|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
11.12.2008 11:06:35   
uršika***
Živijo

Snikolinauser posted image user posted image user posted image
Jaz tudi mislim, da je najboljše, da pokličeš pa vprašaš za kaj točno moraš it v bolnico. Mislim so čudni tile zd delavci- kot da smo jasnovidne in jim lahko beremo misli- in bog ne daj, da bi se kdo potrudil in nam razložil stvar. To me pa tolk razjeziuser posted image

Držim pesti, da bo vse v redu in da bebica ostane notri do datuma poroda.

AQ lepo, da pridejo tvoji boysiuser posted image . Ne bit žalostna, saj bo kmalu čas pretekel. Ti kar lepo počivaj.

Jaz se pa danes pakiram, ker gremo jutri zjutraj v Srbijo k moževi stari mami. Tako da boste vedele zakaj me ni na RR-ju in da nisem v porodnišnici, ampak da pohajamuser posted image
Pridemo pa v nedeljo zvečer nazaj, pa se vam takrat javim.
Če bom imela danes še kaj časa vas pridem še enkrat pogledat, zdaj pa grem likat

ostanite v cvetjuuser posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 201
11.12.2008 11:28:21   
Zvezdica
Snikolina user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse bo ok, bolje se dat extra pregledat kot da je kaj druzga. Imaš št od katere, da boš poročala?

Kje pa je saša?

Jast itak tećna ... NEPRESPANA in TEČNA.
Grem se mal zbrat, pa se zvečer javim, ker imam miljon opravkov.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 202
11.12.2008 11:30:29   
Limona
Snikolina:
Jaz sem iz Mb. Kadar je kaj narobe oz. misliš, da bi lahko kaj bilo, se javiš v porodnišnici, čisto odspodaj pri porodnih sobah. Katero ginekologinjo pa imaš? Jaz imam dr. Petrovičevo pa imajo poseben urnik kdaj lahko pokličeš. Če delajo zjutraj pokličeš takoj po 13 uri, če delajo popoldan pa takoj po 17 uri, drugače se ne javljajo na telefon. Najbolje je, da jo še enkrat pokičeš in vprašaš, kaj naj bi bilo narobe, da se pomiriš, danes ves dan počivaš, jutri pa takoj v bolnišnico, da ne bi bilo kaj slučajno narobe.
V prvi nosečnosti sem bila 3 krat v bolnišnici, pa ni tako hudo saj se navadiš...pa sestre so tudi prijazne... v glavnem želim povedat, če te pošlje G v bolnišnico, ni nujno, da je kaj narobe, ampak se tudi one želijo prepričat, da ne bi šlo kaj narobe...vsaj tako je moja, kadar ni prepričana me vedno še pošlje po drugo mnenje, meni se to zdi OK.
Ne razmišljaj danes o tem kaj boš kuhala user posted image , ampak počivaj, se relaksiraj, jaz bi se tudi, če bi lahko pa imam tamalo doma, me je "nasrala", da jo grlo boli user posted image , sem ves čas v gibanju, če se vsedem ali vležem me takoj zaposli s čem in ponavlja, da ne smem počivat user posted image
Saj bo boš videla, držim pesti!

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 203
11.12.2008 11:34:03   
Jancci
Živjo!

Evo, danes sem si pa vzela čas, da napišem nekaj vrstic.

V teh nekaj mesecih sem si sem pa tja mal vzela čas in prebirala kaj se vam dogaja. Tudi sama imam rok januarja in sicer 12ega. Pričakujem prvega otročka in mi je fino, ker ne vem ali bo punčka ali fantek. Se pustm , presenetit. Nosečnost kar fajn prenašam, razen na začetku sem malo krvavela ker sem imela en hematom, no pol mi je blo ene dva meseca kr dost slabo in sem bruhala. Od takrat naprej pa v bistvu brez problemov... hodila sem v službo, v hribe, na sprehode, zaključila sem magisterij in zdej izkoriščam še preostali dopust pred porodniško.

Preglede imam na 5 tednov in naslednjega imam 23.12. Tudi tole starševsko šolo sva z možem opravila in zdej on veselo smuča jest pa "gnezdim" a kako se temu reče!? user posted image

Nolepo se imejte vse skupaj pa se mogoče še kaj javim, če me še marate!? user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 204
11.12.2008 11:39:46   
Zvezdica
Jancci velkom user posted image

Ti kar čvekaj.... kaj se ne bi javbljala, samo daj več podatkov, da vemo od kod si, kje boš rodila ..... da te naša Niia da na seznamček.

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 205
11.12.2008 11:42:14   
nina166
Dan!

snikolina če bi bilo kaj tako kritičnega bi bila zdajle že v bolnici. Verjetno je tvoja g samo previdna in zato hoče, da to takoj zrihtaš. Ko sem jaz dala kri za hemoglobin, me je v petek klicala sestra in rekla, da imam pripravljen recept in da naj pridem takoj po njega. Sem jo vprašala če lahko v ponedeljek, pa je rekla, da ne, ker je vmes vikend, jaz pa morem takoj začet jemat železo. Je tudi mene začelo skrbet ker se je tako mudilo, pa mi je potem rekla g, da ni nič tako kritičnega samo da je fajn, če se ne zavlačuje. Ti pa tudi jaz svetujem, da še enkrat pokličiš g in naj ti podrobno pove zakaj moraš v porodnišnico in h komu in do česa lahko pride. Po moje ni nič tako groznega. Pa tudi če bi prišlo do tega da bi morala rodit, je user posted image  že tako velik in razvit, da ne bi imel nobenih hujših problemov. Tako da poskusi, da se ne boš preveč sekirala, ker s tem tudi škodiš otročeku. Sem bila jaz v podobni situaciji v prvi nosečnosti in vem, da je to težko, samo poskusi se zamotit s čim drugim in ne misli samo na to. Držim pesti, da te čimprej pomirijo in ti pošiljam eno user posted image za srečo.

mimi30 mi pa smo našega škrata septembra selili v svojo sobo in ni bilo nobenih problemov...je vse pozitivno presenetil, ker tako rad spi tam. Imamo pa zadnje čase probleme, ker se mu ponoči kaj sanja in se zbudi in začne jokat...ga je strah in mora mami spat pri njemu. Tako da me malo skrbi kako bo januarja, ker bom težko dojila Dašo in mirila Domna. Bo pa tudi pri nas prinesla sestrica Domnu eno darilo...nekaj takega kar si zelo želi.

lunica hvala za tortico in vročo čokolado...tako lepo zgledata user posted image

petra veliko sreče na izpitu

ulla tudi jaz sem spala podobno kot ti...kakor koli sem se vlegla me je nekaj bolelo. Pa še Domen se je zbujal...danes pa je siten ko user posted image ...misliš da je kaj v zraku tule pri nas user posted image

Jancci dobrodošla

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 206
11.12.2008 11:50:47   
Detece
Lep pozdrav!

Oglašam se Vam po zelo dolgem času. 27. oktobra sem morala zaradi krvavitve v bolnišnico in bila tam do včeraj. Naš Ruj se je rodil 1. decembra, točno en mesec prezgodaj, s carskim rezom. Včeraj 10 dni po porodu sva prišla domov. Sva vredu. Trenutno imava samo še težave z dojenjem, za kar srčno upam, da nama bo uspelo.
Tako sem se vam na kratko oglasila, ko bom lahko pa napišem še kaj več (zdaj ni več toliko časa).
Aha še to - dobiti otroka je res nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi.

lp, Detece

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 207
11.12.2008 11:55:48   
Limona
user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 208
11.12.2008 12:06:05   
petra88
DETECE WELCOME HOME!!! user posted image user posted image Samo da je z vama sedaj vse v redu, pa tudi dojenje bo steklo!
Tako, jaz pa se grem sedaj zrihtat, kosilo pojest, še 1x prebrat na hitro (ker sem se res toooolko naučila user posted image ) in potem na izpit. se javim kasneje. medtem pa pridno čvekajte user posted image

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 209
11.12.2008 12:10:33   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Lep pozdrav!

Oglašam se Vam po zelo dolgem času. 27. oktobra sem morala zaradi krvavitve v bolnišnico in bila tam do včeraj. Naš Ruj se je rodil 1. decembra, točno en mesec prezgodaj, s carskim rezom. Včeraj 10 dni po porodu sva prišla domov. Sva vredu. Trenutno imava samo še težave z dojenjem, za kar srčno upam, da nama bo uspelo.
Tako sem se vam na kratko oglasila, ko bom lahko pa napišem še kaj več (zdaj ni več toliko časa).
Aha še to - dobiti otroka je res nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi.

lp, Detece

Detece, čestitke za rujauser posted image Smo že takoj zvedele in smo vesele zate.

Cartkajta se, pa uživajta v teh zaspanih dneh.

i belive i can fly....

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 210
11.12.2008 12:13:02   
Anonimen
snikolina user posted image user posted image da bo  vsa ok...najboljše da v porodnišnico pokličešuser posted image al pa še enkrat ginekolga...
so pa res bedaki, ma ne moreš tkole prestrašit človeka, pol ga pa skenslat in niti ne razložit kako in kajuser posted image jst bi že tulila nad kom...

jannci dobrodošlauser posted image

nina mogoč je pa res luft tu pri nas čudenuser posted image

detece čestitkeuser posted image no samo da sta ok, dojenje vama bo tud zalaufalo ni vrag, samo da si Ruj malo opomore....a črpalka zdej dela kot mora?

evo, midve sma spale do zdejle, zdej je pa ena bolj tečna kt drugauser posted image user posted image dons se mi bo res utrgalo, upam da se lubi v enem cajtu primiga domov, no, mogoč je pa un tud tečen, pol bo šele katastrofauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 211
11.12.2008 12:18:52   
snikolina
Končno sem jih dobila na tel, moram it jutri na endokrinološki oddelek-ne vem če je prav napisano-na posvet za terapijo. Upam, da ne bom notri ostala. Vam sporočim kako je bilo.

Detece še enkrat ČESTITKE!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
11.12.2008 13:13:48   
VRTNICA84
Pozdravljene!

Kako smo kaj? Mi je crknil računalnik tak, da sem povezana preko drugega. Na mojem je nekaj na ekranu narobe.
Kaj počnete? Jutri morem it v laboratorij zaradi slabokrvnosti.

Snikolina upam, da ne bo nič hudega. Za tolažbo ti pošiljam user posted image user posted image user posted image .

Detece čestitke ob rojstvu sina!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 213
11.12.2008 13:37:49   
ronja
Morem pa priznat, da sem jaz tudi sedaj v drugo slabše pripravljena kot sem bila v prvo.

Jaz nimam nobenih posebnih priprav, malo sem gledala tisto knjigo, malo jo še bom, zdaj ni časa... Sicer pa se poroda nisem bala prvič in se ga ne bojim drugič. Vse je bilo ok, kar se poroda tiče in to je bil edini del vse nosečnosti, ko je šlo vse ok, tako da se res nič ne bojim, hehe. Samo da preguram do januarja, pa da je s user posted image vse v redu in da mi je ne vzamejo, pa sem srečna. Tiste bolečine pa - verjetno ne bojo zadnjič, hehe, tak da se res ne sekiram zato. Sem tak mali optimistek po naraviuser posted image

Je res težko kupit...posebno otroku, ki ji iz tujine prinesejo take igrače, da jih ne dobiš še nikjer v sloveniji in skoraj ni stvari, ki je nebi imela.

Hehe, moja nečaka živita v Avstriji in njuni starši imajo res - kako bi rekla - no, ničesar jim ne manjkauser posted image , tako da imata dobesedno vse igrače, kar jih je... Zato jima jaz rajši kaj naredim - tega ne moreta kupit, hehe. Pa vsaj vem, da nimata že 2 kompletov iste igrače doma, kar se dogaja praktično z vsemi igračami, kar jih sorodniki kupijo njim...

Ploha meni pa je moja g rekla ravno obratno. Da narava poskrbi, da rodi ženska svoji višini primernega otroka. Torej je zelo mala verjetnost, da bi mala ženska rodila velikega otročeka.

g. ti je kar prav povedala, to je precej dobro dokazano...

AQ, super za tvoje fante! Kako pa to, da te kasneje niso spustili na avion -koliko si bila takrat noseča? Ker jaz sem lani šla za 1 maja v Francijo (rok sem imela pa 25.6), pa me noben ni niti nič vprašal, nisem mela nobenega potrdila od g... Res da ni čezoceanski, ampak saj iz Gane tudi ni...

Darilo, ki ga bo Lejla dala Ronji mava pa že kupljeno in čakauser posted image .

ploha, Lejla je tudi po sestrici, zelo živahna, samo malo bolj je uvidevna oz. prilagodljiva.  Je pa tak srček, se mi zdi, da jo že čisto poznam, čeprav je še nisem videla... Vem, katera glasba ji je všeč, kakšni dotiki, vem, kdaj spi in kdaj telovadi,...

ko je šla glavica ven pa skor čutla nisem,ker sem bila itak že vsa zj*****...mene pa popadki bolijo k

AQ; hvala enako! Na koncu je bilo že skoraj olajšanje, ker si vsaj vedel, da se nekaj dogaja, če že boli ko satanuser posted image

snikolina, lej, če zdravnica napiše nujno, ti sestra ne more rečt, da lahko greš v pon. ker potem ona odgovarja, če se karkoli zgodi. Zakaj je zdravnica napisala nujno, je pa milijon teorij, verjetno ni hotela, da bi te pustili čakat do ne vem kdaj, zato je napisala nujno - če ne bi bilo nujno, te namreč ne bi danes niti vzeli, ker so skoz polni in jemljejo samo nujne primere... Tak da se lepo pomiri, pojdi tja, kamor moraš in to je to. Saj na napotnici piše, kam moraš - mislim naziv bolnice in oddelka, naslov moraš pa sama pogruntat, ampak saj maš netuser posted image . ne sekiraj se! Jaz sem pri Ronji morala 2x v bolnico, zdaj tudi, pri Ronji sem šla obakrat kar z biciklom, ker nisem mela prevoza, zdaj tudi prvič, kasneje seveda ne, niti ne bi mogla, ker je tako bolelo... Ampak ne bodi tako prestrašena, saj ti hočejo samo dobro - povedali ti bojo, kaj naj paziš, kaj lahko počneš in česa ne in to je to.

jaz sem šla v laboratorij dat kri in vodo, ker mam jutri pregled, potem pa še v Bauhausa po ene lesene zabojčke in svedre za lubija, dobi od dedka Mraza, me je stari bradač poslal, naj grem iskat, hehe, ker se njemu ne da, češ, da ga zebe, pa še s palčki ma probleme, so baje čist divji ratali... tak da sem morala kar sama it po darila, hihi. No, eno knjigo že imam, pa te svedre in zabojčke Zdaj moram samo še naredit kaj za not: boxarce in flis, pa peresnico za svedre... Upam, da mi vse rata. No, punce, sem se javila, lepo se imejte, grem šivatuser posted image Ker ma lubi samo še 2. teden službo, potem pa bo doma na dopustu in takrat ne bom mogla zanj šivat... Tak da je treba to prej zrihtat...

Jutri mam pa pregled, pa papirje moram na CSD odnest, upam, da mi rata oboje, čeprav bo slednje malo težje s tamalo...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 214
11.12.2008 14:52:03   
lunica12
Punce mam eno smesno vprasanje...prvic delam polento in nikjer ne zasledim kako dovgo jo je potrebno kuhat??user posted image A mi lahko katera pove?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 215
11.12.2008 14:53:12   
sonček33
unce mam eno smesno vprasanje...prvic delam polento in nikjer ne zasledim kako dovgo jo je potrebno kuhat?? A mi lahko katera pove?

dve minuti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 16:15:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 16:22:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
11.12.2008 16:29:40   
petra88
Evo mene, sem že doma! user posted image Kje pa ste vse? a danes nam ne bo uspelo podret rekorda?
Lunica a ti je uspelo skuhat polento? sam not v vrelo vodo jo stresi da se zgostni in je. jo morš dat pa dovolj, da ni preredka.
sem pa dobila za nardit zloženko z naslovom priprava na porod. a prelaga katera kakšno fajn knjigo o tej temi?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 219
11.12.2008 17:12:12   
khurde
Dan!

Snikolina, ma kakšne sestre rečejo, da ne bo prepozno, ker mogoče niti ne vejo, zakaj te zdravnica pošilja v P, pa kot je Ronja napisala, če zdravnica/ginekologinja reče, da je nujno, potem sestra ne more nekaj po svoje delat. Drugače pa je lahko kakšna tečna sestra, ki ima ogromno dela in se ji ne da kaj preveč po telefonu pogovarjat, pa raje na hitro odpravi človeka in itak je najlažje, če reče, da je v ponedeljek lahko prepozno. Ker če tako pogledaš, če bi bilo res kriza, bi bila že not, v bolnišnici ali porodnišnici. Tako pa ti mali super miga, pa po tem že sama veš, da se ok počuti.

Sej mene je tudi panika zagrabila, ko mi je G v ponedeljek rekla, da bo kar ona klicala v P in se zmenila za pregled, da bo hitreje, samo sem si rekla, da če bi bila kakšna kriza, bi me poslala direkt tja in ne čakala kdaj imajo prost termin. Je pa itak tako, da dajo nosečkam prednost, ker gre ja za dva, ne samo za enega in bolj urgentno ukrepajo tudi zaradi tega, kar je pa konec koncev prav, a ne?

Verjetno je najhujše, kar se ti lahko zgodi jutri - če praviš, da si imela ful porazne rezultate -, da te dajo na inzulin, samo jaz sem, takrat, ko sem dobila rezultate, ful pregledala enih zadev po netu in raznih forumih o nosečniški sladkorni in inzulinu, pa me je pomirilo, ko sem videla, koliko punc je dalo to čez v zadnjem mesecu in je bilo vse ok na koncu. Nekatere so rodile tudi čez rok ipd.

Držim pesti za jutri!

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 220
11.12.2008 17:27:57   
khurde
AQ, super za tvoje fante!

Niia, user posted image  za seznam!!!

Jancci, dobrodošla!

Uršika, lepo potuj!

Detece, user posted image user posted image user posted image  za Ruja!!! Pa ko boš imela kaj časa, se oglasi in nam poročaj, kako vama gre!

Jaz sem bila pa skoraj cel dan na faksu, sem prišla šele dobro domov. Sem imela tudi neke govorilne in sem se zmenila, da lahko kako stvar oddam prej ali po predavanju, ker imam dvakrat ravno MŠ v tistem terminu, pa drugače ne sprejemajo izdelkov naknadno.

Naslednji teden pa bom lahko kar preživela tam, ker bi rada šla še na govorilne k vsem ostalim predavateljem, ki jih imam v naslednjem semestru, pa da se z njimi zmenim, če bi se dalo kaj narediti, brez da hodim na predavanja itd.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 221
11.12.2008 17:44:25   
Ploha
dobr jutr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 222
11.12.2008 17:47:01   
sonček33
Ploha, kaj je s tabo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 223
11.12.2008 17:50:30   
lunica12
Petra88 ja mi jo je uspeo nardit user posted image

Ja ploha kaj je pa s teboj?user posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 224
11.12.2008 18:23:43   
petra88
user posted image user posted image user posted image user posted image ploha, dobro jutro user posted image user posted image user posted image
Lunica user posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?