|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
29.1.2009 12:08:25   
crtka
Zvezdica vse najboljše za rojstni dan!   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
29.1.2009 12:11:03   
sonček33
khurde - ja sej jaz tut mal dvomim v ta izcedekuser posted image , saj ni skoz, vmes je bil včeraj že ok, pol ponoči spet malo rjav, zjutraj nič, zdej spet...eh naj mi že voda odteče

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
29.1.2009 12:24:10   
Zvezdica
NAJLEPŠA HVALA vsem skupaj za dobre željeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da smo še vse tu. Khurde... zanimivo tole šibanje sem pa tja. ti boš po moje sam rodila, še porajtala ne bošuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Kje pa nameravate roditi ostale, ploha, crtka, khurde?
Za sončka in mimi vem, pa za tjassso tudi, no jast bom tudi v LJ.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
29.1.2009 12:39:41   
petra88
Zvezdica vse najboljše za rojstni dan!!! Če se tvoj user posted image odloči prit danes na svet boš pa res dobila lepo darilo za rojstni dan user posted image
khurde zdej zdej bo.. boš vidla. kot pravi zvezdica, sej ne boš niti porajtala pa boš že cartala user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
29.1.2009 13:06:14   
mimi30
še posebej, odkar mi govorijo, da se lahko zgodi, da pridem nazaj v parih urah... in mi dajejo ene napovedi, potem pa nič.

ja, khurde tole je res kriza, če ti skoz govorijo, da lahk, da boš v par urah nazaj. Meni so tako rekli v soboto in sem še kar tu, prva dva dni sem imela za vsak premik občutek da bo in non-stop sem na wc letala gledat, če imam kak sumljiv izcedek (se mi je skoz zdelo, da nekaj teče user posted image ).
Sam toliko znakov kot jih imaš pa ti user posted image , jaz kot drugorodka bi verjetno tud v P. letela.

mimi: kolk je mel pa obseg glavice?
35

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
29.1.2009 13:16:35   
Ploha
punce sm šla spat prjle, in se zbudim in kaj vidim,...čep se mi je začel luščit, sej vem, da nič ne pomeni, sam se je pa nekaj začel odvijat,..samo mislim, da še ta velika porcija pride,...

rodila bom v Kr,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
29.1.2009 13:24:26   
sonček33
Plohca kakšne barve je ta tvoj izcedek - čep?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
29.1.2009 13:28:31   
Ploha
kot en smrku, rumene, morda mal zelene barve, pa mal pomešan z rjavo, al pa rjavimi nitkami,....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
29.1.2009 13:30:48   
sonček33
Ma tole ima vsaka drugače.  A mislte, dame more skrbet ta rjav izcedek?

Škoda, ker niso bližje druga drugi, bi šle na en giro skupej po sončku pol pa rodit. mene je dolgčas, pa pol sam traparije razmiššljam.

Plohca ti boš šla še dons rodit, nič amnio jutri.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
29.1.2009 13:37:45   
Ploha
sonček: dvomim, da imam tako srečo, da bi se tako lepo izšlo, ampak počakajmo,...če se mi bojo do jutri popadki začel, se sploh nam zutri prkazala tm, ker me bojo v roku celega dneva tko enkrat tm dobil,...

sam res ne vrjamm, da bo kej,...

aja pa ful me srbi spodaj, pa ja ni vnetje prišlo iz včeraj na dons,...možno da ta čep tok srbi, kaj jaz vem,...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
29.1.2009 13:45:40   
OLjica
Pozdravljene punce,

ploha, jst sem najprej imela rumenkast izcedek, nato pet dni rjavkasto krvav izcedek, peti dan je bil čist krvav izcedek in popoldne so se začeli popadki na 5 min in ponoči sem rodila, rabila sem 8 ur. Pri meni je šlo vse lepo počasiuser posted image

sonček33, še malo...nikakor mi ne uspe od tamauga dat slikco goruser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
29.1.2009 13:46:43   
sonček33
Ej, mene je tudi včeraj, ko se je prvič pojvail rjavko, srbelo. Pol je bilo ok, sem se umila in dons teh težav ni, ampak včeraj pa sem prov zarad tega šla na wc in pol vidla izcedek.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
29.1.2009 13:49:58   
crtka
Jst sm bla danes na ctg in je super, pol pa še pregled pa mi pravi G, če gremo rodit, me je kr malo šokiralo. Je rekel da sem odprta več kot 2 prsta. No sva se pa potem zmenila, da počakam na svoje popadke in če do sobote zjutraj ne bo nič bodo sprožili, tako da kaže da bo moj user posted image vselih januarček. user posted image user posted image user posted image
Zdej se pa grem še ostrič, da bom lepa za user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
29.1.2009 14:03:27   
Ploha
aha pol je to to, jst sm pa že v lekarno po canesten šla,...ker je res zoprno

crtka: joj še malo, ti si že v nizkem štartu,... user posted image

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
29.1.2009 14:09:14   
mimi30
crtka, saj v soboto še ne boš toliko čez rok, da bi ti mogli sprožit user posted image . A si se sama tako odločila?

go Plohca, go jaz pa čist verjamem, da si ti takšne sreče. Mogoče se pa enim čep izloča počasi in po malem in pol dolgo traja, drugim pa kar skor ves naenkrat in gredo hitro rodit.

Vam se vsaj nekaj izloča user posted image .

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
29.1.2009 14:21:37   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

crtka, saj v soboto še ne boš toliko čez rok, da bi ti mogli sprožit user posted image . A si se sama tako odločila?

go Plohca, go jaz pa čist verjamem, da si ti takšne sreče. Mogoče se pa enim čep izloča počasi in po malem in pol dolgo traja, drugim pa kar skor ves naenkrat in gredo hitro rodit.

Vam se vsaj nekaj izloča user posted image .

sori mimi, sam tole mi je blazno smešn user posted image user posted image user posted image

kako smo z malim zadovoljne, sam da bi se nam kaj ven izločlo,...ma saj se bo tebi tudi, jst sm zihr, da mene je včer un tako dobr prebezov, da se je to naredilo, če ne bi mela amnio pomoje tega ne bi blo,...

ja sam ne vem kolk tega smrkla more bit, da je to vse, ker tole je blo premal da bi blo dost,...vse so nekaj pravle da ga je fulll, sam kle je blo velik sam tolk fulll pa spet ne,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
29.1.2009 14:29:04   
tjasssa
Ojj punce, evo mene, direkt iz porodnišnice, ponoč ob pol treh mela popadke  na 20, 15 8, 5 , 6 minut svašta, čakala do 7h zutri kaj čem nardit, inse za ob osmih popokala v p, tm nardil ctg, blo je neki popadkov ampak premal intenzivnih, ginekologinja ( hvala bogu je bla ona, ker ko sem pršla in vidla dr. Cerarja so v momentu zginl vsi popadki, on mi je res tok antipatičen) prav da sem 2 cm odprta, in so me popokal domov, kao češ ni dost intenzivno..
Nevem jz mam že od 3h zutri popadke in tud zdy k sem doma, tko da nevem kako so si to oni zamislni, ker me resno boli že vse, in sem utrujena že zdele, kje da bom zdržala do pondeljkauser posted image .......( pondeljk mi kao sprožjo umetne če se zdy ne poveča intenzivnost), omenila je tud da ona mene pričakuje mogoče  dons še enkrat ali jutri.................
Nevem kaj naj prčkujem, a mislte da je možno da se bodo popadki čist umiril, glede na to  da so resno že od 3h zutri........

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
29.1.2009 14:37:16   
sonček33
tjassa  -ja modona, kaj pa mislijo???? Tole je meni čudno. Jaz bi šla kar nazaj. Mislim, če je hudo in intenzivno in te boli...joj, kaj pa druge mislite? ...Prav boga si. Jaz mislim, da se umirilo ne bo več. Če traja že od 3h.

Drži se!!!!!

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
29.1.2009 14:45:20   
mimi30
tjasssa, če že od 3h zjutraj trajajo se verjetno ne bodo pomirili. Po moje bodo počasi napredovali. Saj ne vem kaj naj ti svetujem, da se gibaj, da vse skupaj pospešiš al da počivaj, da ne boš preveč utrujena.

Plohca ti se kar smej, jaz sem v luftu že če se mi zdi, da se mi prebava mal bolj uredi kot je običajno user posted image . Sam kaj, ko je zelo urejena že par dni user posted image . Zvečer pa itak čutim že vse mogoče. od tiščanja dol, do bolečin v križu, mater psiha dela,... sem ko tiste krave z navidezno brejostjo sam, da jaz mam navidezne popadkeuser posted image .
Kličejo me pa tudi vsi nenormalno user posted image .

In vse mi gre na živce, tašča in tast, ki me sprašujeta, če me lahk za 15min samo pustita user posted image , ne ker bom samomor naredla user posted image , na živce mi gre ker peljeta malega ven in pol ure zamudita, ker mu na poti domov data za jest žemljo (doma pa kosilo), ...

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
29.1.2009 14:51:56   
Ploha
tjasssa: v kakšnem časovnem razmaku pa jih imaš? jst bi na tvojem mestu merla na kolk časa se ponavljajo in ko bojo redni na 5 minut bi šla nazaj v P, samo če te pa fejst boli pa bi tudi šla nazaj,...

mimi: ja sj vem, jst sm ista, men se tudi od včeri nekaj prebava rihta, tako da tud sm na trnih kdaj bo kaj, pa ni nč user posted image in to me pa res ubija,...

tebe po vrhu vsega še kličejo, kar mene ne, to raj nadlegujejo mojo mami,..

pa to od tasta in tašče, res neka pretirana skrb,...

ah bo že,...midve bova lepo poačakale še mal ane?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
29.1.2009 14:52:47   
sonček33
In vse mi gre na živce, tašča in tast, ki me sprašujeta, če me lahk za 15min samo pustita , ne ker bom samomor naredla , na živce mi gre ker peljeta malega ven in pol ure zamudita, ker mu na poti domov data za jest žemljo (doma pa kosilo), ...

mimi te pa res jezita, čeprav jaz sem se zdej temu nasmejala...
mene pa dons res dol tišči in trebuh je kar večinom a skoz trd

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
29.1.2009 15:00:16   
mimi30
midve bova lepo poačakale še mal ane?

ja, zgleda da res. A napišem še kdo od mene pričakuje, da bom počakala user posted image .

Moja mati je šla smučat in zdaj ima slabo vest in me kliče 2xdnevno, teta, ki bi prav tako naj pazila škrata, ko bomo šli je mogla nujno k svoji hčeri v Lj, tašča dela popoldan in nima izpita, tast ni sposoben skrbet za škrata,...
ko pa najdem kako rešitev pa moj user posted image pogleda, ko da je z lune user posted image . Eh, saj ni tak hudo, sem že bolš, zdaj ko je po kosilu in še eno lučko sem maznila user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
29.1.2009 15:02:52   
Ploha
uuuu lučko, ja matr no, zmerej pa nekej najdete da se mi lušta, sej sm se jst tud napokala, da komi diham, tako da za lučko ni placa, mrbit kasneje,...

mimi in sonček: a imata imena že kej izbrana???

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
29.1.2009 15:03:52   
khurde
Zvezdica, mah, jaz mam že dost šibanja sem pa tja, še posebej, ker mi vedno rečejo, naj pridem, potem pa naj grem domov...

Sem imela pregled (redni) pri svoji G, mi je bilo spet rečeno, da me niso pričakovali, če ne bo nič, imam še enega v ponedeljek. CTG za spremembo miren, nič dogajanja, kar se popadkov tiče. Ker zjutraj, ko sem bila v P, so se pa kar gore risale, posamezen je trajal tudi po minuto, pa res sem jih čutila v križu in povsod, pa so mi rekli, da ni dovolj (podobno kot pri Tjasssi, tako da ja, te pošljejo domov).

Sonček, glede izcedka. Meni je rekla, da naj bi do kakšne sobote prenehal, ker je te sluzi ogromno. Če je samo rjav, ni panike, lahko je rozast zaradi žilic, s katerimi je čep lahko prepleten ali pa so v okolici in počijo. Lahko je rumenkast, moj naj bi bil sedaj tak (jupi, mavrico delam user posted image ). V glavnem, dokler ni res sveže, rdeče krvavitve, ni panike - tako mi je rekla. In tudi naj ne bi trajalo predolgo vse skupaj, samo je odvisno od posameznice - koliko te sluzi ima itd.

Drugače pa sem ful slabo spala, me je skos nekaj bolelo v trebuhu, pa to se nadaljuje še čez dan, tako da sploh peš ne morem kaj daleč, kar je res čudno.

Aja... in G mi je spet rekla, da če imam med vikendom spet tako mokre spodnje hlače kot danes, ko sem se parkrat preoblekla, ker je tekočina res čez prišla, naj grem SPET v P, ker je MV čisto mehek in totalno kratek in je možno, da bo takrat pa res kakšna plodovnica.

Rodila bom pa najverjetneje v Lj, če me bojo sploh hoteli tam (za sedaj kaže drugače user posted image ).

Grem počivat, ta moj aktivnež me veselo brca in najraje takrat, ko me kaj v križu zagrabi. Mah, pa nej.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
29.1.2009 15:07:35   
khurde
Mimi, se mi zdi, da je slabše, da se ti velik dogaja in nič ne dogodi, kot pa da se ti nič ne dogaja in potem vse pade v enem šusu. Bi raje imela mirne CTG-je, nič čepa, nič čudnih izcedkov, nič suma na odteklo plodovnico, nič teh stvari, pa da potem ko je, je vse v paketu, pa konec.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?