|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
23.12.2008 11:31:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Spps jaz sem za riž in zeljno solatouser posted image user posted image user posted image  pa tud jz ne vem če ne bom ribje filete nardila nimam jih neki full rada ampak jih že dolgo nismo jedli no mislim da si mi bila v veliko pomoč še dobro da te imamuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ja,tu pa tam se pa obnesem,nimaš kaj user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
23.12.2008 11:32:48   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Ej počasi se bojo vrnile slabosti ne, vsaj tak velja da se kao vrnejo v zadnjem trimesečju enim.No jaz em očiten kar med njimi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  se zgodi....
sam to pa še nisem slišala,da naj bi se na koncu spet vrnile slabosti..

no pri men je itak,tak,da občasno moram it glavo rinat v wc školjko-je treba vsake toliko preverit,če je dobr spucanauser posted image user posted image

No ja tak sem slišala in prebrala, da se kao v zadnjem trimesečju ene počutijo zelo slabo.user posted image No sej slabost ni nič slabega,pač ne bom jedla kot volk.user posted image
Ti bi morala pa biti sanitarna inšpektorica, zdaj že verjeten dobro opaziš napake v sanitarijah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
23.12.2008 11:32:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

evo meeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz več ne grem v trgovine hahah, sem dobl vsa darila v 45 minutah kar je svetovni rekord user posted image user posted image user posted image pa še parkplac pred vhodom, in ne ni bil za invalide (čeprav bi se lah tja uvrstila hahaha)...
nea se moreš,ker nimaš nalepke za invalide user posted image user posted image  user posted image   

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
23.12.2008 11:33:38   
spps

Ej počasi se bojo vrnile slabosti ne, vsaj tak velja da se kao vrnejo v zadnjem trimesečju enim.No jaz em očiten kar med njimi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  se zgodi....
sam to pa še nisem slišala,da naj bi se na koncu spet vrnile slabosti..

no pri men je itak,tak,da občasno moram it glavo rinat v wc školjko-je treba vsake toliko preverit,če je dobr spucanauser posted image user posted image

No ja tak sem slišala in prebrala, da se kao v zadnjem trimesečju ene počutijo zelo slabo.user posted image No sej slabost ni nič slabega,pač ne bom jedla kot volk.user posted image
Ti bi morala pa biti sanitarna inšpektorica, zdaj že verjeten dobro opaziš napake v sanitarijah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še plača bi bila večja user posted image user posted image user posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
23.12.2008 11:38:35   
spps
nič babnice, danes ne vem ,če še bom imela kaj časa,da vam pridem tečnarit,pa za jutri tud ne vem kolk bo kaj časa...
tako,seznam sem uredila,zdaj pa lahk grem še kaj po stanovanju naredit.

vsem,ki se čez praznike ne slišimo želim lep,predbožični večer,v krogu najdražjih-čeprav  vam vsem ne bo uspelo...ne se preveč najest vsega kar boste imele na mizah pred sabo,da vam ne bo preveč hudo user posted image user posted image user posted image
v glavnem lepo se imejte user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
23.12.2008 11:39:01   
Yassy
spps,ok bom zmerla busija mal kasnej :),...ja drugac pa ze tko komi cakam mojga, da skor ne morem vec cakat hahaha.
Pupa-pozdravcek tudi tebi,.vidim da si bla ze pridna z nakupovanjem:)

ja kaj pa je z malim nadobudnezem narobe,..kaksna operacijauser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
23.12.2008 11:40:55   
Yassy
spps- uzivaj, pa ne bit prevec pridna z pospravljanjemuser posted image user posted image
ce pa se nic vec ne slisimo oz. tipkamo, pa enako zelim tudi tebi in vsem tvojim,....pa lepo praznujte

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
23.12.2008 11:41:35   
Najaa
Ojla.

Kako ste kaj danes?user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
23.12.2008 11:45:28   
Pupa7
ooo najaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

kaj boš dans krompir al riž user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
23.12.2008 11:47:27   

nič babnice, danes ne vem ,če še bom imela kaj časa,da vam pridem tečnarit,pa za jutri tud ne vem kolk bo kaj časa...
tako,seznam sem uredila,zdaj pa lahk grem še kaj po stanovanju naredit.

vsem,ki se čez praznike ne slišimo želim lep,predbožični večer,v krogu najdražjih-čeprav  vam vsem ne bo uspelo...ne se preveč najest vsega kar boste imele na mizah pred sabo,da vam ne bo preveč hudo user posted image user posted image user posted image
v glavnem lepo se imejte user posted image

user posted image

enako tudi tebi imejte se kar se da lepo in seveda uživajte v novem toplem domeku...LEPE PRAZNIKE!!!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
23.12.2008 11:48:36   
Najaa
Kolcanje - kakšen zrak neki! user posted image  Plodovnico pije, zarad tega kolca. Tija je tudi že v trebuhu fuuul kocala. Pravijo, da taki otroci potem ful radi jejo. Pri naši že velja to. user posted image

Lulat hodim vsako noč vsaj 1x.

Slabosti pa ja, meni so se ta prvič vrnile. že včeraj mi je tudi bilo zvečer slabo. A že zdeeeeej??user posted image

Danes kuham krompirjev golaž. user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
23.12.2008 11:53:09   
dana
jjasna85 potem bodi pa samo vesela, da ti (še) ni treba hodit lulat ponočiuser posted image

Jaz opažam tudi, da moram zdaj ko sem v drugo noseča že zdaj hodit ponoč lulat. V 1. nosečnosti sem res šele proti koncu morala hodit lulat tudi ponoči.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
23.12.2008 12:08:31   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

spps- no upajmo da bmo kmalu na 4 :)
pa evo drugace pa sem jaz nekako ok,...malo bolje, v laufanju za najem stanovanja, sam je vse tko drago, da me kr po tleh meče.Zdej sva se dejansko odločila da bova rentala, če vseeno neki pri dnarju ful nisva, ampak ne moreva vec cakat,ker pa se je moj ˝predragi ocka˝dokoncno odlocil, nama ne preostane nic drugega kot to.Tak da zdaj sem v laufanju okoli in okoli da najdem kaksno poceni stvarco.Nekako racunava da bo moj okoli 15.tukaj,..no +/- par dni, ce bo slo vse po sreci.

kar se pa podatkov za azuriranje tabelice tice je pa takole: naslednji pregled pri G je 6.1. potem pa v P 9.1., obseg busija 235,obseg glvice je 240 ce je kaj od teh podatkov za na spisek,...sicer se mi te mere nekam cudne ampak ok,...

spps-pa ti,..kaj novega ?

in ostale?pupa,tasa,najaa,mama_milchy,....itd

Ja, js sm tudi tonto kar se tega tiče... sej magari mi ni nikoli razložu kaj naj bi blo to tako, da se niti ne čudim, če ne vem user posted image  

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
23.12.2008 12:09:19   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: dana

jjasna85 potem bodi pa samo vesela, da ti (še) ni treba hodit lulat ponočiuser posted image

Jaz opažam tudi, da moram zdaj ko sem v drugo noseča že zdaj hodit ponoč lulat. V 1. nosečnosti sem res šele proti koncu morala hodit lulat tudi ponoči.

Jaa, sej sm... prow ne čakam unega dneva, ko bom mogla spet ponoči tole lulanje izvajat user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
23.12.2008 12:18:49   
tasa_m
dobro jutroooo user posted image user posted image
malo se hecam z dobro jutro..
Sva imela finančno svetovalko iz Varne prihodnosti na domu pa se je vse skup malo zavleklo, tak da se nisem mogla prej javit..ampak itak vse niste ne vem kak pridne danes user posted image , tak da nisem dost zamudila..user posted image

Ja, nič pozdravla sem vas, grem zdaj še malo puzzle sestavljat k mojemu, ki je tak pridn da joj user posted image pol nekaj skuhat, popoldan pa še na roj. dan. Ma njegov stric 40 let in greva mal pogledat, če bo kaj dobrega za papcat.. user posted image user posted image (ko imam jaz tolko izbire kaj lahko jem..)

Punce, za božič vam bom zaželela jutri, ker bom si 5 min. že utrgala časa za RR..

Pridne bodite..

Pupa
..ti pa ne skači po trgovinah!! user posted image
Yassy .. sem vesela, da bo še malo pa tvoj dragi tud tu se cartal z tabo in tamalo..user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
23.12.2008 12:28:42   
KOKICA32
Samo se javim...potem pa grem brati za nazaj...

Sem bila na pregledu..z mojim user posted image je vse okej...težek je že 1100 g, poslušali sva srček...Lepo bije...

za seznam: kg + 10 kg od začetka....user posted image Nič ni jamrala glede tega...Jaz pa se tolažim s tem, da mi na domači tehtnici kaže cca 1,5 kg manj...pa se vedno tehtam na istem mestu in ob isti uri...user posted image

Kuham pasulj....Aja, še to, sem od danes na bolniški!!! user posted image Vse je šlo po planu...Ampak samo do 05.01. potem še grem do 20.01. delati....potem pa koristim dopust...Sem že tudi dobilla potrdilo o PDP..pa mi je rekla, da lahko počasi že nesem na CSD! Pa za mater. šolo sem se že tudi zmenila..v januarju...3x bomo imeli...
G. me je hotela dati na bolniško do konca, pa nisem hotela..Pa mi je rekla, če mislim, da mi bodo medaljo dali za to v službi...Pa sem rekla...saj vem, da ne..smao moram pisarno pospraviti, zarhivirati dokumente, pripraviti vse za mojega naslednika-co! Eh, bo že...

Pa spet sem dobila želozo-sirup...6 flašk..Fuj, mi že gre pri uhah ven! Grem zdaj za nazaj brati..pa pasulj premešati!

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
23.12.2008 12:38:02   
KOKICA32

danes imajo pregled :Dali*
                                  buksi
                                  KOKICA23

_andreja_
                                 čebeica maja

Hvala Spps..za 23! user posted image user posted image user posted image

Za seznam še dodaj: naslednji pregled 21.01.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
23.12.2008 12:40:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: dana

Kokica meni je tudi danes uspelo prespati celo noč brez odhoda na WCuser posted image  Pa še 2 dc vode sem spila preden sem šla spat. Da bi se to še večkrat ponovilo.
Pa dobro opravi na pregledu.

Super Dana..Še več takšnih noči, ne!?! Do kdaj pa še boš ti delala?

Pa a ve to čisto vse hodite ponoči na wc? js sm že v 31. tednu pa (thanks God) prow celo noč prespim... sej se obračam kej, ma na wc pa me še ne tišči...

Joj, ja, jaz hodim min 3x/noč! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
23.12.2008 12:48:18   
KOKICA32
Ste videle na seznamu:
 - 17 fantkov
 - 17 punčk
 - 18 presenečenj

Kako se je ravnovesje med fantki in pupami izenačilo...po čistki seznama! Me prav zanika kdo bo zmagal na koncu!?user posted image
Sedaj pa ste vse na kosilu ali kje..aja darila zavijate! Pridne ste..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
23.12.2008 12:51:13   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ste videle na seznamu:
 - 17 fantkov
 - 17 punčk
 - 18 presenečenj

Kako se je ravnovesje med fantki in pupami izenačilo...po čistki seznama! Me prav zanika kdo bo zmagal na koncu!?user posted image
Sedaj pa ste vse na kosilu ali kje..aja darila zavijate! Pridne ste..

ja, samo res... na začetku so bli samo fantki se mi zdi... sm se že prow malo ustrašla, da bo poplava fantkovuser posted image  katerokoli nosečnico ki prašam - vse nosijo fantke... alpa mam samo js tako ''srečo'', da naletim na take user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
23.12.2008 12:55:57   
KOKICA32
Še moje voščilo:

Drage prijateljice-marčevke RR foruma!

So čarobni, praznični trenutki, ki trajajo le hipec.

Naj ostanejo, najmanj eno leto, kar najlepši.

Z željami za vse dobro,                                                         
                                                             kokica

user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 23.12.2008 12:56:58 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
23.12.2008 13:05:05   
Pupa7
ola ola,

ste pridne že vse kuhate, jaz pa čakam da se skuha (mam tok pridnga lubija user posted image ), bo kar pohan sirček pa njokci  pa mal brstičnega ohrovta, mal delamo čistko v hladilniku, men pa tko vse paše user posted image user posted image user posted image

ENO VPRAŠANJE NUJNO, MA KATERA KAKI DOBER RECEPT ZA PRIPRAVO JASTOGA????

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
23.12.2008 13:07:55   

ola ola,

ste pridne že vse kuhate, jaz pa čakam da se skuha (mam tok pridnga lubija user posted image ), bo kar pohan sirček pa njokci  pa mal brstičnega ohrovta, mal delamo čistko v hladilniku, men pa tko vse paše user posted image user posted image user posted image

kk je tvoj lubi priden lepo to si ga lepo naučilauser posted image user posted image user posted image ...veš kaj pokukaj na kulinarika.net tam najdeš kar ti srce poželi...upam da sem ti pomagala...no letim nazaj kuhat...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
23.12.2008 13:09:41   
KOKICA32

ola ola,

Pojma nimam...res poglej na KULINARIKO! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
23.12.2008 13:18:12   
janaja
Zdravo babuške,

no danes me je klicala gin da je dobila rezultate odvzetega vaginalnega brisa in da sem pozitivna s streptokoko bakterijo in napodlagi tega sem dobila en cel kup antibiotikov Hikoncil.

Sem se mal pozanimala kaj je to, pa me je kar mal groza ( upam da bo vse ok)...

Vam pa priporočam da svoje gin malo spomnite da je pametno da se vse testirate za to ker ma baje 1/3 nosečnic to bakterijo in je zelo nevarna za plod, kateri se lahko okuži med rojstvom, prav tako pa povzroča prezgodnje rojstvo.

Lep pozdravček

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......