|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
30.1.2009 12:51:40   
Anonimen
Evo, vidim, da ste še tukaj. SIcer pa do večera se lahko še marsikaj spremeni.

Ja, mi bomo imeli še kakega, sam ne še zdaj. Bi rada prej šla mogoč v hišo, če bo ratalo, pa pol dojenčka - jaz imam namreč ogromo željo urejat sobico za dojenčka - tokrat je bil samo kotiček.

Lp

šibam zdej - pridem vas pogledat zvečer

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4051
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 14:15:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4052
30.1.2009 14:59:24   
mimi30
zvezdica user posted image za tvojega možeka, da te tako lepo z rožicami in ostalim preseneti.
Moj user posted image mi tudi rad kaj kupi, samo pokazat mu je navadno treba user posted image , te navade obdarovanja in pozornosti ponavadi izhajajo že iz družin. Če v družini niso imeli tega, če oče ni tako postopal in če nihče sinov ni tega učil potem jim ponavadi ne gre.
Sem še malo v tvoj album pokukala, vidim da tvoj taveliki sonček tudi rad oblači carse user posted image .

Zvezdica, a ulla se je kaj odzvala na sms?

A pol ste mel akcijo. Fajn. No naj se nadaljuje.

imam tudi jaz ponoči varnostnika user posted image . Vsakič, ko grem na wc, čakam kaj me bo vprašal al pa kar rečem lulat grem user posted image . Pa je drugače tudi skuliran, samo je danes rekel, da zdaj so pa že njega začeli tako klicati, da mu počas najeda in da bo danes po predstavi pa že kar čas user posted image .

Sonček, jutri bo vse za tabo in boš držala in cartala svoj zakladek. Naj vama porod čim hitreje in lažje mine user posted image , mogoče pa sploh ne bo oboje potrebno.

TJASSSA ČESTITKE!!!  user posted image user posted image user posted image

Ploha, tolk smo navijal a nam ni uspelo user posted image , da se izogneš te amnio. Vsaj boleče ni bilo tokrat in je strah malo manjši.
dokler mi glavica med nogami ven ne pogleda, vam sploh nam pravla kje me špika ker pol itak ni nič iz tega

user posted image user posted image veš kaj je fora, da jaz imam včasih občutek kot, da mi bo glih nekaj ven pogledalo user posted image . Pls povej nam kaj dogaja, saj smo pa vse na istem in bomo naprej skup držale in navijale. Saj sem ti povedala, da v P. sigurno ne boš šla dokler se ti ne bo zdelo, da moraš in res nisi. Je pa vsaka malo razočarana, ko ima občutek, da je vse pripravljeno in da je že daleč pol pa na pregledu tema user posted image user posted image

yania, hvala za spodbudne besede. Jaz sem danes pustila taščo in tasta s tamalim doma in šla v šoping, zvečer pa na predstavo pa bo.
Me je v trgovini ena prodajalka opomnila, da ne smem vsega sama nest, ker je pretežko in lahko rodim user posted image . Sem vprašala, če lahk še komu pomagam, ker ne bi imela nič proti user posted image .

Naš malček ima pa malo zamašen nosek in sem ga poskusila očistiti s pumpico za nos pa je tako jokal. Tako da so te pumpice res kar zoprne za uporabljat.

niia, če kar malo fiziološke noter v nosek naliješ/našpricaš in malo nežno nosnice s prsti skupaj stiskaš se ne sprazni?

Skuhala sem kosilo, zdaj delam juho za jutri, pojedli smo tud že, najboljš, da še eno lučko maznem user posted image , itak mi ne dajo miru dokler so v skrinji. Drugič bolše, da ne kupim škatle user posted image , ampak samo po eno.

Punce javite se.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
30.1.2009 16:04:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Naš malček ima pa malo zamašen nosek in sem ga poskusila očistiti s pumpico za nos pa je tako jokal. Tako da so te pumpice res kar zoprne za uporabljat.

mi smo meli najprej aspirator na vdih, potem smo pa nabavili babyvac - morm rečt, da mi je žal, da ga nismo že kr tkoj - drgač pa nosek čistimo z vatko nakapano s fiziološko al pa s vatirano palčko za bejbije

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4054
30.1.2009 16:12:06   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

tjasssa je danes ob 4.00 zjutraj rodila punčko Neli, težko 3800, veliko 54 cm.

čestitke! user posted image user posted image user posted image

Tjassa super. Čestitke mladi družinici in veliko cartkanja.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
30.1.2009 16:24:39   
Zvezdica
Yania...hvala za spodbudo.

Nya... kar počak, ko boš pripravljena pa spet v akcijo.

niia hvalauser posted image user posted image user posted image amapk na poroki sem bila prava pujsauser posted image . Sem se zredila +6 kg zarad hormončkov.

Katero pumpico imate? Jast bom vzela tole elektronsko.

Ploha.... midve se ne dava. Do konca in še dljeuser posted image

Mimi, sem pozabila pisat ulli, bom kasneje.  Ja moj user posted image je res cuker. Ko se spravi kupovat cunje, vedno prinese hudeee, lepe, fansi pa take, ki si jih jast včasih ne upam privoščit, mal zarad cene, mal zarad tega ker ne vem če je to res zame. in ponavadi so to res naj cotke moje.
Moj sine je zdaj že eno leto spiderman, pa ga mal mineva. Bo kmalu kaj novega.

Aja poročilo s ctgja:

Otrok živahen, popadkov 0 nula zero ništa,... Moja G se je narežala in rekla, da zdaj pa je čas da začnem v P hodit na CTG, ker očitno mali rabi spodbudo. Torej, dobila napostnico za jutri, grem okoli pol devetih v P, na CTG, počakamo in bodo gospoda povedali kako in kaj. Več pa povem jutri oziroma sporoči moj dragi. 

Tako, sem bila an kosilu, se najedla, zdaj pojem še kremšnite, popijem kavo malo poležim pa v banjo, da se popedenam za jutri.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
30.1.2009 16:27:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Katero pumpico imate? Jast bom vzela tole elektronsko.

Jo ima kolegica in je rekla, da je škoda denarja, ker je eno navadno s.r.a.n.j.e. Sem pa jo jaz tudi mislila nabavit, ker se mi je zdelo, da s tisto na vdih premalo potegnem, pa še na živce mu je začelo iti.

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
30.1.2009 16:55:57   
Ploha
punce hvala za tolažilne besed,...
sm ravno od spanja, je pasalo, za zvečer sem pa user posted image rekla, oz. ukazala da greva na en dolg sprehod, pa se je kr strinjov, sam če ne bo mene minilo do večera,...

ok zvezdica ma ti si že 6 dni čez rok, imaš vso pravico jamrat, pa upam da te kej prej špikne kot mene, ker mene očitno sploh ne misle, in ne oziram se na nobeno bolečino več, not naj bo če tako hoče,...user posted image

mimi: ja tale amnio, v torek imam spet, pa dela en zoprnež, ma bom preživela, kaj pa čem sej bom mogla porod tud, k je še huj,...

sm ugotovila, da se čist preveč super počutim, da bi mogla it rodit, tako da, bom jst kr na Francko počakala (8. febrarja) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
30.1.2009 17:18:51   
pikapoka2
Pozdravljene!

Najprej bi se rada zahvalila vsem in vsaki posebej za čestitke ob rojstvu moje sončice! user posted image     Hvala!

Potem bi rada čestitala vsem, ki ste v času moje odsotnosti povile svoje štručke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke iz srca!

Tiste, ki vas še čaka, čeprav mislim, da gre počasi h koncu, vam želim čim lažji porod ! user posted image user posted image user posted image user posted image

... pikica me kliče, se vrnem... user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
30.1.2009 17:37:49   
pikapoka2
no, da nadaljujem...

imam najbolj sladko dete, pomeni mi vse na svetu! user posted image
Če bi mogla iti še enkrat skozi to, da bi jo dobila, bi šla...
Bom ob priliki pokazala tudi slikico...user posted image
Še vedno okrevam, počasi vendar vztrajno, zmogla bom!
In snikolina, žal je tvoja zgodba tudi moja! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko sem jo brala, nisem mogla verjeti svojim očem, petkrat sem jo prebrala!
Imela sem naravni porod, popadke na 2 min in to pet ur, odprta čisto, ampak se je mala zataknila in porod ni šel naprej. Po peklenskih bolečinah je sledil CR iz katerega se zbudim z vrečko za urin in z drenažo, priklopljena na aparate in na transfuzijo. Raztrgalo mi je maternico, tako da je bila razcefrana, prav tako mi prerežejo sečevod, ker se je mudilo, šlo je za življenje in smrt. Obeh. Cela sem pošivana, možnosti naravnega poroda več nimam, tako da nikoli ne bom doživela tistega trenutka, ko se ti zajoka otrok. Pritisk nenormalno visok, tudi otekline, kri na meji za življenje, dobim tri vrečke tuje krvi, da me vsaj za malenkost spravijo k sebi... Naj še pišem...? user posted image
Še vedno se težko premikam, sem pa vesela, da se je končalo kot se je...

Zato še enkrat čestitke vsem, ki ste dobile svoje pikice na lepši način user posted image user posted image user posted image ,  bodite vesele! user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
30.1.2009 17:47:27   
Ploha
zdajle sem dobila naslednje sporočilo:

Khurde carta veliko punčko - 3735 gm 53 cm,...

čestitke! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4061
30.1.2009 17:47:37   
Zvezdica
ok zvezdica ma ti si že 6 dni čez rok, imaš vso pravico jamrat, pa upam da te kej prej špikne kot mene, ker mene očitno sploh ne misle, in ne oziram se na nobeno bolečino več, not naj bo če tako hoče,...

Ja, vse lahko jamramo na koncuuser posted image . Bomo videli jutri. Sej ti si zdaj tud uradno čez PDP, mimi pa ima jutri PDP.

PIKAPOKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bošček si. Joj mi je tako hudo ko to berem. Okrevajta obe s snikolino, potem pa dalje. Veliko lepih trenutkov z malimi user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
30.1.2009 17:50:00   
Ploha

PDP             
Ime   (št.user posted image , št.user posted image )    starost     pregledi        spol     IME    porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2,1 )    29       RODILA           user posted image   TADEJ                                  
metkica23   (1,0)    28        pregled:                     
detece       (1, 0)     25       RODILA            user posted image     RUJ           
mima 83   (1,0)     25         RODILA           user posted image    JAKOB                  
 2.1.09
uršap        (1, 0)     21       RODILA                user posted image      ŽIGA             
petra28    (2,1)       ?        pregled:                user posted image
tančkaa    (  ,   )      ?        pregled:                user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a (1,0)  22       RODILA              user posted image     MEDEA     SG             
krtekxx     (3 ,2user posted image )  ?        RODILA               user posted image      BRITA       KR    
 4.1.09   
rosancy    (1,0 )     22     pregled:                  user posted image               
marjetica84 (1,0)  24     pregled:                   user posted image                    
pikapoka2   (2, 0)  26    RODILA                 user posted image   NEŽA    SG  

5.1.09    
ac           (2 ,1 )      35     RODILA                user posted image
6.1.09    
kinokija   (2 ,1 )      ?      RODILA                  user posted image
OLjica    ( 1,0) )     28     RODILA              user posted image     FILIP         
sasa78  (3, 2user posted image )  30        RODILA             user posted image     ANŽE     NM
african queen(3, 2user posted image )32       RODILA        user posted image     NOAH    PO
acitak   (1 , 0 )      ?                RODILA        user posted image     NIKO      
7.1.09 
štrukelček (1, 0 )  25     RODILA              
user posted image       TAJ      
8.1.09  
dejcka      (3, 2)     ?      pregled:                  user posted image
mariolinka(1,0)      24    pregled:                  user posted image
9.1.09
niia       (1 ,0)       26     RODILA                   user posted image        OSKAR
magor  (5 , 4)      35      pregled:                 user posted image
vita_kp (2, 1)        ?      pregled:                  user posted image
10.1.09
babuška84(1 ,0)   ?     pregled:                                            
11.1.09
tjoka        (1,0)    32     pregled:                   user posted image
12.1.09
dušk@     (1,0 )     ?     pregled:                   user posted image
tadeja81 (  ,  )      ?     pregled:                   user posted image
mavrica24 (1,0)    29   RODILA               user posted image     MARKO
jancci       (1,0)     31    RODILA               user posted image      META     KR
14.1 09
petra88    (1,0) )  20  RODILA                 user posted image      DAVID  NG
15.1.09   
barba     (2,1)     27    RODILA                 user posted image      TINE          KR
16.1.09
snežinka7(1,0)    27  RODILA                  user posted image    ALEN    MS
snikolina  (1,0)    29  RODILA                  user posted image       ANŽE       
17.1.09
Ronja       (3,1user posted image )  30  RODILA                 user posted image   LEJLA  LJ    

via_2      (2,1)      32  pregled:                      user posted image  
najki        (1,0)    28    pregled:                    user posted image  
Kiara24   (1,0)    24    RODILA                  user posted image  KLARA
18.1.09

_kathy_   (1,0)      ?    RODILA                  user posted image    GAL    CE
trebušolinka(1,0)) ?   pregled:                      user posted image
limona     (2,1user posted image )  30  RODILA                 user posted image   LIA
srečnica   (  , )        ?   pregled:                    
19.1.09 
pebi       (3,1)       ?   pregled:                      user posted image
soncnica (2,1)      ?    pregled:                      user posted image
20.1.09
uršika***(1,0)  24   RODILA                    user posted image ALEN  BREŽICE
barbž      (1,0)    24  pregled:                       user posted image
haidi       (2,1)    26   pregled:                       user posted image
Petri_    (2,1 )     ?     pregled:                      user posted image

22.01.09
sončica23 (?, ?)   ?   pregled:                       user posted image
lunica 12  (1, 0)  21 RODILA                    user posted image   ANINA   CE
23.01.09
temtem (1,0)     27   pregled:                       user posted image          LJ

24.1.09
Zvezdica (3,1user posted image )30 pregled:    22.1            user posted image         LJ 
*m*t*    (1,0)    23  pregled:                        user posted image
marusa80( x ,  x )?  pregled:                        user posted image           
tjasssa     ( x, x)  28 RODILA                   user posted image   NELI   LJ
25.1.09     
aleksandras (1,0) 28 pregled:                     user posted image
vrtnica84  (1,0 )  ?    pregled:                      user posted image   ANA
26.1.09
nina166  (2,,1user posted image ) 25 RODILA                user posted image     DAŠA  CE    
sončni žarek(2,1)29  RODILA                 user posted image    LUKA

27.1.09
drdra      (2,1)   ?     pregled:                      user posted image
sonček33 (1, 0)  29 pregled: 13. 1.            user posted image
crtka       (2,1 )    ?  pregled:                       user posted image
khurde   (1,0)   25   RODILA                    user posted image                     
28.1.09
hijacinta (1,0)   ?    pregled:                       user posted image
29.1.09    
symona  (2,1)   28  pregled:                      user posted image
ploha      (1,0 )  21 pregled: 21.01., 19.1   user posted image      
30.01.09
m333       (x , x ) ?  pregled:                       user posted image
anej01     (2,1)  ?   RODILA                     user posted image     ANEJ
PAJO       (2,1)     22    RODILA               user posted image      ŽANA
31.01.09

ULLA80 (2 ,1user posted image ) 28 RODILA                  user posted image        NEO 
mimi 30 (2,1user posted image )  ?  pregled:19.01              user posted image       CE

Dobrodošle na seznamu !!!!
 Trenutno nas je 69!
Pričakujemo:
9=user posted image
13=user posted image
47= user posted image

user posted image
1.12. 08      DETECE                        user posted image   RUJ     2660g      49 cm     user posted image user posted image    PDP (1.1.2009)
19.12.08     AFRICAN QUEEN        user posted image    NOAH  3090g    50 cm      user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

21.12.08     AC                              user posted image     MAJA   3060g      51 cm      user posted image user posted image   PDP (5.1.2009)

24. 12. 08       KINOKIJA                                                                user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

24. 12. 08    URŠAP                     user posted image      ŽIGA    3500g   51 cm         user posted image user posted image   PDP (2.1.2009)

29.12.08    
MAVRICA24              user posted image      MARKO  3600g   52 cm      user posted image   user posted image PDP (12.1.2009)
31.12.08    M*O*J*C*A              user posted image     MEDEA  3580g     48 cm     user posted image user posted image   PDP (3.1.2009)
01.01.09    MIMA83                     user posted image     JAKOB   3900g     52 cm     user posted image user posted image      PDP  (2.1.2009)
03.01.09      OLJICA                    user posted image      FILIP    3450g      52 cm  user posted image   user posted image    PDP (6.1.2009)    

03.01.09       RONJA                    user posted image       LEJLA   3520g    53 cm    user posted image user posted image      PDP (17.1.2009)

04.01.09      KRTEKXX                user posted image        BRITA   3390g    54 cm   user posted image   user posted image    PDP (3.1.2009)

06. 01. 09  
   SAŠA78
                 user posted image        ANŽE   4210g    53 cm      user posted image user posted image     PDP (6. 1. 2009)

07.01.09        PIKAPOKA2           user posted image        NEŽA   3280g     50 cm     user posted image user posted image      PDP (4.1.2009)

07.01.09         JERČI                    user posted image       TADEJ    3650g     52 cm     user posted image user posted image     PDP (1.1.2009)

11.01.09        ŠTRUKELČEK          user posted image         TAJ      4040g    55 cm      user posted image user posted image     PDP  (7.1.2009)

12.01.09       ACITAK                   user posted image         NIKO    3400g     51 cm     user posted image user posted image       PDP (6.1.2009)

12.01.09       NIIA                       user posted image          OSKAR   3740g     54cm     user posted image user posted image        PDP (9.1.2009)

15.01.09       LUNICA12              user posted image         ANINA      2800g    48cm   user posted image user posted image      PDP (22.1.2009)

17.01.09       PETRA88                user posted image     DAVID     3380g   54 cm    user posted image   user posted image    PDP (14.1.2009)         

19.01.09     SONČNI ŽAREK        user posted image      LUKA    3090g    50 cm     user posted image   user posted image     PDP (26.1.2009)

19.01.09       ANEJ01                  user posted image      ANEJ    2900g   49 cm        user posted image   user posted image      PDP (30.1.2009)

19.01.09     SNIKOLINA            user posted image    ANŽE    4340g     54 cm         user posted image   user posted image   PDP (16.1.2009)

19.01.09      KIARA24                 user posted image     KLARA    3260g   54 cm         user posted image user posted image      PDP (17.1.2009)
20.01.09        JANCCI                  user posted image     META   3240g    52 cm         user posted image   user posted image PDP (12.1.2009)

20.01.09     SNEŽINKA7             user posted image      ALEN      3860g   55 cm       user posted image   user posted image   PDP (16.1.2009)

21.01.09       _KATHY_               user posted image     GAL   2930g     48 cm          user posted image    user posted image    PDP (18.1.2009)

21.01.09        NINA166               user posted image      DAŠA   3200g    51 cm        user posted image user posted image  PDP (26.1.2009)

24.01.09        PAJO                      user posted image     ŽANA    2890g    51 cm        user posted image   user posted image   PDP (30.1.2009)

24.01.09        URŠIKA***           user posted image      ALEN    4200g                      user posted image user posted image  PDP (20.1.2009)

24.01.09        LIMONA                 user posted image       LIA       3230g     49 cm    user posted image user posted image  PDP (18.1.2009)

25.01.09        ULLA80                 user posted image      NEO      3420g    48 cm        user posted image user posted image  PDP (31.1.2009)

27.01.09        BARBA                  user posted image     TINE        3860g     55 cm    user posted image   user posted image PDP (15.1.2009)

30.01.09     TJASSSA                  user posted image     NELI       3800g      54 cm    user posted image   user posted image   PDP (24.1.2009)

30.01.09   KHURDE                     user posted image                   3735g      53 cm     user posted image   user posted image    PDP (27.1.2009)

user posted image user posted image user posted image user posted image    ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 3.2.2009 1:12:52 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
30.1.2009 17:51:00   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: niia

mi smo meli najprej aspirator na vdih, potem smo pa nabavili babyvac - morm rečt, da mi je žal, da ga nismo že kr tkoj - drgač pa nosek čistimo z vatko nakapano s fiziološko al pa s vatirano palčko za bejbije

Zdaj ste me čist napalile s tem babyvacom. Grem iskat Rijo po forumuuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
30.1.2009 17:54:25   
Ploha
pikapoka: pa ja ne, da se je tudi tebi zgodilo to,...ma me kr malo žalosti in straši, to naj bi bil najlepši trenutek v življenju, saj verjetno je, samo vseeno se pa zravn spovneš na vse tiste bolečine in muke,...

no zvezdica si vidla, jaz, ti in mimi smo zadnje, sonček sem kr odpisala ker gre jutri na pol,..sonček user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
30.1.2009 17:55:05   
Ploha
ja jst tud ne vem, kaj naj s tem babyvacom,... pa kolk to stane??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
30.1.2009 18:13:42   
PAJO
zivjo

se jaz se malo oglasim,mi smo dobr.zana je pridna spi
skor celo noc,spat gre ob 8 pa do 2,pa spet od 2.30 do 6 zjutrej
res fajn za enkrat se kr naspimo.

kako ste kej ostale?ze komej cakate da se resite?
sej bo.no upam da se slisimo kljub temu da boste nekatere mogoce
februarkeuser posted image

lep pozdrav vsem,se slisimo
grem pocivat

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
30.1.2009 18:14:59   
Ploha
PAJO: kje si rodila, nam boš ko boš imela čas in energijo povedala porodno zgodbo, pa kakšno slikico bi še!user posted image user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
30.1.2009 18:16:35   
snikolina
JOJ PIKAPOKA, ZELO MI JE HUDO OB TVOJI ZGODBI. Kar jočem se...
HB, da so vaju rešili. Sploh ne morem verjet, da se take stvari dogajajo.

možnosti naravnega poroda več nimam, tako da nikoli ne bom doživela tistega trenutka, ko se ti zajoka otrok

To tudi mene najbolj boli. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

Neposredna povezava do sporočila: 4069
30.1.2009 18:18:34   
Ploha
joj punci, meni je kar hudo za vaju, tega je tudi mene strah, da ne doživim tistega prvega joka in stika, ko ti ga dajo pod srajco,...en user posted image za vaju,...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
30.1.2009 18:18:59   
Zvezdica

ja jst tud ne vem, kaj naj s tem babyvacom,... pa kolk to stane??

babyvac.si

glej, stane 15€ s poštnino, ampak ko si pogledaš video si takoj odločen za nakup.
Jast sem danes tuhtala a čem vzet elektronskega in zdaj mi ni žal da ga nisem, ker stane 42€, pa ne vem če je tko "dejaven" kot ta.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
30.1.2009 18:19:21   
Zvezdica
Kje se skriva KHURDE?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
30.1.2009 18:20:03   
Zvezdica

joj punci, meni je kar hudo za vaju, tega je tudi mene strah, da ne doživim tistega prvega joka in stika, ko ti ga dajo pod srajco,...en user posted image za vaju,...

Se podpišem.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
30.1.2009 18:27:49   
Zvezdica
Ekola bejbike, se spomnite ko sem pisala o tem, ko sem naročila za eno kolegico?

Zdaj sem še zase, pa vidim, da je tudi na RR objavljen članek.

http://www.ringaraja.net/ogrlice-iz-jantarja-za-rast-zobkov-brez-bolecin_1413.html

Ma meni zgleda svetovno, na otip je mehko, brez ostrih robov, super je.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
30.1.2009 18:29:49   
Ploha
zvezdica: khurde je rodila, poglej gor user posted image

a si to pri riji naročila, preko ZS-ja al kako??

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?