Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:40:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ta mi je najbl všeč za mamice http://
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:43:07
|
|
|
|
Ploha
|
a daj no zvezdica, pa zdej gledam gledam tele slikce, pa ne vem za katerega naj se odličim, ah no,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:51:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha a daj no zvezdica, pa zdej gledam gledam tele slikce, pa ne vem za katerega naj se odličim, ah no,... ta temno vzami, ker je res lepa
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:58:32
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Ulla velkom bek. Sam da sta doma, sej prej sem sms poslala. mam tel. kr ugasnjen rabmo mal miru PRAVILNO
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 20:00:18
|
|
|
|
Ploha
|
tole ko si ti naročila al pa tole dark, teli dve sta , bom še mal prespala pol pa da vidm,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 20:01:36
|
|
|
|
Ploha
|
ej ulla sm se spovnla, te morm mal okregat, tako si se veselo kregala z mano kera bo zadnja klele gor, pol si pa prou na hitr švignla v P,...pa saj ti ne zamerim
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 21:13:33
|
|
|
|
Ploha
|
danes sem spet dobila tisti občutek, da bom večno noseča
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 21:14:31
|
|
|
|
sonček33
|
ah plohca to pa ne... tko pa to ne gre... še malo
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 21:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha danes sem spet dobila tisti občutek, da bom večno noseča še noben ni notr ostal - tko da večno ne boš, lahko si pa večkrat
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 21:42:21
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Ploha danes sem spet dobila tisti občutek, da bom večno noseča še noben ni notr ostal - tko da večno ne boš, lahko si pa večkrat tud bo vredu sem ravno iz sprehoda, mi je še mal čep ven priletel
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 22:19:42
|
|
|
|
Zvezdica
|
sem ravno iz sprehoda, mi je še mal čep ven priletel Super, men tud štenge nič ne pomagajo. A je šla Mimi rodit?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 23:46:30
|
|
|
|
Zvezdica
|
Mimi vidim te
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 23:50:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha tole ko si ti naročila al pa tole dark, teli dve sta , bom še mal prespala pol pa da vidm,... Ta prva temna, ta druga za mamice pa tale multi color. Huda je
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.1.2009 0:32:15
|
|
|
|
mimi30
|
Sem prišla iz predstave, nasmejala do konca, sedela pa tudi komaj,... Na hitro sem samo preverila, če je kaj novega, ker sem se mogla malo vlečt, trebuh je bil trd kot kamen. IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 zvezdica, verjetn si že napisala pa sem pozabla , a si bila v prvo tudi čez rok? zvezdica ponavljam vprašanje, verjetno si spregledala ali pa že tolikokrat napisala . Iščem povezave , oziroma datum kdaj bom rodila . Barba je v prvo rodila 11dni čez rok, v drugo 12 dni čez, jaz sem v prvo 4dni čez, v drugo
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.1.2009 0:37:30
|
|
|
|
mimi30
|
Spomnila sem se, da imam še od mami, ko je bila mlada jantarjevo ogrlico. Saj to tudi velja , če jo obesim v voziček in je ne dajem okoli vratu. Saj jantar je jantar
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.1.2009 0:45:28
|
|
|
|
mimi30
|
ok, lahko noč
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.1.2009 8:07:07
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Sem prišla iz predstave, nasmejala do konca, sedela pa tudi komaj,... Na hitro sem samo preverila, če je kaj novega, ker sem se mogla malo vlečt, trebuh je bil trd kot kamen. IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 zvezdica, verjetn si že napisala pa sem pozabla , a si bila v prvo tudi čez rok? zvezdica ponavljam vprašanje, verjetno si spregledala ali pa že tolikokrat napisala . Iščem povezave , oziroma datum kdaj bom rodila . Barba je v prvo rodila 11dni čez rok, v drugo 12 dni čez, jaz sem v prvo 4dni čez, v drugo Jutro Njaprej mimi, lepo da si se zabavala. Itaq, da sem ignorirala vprašanje . Liama sem rodila 2 dni pred pdp, hitro. Jantar ni fajn delit, ker ga nosi eden sam. in če ga je nosila tvoja mama se energija prenaša. Verjamem v to, ker ...bom razložila ko pridem iz P, se mi mal mudi. Z mano je takole: Zdaj letim v P na ctg, upam, da me zadržijo in nardijo kar je treba. Se pokorno javim kateri, mislim, pa da bi blo fajn met tvoj tel mimi. Ti pšiem na zs in dam svojga. Če pa bom nazaj me boste pa itak prenašale še kak dan. Vsem skupaj če ne pridem še danes nazaj eno prekrasno soboto.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.1.2009 8:40:12
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica in sonček: mislim na vaju! mimi: ti si se premal nasmejala včeraj, zato pa ni še nič
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.1.2009 9:14:17
|
|
|
|
mimi30
|
Jutro IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zvezdica in sonček: mislim na vaju! jaz tudi in držim pesti. mimi: ti si se premal nasmejala včeraj, zato pa ni še nič ko bi vedela kako je težko, ko sediš na tistem stolu in te vse tišči. Držiš si rob hlač, smejiš se, trebuh ti poskakuje, otrjuje, dete pa izvaja gimnastične vaje in hoče ven pod rebri. Na trenutke se sploh nisem mogla nehat smejat pa čeprav je spodnji del trebuha bolel kot hudič. Vglavnem Zvezdica in Ploha danes še mamo čas, drugač pa bomo imele februarčke med januarčki.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.1.2009 9:29:52
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Jutro IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zvezdica in sonček: mislim na vaju! jaz tudi in držim pesti. mimi: ti si se premal nasmejala včeraj, zato pa ni še nič ko bi vedela kako je težko, ko sediš na tistem stolu in te vse tišči. Držiš si rob hlač, smejiš se, trebuh ti poskakuje, otrjuje, dete pa izvaja gimnastične vaje in hoče ven pod rebri. Na trenutke se sploh nisem mogla nehat smejat pa čeprav je spodnji del trebuha bolel kot hudič. Vglavnem Zvezdica in Ploha danes še mamo čas, drugač pa bomo imele februarčke med januarčki. tole je pa za crknt smešn mah mimi jst sm že včeraj rekla, da čakam na Francko (8.februar) danes ne bo nič, vsaj pri meni ne,... sonček in zvezdica bosta danes rešeni,..
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.1.2009 10:24:57
|
|
|
|
ronja
|
Snikolina je res imela hudo izkušnjo, so pa ulla pa ronja, ki so rodile v šusu. Kje si pa to pobrala, zvezdica? Jaz sem mela popadke od 2h ponoči do 17:30 popoldne, tak da je to lepo svojih 15 ur in pol... Meni se to ne zdi tako zelo hitro... Samo v p. nisem šla, to je bila vsa razlika, boleli so pa lih tak, čeprav doma in na sprehodu . Sicer pa smo ok. Pri Ronji ni niti sledu o kakem ljubosumju, Lejla je pridna, ne spi več toliko, ampak je prijazen dojenček in me v gl. hoče čisto zase takrat, ko Ronja spi ali je pa lubi doma, pa Ronja se tudi zaigra in je vse super. Razen zdravja, seveda. Takrat, ko sem se tak noro ukvarjala z Ronjo, sem zbolela za neko gripo, potem me je pa še v torek Ronja po nesreči žoknila s prstom v oko in mi je z nohtom prerezala roženico, pa še mal spodaj, tak da nisem mogla ne gledat, ne nič, non stop smrkala, dobila ene antibiotike,... Skratka, kaj naj rečem? Dolgčas nam ni
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.1.2009 10:25:52
|
|
|
|
ronja
|
Aja, pa danes se morate vse, ki ste ostale spokat v p., se mi zdi . Tak da je počasi za pohitet
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.1.2009 10:27:23
|
|
|
|
spps
|
za vse ostale ŠE noseče januarčice-da ne boste predolgo čakale na svoje zakladke
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.1.2009 10:27:46
|
|
|
|
pikapoka2
|
zvezdica in sonček, vso srečo! Držim pesti za vaju! Da hitro dobita svoje !
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.1.2009 10:32:33
|
|
|
|
African queen
|
zvezdica in sonček!Veliko sreče vama želim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?