|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
29.1.2009 23:34:45   
Zvezdica
No to smo mi trijeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
29.1.2009 23:35:52   
Zvezdica
Hvala in lepo ime si izbrala

user posted image ti tudi. Boste še kakega otročka imeli?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
29.1.2009 23:35:54   
Ploha
ej zvezdica kolk si fletna user posted image user posted image user posted image , kdaj sta se poročila?

a to  je vajin mali??

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
29.1.2009 23:45:16   
Zvezdica
Hvala user posted image user posted image user posted image

Skupaj sva že 8 let, poročila sva se pa 22.03.2008user posted image , na njegov RD.

Sva se pripravljala, pa je skoz nekaj vmes prišlo, potem je pa na hitro padla odločitev. In sem bila tik pred postopkom IVF(naslednje jutro bi morala it po zdravila) pa nisem pla in sem šla naslednji mesec in zdaj sem z vami - januarčicauser posted image

Tamal je pa najin, ja. To je tok skrben in priden otrok. Danes spi pri babici pa ga tok pogrešam.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
29.1.2009 23:45:40   
Ploha
ej zvezdica a si vidla ena febrarčica je rodila, one kr grejo v P, dobijo svoje male škratke v roke pa je, midve pa kle jamrava, k še nč konkretnega ni,...res sva že obupane, no smo obupane, za mimi, tjassso, khurde tud vela user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
29.1.2009 23:46:02   
Ploha
aja pa sonček, da ne pozabim user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
29.1.2009 23:47:10   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ej zvezdica a si vidla ena febrarčica je rodila, one kr grejo v P, dobijo svoje male škratke v roke pa je, midve pa kle jamrava, k še nč konkretnega ni,...res sva že obupane, no smo obupane, za mimi, tjassso, khurde tud vela user posted image  user posted image user posted image user posted image

ja prav res.... pol feburuarčic že carta, me pa še kar tu user posted image
A čmo se odločit pa kr it?user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
29.1.2009 23:49:11   
Ploha
a veš kaj me zanima, te vedno hočm prašat, pa ne vem če ni preveč osebno, kako to da si zdej v tem postopku? a prvi je bil po naravni poti??

je ful priden? joj komi čakam, da bom jst takole svoje otročke pogrešala,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
29.1.2009 23:57:28   
Ploha
sem prejle brala ene porodne zgodbe na mami, je ena rekla da se je zlagala, da ji je mal plodovnce odteklo, ko je prišla v P, in pol so jo sprejel pa nafilal z umetnimi, pa je bla rešena, res je da je bla že čez rok,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
30.1.2009 0:08:32   
Ploha
men je zdele šlo še mal čepka,...sam tolk da vem, da ga mam še,...

pejva spat, da bova jutr spočite za porod,...optimistka pač user posted image user posted image user posted image

če bojo popadki tkole do zore, bom zutri na manio povedala kako in kaj, pa da vidim kaj se spodaj dogaja,...me tako firbc matra

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
30.1.2009 0:10:27   
Zvezdica

a veš kaj me zanima, te vedno hočm prašat, pa ne vem če ni preveč osebno, kako to da si zdej v tem postopku? a prvi je bil po naravni poti??

je ful priden? joj komi čakam, da bom jst takole svoje otročke pogrešala,...

Ne ni hudga, če ne bi hotla da veste ne bi govorila o tem

Pred Liamom sem imela poseg v katerem je cista popolnoma uničila jajcevod in med opracijo so se odločili, da vzamejo še jajčnik, ker je bil v precej klavernem stanju.
Tako sem že pri 24ih ostala brez jajčnika. No potem so našli še nekaj, sem bila čez pol leta spet na mizi. No in potem mi pravijo, da vprašanje, če bom zanosila po naravni poti, nakar tega leta uspe, mi2 nisva delala na otročku, ker sem bila polna nekih hormonov in k zanalašč zanosim. Zelo me je bilo strah, če bo z user posted image vse ok. In je bilo, vesela sva bila pa full.

Nakar po porodu ugotovijo to neprehodnost pa še nekaj, spet še dva posega, kar nekaj, potem sva skušala nardit še enega, nakar rata, jast vsa vesela, na žalost se konča z izvenmaternično nosečnostjo in spet abrazija in potem laparoskopija.

Naši vrli dr ugotovijo, da zdaj pa sploh ne bo šlo več po naravni poti. To je bilo decembra 2007. Meni se je svet podrl. No potem se odločiva za IVF, greva k Rešu, brez problema takoj na vrsti, šlo je pravzaprav k po tekočem traku.

Potem marca naj bi šla že v postopek, pa sem se ravno ženila, pa sva šla aprila. In je uspelo, najprej sta bila dva, ma je eden odmrl, kar je precej pogosto, no in zdaj čakamo tegale fantiča.

Tako na brzino moja žalostna in na koncu srečna zgodba.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 30.1.2009 0:18:33 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
30.1.2009 0:11:50   
Zvezdica

sem prejle brala ene porodne zgodbe na mami, je ena rekla da se je zlagala, da ji je mal plodovnce odteklo, ko je prišla v P, in pol so jo sprejel pa nafilal z umetnimi, pa je bla rešena, res je da je bla že čez rok,...

Jast se ne bi šla tole... bi se ziher izdala user posted image user posted image user posted image user posted image

men je zdele šlo še mal čepka,...sam tolk da vem, da ga mam še,...

pejva spat, da bova jutr spočite za porod,...optimistka pač

če bojo popadki tkole do zore, bom zutri na manio povedala kako in kaj, pa da vidim kaj se spodaj dogaja,...me tako firbc matra

No navijam, da boš do jutr že cartala.

Pri meni vse mirno.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
30.1.2009 6:22:16   
Ploha
zvezdica: no pri meni še vedno teli popadki, ne več tako gosti, sm se pa ponoč kr zbudila, tako me je zabolel, samo ni to to, zdej grem na amnio, pa da vidm kaj bojo rekl, verjetno ne kej dost,...

a recimo kaj pa če si ti želiš fulll otrok, a maš možnosti neomejeno, da greš na ta postopek, al ti recimo ko imaš že dva rečejo, da morš dat prednost nekomu, ki jih pač še nima?

a mislita še kakšnega imet?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
30.1.2009 8:51:59   
African queen
DOBRO JUTRO!

Punce kje ste?Upam,da že dihate!!

zvezdica,ploha,sonček..kaj dogaja???????

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
30.1.2009 9:11:54   
Zvezdica
jutro user posted image

AQ, sem še tu...vse se je umirilo še prden se je dobro začelo, tko da sem kar malo razočarana.

Imam pa ob 12ih ctg pa ti sporočim, če ne pridem do domauser posted image

Plohca, če si želiš več otrok jih lahko imaš, imaš pa 6 poizkusov pri prvem otroku, pri vsakem naslednjem pa 4. Vendar je to naporen postopek za oba partnerja, predvsem za žensko, ker ta hormonska terapija zelo vpliva na čustva. Veš, da si želim še punčko ampak dvomim, da bi lahko sebe in svojega takemu stresu. Imam dva in sem čisto zadovoljna, sam da sta ok.

A si že na amnio?

i belive i can fly....

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
30.1.2009 9:21:20   
African queen
Škoda,jst pa sem mislila,da boš končno cartala!!No,še naprej navijam,zdej je res cajt,da se začne kej resno dogajat!!!!!!!!!!!!!!!

Sem videla vašo slikico...joj,kako ste lušni!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
30.1.2009 9:28:36   
mimi30
Jutro 

Sem že prej pogledala, če je katera že rodila pa nič, držim pesti za danes. Ponoči sem imela dva ful močna popadka v razmiku ene ure, cel čas me je pa vmes hrbet bolel. Skor smo mi šli . Zdaj je vse mirno.
Za sporočit bi rabla še eno številko, ker imam od Ule in Uršike, ki še nista nazaj med čvekami.

Grem se uredit, potem pa v trgovino, bom danes malo okrog vandrala, ... Potem pa preverim, če so že kakšne novičke.

If you can dream about it, you can do it.

Neposredna povezava do sporočila: 4042
30.1.2009 9:49:00   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Škoda,jst pa sem mislila,da boš končno cartala!!No,še naprej navijam,zdej je res cajt,da se začne kej resno dogajat!!!!!!!!!!!!!!!

Sem videla vašo slikico...joj,kako ste lušni!!!

Veš kako je meni, 6 dan po roku...me že kar malo stiskauser posted image
Sem šele zdaj vidla tvoj sms... mater sem smotana.

Hvalauser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4043
30.1.2009 9:51:28   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Jutro 

Sem že prej pogledala, če je katera že rodila pa nič, držim pesti za danes. Ponoči sem imela dva ful močna popadka v razmiku ene ure, cel čas me je pa vmes hrbet bolel. Skor smo mi šli . Zdaj je vse mirno.
Za sporočit bi rabla še eno številko, ker imam od Ule in Uršike, ki še nista nazaj med čvekami.

Grem se uredit, potem pa v trgovino, bom danes malo okrog vandrala, ... Potem pa preverim, če so že kakšne novičke.

Lahko ti dam svojo samo bova kar istočasno dihali se mi zdi.

Ja ulla pa ne vem kaj se ne javi, misliš da je še v P? Jo bom dregnila po smsu, da vidim kako sta.

A pol ste mel akcijo. Fajn. No naj se nadaljuje.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
30.1.2009 10:15:26   
sonček33
Evo mene iz pregleda.
Ctg kaže popadke - jaz jih ne čutim, odprta nič, dohtar je zaradi oči toplo priporočil EA in vakuumuser posted image user posted image user posted image user posted image , to me zelo žalosti, a pravi, da je to najboljša rešitev. Jutri grem rodit. plodovnice malo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
30.1.2009 10:32:22   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Evo mene iz pregleda.
Ctg kaže popadke - jaz jih ne čutim, odprta nič, dohtar je zaradi oči toplo priporočil EA in vakuumuser posted image user posted image user posted image user posted image , to me zelo žalosti, a pravi, da je to najboljša rešitev. Jutri grem rodit. plodovnice malo.

o sonček, torej jutri kar greš v P? Na jesenice a ne?

Vsekakor ti želim najlepši porod, najplepše detece in vse oh in sploh.

Jast sporočim kako bo, ko bom s ctgja. CTG imam ob 12ih.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
30.1.2009 11:40:20   
Ploha
tjasssa je danes ob 4.00 zjutraj rodila punčko Neli, težko 3800, veliko 54 cm.

čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
30.1.2009 11:42:48   
Ploha

PDP 

Ime   (št.user posted image , št.user posted image )    starost     pregledi        spol     IME    porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2,1 )    29       RODILA           user posted image   TADEJ                                  
metkica23   (1,0)    28        pregled:                     
detece       (1, 0)     25       RODILA            user posted image     RUJ           
mima 83   (1,0)     25         RODILA           user posted image    JAKOB                  
 2.1.09
uršap        (1, 0)     21       RODILA                user posted image      ŽIGA             
petra28    (2,1)       ?        pregled:                user posted image
tančkaa    (  ,   )      ?        pregled:                user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a (1,0)  22       RODILA              user posted image     MEDEA     SG             
krtekxx     (3 ,2user posted image )  ?        RODILA               user posted image      BRITA       KR    
 4.1.09   
rosancy    (1,0 )     22     pregled:                  user posted image               
marjetica84 (1,0)  24     pregled:                   user posted image                    
pikapoka2   (2, 0)  26    RODILA                 user posted image   NEŽA    SG  

5.1.09    
ac           (2 ,1 )      35     RODILA                user posted image
6.1.09    
kinokija   (2 ,1 )      ?      RODILA                  user posted image
OLjica    ( 1,0) )     28     RODILA              user posted image     FILIP         
sasa78  (3, 2user posted image )  30        RODILA             user posted image     ANŽE     NM
african queen(3, 2user posted image )32       RODILA        user posted image     NOAH    PO
acitak   (1 , 0 )      ?                RODILA        user posted image     NIKO      
7.1.09 
štrukelček (1, 0 )  25     RODILA              
user posted image       TAJ      
8.1.09  
dejcka      (3, 2)     ?      pregled:                  user posted image
mariolinka(1,0)      24    pregled:                  user posted image
9.1.09
niia       (1 ,0)       26     RODILA                   user posted image        OSKAR
magor  (5 , 4)      35      pregled:                 user posted image
vita_kp (2, 1)        ?      pregled:                  user posted image
10.1.09
babuška84(1 ,0)   ?     pregled:                                            
11.1.09
tjoka        (1,0)    32     pregled:                   user posted image
12.1.09
dušk@     (1,0 )     ?     pregled:                   user posted image
tadeja81 (  ,  )      ?     pregled:                   user posted image
mavrica24 (1,0)    29   RODILA               user posted image     MARKO
jancci       (1,0)     31    RODILA               user posted image      META     KR
14.1 09
petra88    (1,0) )  20  RODILA                 user posted image      DAVID  NG
15.1.09   
barba     (2,1)     27    RODILA                 user posted image      TINE          KR
16.1.09
snežinka7(1,0)    27  RODILA                  user posted image    ALEN    MS
snikolina  (1,0)    29  RODILA                  user posted image       ANŽE       
17.1.09
Ronja       (3,1user posted image )  30  RODILA                 user posted image   LEJLA  LJ    

via_2      (2,1)      32  pregled:                      user posted image  
najki        (1,0)    28    pregled:                    user posted image  
Kiara24   (1,0)    24    RODILA                  user posted image  KLARA
18.1.09

_kathy_   (1,0)      ?    RODILA                  user posted image    GAL    CE
trebušolinka(1,0)) ?   pregled:                      user posted image
limona     (2,1user posted image )  30  RODILA                 user posted image   LIA
srečnica   (  , )        ?   pregled:                    
19.1.09 
pebi       (3,1)       ?   pregled:                      user posted image
soncnica (2,1)      ?    pregled:                      user posted image
20.1.09
uršika***(1,0)  24   RODILA                    user posted image ALEN  BREŽICE
barbž      (1,0)    24  pregled:                       user posted image
haidi       (2,1)    26   pregled:                       user posted image
Petri_    (2,1 )     ?     pregled:                      user posted image

22.01.09
sončica23 (?, ?)   ?   pregled:                       user posted image
lunica 12  (1, 0)  21 RODILA                    user posted image   ANINA   CE
23.01.09
temtem (1,0)     27   pregled:                       user posted image          LJ

24.1.09
Zvezdica (3,1user posted image )30 pregled:    22.1            user posted image         LJ 
*m*t*    (1,0)    23  pregled:                        user posted image
marusa80( x ,  x )?  pregled:                        user posted image           
tjasssa     ( x, x)  28 RODILA                   user posted image   NELI   LJ
25.1.09     
aleksandras (1,0) 28 pregled:                     user posted image
vrtnica84  (1,0 )  ?    pregled:                      user posted image   ANA
26.1.09
nina166  (2,,1user posted image ) 25 RODILA                user posted image     DAŠA  CE    
sončni žarek(2,1)29  RODILA                 user posted image    LUKA

27.1.09
drdra      (2,1)   ?     pregled:                      user posted image
sonček33 (1, 0)  29 pregled: 13. 1.            user posted image
crtka       (2,1 )    ?  pregled:                       user posted image
khurde   (1,0)   25   pregled: 16. 1.            user posted image                     
28.1.09
hijacinta (1,0)   ?    pregled:                       user posted image
29.1.09    
symona  (2,1)   28  pregled:                      user posted image
ploha      (1,0 )  21 pregled: 21.01., 19.1   user posted image      
30.01.09
m333       (x , x ) ?  pregled:                       user posted image
anej01     (2,1)  ?   RODILA                     user posted image     ANEJ
PAJO       (2,1)     22    RODILA               user posted image      ŽANA
31.01.09

ULLA80 (2 ,1user posted image ) 28 RODILA                  user posted image        NEO 
mimi 30 (2,1user posted image )  ?  pregled:19.01              user posted image       CE

Dobrodošle na seznamu !!!!
 Trenutno nas je 69!
Pričakujemo:
9=user posted image
13=user posted image
47= user posted image

user posted image
1.12. 08      DETECE                        user posted image   RUJ     2660g      49 cm     user posted image user posted image    PDP (1.1.2009)
19.12.08     AFRICAN QUEEN        user posted image    NOAH  3090g    50 cm      user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

21.12.08     AC                              user posted image     MAJA   3060g      51 cm      user posted image user posted image   PDP (5.1.2009)

24. 12. 08       KINOKIJA                                                                user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

24. 12. 08    URŠAP                     user posted image      ŽIGA    3500g   51 cm         user posted image user posted image   PDP (2.1.2009)

29.12.08    
MAVRICA24              user posted image      MARKO  3600g   52 cm      user posted image   user posted image PDP (12.1.2009)
31.12.08    M*O*J*C*A              user posted image     MEDEA  3580g     48 cm     user posted image user posted image   PDP (3.1.2009)
01.01.09    MIMA83                     user posted image     JAKOB   3900g     52 cm     user posted image user posted image      PDP  (2.1.2009)
03.01.09      OLJICA                    user posted image      FILIP    3450g      52 cm  user posted image   user posted image    PDP (6.1.2009)    

03.01.09       RONJA                    user posted image       LEJLA   3520g    53 cm    user posted image user posted image      PDP (17.1.2009)

04.01.09      KRTEKXX                user posted image        BRITA   3390g    54 cm   user posted image   user posted image    PDP (3.1.2009)

06. 01. 09  
   SAŠA78
                 user posted image        ANŽE   4210g    53 cm      user posted image user posted image     PDP (6. 1. 2009)

07.01.09        PIKAPOKA2           user posted image        NEŽA   3280g     50 cm     user posted image user posted image      PDP (4.1.2009)

07.01.09         JERČI                    user posted image       TADEJ    3650g     52 cm     user posted image user posted image     PDP (1.1.2009)

11.01.09        ŠTRUKELČEK          user posted image         TAJ      4040g    55 cm      user posted image user posted image     PDP  (7.1.2009)

12.01.09       ACITAK                   user posted image         NIKO    3400g     51 cm     user posted image user posted image       PDP (6.1.2009)

12.01.09       NIIA                       user posted image          OSKAR   3740g     54cm     user posted image user posted image        PDP (9.1.2009)

15.01.09       LUNICA12              user posted image         ANINA      2800g    48cm   user posted image user posted image      PDP (22.1.2009)

17.01.09       PETRA88                user posted image     DAVID     3380g   54 cm    user posted image   user posted image    PDP (14.1.2009)         

19.01.09     SONČNI ŽAREK        user posted image      LUKA    3090g    50 cm     user posted image   user posted image     PDP (26.1.2009)

19.01.09       ANEJ01                  user posted image      ANEJ    2900g   49 cm        user posted image   user posted image      PDP (30.1.2009)

19.01.09     SNIKOLINA            user posted image    ANŽE    4340g     54 cm         user posted image   user posted image   PDP (16.1.2009)

19.01.09      KIARA24                 user posted image     KLARA    3260g   54 cm         user posted image user posted image      PDP (17.1.2009)
20.01.09        JANCCI                  user posted image     META   3240g    52 cm         user posted image   user posted image PDP (12.1.2009)

20.01.09     SNEŽINKA7             user posted image      ALEN      3860g   55 cm       user posted image   user posted image   PDP (16.1.2009)

21.01.09       _KATHY_               user posted image     GAL   2930g     48 cm          user posted image    user posted image    PDP (18.1.2009)

21.01.09        NINA166               user posted image      DAŠA   3200g    51 cm        user posted image user posted image  PDP (26.1.2009)

24.01.09        PAJO                      user posted image     ŽANA    2890g    51 cm        user posted image   user posted image   PDP (30.1.2009)

24.01.09        URŠIKA***           user posted image      ALEN    4200g                      user posted image user posted image  PDP (20.1.2009)

24.01.09        LIMONA                 user posted image       LIA       3230g     49 cm    user posted image user posted image  PDP (18.1.2009)

25.01.09        ULLA80                 user posted image      NEO      3420g    48 cm        user posted image user posted image  PDP (31.1.2009)

27.01.09        BARBA                  user posted image     TINE        3860g     55 cm    user posted image   user posted image PDP (15.1.2009)

30.01.09     TJASSSA                  user posted image     NELI       3800g      54 cm    user posted image   user posted image   PDP (24.1.2009)

user posted image user posted image user posted image user posted image    ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
30.1.2009 12:00:28   
Ploha
evo mene,...kaj naj rečem, vse po vrsti me zajeb*a*va,...še vedno me zvije vsake toliko časa, ampak na ctg-ju pa ni blo popadkov, no bil eden mal večji, to je vse,...odprta za en prst, čep se mi še naprej lušči in to je to,...naslednji pregled imam v torek user posted image ,..je rekel da je lahko že kaj prej, lahk pa da tud ne, samo da je brez veze hodit vsake dva dni na to amnio,...

je bil pa en zeloooooooooooo nežen G, sm ga tud opozorila, da me je prejšnič ful bolel in je rekel, da se bo potrudil, da bo nežen in ressss je bil, tudi sestra ki je bla zravn, je bla tud fulll prijazna,...no tudi sama sem se nekak prepričala, da sm bla bolj sproščena in res je bilo veliko boljše, veliko manj je bolelo, malo je bolelo samo ne tako zelo user posted image user posted image user posted image

ma zdj sm se tako odločila, dokler mi glavica med nogami ven ne pogleda, vam sploh nam pravla kje me špika ker pol itak ni nič iz tega user posted image user posted image user posted image

sonček: moja št. je 051 371 394, ker jst še ne grem rodit user posted image user posted image , vsaj ta mesec še ne,...upam, da se jutri izteče vse lepo in prav, da bo dete zdravo, da boš ti v redu in da bo vse super,...user posted image user posted image user posted image , bom mislila na tebe,...

mimi: ti boš kmal odletela ke proti P,...

zvezdica: midve bova ostale user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
30.1.2009 12:50:14   
yania
Ploha, Zvezdica, Mimi, saj bo...še malo..dajte punce kaj takega delat, da se zamotite....vem da je to tko tečno čakat, al te grabi al te ne....ma grozno....jst imam začetek marca rok, pa sem že zdaj v 35.tednu neučakana...ima pa mali že zdej 2400 kg in je skoraj 46 cm dolg...milsim da bo to en velikanček...komaj čakam da ga cartkam....si predstavljam kako je vam. No jaz imam doma že eno hčerkico, ki bo maja stara 5 let....prava punca, samostojna, jooj, kolk mi bo manjkala te tri dni...ja lepo je imeti otročke...

Ja brez veze hoditi na 2 dni, če ti rečejo da je vse uredu....sej boš vedela, ko se bo zares začelo, pač greš. No meni je v 1.user posted image  odtekla voda 3 dni po roku, in smo šli, čisto brez popadkov, z rešilcem, pregled tam pokazal da sem 2 in pol cm odprta...pa nič nisem čustila, niti enega popadka, tudi na ctgju, ko sem bila pred tem že 2x nisem nič čutila, čeprav je napravica beležila, da se nekaj dogaja....no po klistirju in britju (v leže seveda) sem bila ob 9.30 v porodni in se je začelo,  na polno, z mojimi popadki. Ves čas so me spodbujali, da sem zelo pridna in da za prvič zelo lepo vse napreduje, namreč se je kar odpiralo: 4, 7, 10 cm,,,no pa dajmo...in ob 14.06 je prijokala Naja....2870 in 50 cm....ful lepo...sej boli...meni se je fuuuul vleklo, čeprav če zdej gledam, je to kar hitro res za prvič..zdej upamo na 2 urci, in upam da mi ne bo spet doma voda odtekla...da bom lahko še kaj hodila med popadki in jih lažje predihavala...
nič ne bo hudega, ko pa rodiš, pa itak takoj pozabiš na vse in vsa bolečina izgine...boste videle...samo čudiš se: KAKO user posted image  JE BILO TOLE VELIKO DETE ZLOŽENO V MOJEM MINI TRBUŠČKU? user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimprej naj se kaj odvije pri vam, in res, pejdite na sprehod, al pa karkoli delajte,,,,potem ne bo časa za kakšne druge stvari....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?