplačno. Jah, ni je čez mojo zlato ginekologinjo.

Tko...zdej vas pa zapuščam. Mogoče se vam jutri javim...sicer pa lepe praznike...voščilo pa je že zgoraj....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
23.12.2008 18:38:44   
mihaela01
Janaja: To so te testirali za streptokoke B??? Ja res je fajn, da se testiramo, na koncu koncov tisti dnar ni toliko, kolike so lahko posledice te bakterije. Jaz se bom tudi šla testirat, vendar mi je moj G rekel, da nekje od 35-37. tedna.

Antibiotiki pa niso škodljivi, tako, da se ne sekiraj, ker bo vse OK.

user posted image user posted image user posted image  vsem, ki so imele danes pregled...

Jutri pa predbožični večer...komaj že čakam.

Lp

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
23.12.2008 18:38:53   
Najaa
Dali, testiranje za to bakterijo se lahko začne okoli 28t.Če si pozitiven, potem ponavljajo vsakih nekaj tednov in tik pred porodom.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 23.12.2008 18:39:22 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
23.12.2008 18:40:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ojla lep predpraznični pozdrav še od mene ...

včeraj sem imela pregled in je vse OK, hvala bogu , obrnjena je že na glavo in je rekla G, da je možno, da tako tudi ostane do poroda, ni pa nujno se lahko še kaj obrne. Koliko je velika in koliko tehta ne vem, ker sem pozabila vprašat, ona pa mi tudi ni nič povedala. Kar se mene tiče sem pa tudi pridelala 10 kg, vendarje rekla da je to OK, malo  mi je padel hemuglobin, zato mi je dala kar tri flaše nekekga sirupa z železom, ki je ful nezgravžen in ga morn pit na tešče. Ima še katera tak sirup?
No naslednji pregled imam 19. 1. 2009, do takrat pa se še kaj javim ...upam

LEPE PRAZNIKE VSEMuser posted image

Jaz ga pijem...že od začetka---Ferrumlek se imenuje...Bljek..saj na začeteku mi je še bil okej...sedaj pa pijem že 11. flaško..pa še 5 jih imam...je kar rekla, da ga bom do konca pila..in to 2 x2 žlički na dan! user posted image user posted image Sem že pred user posted image imela probleme z hemoglobinom....so me na krvodajalski velikokrat zavrnili zaradi tega...pa v srednji šoli sem bila že tudi slaba pri železu..se je moj user posted image hecal, pa je rekel, da mi bo žreblje prinesel, da jih bom glodala, da mi je bo treba toliko sirupa piti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
23.12.2008 18:44:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Na hitro sem ažurirala seznamček. Mi2 s KOKICO32 pa imava enake razultate. Naš malček je težak 1100g in se pridno kobaca. Jaz pa tudi imam že 10 kg plusa, pa se nč ne skiram. Sam da je naš mali super. Se boža po obrazu, pa z nogicami si ga prekriva...prava gumica je. Spet sem dobila 4 lepe slikice.

Dokumente za P dobim na naslednjem pregledu 22.1.2009. 12.2. imam pa že prvi CTG.

janaja...a te ni malo zgodaj testirala za Streptokoka? To testiranje se ponavadi izvaja od 34.- 36. tedna. No, mene bo tudi testirala, ko sem ji danes omenila in to celo brezplačno. Jah, ni je čez mojo zlato ginekologinjo.

Tko...zdej vas pa zapuščam. Mogoče se vam jutri javim...sicer pa lepe praznike...voščilo pa je že zgoraj....

Res????? Super...me veseli, da se tudi ti ne sekiraš za kg! Pa saj mi vsi pravijo, da so me same joške in trebuh, da ostalo pa imam vse isto (noge, rit, roke, obraz)..user posted image

Jaz sem pa danes pozabila rečti moji G za testiranje za streptokok B! user posted image Pa saj ima še čas...če ene pravite, da sel lahk testiram med 34-36 tednom! Ji bom na naslednjem pregledu rekla, če sama ne bo nič omenila!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
23.12.2008 18:46:45   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dali, testiranje za to bakterijo se lahko začne okoli 28t.Če si pozitiven, potem ponavljajo vsakih nekaj tednov in tik pred porodom.

No, ena info več. Čeprav vsepovsod piše da je testiranje enkratno in med 34.-36. tednom. Razen v primeru....

Prisotnost streptokoka ugotavljamo samo pri ženskah, ki kažejo znake prezgodnjega poroda nekje od 25. do 37. tedna in so zaradi tega hospitalizirane. To opravljamo kot del rutine ugotavljanja prisotnosti vseh okužb. Mikrobiološki rezultat potem včasih pokaže tudi prisotnost streptokoka," nam je slovensko prakso pojasnil priznani ginekolog Stanko Pušenjak iz ljubljanske porodnišnice.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 23.12.2008 18:49:13 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
23.12.2008 18:48:30   
Najaa

No, ena info več. Čeprav vsepovsod piše da je testiranje enkratno in med 34.-36. tednom.

Ja, če nisi pozitivna, je enkratno. Če pa si, pa ponavljajo.
Jaz tud moram G spomnit na tole cepljenje. Itak bom verjetno v bolnici, pa bodo imeli čas delat vse sorte teste. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
23.12.2008 18:50:04   
Dali*

No, ena info več. Čeprav vsepovsod piše da je testiranje enkratno in med 34.-36. tednom.

Jaz tud moram G spomnit na tole cepljenje. Itak bom verjetno v bolnici, pa bodo imeli čas delat vse sorte teste. user posted image

Zakaj boš toliko prej v bolnici?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
23.12.2008 18:50:13   
NoBady
čao bejbe user posted image
se javlam da vas malo pozdravim, pol grem pa za nazaj mal brat, ker če se spravim najprej brat za nazaj, pol ni več cajta da kej napišem...

kko ste kej?
moj user posted image je zbolel, 38vročine, pa slabo mu je...sm že čajčka kuhala...
neki me zanima... ka če js tut fašem vročino, je lahko to kej narobe?
se mi zdi d mi je G. rekla če bo vročina da morm it naprej, sam ne vem zihr...???

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
23.12.2008 18:53:09   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

čao bejbe user posted image
se javlam da vas malo pozdravim, pol grem pa za nazaj mal brat, ker če se spravim najprej brat za nazaj, pol ni več cajta da kej napišem...

kko ste kej?
moj user posted image je zbolel, 38vročine, pa slabo mu je...sm že čajčka kuhala...
neki me zanima... ka če js tut fašem vročino, je lahko to kej narobe?
se mi zdi d mi je G. rekla če bo vročina da morm it naprej, sam ne vem zihr...???

PAZI SE !!!  Noro razsaja gripa...vsi imajo 38 vročine, pa drisko in bruhanje. Pazi, da se ne nalezeš. Mene je danes G ekstra opozorila, naj se ne gibljem v prostorih, kjer je več ljudi, pa tudi moj dr. mi je to rekel, ker sem bila tudi pri njemu. Čuvaj se...da kaj ne fašeš...veliko tekočine pij in jej vitamine...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
23.12.2008 18:56:06   
NoBady
mama_m -- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za žigeca, sej se bo drug tedn vse zrihtaluser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
23.12.2008 18:59:07   
NoBady
HVALA Dali*user posted image
samo če je mojuser posted image gribo fasu, kko se ga naj izogibam.user posted image ..naj na kavču spimuser posted image user posted image

js bom tut G. rekla za tole testiranje streptokoka...dnar gor al pa dol...zihr je zihr

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
23.12.2008 19:00:10   
Najaa

Zakaj boš toliko prej v bolnici?

Grem po injekcijo za razvoj pljučk.
In ja, mogoče sem zato slišala, da se ta test dela okoli 28t, ker spadam v rizično skupino za prezgodnji porod. Brrr, kar grozno mi je, ko samo pišem to.

Da vas malo nasmejem - Tija je prejle rekla "gledala Danico" (tisto v Svetu).user posted image  Ne vem, zakaj ji je ta ženska tako všeč. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
23.12.2008 19:10:33   
NoBady

user posted image user posted image user posted image le kaj je na njej tko zanimivga res...user posted image

< Sporočilo je popravil NoBady -- 23.12.2008 19:11:00 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
23.12.2008 19:13:39   
Najaa
Mene tud to zanima.user posted image

Danes me nekaj čudno glava boli. user posted image  Sem cel dan nekaj okoli laufala, še zadnja darila kupovala in zavijala... tamala ni nič spala... tak da imam že vsega dovolj. Od šestih je bla tečna, zdaj ko bi jo dala spat, se je pa ful zaigrala... user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
23.12.2008 19:25:03   
NoBady
mene tut neki hoče glava bolet...pa sramna kost, al ka je tam spodi me boli...a se to še kiri dogaja? se mi zdi da je ena že pisala enkrat o tem da jo boli... pa sej to ni nič narobe ne? ka to pritiska dol al kaj...ni prijetn uglavnemuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
23.12.2008 19:38:12   
Najaa
Kosti se širijo in zato boli. Tale sramna kost zna še posebej bit boleča, ja. Proti koncu pa ko dete še pritiska dol, je še huje. user posted image

Aja, v primeru vročine pa vzami lekadol.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......