Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 13:28:00
|
|
|
|
buksi
|
ojla! se oglašam po dolgm času. ne bo mi zneslo za nazaj prebrat, ker ni bilo tudi casa vam slediti. Danes sem imela pregled in je bilo vse ok. Dobila sem ene svečke za vnetje in prepovedano imam vse kar je sladko!!!!!! In to samo zaradi teže in zaradi vnetja. Sicer pa mali tehta že 1400g. in se je ze obrnil z glavco navzdol. Mi je pa dala možnost bolniške, tak da premišljujem da grem sred januarja. zdaj so itak dopusti. Moram pa počivati zaradi bolečin v sramni kosti. Za preglednico: pregled 20. 1. , in vse skupaj +10 kg.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 13:30:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
Ojla, ja, spps, tudi jaz sem otrok, nimaš kaj. No, mi smo pa danes prišli domov; operacija je odpadla, ker ima Žiga gnojno žrelo in zabasan nosek dobil je ene antibiotične kapljice in jih morava en teden dejat v nosek kr po 5kapljic le kdo ga bo držal. V ponedeljek pa greva nazaj gor in ga bo takrat poštimala, do ponedeljka pa ne smemo NIKAMOR, ker so viroze naokoli in da ne stakne še kaj hujšega. Toliko o naših praznikih. Zdaj grem kej za kosilo skuhat in pol vodoravno se malo naspat, ker v bolnici se pač nisem. Kako pa ste ve kaj? A Lejca je že prišla v SLO? Najaa, kako je Tija? Jjasna, kako si pa ti? V službi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 13:45:17
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla, ja, spps, tudi jaz sem otrok, nimaš kaj. No, mi smo pa danes prišli domov; operacija je odpadla, ker ima Žiga gnojno žrelo in zabasan nosek dobil je ene antibiotične kapljice in jih morava en teden dejat v nosek kr po 5kapljic le kdo ga bo držal. V ponedeljek pa greva nazaj gor in ga bo takrat poštimala, do ponedeljka pa ne smemo NIKAMOR, ker so viroze naokoli in da ne stakne še kaj hujšega. Toliko o naših praznikih. Zdaj grem kej za kosilo skuhat in pol vodoravno se malo naspat, ker v bolnici se pač nisem. Kako pa ste ve kaj? A Lejca je že prišla v SLO? Najaa, kako je Tija? Jjasna, kako si pa ti? V službi? Ojoj.. pa tako smo močno držale pesti, da bi se že rešli tele operacije bomo pa naslednji teden še močneje... druge ni... ja, js sm u službi... zjutraj je kr neki za delat, ma zdej je na srečo malo zatišja, da uspem malo zadihat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 13:46:23
|
|
|
|
trezika
|
AloAlo! Kako smo kaj? Js sem suuuuuuper! Moj je mel dans še zagovor druge diplome in je zdaj fertik s faksom... bo do marca vsaj eden od naju diplomiran sicer mora dat vse tri izvode še enkrat tiskat in vezat kr so mu nekaj zaj... ampak bo že...v glavnem da je zdaj konec Js bom šla pa verjetno kr v vodoravni položaj...sn že od petih pokonci se oglasim še kasneje kaj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 13:46:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla, ja, spps, tudi jaz sem otrok, nimaš kaj. No, mi smo pa danes prišli domov; operacija je odpadla, ker ima Žiga gnojno žrelo in zabasan nosek dobil je ene antibiotične kapljice in jih morava en teden dejat v nosek kr po 5kapljic le kdo ga bo držal. V ponedeljek pa greva nazaj gor in ga bo takrat poštimala, do ponedeljka pa ne smemo NIKAMOR, ker so viroze naokoli in da ne stakne še kaj hujšega. Toliko o naših praznikih. Zdaj grem kej za kosilo skuhat in pol vodoravno se malo naspat, ker v bolnici se pač nisem. Upam, da bodo te kapljice Žigu pomagale, da bodo lahko v ponedeljek opravili operacijo! zate in Žigo! Ti pa se sedaj kar naspi, da prideš k sebi! Nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 13:48:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika AloAlo! Kako smo kaj? Js sem suuuuuuper! Moj je mel dans še zagovor druge diplome in je zdaj fertik s faksom... bo do marca vsaj eden od naju diplomiran sicer mora dat vse tri izvode še enkrat tiskat in vezat kr so mu nekaj zaj... ampak bo že...v glavnem da je zdaj konec Js bom šla pa verjetno kr v vodoravni položaj...sn že od petih pokonci se oglasim še kasneje kaj... Čestitam tvojemu za diplomo! Kateri stokovni naslov pa si je pridobil sedaj? Prof. ? Tudi ti lepo počivaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 13:52:42
|
|
|
|
trezika
|
jap...profesor matematike in zgodovine
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 13:54:13
|
|
|
|
trezika
|
Mi je blo tk smešno, ko sn ga čakala na faksu...več kot eno uro...in je naš pikec ful ful brcal, trebuh mi je kr metalo sem in tja čist se je razživel...po moje je atiju tk fejst pesti držal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 13:55:48
|
|
|
|
dana
|
m_m ja škoda no za Žigeta. Upam da se čimprej pozdravi, pa da boste lahko to uredili, kar morate. No punce jaz vas do ponedeljka zapuščam. Pa lepo praznovanje božičnih praznikov vam želim !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 13:56:01
|
|
|
|
felix7
|
janaja, u, tole se pa ni za hecat... K sreči je pa hiconcil precej blag antibiotik, meni so ga dali prvič za ledvica, pa je precej dolgo rabil, da je sploh kaj učinkoval. Držimo pesti, da se čim prej pozdraviš. Aja, a si morala to plačat? buksi, tudi ti se čim prej zrihtaj MamaM, res škoda, da vam bo tole kvarilo praznike, ampak se je treba čuvat. Zdajle je res en kup viroz naokoli, jaz tudi smrkam. Pa ena za Žigca! trezika, čestitke tudi tvojemu, sigurno se mu je odvalil kamen od srca (tudi meni se je pred pol leta) Sicer sem pa še v službi, pa brez pravega zagona za delo... Prav niiiiiiiiiiiiiič se mi ne da, tako da bom verjetno kar domov popihala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 13:58:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika jap...profesor matematike in zgodovine čestitke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 14:01:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika jap...profesor matematike in zgodovine se mi je zdelo, ker si rekla 2. diplomo. Čestitam še enkrat! Bosta imela inštrukcije za bebeka brezplačne!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 14:03:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
Punce, hvala vam ; Žiga je pa danes čisto bogi, še so ga zjutraj mantrali za mu pogledat grlo in nos - vse na silo so delali tak da sem se še jaz skoraj zjokala zraven. Pol je pediater rekel, da pač ni za anestezijo s tako zabasanimi dihalnimi potmi in so nas poslali domov. Njegova zdravnica z ORL je rekla, da operacija kot operacija ni tako hudo da ne bi mogel it skozi bolj je problem anestezija, dala nam je kapljice in nas naročila v ponedeljek ponovno nazaj. Do takrat pa bomo pridno doma, kaj pa čmo drugega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 14:10:35
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo se javim...potem pa grem brati za nazaj... Sem bila na pregledu..z mojim je vse okej...težek je že 1100 g, poslušali sva srček...Lepo bije... za seznam: kg + 10 kg od začetka.... Nič ni jamrala glede tega...Jaz pa se tolažim s tem, da mi na domači tehtnici kaže cca 1,5 kg manj...pa se vedno tehtam na istem mestu in ob isti uri... Kuham pasulj....Aja, še to, sem od danes na bolniški!!! Vse je šlo po planu...Ampak samo do 05.01. potem še grem do 20.01. delati....potem pa koristim dopust...Sem že tudi dobilla potrdilo o PDP..pa mi je rekla, da lahko počasi že nesem na CSD! Pa za mater. šolo sem se že tudi zmenila..v januarju...3x bomo imeli... G. me je hotela dati na bolniško do konca, pa nisem hotela..Pa mi je rekla, če mislim, da mi bodo medaljo dali za to v službi...Pa sem rekla...saj vem, da ne..smao moram pisarno pospraviti, zarhivirati dokumente, pripraviti vse za mojega naslednika-co! Eh, bo že... Pa spet sem dobila želozo-sirup...6 flašk..Fuj, mi že gre pri uhah ven! Grem zdaj za nazaj brati..pa pasulj premešati! za pregled!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 14:13:58
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi ojla! se oglašam po dolgm času. ne bo mi zneslo za nazaj prebrat, ker ni bilo tudi casa vam slediti. Danes sem imela pregled in je bilo vse ok. Dobila sem ene svečke za vnetje in prepovedano imam vse kar je sladko!!!!!! In to samo zaradi teže in zaradi vnetja. Sicer pa mali tehta že 1400g. in se je ze obrnil z glavco navzdol. Mi je pa dala možnost bolniške, tak da premišljujem da grem sred januarja. zdaj so itak dopusti. Moram pa počivati zaradi bolečin v sramni kosti. Za preglednico: pregled 20. 1. , in vse skupaj +10 kg. za pregled! Prepovedano sladko ravno pred prazniki! Meni bi bilo prav težko, ampak se da. Ti bo tasa kak nasvet dala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 14:15:18
|
|
|
|
felix7
|
Drage punce, ker se nekatere za praznike že poslavljate, pa še moje voščilo:
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 14:16:38
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla, ja, spps, tudi jaz sem otrok, nimaš kaj. No, mi smo pa danes prišli domov; operacija je odpadla, ker ima Žiga gnojno žrelo in zabasan nosek dobil je ene antibiotične kapljice in jih morava en teden dejat v nosek kr po 5kapljic le kdo ga bo držal. V ponedeljek pa greva nazaj gor in ga bo takrat poštimala, do ponedeljka pa ne smemo NIKAMOR, ker so viroze naokoli in da ne stakne še kaj hujšega. Toliko o naših praznikih. Zdaj grem kej za kosilo skuhat in pol vodoravno se malo naspat, ker v bolnici se pač nisem. Kako pa ste ve kaj? A Lejca je že prišla v SLO? Najaa, kako je Tija? Jjasna, kako si pa ti? V službi? Bogi Žigec ! Pa tudi vi vsi skupaj: kar se tiče kapljic in praznikov! No, bodo pa res taki družinski prazniki v ožjem krogu. Držim pesti, da se do ponedeljka porihta in da bo to res že enkrat za vami!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 14:18:04
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika AloAlo! Kako smo kaj? Js sem suuuuuuper! Moj je mel dans še zagovor druge diplome in je zdaj fertik s faksom... bo do marca vsaj eden od naju diplomiran sicer mora dat vse tri izvode še enkrat tiskat in vezat kr so mu nekaj zaj... ampak bo že...v glavnem da je zdaj konec Js bom šla pa verjetno kr v vodoravni položaj...sn že od petih pokonci se oglasim še kasneje kaj... Bravo tvojemu za diplomo! Bo imel zdaj več časa tebi pomagat za otročka prpravljat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 14:56:44
|
|
|
|
Pupa7
|
no tko, sem opravila MamaM, Lejca je že v sloveniji, od nedelje, so ji zgubli kufer, pa ga je šla dans iskat (hvala bogu so ga našli)... tako da počasi bo že v CE jaz pa moram spečt štrudl (beri ga dat iz zmrzovalnika v pečico ), ker dobimo obiske popoldan, zvečer pa gremo mi na obisk
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 15:19:03
|
|
|
|
tasa_m
|
mama_m... bomo pa naslednji tedn še bolj močno držale pesti.. (očitno mala pika-poka ni bila dovolj..) pupa .. jastog se bo jutri delal? Jaz pojma nimam, ker še nisem niti jedla, kaj da bi še ga delala.. .. tak da recept pri meni bi bi tu kokica .. za pregled..in bolniško.. trezika .. čestitke tvojemu za diplomo.. To bo še pa danes veselo pri vam ? Pravilno.. yanaja .. nič skrbet, vse bo ok z tabo in bebekom. Smo pa se pogovarjale že o te bakteriji in mislim, da nas bo večina res zatežila svojim G. Jaz zagotovo na naslednjem pregledu 6.01. Tak mali povzetek sem nardila, zdaj pa se grem zrihtat pa na čago.. Moj sladkor pa je danes pred kosilom spet tak poskočil, da sem se kr cmerit začela. Zdaj je bil ves čas v mejah normale,danes pred kosilom pa kr 7.0 lahko pa bi imala max. 5.3 Za po****, jutri imam pregled pri diabetologu, upam, da mi nebo za Božička dal kakšnega inzulina.. upam, da nebo tak radodaren.. (no, če bo treba bomo pač vzeli..vsakega darila se je treba razveselit.. )
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 23.12.2008 15:20:43 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 15:44:57
|
|
|
|
felix7
|
Tasa, očitno imaš ti tako sladko življenje, da ti cukr tako skače sej bo, ne se preveč sekirat, mogoče je samo trenutno tako visok, upam, da sfuraš brez kakšnega inzulina do konca. no, jaz sem prišla iz službe, sem vmes še skočila na kratek šoping (darila za najbližje, kar skupaj znese 3 darila, za možeka, mami in brata). V širšem krogu se ne obdarujemo, tudi s prijatelji nimamo te navade. Ja, bomo pa malo prišparali Itak sva zdajle s financami malce na tesno, jutri nama pridejo montirat stopniščno ograjo, pa bo spet padlo celo premoženje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 16:56:48
|
|
|
|
trinity22
|
ojla lep predpraznični pozdrav še od mene ... včeraj sem imela pregled in je vse OK, hvala bogu , obrnjena je že na glavo in je rekla G, da je možno, da tako tudi ostane do poroda, ni pa nujno se lahko še kaj obrne. Koliko je velika in koliko tehta ne vem, ker sem pozabila vprašat, ona pa mi tudi ni nič povedala. Kar se mene tiče sem pa tudi pridelala 10 kg, vendarje rekla da je to OK, malo mi je padel hemuglobin, zato mi je dala kar tri flaše nekekga sirupa z železom, ki je ful nezgravžen in ga morn pit na tešče. Ima še katera tak sirup? No naslednji pregled imam 19. 1. 2009, do takrat pa se še kaj javim ...upam LEPE PRAZNIKE VSEM
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......