|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
22.12.2008 12:17:47   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja nič mi niste pomagale - ena pravi krompir, ena pa riž! user posted image  No, še en predlog, da se tehtnica prevesi.user posted image

krompir hahaha user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
22.12.2008 12:22:25   
Pupa7
ehheee mi pa mamo filane paprike user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
22.12.2008 12:34:14   
jjasna85
Pa smo spet pri hrani neuser posted image user posted image
sej ni važno, da js umiram tle od lakote user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
22.12.2008 12:39:53   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: spps

KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!!user posted image

(Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma!user posted image )
ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image

user posted image  a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec user posted image

takega krompirja se pa še js ne bi branlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Glej, jo Treziko...to je že bolje kot ocvrt sir, ne? user posted image

pa veš dauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
22.12.2008 12:44:09   
KOKICA32
No, jaz sem že nazaj,...je v mestu in v trgovinah taka norišnica, da te kap....Popolnoma nič se ne pozna gosp. kriza! user posted image Samo, na zraku je pa pasalo...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
22.12.2008 13:08:41   
trezika
ma ja...js ne vem kaj je s folkom...se pripravljajo na konec sveta in morajo vse police s trgovin spraznituser posted image  sn bla zadnjič v evroparku v mb in sn najprej 20 minut parkplac iskalauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
22.12.2008 13:21:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ma ja...js ne vem kaj je s folkom...se pripravljajo na konec sveta in morajo vse police s trgovin spraznituser posted image  sn bla zadnjič v evroparku v mb in sn najprej 20 minut parkplac iskalauser posted image

Ja, Europark, pa je tak katastrofa...user posted image user posted image user posted image Sploh ne hodim rada tja, še posebej ne z avtomobilom...če grem, potem grem med služb. malico kar peš čez most...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
22.12.2008 13:28:31   
MalaČebelica
oj.

malo sem nekaj hotela spucat, pa me je tak v križu vsekalo, da se komaj premikam user posted image user posted image user posted image

bom rajši kar tukaj na kavču za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image

kaj imate nabavljena že vsa darila? midva se grema jutri spet gužvat v to glupo gužvo....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
22.12.2008 13:34:32   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

oj.

malo sem nekaj hotela spucat, pa me je tak v križu vsekalo, da se komaj premikam user posted image user posted image user posted image

bom rajši kar tukaj na kavču za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image

kaj imate nabavljena že vsa darila? midva se grema jutri spet gužvat v to glupo gužvo....

Uhhh... letos sm pozna tudi js... sva se že 2 tedna odpravljala, pa nama ni ratalo... tako da se psihično pripravljava na jutri, ko greva kupit čisto vsa darila... sej po moje me bo kap... ampak božiček pa vseeno more pridet user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
22.12.2008 13:38:11   
trezika
Midva pa že imava vsa darilauser posted image user posted image user posted image  presenetljivo hitro sva jih nabavla glede na prejšnja letauser posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
22.12.2008 13:42:25   
MalaČebelica
u trezika sta pa bla pridna user posted image user posted image user posted image

ma midva sma pač malo smotana.... sma zadnjič ko sem imela pregled na ptuju, hotla kupit za bruderja karte za kopanje v termah in pol sma nekak pozabila na to... tak da se zdaj morema posebej jutri za to na ptuj pelat... kaj češ - tak kot pravijo - kdor nima v glavi ma v petah user posted image user posted image user posted image

eh saj bomo vse nabavili - tudi tisti ki smo bolj pozni... samo pač psihično se je treba pripravit, da je gužva in da porabiš malo več časa....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
22.12.2008 13:52:39   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja 
  • Ker se pravica do očetovskega dopusta pridobi šele po rojstvu otroka, morate o rojstvu otroka obvestiti center za socialno delo in predložiti  obvestilo porodnišnice o rojstvu otroka oziroma rojstni list otroka.

Feliks- odgovor je v tekstu

lahko nočko, vsem srečno jutri

• ojla, to sem sicer prebrala, pa vseeno nisem vedela, a se držijo tistih datumov, ki si jih napisal v obrazcu kot pijanec plota, ali ne. No, če ti praviš, da ne, ti verjamem user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu čebeica maja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2812
    22.12.2008 13:54:08   
    felix7

jaz jo imam pa od popka dol...pa zelo blaga je..no, zaenkrat...Fuj, kak je to grdo...user posted image

ah, dej, dej, nosečnice smo pa ja seksi user posted image  pa čeprav imamo strije, celulit in rjave črte po trebuhu user posted image  če drugega ne, pa v obraz kar žarimo (baje)

(odgovor članu KOKICA32)
    Neposredna povezava do sporočila: 2813
    22.12.2008 13:54:26   
    yania
    Samo na hitro ker šibam v trgovino...po pesin sok..ma sem spet neki zaštopana tam dol, pa mi pesin sok pomaga....

SPPS in TASA-m hvala za pofrišanje podatkov....super punci sta......
    se tipkamo kasno....

(odgovor članu KOKICA32)
    Neposredna povezava do sporočila: 2814
    22.12.2008 13:57:41   
    jjasna85
    IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz jo imam pa od popka dol...pa zelo blaga je..no, zaenkrat...Fuj, kak je to grdo...user posted image

ah, dej, dej, nosečnice smo pa ja seksi user posted image  pa čeprav imamo strije, celulit in rjave črte po trebuhu user posted image  če drugega ne, pa v obraz kar žarimo (baje)

poudarek na BAJE user posted image  meni se zdi, da se mi samo podočnjaki pa mozolji vidijo... če je pa to kako žarenje, pa ne vem lih user posted image

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2815
    22.12.2008 13:57:56   
    MalaČebelica

he he - dobra tolažba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2816
    22.12.2008 14:01:19   
    felix7

felix.a si me pogrešila?user posted image user posted image user posted image  včeraj ni bilo časa za javljanje na RRuser posted image

itak, sej veš, da en mora neumnosti tukaj gor klatit user posted image  s taso te sicer posnemava in skušava kvalitetno nadomestiti user posted image  kako je blo pa včeraj v MB?

(odgovor članu spps)
    Neposredna povezava do sporočila: 2817
    22.12.2008 14:03:46   
    felix7

Čao punce.

Na hitro vas bom prebrala. Nisem imela časa nič bitiz vami, ker je naša Tija spet boga. Ponovilo se ji je vnetje ušes in je dobila spet AB. Spali smo skoraj nič, šele ponoči ko smo prišli z urgence in je AB prijel, malo.

In kako ste kaj ve?
    ma,pa imate res smolouser posted image  a so ji kdaj že predlagali,da bi odstranli žrelnico?

Ne, nismo še tako daleč.
    Zdaj ima vnetje tretjič, s tem da je tokrat ponovitev takoj po AB. Ma sej preden gre na operacijo, mora en kup vnetij dat čez.

ja, revica mala, upam, da bo kmalu bolje user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2818
    22.12.2008 14:07:20   
    felix7

user posted image  a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec user posted image

spps bo zdaj naredila tržno raziskavo, kje se kupi seme za takle krompir in potem bo na svojem vrtu samo takega sadila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
    Neposredna povezava do sporočila: 2819
    22.12.2008 14:08:49   
    Najaa
    Takole, da vam povem, da tud krompirja nisem naredila. user posted image  V bistvu se je že malo mudilo, ker je mala pol šla spat in sem naredila kar zelenjavo zraven. Hehe, sam narežale smo se pa mal na račun krompirja! user posted image

Jaz moram tud še neke malenkosti za darila nabavit. Samo še v dm grem, da 10% popust ponucam. Drgač mam pa vse.

spps, tud jaz se ne bi branla takega krompirja... user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 22.12.2008 14:09:18 >

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2820
    22.12.2008 14:08:58   
    MalaČebelica

spps bo zdaj naredila tržno raziskavo, kje se kupi seme za takle krompir in potem bo na svojem vrtu samo takega sadila user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha.... joj kak je grozen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2821
    22.12.2008 14:09:34   
    KOKICA32

Tak pravijo ja...no, sicer jaz imam kožo res bolj čisto (beri brez mozoljev) kot pred user posted image , tako pravijo, da zgodi, če nosiš user posted image !

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2822
    22.12.2008 14:12:29   
    felix7
    tako, zdej sem vse za nazaj prebrala in prekomentirala, zdej pa se lahko vključim v debato user posted image

aja, pupa, ti kr udari po mizi, da se ve, kdo je gospodar pri hiši user posted image

jaz sem že ob 13h šla iz službe, tok kiham in smrkam, da sem šla že sama sebi na živce, kaj bi se človek matral, če je pa doma na sedežni lepše user posted image

zdajle pa razmišljam, če bi šla malo na sprehod po sončku. Včeraj sem bila dvakrat in sem ugotovila, da sem kot ena stara mama, ki sopiha v klanec. Ne vem, a sem res totalno brez kondicije ostala, ali me zmatra dodatna teža, ki jo nosim... Skratka, fino bi bilo tole rit malo pogosteje premigat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2823
    22.12.2008 14:17:10   
    MalaČebelica

Tak pravijo ja...no, sicer jaz imam kožo res bolj čisto (beri brez mozoljev) kot pred user posted image , tako pravijo, da zgodi, če nosiš user posted image !

jaz mam tudi boljšo kožo - dosti bolj čisto. pa bolj goste lase in manj se mi mastijo... samo baje nosim user posted image hm... kdo bi vedu.... he he

(odgovor članu KOKICA32)
    Neposredna povezava do sporočila: 2824
    22.12.2008 14:19:05   
    MalaČebelica

tako, zdej sem vse za nazaj prebrala in prekomentirala, zdej pa se lahko vključim v debato user posted image

aja, pupa, ti kr udari po mizi, da se ve, kdo je gospodar pri hiši user posted image

jaz sem že ob 13h šla iz službe, tok kiham in smrkam, da sem šla že sama sebi na živce, kaj bi se človek matral, če je pa doma na sedežni lepše user posted image

zdajle pa razmišljam, če bi šla malo na sprehod po sončku. Včeraj sem bila dvakrat in sem ugotovila, da sem kot ena stara mama, ki sopiha v klanec. Ne vem, a sem res totalno brez kondicije ostala, ali me zmatra dodatna teža, ki jo nosim... Skratka, fino bi bilo tole rit malo pogosteje premigat user posted image user posted image user posted image

jaz tuuudiiiii user posted image user posted image user posted image samo se mi taaaak ne daaaa hodit sami na sprehode... mogoče pa danes nahecam mojega, da grema en krog...

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2825
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?