Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 12:17:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja nič mi niste pomagale - ena pravi krompir, ena pa riž! No, še en predlog, da se tehtnica prevesi. krompir hahaha
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 12:22:25
|
|
|
|
Pupa7
|
ehheee mi pa mamo filane paprike
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 12:34:14
|
|
|
|
jjasna85
|
Pa smo spet pri hrani ne sej ni važno, da js umiram tle od lakote
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 12:39:53
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!! (Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma! ) ta je pa dobra a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec takega krompirja se pa še js ne bi branla Glej, jo Treziko...to je že bolje kot ocvrt sir, ne? pa veš da
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 12:44:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
No, jaz sem že nazaj,...je v mestu in v trgovinah taka norišnica, da te kap....Popolnoma nič se ne pozna gosp. kriza! Samo, na zraku je pa pasalo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 13:08:41
|
|
|
|
trezika
|
ma ja...js ne vem kaj je s folkom...se pripravljajo na konec sveta in morajo vse police s trgovin spraznit sn bla zadnjič v evroparku v mb in sn najprej 20 minut parkplac iskala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 13:21:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika ma ja...js ne vem kaj je s folkom...se pripravljajo na konec sveta in morajo vse police s trgovin spraznit sn bla zadnjič v evroparku v mb in sn najprej 20 minut parkplac iskala Ja, Europark, pa je tak katastrofa... Sploh ne hodim rada tja, še posebej ne z avtomobilom...če grem, potem grem med služb. malico kar peš čez most...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 13:28:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
oj. malo sem nekaj hotela spucat, pa me je tak v križu vsekalo, da se komaj premikam bom rajši kar tukaj na kavču za vsak slučaj kaj imate nabavljena že vsa darila? midva se grema jutri spet gužvat v to glupo gužvo....
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 13:34:32
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica oj. malo sem nekaj hotela spucat, pa me je tak v križu vsekalo, da se komaj premikam bom rajši kar tukaj na kavču za vsak slučaj kaj imate nabavljena že vsa darila? midva se grema jutri spet gužvat v to glupo gužvo.... Uhhh... letos sm pozna tudi js... sva se že 2 tedna odpravljala, pa nama ni ratalo... tako da se psihično pripravljava na jutri, ko greva kupit čisto vsa darila... sej po moje me bo kap... ampak božiček pa vseeno more pridet
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 13:38:11
|
|
|
|
trezika
|
Midva pa že imava vsa darila presenetljivo hitro sva jih nabavla glede na prejšnja leta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 13:42:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
u trezika sta pa bla pridna ma midva sma pač malo smotana.... sma zadnjič ko sem imela pregled na ptuju, hotla kupit za bruderja karte za kopanje v termah in pol sma nekak pozabila na to... tak da se zdaj morema posebej jutri za to na ptuj pelat... kaj češ - tak kot pravijo - kdor nima v glavi ma v petah eh saj bomo vse nabavili - tudi tisti ki smo bolj pozni... samo pač psihično se je treba pripravit, da je gužva in da porabiš malo več časa....
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 13:52:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Ker se pravica do očetovskega dopusta pridobi šele po rojstvu otroka, morate o rojstvu otroka obvestiti center za socialno delo in predložiti obvestilo porodnišnice o rojstvu otroka oziroma rojstni list otroka. Feliks- odgovor je v tekstu lahko nočko, vsem srečno jutri ojla, to sem sicer prebrala, pa vseeno nisem vedela, a se držijo tistih datumov, ki si jih napisal v obrazcu kot pijanec plota, ali ne. No, če ti praviš, da ne, ti verjamem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 13:54:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz jo imam pa od popka dol...pa zelo blaga je..no, zaenkrat...Fuj, kak je to grdo... ah, dej, dej, nosečnice smo pa ja seksi pa čeprav imamo strije, celulit in rjave črte po trebuhu če drugega ne, pa v obraz kar žarimo (baje)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 13:54:26
|
|
|
|
yania
|
Samo na hitro ker šibam v trgovino...po pesin sok..ma sem spet neki zaštopana tam dol, pa mi pesin sok pomaga.... SPPS in TASA-m hvala za pofrišanje podatkov....super punci sta...... se tipkamo kasno....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 13:57:41
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz jo imam pa od popka dol...pa zelo blaga je..no, zaenkrat...Fuj, kak je to grdo... ah, dej, dej, nosečnice smo pa ja seksi pa čeprav imamo strije, celulit in rjave črte po trebuhu če drugega ne, pa v obraz kar žarimo (baje) poudarek na BAJE meni se zdi, da se mi samo podočnjaki pa mozolji vidijo... če je pa to kako žarenje, pa ne vem lih
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 13:57:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz jo imam pa od popka dol...pa zelo blaga je..no, zaenkrat...Fuj, kak je to grdo... ah, dej, dej, nosečnice smo pa ja seksi pa čeprav imamo strije, celulit in rjave črte po trebuhu če drugega ne, pa v obraz kar žarimo (baje) he he - dobra tolažba
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 14:01:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps felix.a si me pogrešila? včeraj ni bilo časa za javljanje na RR itak, sej veš, da en mora neumnosti tukaj gor klatit s taso te sicer posnemava in skušava kvalitetno nadomestiti kako je blo pa včeraj v MB?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 14:03:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čao punce. Na hitro vas bom prebrala. Nisem imela časa nič bitiz vami, ker je naša Tija spet boga. Ponovilo se ji je vnetje ušes in je dobila spet AB. Spali smo skoraj nič, šele ponoči ko smo prišli z urgence in je AB prijel, malo. In kako ste kaj ve? ma,pa imate res smolo a so ji kdaj že predlagali,da bi odstranli žrelnico? Ne, nismo še tako daleč. Zdaj ima vnetje tretjič, s tem da je tokrat ponovitev takoj po AB. Ma sej preden gre na operacijo, mora en kup vnetij dat čez. ja, revica mala, upam, da bo kmalu bolje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 14:07:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec spps bo zdaj naredila tržno raziskavo, kje se kupi seme za takle krompir in potem bo na svojem vrtu samo takega sadila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 14:08:49
|
|
|
|
Najaa
|
Takole, da vam povem, da tud krompirja nisem naredila. V bistvu se je že malo mudilo, ker je mala pol šla spat in sem naredila kar zelenjavo zraven. Hehe, sam narežale smo se pa mal na račun krompirja! Jaz moram tud še neke malenkosti za darila nabavit. Samo še v dm grem, da 10% popust ponucam. Drgač mam pa vse. spps, tud jaz se ne bi branla takega krompirja...
< Sporočilo je popravil Najaa -- 22.12.2008 14:09:18 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 14:08:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec spps bo zdaj naredila tržno raziskavo, kje se kupi seme za takle krompir in potem bo na svojem vrtu samo takega sadila hahaha.... joj kak je grozen
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 14:09:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz jo imam pa od popka dol...pa zelo blaga je..no, zaenkrat...Fuj, kak je to grdo... ah, dej, dej, nosečnice smo pa ja seksi pa čeprav imamo strije, celulit in rjave črte po trebuhu če drugega ne, pa v obraz kar žarimo (baje) Tak pravijo ja...no, sicer jaz imam kožo res bolj čisto (beri brez mozoljev) kot pred , tako pravijo, da zgodi, če nosiš !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 14:12:29
|
|
|
|
felix7
|
tako, zdej sem vse za nazaj prebrala in prekomentirala, zdej pa se lahko vključim v debato aja, pupa, ti kr udari po mizi, da se ve, kdo je gospodar pri hiši jaz sem že ob 13h šla iz službe, tok kiham in smrkam, da sem šla že sama sebi na živce, kaj bi se človek matral, če je pa doma na sedežni lepše zdajle pa razmišljam, če bi šla malo na sprehod po sončku. Včeraj sem bila dvakrat in sem ugotovila, da sem kot ena stara mama, ki sopiha v klanec. Ne vem, a sem res totalno brez kondicije ostala, ali me zmatra dodatna teža, ki jo nosim... Skratka, fino bi bilo tole rit malo pogosteje premigat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 14:17:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz jo imam pa od popka dol...pa zelo blaga je..no, zaenkrat...Fuj, kak je to grdo... ah, dej, dej, nosečnice smo pa ja seksi pa čeprav imamo strije, celulit in rjave črte po trebuhu če drugega ne, pa v obraz kar žarimo (baje) Tak pravijo ja...no, sicer jaz imam kožo res bolj čisto (beri brez mozoljev) kot pred , tako pravijo, da zgodi, če nosiš ! jaz mam tudi boljšo kožo - dosti bolj čisto. pa bolj goste lase in manj se mi mastijo... samo baje nosim hm... kdo bi vedu.... he he
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 14:19:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 tako, zdej sem vse za nazaj prebrala in prekomentirala, zdej pa se lahko vključim v debato aja, pupa, ti kr udari po mizi, da se ve, kdo je gospodar pri hiši jaz sem že ob 13h šla iz službe, tok kiham in smrkam, da sem šla že sama sebi na živce, kaj bi se človek matral, če je pa doma na sedežni lepše zdajle pa razmišljam, če bi šla malo na sprehod po sončku. Včeraj sem bila dvakrat in sem ugotovila, da sem kot ena stara mama, ki sopiha v klanec. Ne vem, a sem res totalno brez kondicije ostala, ali me zmatra dodatna teža, ki jo nosim... Skratka, fino bi bilo tole rit malo pogosteje premigat jaz tuuudiiiii samo se mi taaaak ne daaaa hodit sami na sprehode... mogoče pa danes nahecam mojega, da grema en krog...
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?