khurde
|
Dobro jutro, jaz sem (spet) spala dobro, upam, da tako ostane, edino enkrat sem skocila iz postelje in "laufala" bruhat (ni niti najmanj podobno laufanju, bolj upocasnjenemu premikanju) , ker sem imela nevzdrzno zgago in kup na pol prebavljene hrane v gobcu. zvezdica, tam nekje 269 evrov naj bi dobila, mogoce kak cent plus minus. zdaj sem ravno reklamacijo napisala na lip poljcane glede jogija oz. prevleke za zibko. jo ima posteljni vlozek, pa je pralna in sem dala prat skupaj s kompletki iz flisa itd., temperatura tam 30-40 stopinj, pa mi je fuuuul skupi skocila in ne morem vec spravit gor. sem klicala, pa so mi rekli, da lahko perem na 60, da ni problema, sem ji povedala in je rekla, naj ji kar mejl posljem za reklamacijo, pa bomo zrihtali. no, dobr da sem to zdaj naredila, potem bi bilo malo zoprno. grem nekaj pojest, sem sicer ze eno jabolko, samo mi nekaj tako skace po trebuhu, kot da mi zeli povedati, da je lacno. ulla, men so tudi pončoti všeč, samo sedaj moram res najprej kupiti tisti sling, ker ga gledam že odkar vem zanje, pa si ne bi odpustila, da ga ne kupim. mah, včasih je treba kaj tudi za dušo kupit, saj ne zapravljam veliko. aja, midva imava dve strešni okni in je začelo not tečt, očitno so slabo vgradili. zdej bo pa en kup enega dela s popravljanjem, pa upam, da se bo zrihtalo preden otrok pride, ker imeti kuhinjo razsuto, delavce not, glasno in otroka obenem...
|