|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
22.12.2008 11:20:52   
trezika
Pr nas je pa dans na jedilniku ocvrt sir, si ga je matejev brat zaželel...blek..nimam ga rada...že razmišljam o kakšni alternativiuser posted image  sicer se je tašča že čist zasekirala kaj bom js jedlauser posted image  sn jo komaj potolažla, da sn že dost velika in si bom že kaj pripravlauser posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
22.12.2008 11:23:16   
Dali*
Ejla punce...
samo zadni post sem prebrala in vidim, da ste spet pri hrani...pa čvekate 100 na uro, da si morem spet vzet 1 uro, da vas preberem.

Zdejle grem na sprehod, ker je noro lep soček zunaj in kar ne morem sedet za compom. Dejte se še ve mal zmigat, da bom mela manj za bratuser posted image .

Do potem....ciaoooo

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
22.12.2008 11:23:24   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Pr nas je pa dans na jedilniku ocvrt sir, si ga je matejev brat zaželel...blek..nimam ga rada...že razmišljam o kakšni alternativiuser posted image  sicer se je tašča že čist zasekirala kaj bom js jedlauser posted image  sn jo komaj potolažla, da sn že dost velika in si bom že kaj pripravlauser posted image  

ocvrt sir-mnjami....pridem jaz namesto tebe jesti...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
22.12.2008 11:24:03   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi?user posted image user posted image

A ti to mene malo hecaš??? user posted image
nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiiiuser posted image
Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena user posted image

ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? user posted image user posted image

tasa si pozabla pa še krompir kuhauser posted image user posted image user posted image
ne šeuser posted image user posted image
jasna,ničkaj se preveč ne baši,da ne boš pri G poslušala kakšne pridigeuser posted image user posted image

Sej na to sm se že kar pripravla .. pa mi je začelo malo dol viset user posted image user posted image  najboljše da začnem stradat zdej zato, da bom mela potem ''idelano'' težo...
sam ne zastopim,zakaj tebi gnjavi zarad kilaže,ker imaš nizko začetnouser posted image

Ehhh... kdo bi jih razumu... da ki kao zdej so še prazniki pa to.. da se bom sigurno še kej debelila in tako... z drugimi besedami: boljše, da ne pridem na naslednji pregled s še 4 kili plusa...
ma bomo vidli kaj bo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
22.12.2008 11:24:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ejla punce...
samo zadni post sem prebrala in vidim, da ste spet pri hrani...pa čvekate 100 na uro, da si morem spet vzet 1 uro, da vas preberem.

Zdejle grem na sprehod, ker je noro lep soček zunaj in kar ne morem sedet za compom. Dejte se še ve mal zmigat, da bom mela manj za bratuser posted image .

Do potem....ciaoooo

jaz bi tudi šlaaaaaaaaaaaaaaa..pa sem v službi....moram še do 12H počakati..ko ima  fraj za malico...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
22.12.2008 11:26:34   
Najaa
Ja nič mi niste pomagale - ena pravi krompir, ena pa riž! user posted image  No, še en predlog, da se tehtnica prevesi.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
22.12.2008 11:26:37   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

ocvrt sir-mnjami....pridem jaz namesto tebe jesti...user posted image

Js tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
22.12.2008 11:27:49   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja nič mi niste pomagale - ena pravi krompir, ena pa riž! user posted image  No, še en predlog, da se tehtnica prevesi.user posted image

KrOmPiR pravim js user posted image  malo še na maslcu nardiš...
mmmm... mnjamiiiii user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
22.12.2008 11:27:55   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi?user posted image user posted image

A ti to mene malo hecaš??? user posted image
nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiiiuser posted image
Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena user posted image

ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? user posted image user posted image

tasa si pozabla pa še krompir kuhauser posted image user posted image user posted image
ne šeuser posted image user posted image
jasna,ničkaj se preveč ne baši,da ne boš pri G poslušala kakšne pridigeuser posted image user posted image

Sej na to sm se že kar pripravla .. pa mi je začelo malo dol viset user posted image user posted image  najboljše da začnem stradat zdej zato, da bom mela potem ''idelano'' težo...
sam ne zastopim,zakaj tebi gnjavi zarad kilaže,ker imaš nizko začetnouser posted image

Ehhh... kdo bi jih razumu... da ki kao zdej so še prazniki pa to.. da se bom sigurno še kej debelila in tako... z drugimi besedami: boljše, da ne pridem na naslednji pregled s še 4 kili plusa...
ma bomo vidli kaj bo user posted image
zdaj je pač tako obdobje,ko gredo kile hitro gor-bomo že preživele-še posebej tiste,ki imate gnjavatorske Guser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
22.12.2008 11:28:30   
spps

KROMPIRuser posted image user posted image

zdaj že vodi krompi,a neuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 22.12.2008 11:29:33 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
22.12.2008 11:31:11   

KROMPIRuser posted image user posted image

zdaj že vodi krompi,a neuser posted image user posted image

RIŽuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
22.12.2008 11:31:52   
Najaa
KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!!user posted image

(Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma!user posted image )

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
22.12.2008 11:32:56   
spps

(Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma!user posted image )
ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image

user posted image  a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 22.12.2008 11:37:12 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
22.12.2008 11:37:56   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
22.12.2008 11:38:41   

user posted image  a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
22.12.2008 11:38:47   
KOKICA32

joj, joj, spps, pa spet špila...a ti maš takega doma, al kaj?user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
22.12.2008 11:44:57   
spps

njet user posted image user posted image mogoč pa je kje-za to pa jemo skor vsak dan krompiruser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
22.12.2008 11:45:11   
trezika

takega krompirja se pa še js ne bi branlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
22.12.2008 11:54:56   
KOKICA32

njet user posted image user posted image mogoč pa je kje-za to pa jemo skor vsak dan krompiruser posted image user posted image

aja, torej je to, da ga še nisi našla...saj ga boš, veš, je sigurno kje spodaj v košari...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
22.12.2008 11:55:48   
KOKICA32

takega krompirja se pa še js ne bi branlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Glej, jo Treziko...to je že bolje kot ocvrt sir, ne? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
22.12.2008 11:57:08   
spps
grem jaz počas za kosilo pripravljat,pa krompir olupit user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
22.12.2008 11:58:10   
KOKICA32
Jaz pa na sprehod po MB...do Mullerja po šampon potem pa nazaj v pisarno! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
22.12.2008 12:01:56   

grem jaz počas za kosilo pripravljat,pa krompir olupit user posted image user posted image user posted image

no pa le fino lupi krompiruser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
22.12.2008 12:02:56   
jjasna85

nism niti pogledala katera je tole slikco prlepla, ker sm itak vedla da je spps user posted image user posted image  pa nehajte prosim o hrani govorit, ker bom umrEla od lakote user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
22.12.2008 12:03:26   

Jaz pa na sprehod po MB...do Mullerja po šampon potem pa nazaj v pisarno! user posted image

Potem se pa le naužij svežega zraka ki je boljši kot v pisarni...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......