|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
22.12.2008 14:20:13   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz mam tudi boljšo kožo - dosti bolj čisto. pa bolj goste lase in manj se mi mastijo... samo baje nosim user posted image hm... kdo bi vedu.... he he

lase imam tudi jaz krasne, ampak kožo pa takoooooooo suho. Nikoli se nisem z ničemer mazala po obrazu, ker imam fino kožo, zdaj pa kar naprej nekaj gor packam, drugače se bom vsa spraskala. Pa nohti se mi ne lomijo.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
22.12.2008 14:31:57   
Pupa7
vam moram sporočit:

Lejca vas vse lepo pozdravlja, je pri sestri v Portorožu, so pa ji uspeli zgubiti kovček user posted image in je jezna, ker so vsa darila ostala not ... So že vedli kaj morjo obdržat ane user posted image user posted image

jaz pa s polnim želodčkom štrikam user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
22.12.2008 14:34:25   
helimaša
ste spet tok načvekale da se mi ne da vse brat za nazaj.....me sam zanima kok mi bote pomagale glede dariluser posted image user posted image .....prosim za nasvete

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
22.12.2008 14:35:46   
helimaša
drgač pa jst nism dons še nč kuhala....ker sploh nimam ideje.....bom se pol spomnla k pride tamala domov.....ma sm že sita tega kuhanja.....pr nas kr naprej te lonce premetavam.....moj dec bi skoz jeduuser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
22.12.2008 14:35:54   
felix7
oooooooo, lepo user posted image  no, za izgubljene kovčke ni lepo, ampak upam, da jih najdejo še pred božičem.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
22.12.2008 14:36:32   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

ste spet tok načvekale da se mi ne da vse brat za nazaj.....me sam zanima kok mi bote pomagale glede dariluser posted image user posted image .....prosim za nasvete

za koga rabiš za kok dnarja

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
22.12.2008 14:38:24   
felix7

hm, vse odvisno od tega, kako na veliko se obdarujete... drugače jaz prisegam na uporabnost daril, pa magari kakšne gate pa štumfe user posted image  

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
22.12.2008 14:41:29   
helimaša
ma kaj jst vem za kok dnarja.....ma ne prov velik.....sicer zdej itak vsako stvar k primeš je 10 ojru.....lansko leto sva podarjala bone za v Atlantis.....sm letos ne bi tok velik....rabm za 10 ljudi......to je sam za družinske člane.....za otroke že vem.....za prjatle pa za novo leto.....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
22.12.2008 14:43:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz jo imam pa od popka dol...pa zelo blaga je..no, zaenkrat...Fuj, kak je to grdo...user posted image

ah, dej, dej, nosečnice smo pa ja seksi user posted image  pa čeprav imamo strije, celulit in rjave črte po trebuhu user posted image  če drugega ne, pa v obraz kar žarimo (baje)

Tak pravijo ja...no, sicer jaz imam kožo res bolj čisto (beri brez mozoljev) kot pred user posted image , tako pravijo, da zgodi, če nosiš user posted image !

Baje, ja. Čeprav jaz sem imela tudi pri Tiji kožo kot dojenčkovo ritko. No, najprej na začetku sem bila ko tahuj najstnica, pol se je pa sčistlo in je bila lepa koža drugo polovico. Pa tudi lasje močni in trdi in predvsem dlake so mi počaaaaaasi rastle.user posted image
Aja, suha koža je pa tudi moja spremljevalka v nosečnostih. user posted image

helimaša, za vsakega ena čokolada in basta. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
22.12.2008 14:46:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

jaz jo imam pa od popka dol...pa zelo blaga je..no, zaenkrat...Fuj, kak je to grdo...user posted image

ah, dej, dej, nosečnice smo pa ja seksi user posted image  pa čeprav imamo strije, celulit in rjave črte po trebuhu user posted image  če drugega ne, pa v obraz kar žarimo (baje)

Tak pravijo ja...no, sicer jaz imam kožo res bolj čisto (beri brez mozoljev) kot pred user posted image , tako pravijo, da zgodi, če nosiš user posted image !

Baje, ja. Čeprav jaz sem imela tudi pri Tiji kožo kot dojenčkovo ritko. No, najprej na začetku sem bila ko tahuj najstnica, pol se je pa sčistlo in je bila lepa koža drugo polovico. Pa tudi lasje močni in trdi in predvsem dlake so mi počaaaaaasi rastle.user posted image

meni pa hitro rastejo...tak da se vedno tak matram, ko jih brijem....user posted image Ravno danes me čaka ta naloga, ker imam jutri pregled..user posted image Kože pa jaz nimam nič kaj bolj suhe, kot sicer...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
22.12.2008 14:47:05   
helimaša

ja bi blo najbolš tko.....ma res sem brez idej.....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
22.12.2008 15:05:59   
helimaša
kam pa ste zdej vse poniknle.....a je pretežka domača nalogauser posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
22.12.2008 15:10:21   
Pupa7
čokolada je zmeri dobra user posted image

lahk pa kupiš kako malenkost na štantih, kaka ogrlica al pa kak lep obesek..

nevem, ker je težk svetovat kaj kupit ljudem, ki jih ne poznaš...

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
22.12.2008 15:15:40   
jjasna85

kam pa ste zdej vse poniknle.....a je pretežka domača nalogauser posted image user posted image

Js vegetiram pred računalnikom in odštevam minute kdaj grem lahko domovuser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
22.12.2008 15:17:11   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Js vegetiram pred računalnikom in odštevam minute kdaj grem lahko domovuser posted image

hehe, ti lahko delam družbo user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
22.12.2008 15:18:29   
felix7
pupa, koliko rok pa imaš ti? štrikaš pa še tipkaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
22.12.2008 15:19:31   
Pupa7

pupa, koliko rok pa imaš ti? štrikaš pa še tipkaš user posted image user posted image user posted image

pa jaz sem ko napoleon, delam po tri stvari hkrati še tv gledam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
22.12.2008 15:24:17   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

hehe, ti lahko delam družbo user posted image

ja menda user posted image  pa še kira je dobrodošla... nekam preveč tišine je tle zadnja 2 dni...
sploh ne vem več, če sm na pravem forumuuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
22.12.2008 15:27:15   
KOKICA32

Jaz tudi..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
22.12.2008 15:31:41   
jjasna85

DOČAKALLAAAAAAAAAA!!

se tipkamo jutri babnce user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
22.12.2008 15:39:55   
helimaša

DOČAKALLAAAAAAAAAA!!

se tipkamo jutri babnce user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ni met fajn tak šiht k sam na uro gledašuser posted image user posted image .....jst bi ga tud mela....

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
22.12.2008 16:23:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

u trezika sta pa bla pridna user posted image user posted image user posted image

ma midva sma pač malo smotana.... sma zadnjič ko sem imela pregled na ptuju, hotla kupit za bruderja karte za kopanje v termah in pol sma nekak pozabila na to... tak da se zdaj morema posebej jutri za to na ptuj pelat... kaj češ - tak kot pravijo - kdor nima v glavi ma v petah user posted image user posted image user posted image

eh saj bomo vse nabavili - tudi tisti ki smo bolj pozni... samo pač psihično se je treba pripravit, da je gužva in da porabiš malo več časa....

user posted image user posted image mi tud ponavad čakamo na zadnji trenutek-pać ne gre drugačuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
22.12.2008 16:24:05   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

felix.a si me pogrešila?user posted image user posted image user posted image  včeraj ni bilo časa za javljanje na RRuser posted image

itak, sej veš, da en mora neumnosti tukaj gor klatit user posted image  s taso te sicer posnemava in skušava kvalitetno nadomestiti user posted image  kako je blo pa včeraj v MB?
user posted image user posted image user posted image je bilo lepo,sam imajo v dvorani čudno postavitev,se na oder sploh ne vidi dobrouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
22.12.2008 16:24:10   
spps

Takole, da vam povem, da tud krompirja nisem naredila. user posted image  V bistvu se je že malo mudilo, ker je mala pol šla spat in sem naredila kar zelenjavo zraven. Hehe, sam narežale smo se pa mal na račun krompirja! user posted image

Jaz moram tud še neke malenkosti za darila nabavit. Samo še v dm grem, da 10% popust ponucam. Drgač mam pa vse.

spps, tud jaz se ne bi branla takega krompirja... user posted image
a takega si najdla,pa ga pol nisi lupla,ker ti ga je bilo škoda?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
22.12.2008 16:24:15   
spps

jaz sem med tistimi,ki te ne morejo pomagat,ker imam isti problemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?