|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
18.1.2009 19:59:40   
Ploha
hijacinta: to da rada govoriš vem, pa prou fletno pripoveduješ tako da user posted image user posted image , sem te pa te dni imela v mislih, da nisi slučajno že kje v P,...Kako si drugač???

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
18.1.2009 20:00:58   
Ploha
lunica: joj ker cvergl mali, kok je fletkana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
18.1.2009 20:02:13   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

uršika: se mi zdi da si naspidirana danes oz. zdele,....drgač pa helou nazaj user posted image

Naspidirana? A misliš s kakšnimi substancami?? To je pa taščin vpliv, pa njeno kosilouser posted image user posted image user posted image bog ve, kaj je dala noteruser posted image
A boste kaj seksale dans?user posted image Midva že cel teden vsak dan, pa ne pomagauser posted image What can i do? Hočem tegale otroka čimprej ven spravit, drugače mi bo vse notranje organe pomendraluser posted image

Limona jaz grem tudi v torek v porodnišnico.

Imam občutek, da me bojo nazaj domov poslal. Kaj pa čem tam delat???? Saj počivam lahko tudi doma- a ne?? Pa dokler se ne začne kaj dogajat bi bila rada doma, ne pa, da bom zaradi te zatečenosti že prej en teden not, pa še potem 5 dni po porodu- se mi bi zmešal.

Zdajle je pa moj šel k stari mami, ko bo njena kravica rodilauser posted image Me je prehitela, krava nesramnauser posted image user posted image user posted image Sicer jo čakamo že cel popoldan, zdaj se je pa baje odločila, da je čas.user posted image

Ja, danes ko sem tkole naspidirana(kot je ugotovila naša draga Plohauser posted image ) bi mi pa kar pasalo it rodituser posted image

A ve ste že vse šle al kaj????? Kje pa ste????? V Rimu al vas vaši dragi možički crkljajo??? Mene moj ne more, vadi za moj porod, da bo pripravljenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
18.1.2009 20:05:30   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

V albumu maste dve slike,ostlo pa drugicuser posted image

Lunica prava princeskica jeuser posted image user posted image user posted image
Sem tko vesela za tebe in vse ostale naše babe, ki že pridno cartajo svoje malčke.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
18.1.2009 20:19:18   
_kathy_
uršika***, mojga sm nasrala, da me je zmasiral. Danes še opravima domačo nalogo, pol pa pismo, bi moglo se kaj začet. Tud jst se sprašujem, če ima ta domača naloga kakšen hasn.user posted image user posted image
Tud jst upam, da bo v torek, ko bom šla na ctg, se že kaj kazalo, da se začenja. Drugače bi pa rada, da se mi vse začne s popadki in jih lepo doma predihavam, vse do konca. Sj mam bolnico samo čez cesto. Tko da bi rada šla, ko bo že res ornk čas.user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
18.1.2009 20:21:05   
uršika***
Drugače bi pa rada, da se mi vse začne s popadki in jih lepo doma predihavam, vse do konca.

Ja, jaz imam tudi takšen načrt, samo kako pa bo, pa sam bog ve- al pa še on neuser posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
18.1.2009 20:25:06   
sonček33
Lunica vajina mala je prava lepotička.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3157
18.1.2009 20:25:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Bemti..... jast sem pa hotla tole uredit za kri iz popkovnice, za javno banko. Pa sem verjetn prepozna a ne?
Ka katera ve kaj kako kam, kok časa traja?

Pa lep dan vsem skupaj.

ti bom najdla cifro...mogoč k si iz lj da se bo še dalo kej....načeloma morš do 34. tedna...

lunicauser posted image user posted image user posted image čestitke še enkrat...pa super za tak poroduser posted image jst bi tud....tamičkena je pa taaaaak cukruser posted image tile naši otročki so pa res najlepšiuser posted image

hijacinta a pol praviš da se da zrihta tud bolj pozno...no, bom zbrskala cifrouser posted image

uršika sej kravca je mogoč tud čez rok al pa kej, sam sekira se neuser posted image user posted image

neki delam tule, v SPSS neki vnašamuser posted image dosadno do amena, sam bo pa neki dinarčkov padlouser posted image

grem zdej uno cifro najdit...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3158
18.1.2009 20:29:29   
Anonimen
 evo, zvezdica in ostale ( če še ktero zanima), cifra od zavoda za transfuzijsko medicino : 015438314....tole sm najdla, mislim da je prava, če ne pa povejte ka bi rade, pa vas bojo že prov prevezali...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3159
18.1.2009 20:32:19   
Jancci
Lunica ČESTITKE za malega angelčka in tak fajn porod!! Prav carice ste, res!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
18.1.2009 21:36:01   
khurde
Lunica user posted image user posted image user posted image , res luštna punca!

Jaz sem še tukaj, sem se pogovorila z detetom, že v ene pete, pa sva se zmenila, da po možnosti počaka do 21., da bo vodnar, ker z njimi lažje folgam. Pa sej tudi, če bo kozorog, ne bi bil konec sveta, samo tako, probavam uveljavljat avtoriteto. user posted image user posted image user posted image

Pojedla sem že drugo res ogromno solato danes, nič drugega mi ne paše, razen še sladoleda in čipsa in kvikijev, samo tega nimam nič doma.

Ulla, si me spomnila, da moram še narediti eno analizo v SPSS letos... eh, mi ni všeč, pa pozabila sem precej.

Nekdo je spraševal o potenju, krvavenju iz nose in še o nečem, pa se ne spomnim zdele, kaj je bila tretja stvar (sem že včeraj brala, pa se mi potem ni dalo pisatuser posted image ). No, meni se je - verjetno prvič po 15 letih - ulilo iz nosu enkrat decembra, ko sem brala, da so pogoste krvavitve iz nosa, pa sem si rekla, da se meni pa to ni zgodilo in čez 2 minuti, lej hudiča krvavega. Drugače sem imela nos pogosto zabasan, zdaj je ok, samo so pa to zamenjale občasne krvavitve - usuje se mi ne več, samo ko se useknem, imam krvave robce. Potenje ... potim se skoraj nič več kot prej, malo pa, samo na račun mojega udobja nasrka moj, ker ne ogrevava spalnice, včasih imava priprto okno... no, jaz se ne potim, njega pa zebe ko mačka... user posted image

Ena je še napisala, mogoče Barba user posted image , če se motim, se opravičujem, da je tašča zamerila, ker je prišla iz P in to v enem kosu (kako moreš?!?!?user posted image ). No, sem povedala mojemu, pa je rekel, da verjetno zato, ker je ona že vsem raztrobila, da bosta domov prišla dva, potem pa si jo zaj*****.

Tko, zdej moram pa nehat, moram razmislit, kaj bi še jedla čez to solato.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
18.1.2009 21:57:52   
Limona
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

A boste kaj seksale dans?user posted image Midva že cel teden vsak dan, pa ne pomagauser posted image What can i do? Hočem tegale otroka čimprej ven spravit, drugače mi bo vse notranje organe pomendraluser posted image    Meni tudi mučka organe pa na želodec pritiska, user posted image pa ne bova, ker me vse nekaj boli noter, pa šraufa me, pa, pa... tečna sem že sama sebi user posted image

Limona jaz grem tudi v torek v porodnišnico. 

Imam občutek, da me bojo nazaj domov poslal. Kaj pa čem tam delat???? Saj počivam lahko tudi doma- a ne?? Pa dokler se ne začne kaj dogajat bi bila rada doma, ne pa, da bom zaradi te zatečenosti že prej en teden not, pa še potem 5 dni po porodu- se mi bi zmešal. Ja upam, da bo kaj in bova ostale noter za porod seveda, tako kot praviš-počivaš lahko tudi doma.
Malo me je že začela panika grabit, me je komaj sedaj zadelo, da je moj PDP tukaj in da user posted image pride. Na čase mi še prav paše, da še je malo v trebuščku user posted image

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

Neposredna povezava do sporočila: 3162
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 22:01:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Limona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
18.1.2009 22:12:27   
Ploha
niia: slikice, slikice user posted image user posted image user posted image pa povej kako se počutiš? Porodno zgodbo mogoče???

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
18.1.2009 22:13:32   
Ploha
aja niia fulll lepo ime sta izbralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
18.1.2009 22:13:48   
Anonimen
niiauser posted image jaaaa slikce....jst umiram kle zravn teh anketuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3166
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 22:18:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3167
18.1.2009 22:20:21   
Ploha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superrrrrr user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3168
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 22:24:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
18.1.2009 22:28:29   
Anonimen
iiiiuser posted image user posted image kak lepo pančkauser posted image

tkole se mi pa kr zluštauser posted image

uživajte maksimalnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3170
18.1.2009 22:29:26   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Ploha, hvala. Nama je tudi ime zelo všeč.user posted image

Evo ena slica, ga pa moram še malo pofotkat.

user posted image

Tako se mi cartamo.

ojej kok smo lepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cuker jeuser posted image . Še enkrat čestitke vsem skupaj.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3171
18.1.2009 22:31:42   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

V albumu maste dve slike,ostlo pa drugicuser posted image

Lunica, ma kako smo lepiiii. Komaj čakam, da grem rodit, da vidim našega sončkauser posted image

čestitke še enkrat.

i belive i can fly....

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
18.1.2009 22:37:25   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

evo, zvezdica in ostale ( če še ktero zanima), cifra od zavoda za transfuzijsko medicino : 015438314....tole sm najdla, mislim da je prava, če ne pa povejte ka bi rade, pa vas bojo že prov prevezali...

Hvala, ker me nisi ignoriralauser posted image
Že jutri kličem. Pa poročam, če se še kaj dauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
18.1.2009 22:37:35   
khurde
ooooooooooo, kok so res vsi ti januarčki pa januarčice luštni! user posted image

vse nove mamice, lepo se cartajte!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
18.1.2009 22:53:04   
Hijacinta
O kakšen cuker Niia user posted image  Čestitke še enkrat.

Ja Ulla jst sem to rihtala še za eno prijateljico ki je mela rok čez dva dni in sem rekla da se mudi, pa so takoj uredili. Samo sem šla pa osebno tja. Sem iz Lj tko da mi ni bil problem.

Ploha jst sem ok, sicer sem pred enim tednom padla po stopnicah na ledu in so me obdržali v bolnici za en dan, ampak zdej sem že ok. Me je pa bolel križ za p.... Pa ti? Si ok? Tudi jaz sem dons barvala, samo da dilco za previjalno user posted image
Pa tudi mene grozno moti ker težko diham sej mam čisto zabasan nos, pa tudi jaz veliko krvavim iz nosa. Drugače pa se ne morem pritoževati.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?