Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 17.1.2009 23:18:29
|
|
|
|
mimi30
|
nč, babe fajn se imejte, jaz grem še mal knjigo brat pol pa počas spat.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 17.1.2009 23:18:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mam še tud en kup stvari, k jih morm upoštevat zato pa praum - marca
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 17.1.2009 23:20:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ka pa bereš? jst grem še pa cunje iz sušilca zložit, tamalo polubčkat pa pokrit pol pa tist k zdej namest spanja delam bi jst tud mogla kjšno s Toporišičem rečt
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 17.1.2009 23:22:21
|
|
|
|
mimi30
|
Nek roman z naslovom Nevesta, čist izi in ponavadi pol z njim v rokah zaspim in ko se mi dvakrat zgodi pol ga odložim in ugasnem luč. Je kot uspavanka .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 17.1.2009 23:22:30
|
|
|
|
_kathy_
|
kayica, ja tud men je tekla kri iz nosu, vedno, ko sem si glavo prala. No, sedaj je boljše. Trebuh si redno mažem, da me ne srbi. Spim pa pri zaprtem radiatorju in priprtem oknu, ker imam drugače občutek, da se bom skuhala. Tko je sedaj, med nosečnostjo, drugače sem pa zelo zmrzljiva.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 17.1.2009 23:23:13
|
|
|
|
Jancci
|
Ja Mimi ni slaba ideja še kej prebrat ali pa celo jit spat dokler še lahko grem kadar mi paše.. Se slišimo ko se vidimo... NOČKO mamice (tu bi)
< Sporočilo je popravil Jancci -- 17.1.2009 23:24:07 >
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 17.1.2009 23:23:40
|
|
|
|
_kathy_
|
Nič punce, grem jst počasi tud ajat. Samo cote iz sušilca še zložim. Nočko!!!
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 17.1.2009 23:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
fajn spite, babe
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 17.1.2009 23:26:38
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 fajn spite, babe =
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 0:40:15
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce,se opravičujem da smetim vaš forum..Sem februarčica 2009,pa me zanimaa imaste tudi ve naslednje nosečniške tegobe: -zamašen nos-konstantno in krvavenje iz njega -srbeča koža-najbolj zvečer in po trebuhu -rahlo potenje ponoči Hvala za odgovore Draga kayica - VSAK DAN krvavim iz nosa, v petek sem 5x .Potim se pa tko k v savni, vsako jutro si umivam laske. Tuširam se itak v normalnem stanju 2 včasih tudi 3x, zdaj sam dopoldne 2x.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 0:43:31
|
|
|
|
Zvezdica
|
Bemti ste se načvekale. Jast sem pa dexterja gledala Pa prej sem bila v banji, se sploh nisem obremenjevala a mi bo voda otekla al ne. Super je bilo, pasalo, pa penca je bila ta prava, pa moj me je zmasiral... Se nič ne prtožujem. Zdaj grem pa sam še spat. Lahko noč.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 9:38:37
|
|
|
|
Ploha
|
mimi: včeraj sva pa skoraj ob istem času brale tisto o uli in uršuli čveke, kadar me ni pa imate take močne debate,...sej zdej itak ne bo nobene, ko sem kle in imam čas,... jst pa nič ne krvavim iz nosu, pa tud švicam glih ne, srbi me samo trebuh če se ne namažem
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 9:55:49
|
|
|
|
_kathy_
|
Jutro! Ekola, jst sm še kr tu, pa čeprav imam danes pdp. Kaj pa jancci, je še z nami?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 10:13:15
|
|
|
|
Jancci
|
Jutro! Ma itak da sem jest tut tle! Kje pa bi lohk še bla?? Sicer je blo moje jutro mal bolj cmeravo , k sem kr nekaj psihirala, da me skrbi, pa mojmu sem težila, da ga nič ne zanima v zvezi z mano in najinim otrokom..... ka pa vem... mal mam prav, mal so pa vrjetno hormoni, ker se mi zdi, da me bojo ju3 v P obdržali in tega otroka nekak na svet zbezali!!? Pol pa živčki delajo, al kaj? Res je bolj fino, če te vse skupaj mal prehiti in nimaš časa še o tem razmišljat! Sam kaj čem? Takle mamo pri nas.... Nekam na zrak se bo treba spravt, kljub temu čudnemu vremenu
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 10:41:33
|
|
|
|
JERČI
|
Pozdravljene! Jaz že dolgo nisem pisala.... Bom mogoče kaj več sodelovala zdaj, ko imam sončka že doma in več sedim za PC-jem. No, rodila sem 07.01.2009 sinčka Tadeja. Težkega 3650 in dolgega 52 cm. Porod je šel super. Mi je odtekla voda v torek zvečer, sva z možem šla v avto in Lj (drugače sem iz KP), svojih popadkov nič do 3 zjutraj. Bili so zelo švoh in neredni, tako da mi je ob 6.15 dala umetne, ob 6.58 je bil že zunaj. Nič šivana in skoraj nič zmantrana . Fant je pravi sonček, samo spi in je. Ker imam pa še Jerneja doma, ki je star malo več kot 3 leta, je vseeno pestro . Tako, za zdaj naj bo to dovolj. Vsem, ki so rodile čestitke, ostalim, ki še čakate, pa držim pesti, da bi šlo hitro in brez bolečin.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 11:19:17
|
|
|
|
mimi30
|
Jast sem pa dexterja gledala Pa prej sem bila v banji, se sploh nisem obremenjevala a mi bo voda otekla al ne. Super je bilo, pasalo, pa penca je bila ta prava, pa moj me je zmasiral... Se nič ne prtožujem. superca, da si se sprostila in uživala. Sej smo vedle, da tiste, ki jih ni na čveku ziher uživajo in jih dedci masirajo
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 11:21:09
|
|
|
|
mimi30
|
mimi: včeraj sva pa skoraj ob istem času brale tisto o uli in uršuli pol ti tud še tam mal čekiraš kaj dogaja. Ponavadi sam pogledam, če je katera rodila, včeri vidiš naključje sem pa še mal pokukala kaj so napisale.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 11:25:00
|
|
|
|
mimi30
|
Ekola, jst sm še kr tu, pa čeprav imam danes pdp. _kathy_ mogoč si se pa dober zmenla in še res v torek rata . Vidiš včeraj ni bil pravi dan za tebe .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 11:31:37
|
|
|
|
_kathy_
|
hehe mimi, res je. Matr, sma bla zdj na kavi in vsiiii vedo, da imamo danes rok in so naju spraševali, če še nisma šla rodit. Joj, ta naš ati ...vse pove.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 11:32:01
|
|
|
|
mimi30
|
Jancci, to so hormončki . Jaz tudi svojega včasih napadem, da se premal za trebuh in moje počutje zanima. Če boš mogla jutri v P. ostat in mogoče si bo pa celo samo jutri zaželelo ven prit, pa tudi prav boš že jutri cartala svojga sončka. Tako in tako nas vse skrbi še za nas same kako se bomo snašle v novi situaciji, kaj šele za naše dedce. Uredilo se bo tako kot se more in ko bodo tu z nami bo prav super.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 11:35:06
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ hehe mimi, res je. Matr, sma bla zdj na kavi in vsiiii vedo, da imamo danes rok in so naju spraševali, če še nisma šla rodit. Joj, ta naš ati ...vse pove. pol mu pa zdej reč, da se je zmotu, da je torek pravi dan. Mogoče te bodo v torek tolk gnajvili, da se bo še naveličalo .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 11:37:16
|
|
|
|
mimi30
|
Jaz sem dala zdajle eno klasiko prav za dojenčke gor in moj nori po trebuhu. Mogoč mu najeda tak kot men. Bom mogla kar zamenjat, verjetno mu Bjelo dugme bol ustreza .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 11:49:25
|
|
|
|
mimi30
|
dobro, potem se grem pa zrihtat in gremo k tašči na kosilo.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 11:53:18
|
|
|
|
_kathy_
|
Nič, babnce, grem jst. Grema k mojim še upam, na zadnje kosilo 2 v 1. Pol tipkam. papa
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 18.1.2009 11:57:42
|
|
|
|
uršika***
|
Ja babe regljaste!!! A se vam je včeraj zvečer mal utrgalo al kaj?? Dans pa nikjer nobene????? A ste v Rimu???? Jaz še kar doma kolovratim naokrog, očitno bo res torek tisti taprav dan. jp, 20.1 je lepa cifra za rojstni dan. Hehe, niste imele prav včeraj zvečer nisem seksala, sem bila preveč zmatrana za kaj takega. Me je pa mal zmasiru med gledanjem Gospodarja- pa mal sem umes zaspala, ponoč sem šla pa samo enkrat lulčkat, drugače je bila pa noč 1A- celo naspala sem se , zjutraj sem pa bila polna energije , pa je bila zjutraj akcija- ki pa do zdaj še ni nič koristila Ja, potem greva na kosilo k tašči , zdaj pa seliva računalnik v spodnjo sobo. Grem še mal za nazaj počekirat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Katero ime izbrati ?kija,Kristan (
20%)
Timon (
22%)
Tristan (
40%)
Ruben (
18%)
Število vseh glasov: 221Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!