|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
29.1.2009 21:50:22   
Anonimen
Tudi jaz držim pesti za vaju - sta tolk v dihanju, da sta spregledali moj post - sem vaju hotela malo nasmejatuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4001
29.1.2009 21:56:33   
mimi30
asici, toliko navijačic imata, da zdaj pa res mora nekaj bit user posted image .

Jaz grem pa še jutri na predstavo 5 moških.com (dragi je pred mesecem kupil karte) po predstavi pa rodit. Tako mi je moj napovedal user posted image , genialno včasih bi ga lahk namesto vedeževalke Karin uporabli user posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
29.1.2009 22:07:29   
Ploha
nya: sm prebrala, pa tud nasmejala sm se user posted image , drgač sm pa res spregledala,...ž

joj jst res upam, da ne pojenja, matr, tole more bit jutr,...pa glih zdej ko vse navijate user posted image user posted image user posted image super ste,...

mimi: super predstava, smo bli v juliju, sam kokr se spovnem so ble ženske boljše,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
29.1.2009 22:13:03   
Anonimen
Aja, še to sm pozabila napisat - pri meni so bli prvi popadki točno taki kot menstrualni krči. Pa v križu me je sekalo.

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
29.1.2009 22:13:32   
mimi30
ne morem ne filma gledat, ne brat,... skoz gledam kaj dogaja, se počutim, ko une, ki skoz telefonirajo user posted image

5žensk.com sem jaz že tud gledala in mi je bilo zelo všeč.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
29.1.2009 22:16:34   
Ploha
nya: mene skrbi, da se bojo teli popadki nehal, včeraj so se, pol k sm se ulegla pa sploh ni blo nič,...kolk časa pa si mela te popadke, mislm kolk ur? a na začetku si imela neredne, pa kolk časa?

mimi: a si tolk not padala, ko jst, k pravi user posted image , da sem tako naspidirana, da ga bom kr izstrelila vn user posted image user posted image

zvezdica: kakšna je situacija???

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
29.1.2009 22:21:25   
Anonimen
Mene je ob 1h ponoč prvič usekalo, pa sem zaspala nazaj, ob 2h drugič, pol se je pa začelo - so se mi kr hitro zgostili, sam so bli tko malo močni, malo ne. Ob 5h sem prišla v porodnišnico - okrog 3h mi je šel čep - pol ctg, klistir, ctg, ob 8h so mi predli mehur, takrat so se začeli tapravi popadki, ob 12.00 sem rodila.

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4007
29.1.2009 22:22:43   
mimi30
user posted image user posted image Ploha, nekak tak ja.

Zvezdica, a si že šla?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
29.1.2009 22:31:34   
Ploha
nč, zdej mi druzga ne preostane kot, da počakam, če se bo kaj izcimlo iz tega, sam sm kr mal skeptična,....jutr bo vse jasno,...

zvezdica: daj javi se!!user posted image , razn če so ti popadki tako hitro napredovali, da si na poti v P, pol pa sploh super,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
29.1.2009 22:33:10   
Anonimen
Drži pesti, da bo kaj - pridem jutri pogledat, zdej grem pa soat, ker mamo po novem zdej tri dni vriskača in to nočnega user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4010
29.1.2009 22:42:08   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

zvezdica: poročaj sproti kako kaže???

Sem imela sestro na obisku. Pa nisem prišla do račkotauser posted image

Se ej čist nehalo, no malo otrdeva trebuh, ampak ni sile. Sem upala na kaj bolj konkretnnegauser posted image
Ampak glede na to, da me ni do sedaj nič špikalo, enostavno ni bilo nič, se res kaj zna začet...Molim.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
29.1.2009 22:45:10   
Ploha
zvezdica: tudi jaz molim,...če se kam odpraviš pa sporoči!
sploh ne upam it ležat, da ne bo nehalo user posted image , niso pa več tako pogosti kot so bili prej zdej so zelooo različno, na 18, 7, 12, vse sorte, počakajmo do jutra,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
29.1.2009 22:47:54   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Oj Ploha, sem marčevka, ampak vaju čekiram malo...kolk sta mi fajni z zvezdico....diham z vama, in držim pestke, da je to to....resnično...vem kako je to čakati po roku, jaz sem tri dni čez v prvo...zdaj pa upam da bo kak teden prej...haha...držita se....

Yania user posted image

Ja plohca je že prav boga, mene je šele prej nekaj nežno špikalo. Jast sem v prvo 2 dni prej in je to super, tokrat se pa vleče. pa prvič je bilo ultra hitro s konkretnimi pop. Zdaj za vse skup nič. Kdaj marca pričakuješ?

i belive i can fly....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
29.1.2009 22:49:02   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Tudi jaz držim pesti za vaju - sta tolk v dihanju, da sta spregledali moj post - sem vaju hotela malo nasmejatuser posted image

nismo spregledale user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam mi odgovarjamo vsaki posebej. user posted image user posted image user posted image Luka je pa tak cortek, moj bo pa sam patrikuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
29.1.2009 22:50:12   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

asici, toliko navijačic imata, da zdaj pa res mora nekaj bit user posted image .

Jaz grem pa še jutri na predstavo 5 moških.com (dragi je pred mesecem kupil karte) po predstavi pa rodit. Tako mi je moj napovedal user posted image , genialno včasih bi ga lahk namesto vedeževalke Karin uporabli user posted image .

Ti tvoj je res frajer... če boš moške gledala greš ziher rodituser posted image user posted image user posted image
A maš varstvo za jutri? Ker pri meni ni nič, ga kar k nam v LJ pripeljiuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
29.1.2009 22:51:02   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Aja, še to sm pozabila napisat - pri meni so bli prvi popadki točno taki kot menstrualni krči. Pa v križu me je sekalo.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA, to men dogaja, sicer nežno ampak... začetek je začetek. Kot je Plohca rekla, sam da se dogajauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
29.1.2009 22:55:40   
Ploha
zvezdica: a kaj štopaš, na kolk časa se ti ponavlja???
Meni je jasno, da s telimi popadki k jih imam zdaj ne morm otroka ven izselt, je pa začetek,....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
29.1.2009 22:58:34   
mimi30
Ti tvoj je res frajer... če boš moške gledala greš ziher rodit
A maš varstvo za jutri? Ker pri meni ni nič, ga kar k nam v LJ pripelji

ja zvezdica hvala user posted image , da te pol zgrabi in boš varstvo za dva iskala user posted image . Moj bo vse uredil user posted image , verjetno bo taščo za dopust prosil.

Zdaj grem pa spat, da bom lahk jutri, ko me pridejo čuvat user posted image funkcionirala. Dragega še ni doma, ga moram vprašat če je pred meseci pozabil uro prestavit user posted image .

Zjutraj takoj preverim kako sta. Držta se user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
29.1.2009 23:02:55   
Ploha
ajde čau mimi user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
29.1.2009 23:03:25   
Zvezdica
Plohca, prej je bilo na 15 min, ma zdaj nič ne čutim.

Mimi, ja kar naj ga tašča pazi.... Moja dva sta ga vzela danes, je tako fino:) Sem prav srečna ker bi šla lahko v miru rodit.
Moj je k varnostnik, še na WC ne morem, ga malo panika grabi, pa sploh ne vem zakaj. Je tak skuliran moški...

Danes mi je tako amarilis prinesel.... mislim... zdaj vem zakaj se imava tako rada. Pa kiplingovo torbo mi je kupil, že ta drugo ta mesec, jast sem pa ubrisana na kipling...ker to so borše in torbe in vse v kup. ...grem iskat slikce, aja pa škornjčke...ja tud škornje mam rada.
Moram se mal pohvalit ampak res mam tazga moža... Ajd grem iskat kako poročno slikco, da se mal spomnimuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
29.1.2009 23:06:54   
Ploha
zvezdica: daj pripopaj kako slikco user posted image aja še nekaj me zanima, kako čutiš otroka, ker jest od srede od amnioskopije čutim nenormalno velik,...pa zdej ko imam kao popadke tud nenormalno muva user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
29.1.2009 23:12:02   
Zvezdica
Plohca, moj se sam mal premika, ni čutit brca ampak cel hrbet ko se muva...

Veš, moj Liam je bil prvič tud full živahen pa sem šla rodit, pa pravjo da se umiri.
Pri meni vse mirno, pri tebi?

Kje pa je sonček?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
29.1.2009 23:14:02   
Ploha
ma sej so popadki, sam še zmer neredni, in to že več kot 4 ure, joj no pa daj naj že ide ven user posted image user posted image user posted image
ma tole da se umiri je pri vsaki drugače,....

sonček: pomoje spi user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
29.1.2009 23:30:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Luka je pa tak cortek, moj bo pa sam patrikuser posted image

Hvala in lepo ime si izbralauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4024
29.1.2009 23:34:06   
Zvezdica
ma sej so popadki, sam še zmer neredni, in to že več kot 4 ure, joj no pa daj naj že ide ven
ma tole da se umiri je pri vsaki drugače,....

Ja kaj naj rečem, še nekaj nas je ostalo in nas vse nekaj zaj....

Čakam fotke, jih kopiram s cdja:)

http://[url=http://www.Slikomat.com/slika/3538262.htm]user posted image [/url]

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?