khurde
|
Zvezdica, mah, jaz mam že dost šibanja sem pa tja, še posebej, ker mi vedno rečejo, naj pridem, potem pa naj grem domov... Sem imela pregled (redni) pri svoji G, mi je bilo spet rečeno, da me niso pričakovali, če ne bo nič, imam še enega v ponedeljek. CTG za spremembo miren, nič dogajanja, kar se popadkov tiče. Ker zjutraj, ko sem bila v P, so se pa kar gore risale, posamezen je trajal tudi po minuto, pa res sem jih čutila v križu in povsod, pa so mi rekli, da ni dovolj (podobno kot pri Tjasssi, tako da ja, te pošljejo domov). Sonček, glede izcedka. Meni je rekla, da naj bi do kakšne sobote prenehal, ker je te sluzi ogromno. Če je samo rjav, ni panike, lahko je rozast zaradi žilic, s katerimi je čep lahko prepleten ali pa so v okolici in počijo. Lahko je rumenkast, moj naj bi bil sedaj tak (jupi, mavrico delam ). V glavnem, dokler ni res sveže, rdeče krvavitve, ni panike - tako mi je rekla. In tudi naj ne bi trajalo predolgo vse skupaj, samo je odvisno od posameznice - koliko te sluzi ima itd. Drugače pa sem ful slabo spala, me je skos nekaj bolelo v trebuhu, pa to se nadaljuje še čez dan, tako da sploh peš ne morem kaj daleč, kar je res čudno. Aja... in G mi je spet rekla, da če imam med vikendom spet tako mokre spodnje hlače kot danes, ko sem se parkrat preoblekla, ker je tekočina res čez prišla, naj grem SPET v P, ker je MV čisto mehek in totalno kratek in je možno, da bo takrat pa res kakšna plodovnica. Rodila bom pa najverjetneje v Lj, če me bojo sploh hoteli tam (za sedaj kaže drugače ). Grem počivat, ta moj aktivnež me veselo brca in najraje takrat, ko me kaj v križu zagrabi. Mah, pa nej.
|