|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
17.1.2009 23:18:29   
mimi30
nč, babe fajn se imejte, jaz grem še mal knjigo brat pol pa počas spat.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
17.1.2009 23:18:57   
Anonimen
jst mam še tud en kup stvari, k jih morm upoštevatuser posted image zato pa praum - marcauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
17.1.2009 23:20:25   
Anonimen
ka pa bereš?

jst grem še pa cunje iz sušilca zložit, tamalo polubčkat pa pokrituser posted image pol pa tist k zdej namest spanja delamuser posted image bi jst tud mogla kjšno s Toporišičem rečtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
17.1.2009 23:22:21   
mimi30
Nek roman z naslovom Nevesta, čist izi in ponavadi pol z njim v rokah zaspim in ko se mi dvakrat zgodi pol ga odložim in ugasnem luč. Je kot uspavanka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
17.1.2009 23:22:30   
_kathy_
kayica, ja tud men je tekla kri iz nosu, vedno, ko sem si glavo prala. No, sedaj je boljše. Trebuh si redno mažem, da me ne srbi. Spim pa pri zaprtem radiatorju in priprtem oknu, ker imam drugače občutek, da se bom skuhala. Tko je sedaj, med nosečnostjo, drugače sem pa zelo zmrzljiva.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
17.1.2009 23:23:13   
Jancci
Ja Mimi ni slaba ideja še kej prebrat ali pa celo jit spat dokler še lahko grem kadar mi paše.. user posted image

Se slišimo ko se vidimo...

NOČKO mamice (tu bi)

< Sporočilo je popravil Jancci -- 17.1.2009 23:24:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
17.1.2009 23:23:40   
_kathy_
Nič punce, grem jst počasi tud ajat. Samo cote iz sušilca še zložim. Nočko!!!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
17.1.2009 23:24:29   
Anonimen
fajn spite, babe user posted image

(odgovor članu _kathy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
17.1.2009 23:26:38   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

fajn spite, babe user posted image

=

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
18.1.2009 0:40:15   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Punce,se opravičujem da smetim vaš forum..Sem februarčica 2009,pa me zanimaa imaste tudi ve naslednje nosečniške tegobe:

-zamašen nos-konstantno in krvavenje iz njega
-srbeča koža-najbolj zvečer in po trebuhu
-rahlo potenje ponoči

Hvala za odgovore

Draga kayica - VSAK DAN krvavim iz nosa, v petek sem 5xuser posted image .Potim se pa tko k v savni, vsako jutro si umivam laske. 
Tuširam se itak v normalnem stanju 2 včasih tudi 3x, zdaj sam dopoldne 2x.

i belive i can fly....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
18.1.2009 0:43:31   
Zvezdica
Bemti ste se načvekale.

Jast sem pa dexterja gledalauser posted image Pa prej sem bila v banji, se sploh nisem obremenjevala a mi bo voda otekla al ne. Super je bilo, pasalo, pa penca je bila ta prava, pa moj me je zmasiral... Se nič ne prtožujem.

Zdaj grem pa sam še spat.

Lahko noč.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
18.1.2009 9:38:37   
Ploha
mimi: včeraj sva pa skoraj ob istem času brale tisto o uli in uršuli user posted image

čveke, kadar me ni pa imate take močne debate,...sej zdej itak ne bo nobene, ko sem kle in imam čas,...user posted image

jst pa nič ne krvavim iz nosu, pa tud švicam glih ne, srbi me samo trebuh če se ne namažem user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
18.1.2009 9:55:49   
_kathy_
Jutro! Ekola, jst sm še kr tu, pa čeprav imam danes pdp. Kaj pa jancci, je še z nami?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
18.1.2009 10:13:15   
Jancci
Jutro!

Ma itak da sem jest tut tle! Kje pa bi lohk še bla?? user posted image

Sicer je blo moje jutro mal bolj cmeravo user posted image , k sem kr nekaj psihirala, da me skrbi, pa mojmu sem težila, da ga nič ne zanima v zvezi z mano in najinim otrokom.....  ka pa vem... mal mam prav, mal so pa vrjetno hormoni, ker se mi zdi, da me bojo ju3 v P obdržali in tega otroka nekak na svet zbezali!!? Pol pa živčki delajo, al kaj?
Res je bolj fino, če te vse skupaj mal prehiti in nimaš časa še o tem razmišljat! Sam kaj čem? Takle mamo pri nas....

Nekam na zrak se bo treba spravt, kljub temu čudnemu vremenu user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
18.1.2009 10:41:33   
JERČI
Pozdravljene! Jaz že dolgo nisem pisala.... Bom mogoče kaj več sodelovala zdaj, ko imam sončka že doma in več sedim za PC-jem. No, rodila sem 07.01.2009 sinčka Tadeja. Težkega 3650 in dolgega 52 cm. Porod je šel super. Mi je odtekla voda v torek zvečer, sva z možem šla v avto in Lj (drugače sem iz KP), svojih popadkov nič do 3 zjutraj. Bili so zelo švoh in neredni, tako da mi je ob 6.15 dala umetne, ob 6.58 je bil že zunaj. Nič šivana in skoraj nič zmantranauser posted image . Fant je pravi sonček, samo spi in je. Ker imam pa še Jerneja doma, ki je star malo več kot 3 leta, je vseeno pestrouser posted image . Tako, za zdaj naj bo to dovolj. Vsem, ki so rodile čestitke, ostalim, ki še čakate, pa držim pesti, da bi šlo hitro in brez bolečin.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
18.1.2009 11:19:17   
mimi30
Jast sem pa dexterja gledala Pa prej sem bila v banji, se sploh nisem obremenjevala a mi bo voda otekla al ne. Super je bilo, pasalo, pa penca je bila ta prava, pa moj me je zmasiral... Se nič ne prtožujem.

superca, da si se sprostila in uživala. Sej smo vedle, da tiste, ki jih ni na čveku ziher uživajo in jih dedci masirajo user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
18.1.2009 11:21:09   
mimi30
mimi: včeraj sva pa skoraj ob istem času brale tisto o uli in uršuli

pol ti tud še tam mal čekiraš kaj dogaja. Ponavadi sam pogledam, če je katera rodila, včeri vidiš naključje user posted image sem pa še mal pokukala kaj so napisale.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
18.1.2009 11:25:00   
mimi30
Ekola, jst sm še kr tu, pa čeprav imam danes pdp.

_kathy_ mogoč si se pa dober zmenla in še res v torek rata user posted image . Vidiš včeraj ni bil pravi dan za tebe user posted image .

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
18.1.2009 11:31:37   
_kathy_
hehe mimi, res je. Matr, sma bla zdj na kavi in vsiiii vedo, da imamo danes rok in so naju spraševali, če še nisma šla rodit. Joj, ta naš ati ...vse pove.user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
18.1.2009 11:32:01   
mimi30
Jancci, to so hormončki user posted image . Jaz tudi svojega včasih napadem, da se premal za trebuh user posted image in moje počutje zanima. Če boš mogla jutri v P. ostat in mogoče si bo pa user posted image celo samo jutri zaželelo ven prit, pa tudi prav boš že jutri cartala svojga sončka.
Tako in tako nas vse skrbi še za nas same kako se bomo snašle v novi situaciji, kaj šele za naše dedce. Uredilo se bo tako kot se more in ko bodo user posted image tu z nami bo prav super.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
18.1.2009 11:35:06   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

hehe mimi, res je. Matr, sma bla zdj na kavi in vsiiii vedo, da imamo danes rok in so naju spraševali, če še nisma šla rodit. Joj, ta naš ati ...vse pove.user posted image

pol mu pa zdej reč, da se je zmotu, da je torek pravi dan. Mogoče te bodo v torek tolk gnajvili, da se bo še user posted image naveličalo user posted image .

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
18.1.2009 11:37:16   
mimi30
Jaz sem dala zdajle eno klasiko prav za dojenčke gor in moj user posted image nori po trebuhu. Mogoč mu najeda tak kot men. Bom mogla kar zamenjat, verjetno mu Bjelo dugme bol ustreza user posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
18.1.2009 11:49:25   
mimi30
dobro, potem se grem pa zrihtat in gremo k tašči na kosilo. 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
18.1.2009 11:53:18   
_kathy_
Nič, babnce, grem jst. Grema k mojim še upam, na zadnje kosilo 2 v 1.user posted image user posted image
Pol tipkam.
papa

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
18.1.2009 11:57:42   
uršika***
Ja babe regljaste!!! A se vam je včeraj zvečer mal utrgalo al kaj?? Dans pa nikjer nobene????? A ste v Rimu????
Jaz še kar doma kolovratim naokrog, očitno bo res torek tisti taprav dan. jp, 20.1 je lepa cifra za rojstni dan.

Hehe, niste imele prav včeraj zvečeruser posted image user posted image user posted image nisem seksala, sem bila preveč zmatrana za kaj takega. Me je pa mal zmasiru med gledanjem Gospodarja- pa mal sem umes zaspala, ponoč sem šla pa samo enkrat lulčkat, drugače je bila pa noč 1A- celo naspala sem seuser posted image , zjutraj sem pa bila polna energije , pa je bila zjutraj akcija- ki pa do zdaj še ni nič koristilauser posted image
Ja, potem greva na kosilo k taščiuser posted image , zdaj pa seliva računalnik v spodnjo sobo.
Grem še mal za nazaj počekirat.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Katero ime izbrati ?
kija

,

Kristan (20%)

Timon (22%)

Tristan (40%)

Ruben (18%)

Število vseh glasov: 221

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!