ronja
|
Morem pa priznat, da sem jaz tudi sedaj v drugo slabše pripravljena kot sem bila v prvo. Jaz nimam nobenih posebnih priprav, malo sem gledala tisto knjigo, malo jo še bom, zdaj ni časa... Sicer pa se poroda nisem bala prvič in se ga ne bojim drugič. Vse je bilo ok, kar se poroda tiče in to je bil edini del vse nosečnosti, ko je šlo vse ok, tako da se res nič ne bojim, hehe. Samo da preguram do januarja, pa da je s vse v redu in da mi je ne vzamejo, pa sem srečna. Tiste bolečine pa - verjetno ne bojo zadnjič, hehe, tak da se res ne sekiram zato. Sem tak mali optimistek po naravi Je res težko kupit...posebno otroku, ki ji iz tujine prinesejo take igrače, da jih ne dobiš še nikjer v sloveniji in skoraj ni stvari, ki je nebi imela. Hehe, moja nečaka živita v Avstriji in njuni starši imajo res - kako bi rekla - no, ničesar jim ne manjka , tako da imata dobesedno vse igrače, kar jih je... Zato jima jaz rajši kaj naredim - tega ne moreta kupit, hehe. Pa vsaj vem, da nimata že 2 kompletov iste igrače doma, kar se dogaja praktično z vsemi igračami, kar jih sorodniki kupijo njim... Ploha meni pa je moja g rekla ravno obratno. Da narava poskrbi, da rodi ženska svoji višini primernega otroka. Torej je zelo mala verjetnost, da bi mala ženska rodila velikega otročeka. g. ti je kar prav povedala, to je precej dobro dokazano... AQ, super za tvoje fante! Kako pa to, da te kasneje niso spustili na avion -koliko si bila takrat noseča? Ker jaz sem lani šla za 1 maja v Francijo (rok sem imela pa 25.6), pa me noben ni niti nič vprašal, nisem mela nobenega potrdila od g... Res da ni čezoceanski, ampak saj iz Gane tudi ni... Darilo, ki ga bo Lejla dala Ronji mava pa že kupljeno in čaka . ploha, Lejla je tudi po sestrici, zelo živahna, samo malo bolj je uvidevna oz. prilagodljiva. Je pa tak srček, se mi zdi, da jo že čisto poznam, čeprav je še nisem videla... Vem, katera glasba ji je všeč, kakšni dotiki, vem, kdaj spi in kdaj telovadi,... ko je šla glavica ven pa skor čutla nisem,ker sem bila itak že vsa zj*****...mene pa popadki bolijo k AQ; hvala enako! Na koncu je bilo že skoraj olajšanje, ker si vsaj vedel, da se nekaj dogaja, če že boli ko satan snikolina, lej, če zdravnica napiše nujno, ti sestra ne more rečt, da lahko greš v pon. ker potem ona odgovarja, če se karkoli zgodi. Zakaj je zdravnica napisala nujno, je pa milijon teorij, verjetno ni hotela, da bi te pustili čakat do ne vem kdaj, zato je napisala nujno - če ne bi bilo nujno, te namreč ne bi danes niti vzeli, ker so skoz polni in jemljejo samo nujne primere... Tak da se lepo pomiri, pojdi tja, kamor moraš in to je to. Saj na napotnici piše, kam moraš - mislim naziv bolnice in oddelka, naslov moraš pa sama pogruntat, ampak saj maš net . ne sekiraj se! Jaz sem pri Ronji morala 2x v bolnico, zdaj tudi, pri Ronji sem šla obakrat kar z biciklom, ker nisem mela prevoza, zdaj tudi prvič, kasneje seveda ne, niti ne bi mogla, ker je tako bolelo... Ampak ne bodi tako prestrašena, saj ti hočejo samo dobro - povedali ti bojo, kaj naj paziš, kaj lahko počneš in česa ne in to je to. jaz sem šla v laboratorij dat kri in vodo, ker mam jutri pregled, potem pa še v Bauhausa po ene lesene zabojčke in svedre za lubija, dobi od dedka Mraza, me je stari bradač poslal, naj grem iskat, hehe, ker se njemu ne da, češ, da ga zebe, pa še s palčki ma probleme, so baje čist divji ratali... tak da sem morala kar sama it po darila, hihi. No, eno knjigo že imam, pa te svedre in zabojčke Zdaj moram samo še naredit kaj za not: boxarce in flis, pa peresnico za svedre... Upam, da mi vse rata. No, punce, sem se javila, lepo se imejte, grem šivat Ker ma lubi samo še 2. teden službo, potem pa bo doma na dopustu in takrat ne bom mogla zanj šivat... Tak da je treba to prej zrihtat... Jutri mam pa pregled, pa papirje moram na CSD odnest, upam, da mi rata oboje, čeprav bo slednje malo težje s tamalo...
|