Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 13:34:16
|
|
|
|
uršika***
|
Sončni žarek čestitke Zdaj jih je pa že kar nekaj rodilo bravo punce- pa vse imate take lepe sončke doma, da sem vam že kar fouš Ja kaj pa potem, ko vse rodimo? Na kater forum se gre potem čvekat o naših dojenčkih??? Drugače sem pa jaz še kar doma, kot vidite. Mali je danes spet tko hiperaktiven, da mi bo kar čez popek ven pogledu. Vse me boli, ko se takole razteguje in brca Ne morem mu dopovedat, naj pride ven, da bo imel tu več prostora- ja, pa pipce za vodo tudi moj ne najde, se pa isto skoz tipam po noči, če sem kaj mokra Danes sem šla še v knjižnico, če bom jutri res morala not ostat, da bom brala knjige, pa z dragim sva nakupila nekaj stvari za žurko za najine prijatelje(seveda jaz ne bom prisotna, pa se bom že potolažla ) Tko da jutri zjutraj pa grem ob 8 od doma, ko pa kaj zvem, vam pa javim. Če ne drugače na mobi, če me ne bodo pustil domov. Grem zdaj v ležečki položaj, da bodo noge mogoče kaj uplahnile(optimist ), pa da grem jutri domov.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 13:43:20
|
|
|
|
_kathy_
|
Sončni žarek, čestitke za Luka!!! Pa si me prehitela. Ah, jst sm še po starem, samo imam danes zelo povečan beli tok. Sm se pa odločila, da grem potem še enkrat na sprehod.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 13:45:27
|
|
|
|
crtka
|
Sončni žarek čestitke za Lukca! AQ: čestitke Noahu za prvi mesec!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 13:52:30
|
|
|
|
Ploha
|
uršika: pol bomo čvekale pa na starši čvekamo al kaj je že, sej mamice bi že lahko, pa očitno so vse okupirane od naših januarčkov in januarčic,..
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 14:57:31
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Ojla! Kako smo kaj? Jaz sem glih prišla od zobozdravnika, ker sem morala it nujno da mi popravi zob. Jutri imamo ctg. Upam, da bo vse ok. Zanimam me če vas tudi kaj srbi koža? Ker mene ful srbi koža in imam polno malih mozoljčkov, ki pa full srbijo. Ima kakšen nasvet kaj naj naredim? ker bi lahko do krvavega skrampala. Ena me je vprašala če imam od katere številko. Ampak je nimam. S katero se lahko zmenim za telefonsko številko? sončni žarek
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 15:39:29
|
|
|
|
PAJO
|
ploha a bi ti men tud dala svojo stevilko da ti sporocim ko bom rodila.hvala kako drugac?kaj ste pocele,kaj kuhale? lp,
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 16:18:15
|
|
|
|
uršika***
|
Jaz lahko še enkrat napišem cifro, če še katera nima: 031 768684 Seveda v primeru, da bom takrat doma Pajo jaz se svaljkam po sedežni, pa brat mi je prišel živce pit. Še na wc me ne pusti it samo- da ne bom rodila Zdajle se že dere kje sem, če je vse ok Kok je to fajn, če ga lahko malo v strah spravljam. Potem si pa nadanem obraz mučenice, pa rečem, da sem dobila popadke- pa vedno znova upali, da ga naserjem Danes me že spet ljudje živcirajo, skoz mi telefon zvoni pa tečnarjo, če je že kaj Kolk mene to razkur Bi najrajš rekla da je že, sam tko pa spet ne morem bit nesramna Bom videla, kaj bo Ulla rekla na tole.Mislim, da mi bo svetovala naj se kar zlažem
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 17:06:46
|
|
|
|
uršika***
|
Kje pa ste vse????? A ste šle rodit????? Še jaz, še jaz!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 17:21:17
|
|
|
|
_kathy_
|
uršika***, jst sm še tu.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 17:28:55
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84 Ojla! Kako smo kaj? Jaz sem glih prišla od zobozdravnika, ker sem morala it nujno da mi popravi zob. Jutri imamo ctg. Upam, da bo vse ok. Zanimam me če vas tudi kaj srbi koža? Ker mene ful srbi koža in imam polno malih mozoljčkov, ki pa full srbijo. Ima kakšen nasvet kaj naj naredim? ker bi lahko do krvavega skrampala. Ena me je vprašala če imam od katere številko. Ampak je nimam. S katero se lahko zmenim za telefonsko številko? sončni žarek Ne vem kaj anj rečem, meni pomaga mandljevo olje po tuširanju, pa nič več ne srbi. Moj tel dobiš na zs
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 17:43:30
|
|
|
|
PAJO
|
jz sm tud se tukej.lih palacinke sm pojedla,tolk mi zadnje case pasejo jih skor vsak dan jem drugac pa tud sam lezim,enkrat na en bok,drugic na drug... ja no tko je. a mate ze vse prstimano torbo za v p? lp
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 17:46:05
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO a to mas v kranju amnio?kdaj pa?lahko da se bova se srecali. Ja, v KR grem na amnio v sredo zjutraj k bo spet Urh. Upam, da me pošlje direkt v porodno. Že cel popoldne mi je grozno slabo , pa spodnji del trebuha me boli za znoret. Dete se ful premika in brca direktivo pod rebra. Jst nevem kva me daje ... ko bi vsaj voda odtekla. .... sanja svinja kukuruz Sončni žarek čestitke za Lukca! AQ: čestitke Noahu za prvi mesec!
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 17:47:28
|
|
|
|
uršika***
|
Pajo mene moja torba čaka, jutri jo pograbim pa gremo. Zdaj mi je pa kr mal tesno pri srcu. Bi velik rajši vidla, da morm nasred noči tam letet, kot pa tkole dogovorjeno na dan Kathy kako si pa ti? Je že kaj dogajanja?? Zvezdica živjo en klik za tvoj city
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 17:52:27
|
|
|
|
uršika***
|
ko bi vsaj voda odtekla. .... sanja svinja kukuruz Ja, se strinjam. Samo moja bebica ne zna pipe odpret Jaz sem pa resno mislila, da se dete proti kocu kaj umiri, pa nič ne kaže na to Moj se je zdajle skoncentriral v spodnji del trebuha, pod rebrami ga ni nič, dol imam pa kar bulo narejeno, tolk ga je
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 17:56:00
|
|
|
|
_kathy_
|
uršika***, ne pri men se še nič ne dogaja. Le mali se je nekam čudno umirl, tako da štejem gibe. Upam, da jih do eneih 8h dovolj naštejem. Pa povečan beli tok imam danes. Se je prej kr ulilo iz mene, da sem mogla kr ornk pogledat kaj je to. Ja jst že mam pripravljeno torbo za u P, že od novega leta, ko sma z lubijem okoli skakala, če bi me po poti kaj prijelo.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 18:17:09
|
|
|
|
uršika***
|
Hehe, Kathy, men se tudi včasih tkole ulije, pa kr zmrznem, pa čakam če mi bo kaj po nogah priteklo. Ne vem pa, ali se mi je čep odluščil ali ne, tale beli tok me mal mede A nisi še dost gibov naštela? Boš drugače šibala v P???
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 18:28:31
|
|
|
|
uršika***
|
Ulla a ti že cel dan spiš ali si že v rimu???
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 19:09:41
|
|
|
|
Zvezdica
|
Pajo mene moja torba čaka, jutri jo pograbim pa gremo. Zdaj mi je pa kr mal tesno pri srcu. Bi velik rajši vidla, da morm nasred noči tam letet, kot pa tkole dogovorjeno na dan Kaj pa maš Uršika, sem mal spregledala. A greš kr rodit?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 19:20:15
|
|
|
|
uršika***
|
Kaj pa maš Uršika, sem mal spregledala. A greš kr rodit? Vidiš, ko me pa ignoriraš Zaradi zatekanja me je moj G kar poslal 20.1 v porodnišnico. Kako pa bodo tam odločil kaj z mano pa nimam pojma. Najbrž CTG, pa pregled, pa bomo videli, če kaj dogaja , drugače pa upam, da me bojo domov spustil , če ne bo nč dogajal. Sem prišla k tebi na kakav. Si videla?
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 19:45:39
|
|
|
|
Jancci
|
Alo babe! Vas moram obvestit, da imajo v kranjski porodnišnhici internet in računalnik sredi avle!! Jupiii! Sej ne da bi bla ne vem kakšen frik, da nebi mogla brez račkota, sam mi mal paše, da mi teli bolečiiiiiiii popadkiiiiiiiii mal hitrej miiiiiiinejo!!! Auč! Ko sem danes prišla na amnijo mi jo je celo lahko naredu, ker sem bila za en prst, cm, al krkol že majo za ene enote, odprta, no pa mi je vseen dal obljubljene tabletke, in sem pol ležala tam 6 ur.... mal na izi so se začele bolečine, no pol so me dal na oddelek in zdej je vse to zgleda začelo delovati!? Tko da... vam želim mirno noč, jest jo danes ziher ne bom imela!? DRŽTE PESTI, da hitro mine
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 20:18:09
|
|
|
|
sonček33
|
jancci - torej ponoči čakamo novičke...super...vse bo minilo mimogrede in dete bo pri tebi. Drži ese punca.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 20:31:38
|
|
|
|
uršika***
|
Jancci srečno!!!!! Mislimo na tebe, čeprav najbrž ne bo velik pomagal. Naj hitro mine in čimmanj bolečin Potem pa le javi, ko boš zadosti pri močeh.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 20:34:55
|
|
|
|
sonček33
|
urška kdaj greva pa midve? a ti boš jutri al kaj? jaz bom sama ostala tukaj. še ulla je nekam ušla
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 20:42:29
|
|
|
|
Balonchy
|
sonček33 - te ravno vidim... Hvala za čestitke!!! Čestitam pa tudi jaz tukaj vsem novopečenim mamicam... In tudi vsem, ki to še boste v naslednjih dneh...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 19.1.2009 20:45:30
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 urška kdaj greva pa midve? a ti boš jutri al kaj? jaz bom sama ostala tukaj. še ulla je nekam ušla Sonček jaz bi jutri, samo če bodo tudi drugi za Upam, da ne bom šla zastonj v P. Ne bat, da boš sama ostala. Za vse nas bo prišel enkrat dan, ko bo treba tele bejbije ven spravit Ullo pa jaz tut pogrešam. Le kam se je skrila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?