|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
19.1.2009 13:34:16   
uršika***
Sončni žarek čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj jih je pa že kar nekaj rodilouser posted image bravo punce- pa vse imate take lepe sončke doma, da sem vam že kar foušuser posted image
Ja kaj pa potem, ko vse rodimo? Na kater forum se gre potem čvekat o naših dojenčkih???

Drugače sem pa jaz še kar doma, kot vidite. Mali je danes spet tko hiperaktiven, da mi bo kar čez popek ven pogledu. Vse me boli, ko se takole razteguje in brcauser posted image Ne morem mu dopovedat, naj pride ven, da bo imel tu več prostora- ja, pa pipce za vodo tudi moj ne najde, se pa isto skoz tipam po noči, če sem kaj mokrauser posted image

Danes sem šla še v knjižnico, če bom jutri res morala not ostat, da bom brala knjige, pa z dragim sva nakupila nekaj stvari za žurko za najine prijatelje(seveda jaz ne bom prisotna, pa se bom že potolažlauser posted image )
Tko da jutri zjutraj pa grem ob 8 od doma, ko pa kaj zvem, vam pa javim. Če ne drugače na mobi, če me ne bodo pustil domov.

Grem zdaj v ležečki položaj, da bodo noge mogoče kaj uplahnile(optimistuser posted image ), pa da grem jutri domov.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
19.1.2009 13:43:20   
_kathy_
Sončni žarek, čestitke za Luka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa si me prehitela.

Ah, jst sm še po starem, samo imam danes zelo povečan beli tok. user posted image user posted image Sm se pa odločila, da grem potem še enkrat na sprehod. user posted image

Končno si se nama pridružil!

Neposredna povezava do sporočila: 3202
19.1.2009 13:45:27   
crtka
Sončni žarek čestitke za Lukca! user posted image user posted image user posted image

AQ: čestitke Noahu za prvi mesec! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3203
19.1.2009 13:52:30   
Ploha
uršika: pol bomo čvekale pa na starši čvekamo al kaj je že, sej mamice bi že lahko, pa očitno so vse okupirane od naših januarčkov in januarčic,..

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
19.1.2009 14:57:31   
VRTNICA84
Ojla!

Kako smo kaj?
Jaz sem glih prišla od zobozdravnika, ker sem morala it nujno da mi popravi zob. Jutri imamo ctg. Upam, da bo vse ok.
Zanimam me če vas tudi kaj srbi koža? Ker mene ful srbi koža in imam polno malih mozoljčkov, ki pa full srbijo. Ima kakšen nasvet kaj naj naredim? ker bi lahko do krvavega skrampala.
Ena me je vprašala če imam od katere številko. Ampak je nimam. S katero se lahko zmenim za telefonsko številko?

sončni žarek user posted image user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
19.1.2009 15:39:29   
PAJO
ploha a bi ti men tud dala svojo stevilko da ti sporocim ko bom rodila.hvala

kako drugac?kaj ste pocele,kaj kuhale?

lp,user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
19.1.2009 16:18:15   
uršika***
Jaz lahko še enkrat napišem cifro, če še katera nima: 031 768684

Seveda v primeru, da bom takrat domauser posted image

Pajo jaz se svaljkam po sedežni, pa brat mi je prišel živce pit. Še na wc me ne pusti it samo- da ne bom rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdajle se že dere kje sem, če je vse okuser posted image Kok je to fajn, če ga lahko malo v strah spravljam. Potem si pa nadanem obraz mučenice, pa rečem, da sem dobila popadke- pa vedno znova upali, da ga naserjemuser posted image user posted image

Danes me že spet ljudje živcirajo, skoz mi telefon zvoni pa tečnarjo, če je že kajuser posted image Kolk mene to razkuruser posted image user posted image user posted image
Bi najrajš rekla da je že, sam tko pa spet ne morem bit nesramnauser posted image Bom videla, kaj bo Ulla rekla na tole.Mislim, da mi bo svetovala naj se kar zlažemuser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
19.1.2009 17:06:46   
uršika***
Kje pa ste vse?????
A ste šle rodit?????
Še jaz, še jaz!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3208
19.1.2009 17:21:17   
_kathy_
 uršika***, jst sm še tu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3209
19.1.2009 17:28:55   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Ojla!

Kako smo kaj?
Jaz sem glih prišla od zobozdravnika, ker sem morala it nujno da mi popravi zob. Jutri imamo ctg. Upam, da bo vse ok.
Zanimam me če vas tudi kaj srbi koža? Ker mene ful srbi koža in imam polno malih mozoljčkov, ki pa full srbijo. Ima kakšen nasvet kaj naj naredim? ker bi lahko do krvavega skrampala.
Ena me je vprašala če imam od katere številko. Ampak je nimam. S katero se lahko zmenim za telefonsko številko?

sončni žarek user posted image user posted image user posted image

Ne vem kaj anj rečem, meni pomaga mandljevo olje po tuširanju, pa nič več ne srbi.
Moj tel dobiš na zsuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
19.1.2009 17:43:30   
PAJO

jz sm tud se tukej.lih palacinke sm pojedla,tolk mi zadnje case pasejo
jih skor vsak dan jemuser posted image

drugac pa tud sam lezim,enkrat na en bok,drugic na drug...
ja no tko je.

a mate ze vse prstimano torbo za v p?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3211
19.1.2009 17:46:05   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO
a to mas v kranju amnio?kdaj pa?lahko da se bova se srecali.user posted image

Ja, v KR grem na amnio v sredo zjutraj k bo spet Urh. user posted image  Upam, da me pošlje direkt v porodno.

Že cel popoldne mi je grozno slabo user posted image user posted image user posted image , pa spodnji del trebuha me boli za znoret. Dete se ful premika in brca direktivo pod rebra. user posted image  Jst nevem kva me daje ... ko bi vsaj voda odtekla. .... sanja svinja kukuruz user posted image

Sončni žarek čestitke za Lukca! user posted image user posted image user posted image

AQ: čestitke Noahu za prvi mesec! user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
19.1.2009 17:47:28   
uršika***
Pajo mene moja torba čaka, jutri jo pograbim pa gremo. Zdaj mi je pa kr mal tesno pri srcu. Bi velik rajši vidla, da morm nasred noči tam letet, kot pa tkole dogovorjeno na danuser posted image

Kathy kako si pa ti? Je že kaj dogajanja??

Zvezdica živjouser posted image en klik za tvoj city

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
19.1.2009 17:52:27   
uršika***
ko bi vsaj voda odtekla. .... sanja svinja kukuruz

Ja, se strinjam. Samo moja bebica ne zna pipe odpretuser posted image

Jaz sem pa resno mislila, da se dete proti kocu kaj umiri, pa nič ne kaže na touser posted image Moj se je zdajle skoncentriral v spodnji del trebuha, pod rebrami ga ni nič, dol imam pa kar bulo narejeno, tolk ga jeuser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
19.1.2009 17:56:00   
_kathy_
uršika***, ne pri men se še nič ne dogaja. Le mali se je nekam čudno umirl, tako da štejem gibe. Upam, da jih do eneih 8h dovolj naštejem. Pa povečan beli tok imam danes. Se je prej kr ulilo iz mene, da sem mogla kr ornk pogledat kaj je to.
Ja jst že mam pripravljeno torbo za u P, že od novega leta, ko sma z lubijem okoli skakala, če bi me po poti kaj prijelo.

Neposredna povezava do sporočila: 3215
19.1.2009 18:17:09   
uršika***
Hehe, Kathy, men se tudi včasih tkole ulije, pa kr zmrznem, pa čakam če mi bo kaj po nogah priteklo.
Ne vem pa, ali se mi je čep odluščil ali ne, tale beli tok me mal medeuser posted image

A nisi še dost gibov naštela? Boš drugače šibala v P???

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
19.1.2009 18:28:31   
uršika***
Ulla a ti že cel dan spiš ali si že v rimu???

Neposredna povezava do sporočila: 3217
19.1.2009 19:09:41   
Zvezdica
Pajo mene moja torba čaka, jutri jo pograbim pa gremo. Zdaj mi je pa kr mal tesno pri srcu. Bi velik rajši vidla, da morm nasred noči tam letet, kot pa tkole dogovorjeno na dan

Kaj pa maš Uršika, sem mal spregledala. A greš kr rodit?

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3218
19.1.2009 19:20:15   
uršika***
Kaj pa maš Uršika, sem mal spregledala. A greš kr rodit?

Vidiš, ko me pa ignorirašuser posted image user posted image user posted image

Zaradi zatekanja me je moj G kar poslal 20.1 v porodnišnico. Kako pa bodo tam odločil kaj z mano pa nimam pojma. Najbrž CTG, pa pregled, pa bomo videli, če kaj dogajauser posted image , drugače pa upam, da me bojo domov spustiluser posted image , če ne bo nč dogajal.
Sem prišla k tebi na kakav. Si videla?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
19.1.2009 19:45:39   
Jancci
Alo babe!

Vas moram obvestit, da imajo v kranjski porodnišnhici internet in računalnik sredi avle!! Jupiii! user posted image

Sej ne da bi bla ne vem kakšen frik, da nebi mogla brez račkota, sam mi mal paše, da mi teli bolečiiiiiiii popadkiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image  mal hitrej miiiiiiinejo!!! Auč! user posted image

Ko sem danes prišla na amnijo mi jo je celo lahko naredu, ker sem bila za en prst, cm, al krkol že majo za ene enote, odprta, no pa mi je vseen dal obljubljene tabletke, in sem pol ležala tam 6 ur....  mal na izi so se začele bolečine, no pol so me dal na oddelek in zdej je vse to zgleda začelo delovati!? Tko da... vam želim mirno noč, jest jo danes ziher ne bom imela!?

DRŽTE PESTI, da hitro mine  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3220
19.1.2009 20:18:09   
sonček33
jancci - torej  ponoči čakamo novičke...super...vse bo minilo mimogrede in dete bo pri tebi. Drži ese punca.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
19.1.2009 20:31:38   
uršika***
Jancci srečno!!!!! Mislimo na tebe, čeprav najbrž ne bo velik pomagal.
Naj hitro mine in čimmanj bolečinuser posted image user posted image user posted image
Potem pa le javi, ko boš zadosti pri močeh.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
19.1.2009 20:34:55   
sonček33
urška kdaj greva pa midve? a ti boš jutri al kaj? jaz bom sama ostala tukaj. še ulla je nekam ušla

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3223
19.1.2009 20:42:29   
Balonchy
sonček33 - te ravno vidim... Hvala za čestitke!!! user posted image

Čestitam pa tudi jaz tukaj vsem novopečenim mamicam... In tudi vsem, ki to še boste v naslednjih dneh... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
19.1.2009 20:45:30   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

urška kdaj greva pa midve? a ti boš jutri al kaj? jaz bom sama ostala tukaj. še ulla je nekam ušla

Sonček jaz bi jutri, samo če bodo tudi drugi zauser posted image
Upam, da ne bom šla zastonj v P.
Ne bat, da boš sama ostala. Za vse nas bo prišel enkrat dan, ko bo treba tele bejbije ven spravituser posted image

Ullo pa jaz tut pogrešam. Le kam se je skrilauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?