Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:20:52
|
|
|
|
trezika
|
Pr nas je pa dans na jedilniku ocvrt sir, si ga je matejev brat zaželel...blek..nimam ga rada...že razmišljam o kakšni alternativi sicer se je tašča že čist zasekirala kaj bom js jedla sn jo komaj potolažla, da sn že dost velika in si bom že kaj pripravla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:23:16
|
|
|
|
Dali*
|
Ejla punce... samo zadni post sem prebrala in vidim, da ste spet pri hrani...pa čvekate 100 na uro, da si morem spet vzet 1 uro, da vas preberem. Zdejle grem na sprehod, ker je noro lep soček zunaj in kar ne morem sedet za compom. Dejte se še ve mal zmigat, da bom mela manj za brat . Do potem....ciaoooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:23:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Pr nas je pa dans na jedilniku ocvrt sir, si ga je matejev brat zaželel...blek..nimam ga rada...že razmišljam o kakšni alternativi sicer se je tašča že čist zasekirala kaj bom js jedla sn jo komaj potolažla, da sn že dost velika in si bom že kaj pripravla ocvrt sir-mnjami....pridem jaz namesto tebe jesti...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:24:03
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi? A ti to mene malo hecaš??? nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiii Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? tasa si pozabla pa še krompir kuha ne še jasna,ničkaj se preveč ne baši,da ne boš pri G poslušala kakšne pridige Sej na to sm se že kar pripravla .. pa mi je začelo malo dol viset najboljše da začnem stradat zdej zato, da bom mela potem ''idelano'' težo... sam ne zastopim,zakaj tebi gnjavi zarad kilaže,ker imaš nizko začetno Ehhh... kdo bi jih razumu... da ki kao zdej so še prazniki pa to.. da se bom sigurno še kej debelila in tako... z drugimi besedami: boljše, da ne pridem na naslednji pregled s še 4 kili plusa... ma bomo vidli kaj bo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:24:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ejla punce... samo zadni post sem prebrala in vidim, da ste spet pri hrani...pa čvekate 100 na uro, da si morem spet vzet 1 uro, da vas preberem. Zdejle grem na sprehod, ker je noro lep soček zunaj in kar ne morem sedet za compom. Dejte se še ve mal zmigat, da bom mela manj za brat . Do potem....ciaoooo jaz bi tudi šlaaaaaaaaaaaaaaa..pa sem v službi....moram še do 12H počakati..ko ima fraj za malico...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:26:34
|
|
|
|
Najaa
|
Ja nič mi niste pomagale - ena pravi krompir, ena pa riž! No, še en predlog, da se tehtnica prevesi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:26:37
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Pr nas je pa dans na jedilniku ocvrt sir, si ga je matejev brat zaželel...blek..nimam ga rada...že razmišljam o kakšni alternativi sicer se je tašča že čist zasekirala kaj bom js jedla sn jo komaj potolažla, da sn že dost velika in si bom že kaj pripravla ocvrt sir-mnjami....pridem jaz namesto tebe jesti... Js tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:27:49
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja nič mi niste pomagale - ena pravi krompir, ena pa riž! No, še en predlog, da se tehtnica prevesi. KrOmPiR pravim js malo še na maslcu nardiš... mmmm... mnjamiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:27:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi? A ti to mene malo hecaš??? nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiii Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? tasa si pozabla pa še krompir kuha ne še jasna,ničkaj se preveč ne baši,da ne boš pri G poslušala kakšne pridige Sej na to sm se že kar pripravla .. pa mi je začelo malo dol viset najboljše da začnem stradat zdej zato, da bom mela potem ''idelano'' težo... sam ne zastopim,zakaj tebi gnjavi zarad kilaže,ker imaš nizko začetno Ehhh... kdo bi jih razumu... da ki kao zdej so še prazniki pa to.. da se bom sigurno še kej debelila in tako... z drugimi besedami: boljše, da ne pridem na naslednji pregled s še 4 kili plusa... ma bomo vidli kaj bo zdaj je pač tako obdobje,ko gredo kile hitro gor-bomo že preživele-še posebej tiste,ki imate gnjavatorske G
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:28:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja nič mi niste pomagale - ena pravi krompir, ena pa riž! No, še en predlog, da se tehtnica prevesi. KROMPIR zdaj že vodi krompi,a ne
< Sporočilo je popravil spps -- 22.12.2008 11:29:33 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:31:11
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja nič mi niste pomagale - ena pravi krompir, ena pa riž! No, še en predlog, da se tehtnica prevesi. KROMPIR zdaj že vodi krompi,a ne RIŽ
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:31:52
|
|
|
|
Najaa
|
KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!! (Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma! )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:32:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!! (Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma! ) ta je pa dobra a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec
< Sporočilo je popravil spps -- 22.12.2008 11:37:12 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:37:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!! (Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma! )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:38:41
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!! (Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma! ) ta je pa dobra a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec zanimivo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:38:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!! (Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma! ) ta je pa dobra a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec joj, joj, spps, pa spet špila...a ti maš takega doma, al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:44:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!! (Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma! ) ta je pa dobra a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec joj, joj, spps, pa spet špila...a ti maš takega doma, al kaj? njet mogoč pa je kje-za to pa jemo skor vsak dan krompir
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:45:11
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!! (Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma! ) ta je pa dobra a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec takega krompirja se pa še js ne bi branla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:54:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!! (Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma! ) ta je pa dobra a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec joj, joj, spps, pa spet špila...a ti maš takega doma, al kaj? njet mogoč pa je kje-za to pa jemo skor vsak dan krompir aja, torej je to, da ga še nisi našla...saj ga boš, veš, je sigurno kje spodaj v košari...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:55:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!! (Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma! ) ta je pa dobra a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec takega krompirja se pa še js ne bi branla Glej, jo Treziko...to je že bolje kot ocvrt sir, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:57:08
|
|
|
|
spps
|
grem jaz počas za kosilo pripravljat,pa krompir olupit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 11:58:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz pa na sprehod po MB...do Mullerja po šampon potem pa nazaj v pisarno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 12:01:56
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps grem jaz počas za kosilo pripravljat,pa krompir olupit no pa le fino lupi krompir
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 12:02:56
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!! (Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma! ) ta je pa dobra a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec nism niti pogledala katera je tole slikco prlepla, ker sm itak vedla da je spps pa nehajte prosim o hrani govorit, ker bom umrEla od lakote
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 12:03:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa na sprehod po MB...do Mullerja po šampon potem pa nazaj v pisarno! Potem se pa le naužij svežega zraka ki je boljši kot v pisarni...
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......