khurde
|
Lunica , res luštna punca! Jaz sem še tukaj, sem se pogovorila z detetom, že v ene pete, pa sva se zmenila, da po možnosti počaka do 21., da bo vodnar, ker z njimi lažje folgam. Pa sej tudi, če bo kozorog, ne bi bil konec sveta, samo tako, probavam uveljavljat avtoriteto. Pojedla sem že drugo res ogromno solato danes, nič drugega mi ne paše, razen še sladoleda in čipsa in kvikijev, samo tega nimam nič doma. Ulla, si me spomnila, da moram še narediti eno analizo v SPSS letos... eh, mi ni všeč, pa pozabila sem precej. Nekdo je spraševal o potenju, krvavenju iz nose in še o nečem, pa se ne spomnim zdele, kaj je bila tretja stvar (sem že včeraj brala, pa se mi potem ni dalo pisat ). No, meni se je - verjetno prvič po 15 letih - ulilo iz nosu enkrat decembra, ko sem brala, da so pogoste krvavitve iz nosa, pa sem si rekla, da se meni pa to ni zgodilo in čez 2 minuti, lej hudiča krvavega. Drugače sem imela nos pogosto zabasan, zdaj je ok, samo so pa to zamenjale občasne krvavitve - usuje se mi ne več, samo ko se useknem, imam krvave robce. Potenje ... potim se skoraj nič več kot prej, malo pa, samo na račun mojega udobja nasrka moj, ker ne ogrevava spalnice, včasih imava priprto okno... no, jaz se ne potim, njega pa zebe ko mačka... Ena je še napisala, mogoče Barba , če se motim, se opravičujem, da je tašča zamerila, ker je prišla iz P in to v enem kosu (kako moreš?!?!? ). No, sem povedala mojemu, pa je rekel, da verjetno zato, ker je ona že vsem raztrobila, da bosta domov prišla dva, potem pa si jo zaj*****. Tko, zdej moram pa nehat, moram razmislit, kaj bi še jedla čez to solato.
|