khurde
|
meni pa zadnji mesec ne paše skoraj nič in to je kr neki čudno. skor vsak dan bruham, včasih tudi po dvakrat, ne glede na to kaj pojem, nič mi ne sede. če ne drugače sem se zbudila že ob dveh zjutraj in letela na wc. prej pa nisem imela nobenih problemov s slabostjo. samo sedaj. se mi pa pozna pri kilah, imam kakšni dve manj kot dva meseca nazaj, samo so mi pri G rekli, da v zadnjem mesecu to ni problem, da bi pa bil, če bi prej izgubljala na teži. drugače pa meni VEDNO najbolj paše solata s kakšno feto, koruzo itd. ali motovilec s fižolom ali karkoli podobnega. samo potem sem imela trikrat neverjetno zgago po tem + obisk wc-ja ponoči, pa me je kar minilo. sem bolj na jogurtih, čeprav mi je bilo pa danes ponoči slabo po tem. jao. sem komaj zadržala v sebi. sonček, meni se zdi, da ta hrana ne bi smela biti napačna, samo po stanju mojega želodca zadnji mesec mislim, da jaz ne "pazim" dovolj, ker mi gre včasih skoraj vse ven. edino, če jem po malem in vsako uro, potem me pa na diabetični pizd***, ker vmes ni dovolj časa, da bi si sladkor merila... se kar nekako tolažim, da je otroček v tem času že itak dokončno razvit in da mu te moje slabosti ne škodujejo. čeprav je slaba tolažba, samo drugega ne morem. a ve mislite, da te slabosti itd. lahko kaj škodujejo? ker razvito je dete res že do konca. pa verjetno res bolj škoduje najprej meni, šele potem otročku. samo včasih me to zapsihira...
|